Автор Тема: Околокомпьютерное (железо, программы, настройки, баги, глюки)

Offline Кристобаль Хозевич Хунта

• *
А можна спитати, навіщо зараз 8" планшети?
Телефон - кнопкове жабеня, використовується тільки як телефон зручного носіння й зручного форм-фактора (вибачте, але дошку до макитри прикладати якось некомфортно - та й дивитись на це смішно, але то мабуть вже лірика). Та й заряджувати моє "жабеня" треба значно рідше - ба жере набагато менше андроїд-смарта.
Планшет...
Перш за все (перший критерій) - для читання. Незважаючи на те, що нібито розмір шрифту не набагато більший - суттєво відрізняється від смарта в кращу (для моїх очей) сторону - та й завжди наклеюю (зважаючи на це) матову плівку.
По-друге - максимізація його доступності якщо треба (без додаткових зусиль). Саме 8" прекрасно влазить в "стандартні" кармани (навіть у нагрудні).
10-ку теж пробував, по першому пункту не набагато краще, але по другому - набагато гірше.
Прим. (трохи лірики):
Ніякої нелімітованої безперешкодної доступності по робочих та пов'язаних питаннях схема мого життя не передбачає. Категорично. Я безперешкодно доступний по роботі тільки коли працюю - у робочий час, за ноутом (або у інший час - по попередній домовленості). Виключення (термінові питання) - суто у виді інформування без гарантії відповіді.
Були часи коли я не вилазив з онлайну - піймав на цьому купу негараздів, зробив ревізію своїх позицій у цьому питанні - й тепер категорично відділяю фуллдуплекс-онлайн від офлайну та рідонлі-онлайну. Практика свідчить, що так краще для мене - й (що не менш важливо) для моїх близьких.
Але нікому нічого з цього приводу радити не буду.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.