Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика
« Reply #81060 : Грудень 03, 2016, 08:55:40 »
Експерти стверджують, що таке цінове регулювання допоможе уникнути поширення неякісної продукції на ринку
Ох уж эти эксперты.

Мне всегда интересны подобные парадоксальные обоснования.  Я помню, когда вводили НДС на лекарства, то одним из обоснований было последующие снижение цены на них.
Тю, ля, а шо?

Offline Саминсусамин

« Reply #81061 : Грудень 03, 2016, 09:22:22 »
Существует ли такая партия, которая не разочаровала?
Поки що ні.
Ото ж то! І, напевно, найбільше розчарування мають викликати провладні партії, зараз їх лишилось дві. Довіра до них наближається до нуля, але за звичкою лають "самонеміч", "косату", "вилоносця". А різні вілкули-бойки завдяки цьому випливають знову і знову, мов гівно в ополонці. Знов на тіж граблі...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #81062 : Грудень 03, 2016, 09:24:31 »
Я голосовал за Самонемич. Они прошли и очень разочаровали.
Та ж пісня :cray:
Существует ли такая партия, которая не разочаровала?
Конечно. Оппоблок ведет себя совершенно предсказуемо. До сих пор ни разу существенно не удивил.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #81063 : Грудень 03, 2016, 09:26:38 »
Да, интересно, как новые цены уничтожат бизнес тех личностей, что в интернете продают бухло, от которого умирают и слепнут. А про наш виски я видел сюжет, вроде "Микулиницький бровар" выпускает, что не делают обоснование повышения цен менее смешным.
Так, Микулин випусає односолодовий віскі... Оце вже озолотяться.

Offline Eney

« Reply #81064 : Грудень 03, 2016, 09:37:03 »
Вчора косата натягнула бублика. Кажуть, такого молола у Шустрого...

Offline Саминсусамин

« Reply #81065 : Грудень 03, 2016, 09:45:37 »
Конечно. Оппоблок ведет себя совершенно предсказуемо. До сих пор ни разу существенно не удивил.
Не исключаю, что и оппы свой электорат разочаровали. Удивительно, как это ещё комуняки не выплыли из небытия. Вот бы потрещал их главный губошлёп про сговор олигархов!

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #81066 : Грудень 03, 2016, 10:10:37 »
Не исключаю, что и оппы свой электорат разочаровали. Удивительно, как это ещё комуняки не выплыли из небытия. Вот бы потрещал их главный губошлёп про сговор олигархов!

Может, свой электорат они и разочаровали, но лично меня - нет. А тут же про нас спрашивали...  :acute:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Спудей

« Reply #81067 : Грудень 03, 2016, 10:12:08 »
А про наш виски я видел сюжет, вроде "Микулиницький бровар" выпускает, что не делают обоснование повышения цен менее смешным.
Далеко не саме дешеве віскі, і дешевшем, відчуваю, не стане...

Offline Охтирка

« Reply #81068 : Грудень 03, 2016, 10:14:51 »
Цитувати (виділене)
Вчора косата натягнула бублика. Кажуть, такого молола у Шустрого...
Кажуть, що ще позавчора. Люди злякалися і подумали, що замість прямого ефіру ввімкнули якийсь старий запис. І сарафанчік хіпстерівській зняла, і очьочькі. :crazy: Була у якомусь костюмі трохи з чужого плеча, на предєдательшу колхоза похожа.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #81069 : Грудень 03, 2016, 10:17:19 »
Працює на потенційний лохторат?

Offline Охтирка

« Reply #81070 : Грудень 03, 2016, 10:21:41 »
Цитувати (виділене)
Працює на потенційний лохторат?
Да, новий образ не спрацював. Узнаваємость впала. :crazy:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #81071 : Грудень 03, 2016, 10:25:28 »
Цитувати (виділене)
Українці дуже розумний нарід!
Пересічний українець знає все! І це не образно, а "ВСЕ" в самому безмежно-неосяжному сенсі цього коротенького слова.

Cпойлер
Lesya Rogovska
28 November at 10:21 ·

Українці дуже розумний нарід!
Пересічний українець знає все! І це не образно, а "ВСЕ" в самому безмежно-неосяжному сенсі цього коротенького слова.

Нарід-дипломат! Увесь!
Увесь нарід знає, що на дипломатичних зустрічах треба плюнути в опонента і вилучити момент, щоб смачно заїхати в пику. А краще -всіх послати, відпи&дити і не переговарюватися!
Будь який вуйко знає, як посилати правітєльствєну тєлєграму на смерть диктатора країни, яка щойно думає вилазити звідти, звідки ми самі ще не зовсім вилізли.
І не біда, що оту країну з небожчиком, отой вуйко бачив останій раз на політічєскій карті міра в 7-му класі червоним островом соціалістічєской свободи.

Нарід-реформатор!
Тут годі й казати, бо увесь нарід вже давно готовий і знемагає від бажання бути реформованим. Але реформи мають бути красіві і пріятні. Щоб доставляли удовольствіє і щоб нарід був у захваті і аплодував стоячи уряду. Ну, словом так, як в усіх інших країнах ті реформи відбувалися. Як Тетчер реформувала, скажімо, чи поляки-молодці, чи грузини, де до цієї пори всі плачуть за реформатором...
Будь ласка! Нарід просить, тільки коли будете реформувати, то нічого не чіпайте і не змінюйте, а все решта-будь ласка!

Нарід з активною громадською позицією!
Тут все просто: всі знають за кого не треба голосувати , тому не голосує ні за кого, гордо заповнюючи бюлетень словом "нахуй!", а потім 4 роки волає про перевибори, аби наступного разу голосно послати туди ж і не піти зовсім на дільницю.

Нарід-банкір!
Будь яка баба Ганя вам скаже, що досягти всєобщєго блага дуже просто! Варто лише видати указ, що з завтрашнього дня долар по 8, і що вкладникам треба віддати їхні гроші в долярах, але коли віддаватимуть, то долар нехай рахують не по 8, а по 35, бо банки-то зло і коли вони видавали кредити в доларах, то ніхто не попереджував, що гроші треба буде повертати. Ще й в валюті!

Нарід-зодчий!
Всі знають, що щось будується, але ніхто не цікавиться яке воно має бути, бо чекає на здачу об'єкту, щоб назвати "лайном"

Нарід-антикорупціонер!
Хабарі і корупцію треба заборонити! Всю і повсємєстно. Тільки кума лишіть, щоб він зміг порішати, якщо що. І ректора в універі, де чадо вчиться, бо ж треба диплома дитині.

Нарід-демократ!
Нарід-демократ хоче управляти країною сам і бажано напряму з президентом.
А ота децентралізація -то пусте. Не личить такому народу почати управляти зі своєї сільради, чи міста. То мілко.
Народ-демократ на стільки демократичний, що навіть якщо біля хати яма, то засипати її має не хто інший, а президент, бо він керує напряму кар'єром з щєбьонкою для ями.
На те воно і є парламентсько-президентський устрій в країні.

Нарід-прокурор!
Бо ніхто в світі не знає краще процесуальний кодекс!
І це дуже просто, бо якщо нарід знає, що хтось поганий, то захисту йому не положено. С уд має бути негайно і вирок такий, як нам нравиться.

Нарід-карний кодекс!
Закликає всіх повішати і розстріляти на палі без суду і слідства але по закону, бо він для всіх один.
Щоправда, кодексів має бути два: один для хароших злочинців, а інший для поганих.
І якщо злочин скоює патріот, то його треба поцілувати і відпустити, а якщо не патріот-то на палю.

Нарід-Рембо!
Нарід вимагає вільного володіння зброєю і кожен впевнений, що в разі небезпеки, його вміла рука в мить вихопить револьвера з кобури і акі Клінт Іствуд, за 4 секунди влучно випустить весь магазін і йому потім за це нічого не буде, а може ще й жилтоваріщєство грамоту дасть.

Нарід-дизайнер!
Бо пересічна цьотка, яка тримає точку на базарі з турецькими сумками вам скаже, що сумка в Порошенкової дружини-то фуфло і несмак.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #81072 : Грудень 03, 2016, 10:51:31 »
за звичкою лають "самонеміч", "косату", "вилоносця".
Тільки за звичкою? Тобто, цих сволочуг нема за що лаяти, окрім звички?
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline kvk

« Reply #81073 : Грудень 03, 2016, 11:07:52 »
Експерти стверджують, що таке цінове регулювання допоможе уникнути поширення неякісної продукції на ринку
Ох уж эти эксперты.

Мне всегда интересны подобные парадоксальные обоснования.  Я помню, когда вводили НДС на лекарства, то одним из обоснований было последующие снижение цены на них.
Почти всегда эти экспертні висновки или содержат или подразумевают употребление слова "возможно". То есть - або допоможе або ні, при чем, такая неоднозначность обязательно уверенно стверджується.

Offline Milena

« Reply #81074 : Грудень 03, 2016, 11:12:05 »
Ото ж то! І, напевно, найбільше розчарування мають викликати провладні партії, зараз їх лишилось дві. Довіра до них наближається до нуля, але за звичкою лають "самонеміч", "косату", "вилоносця". А різні вілкули-бойки завдяки цьому випливають знову і знову, мов гівно в ополонці. Знов на тіж граблі...

Більше ніж провладні партії "са-ч", "ко-у" і "ви-я" лають лише на цьому форумі (інших форумів не знаю), а в народі найбільше розчарування викликають саме БПП і НФ, тому ми можемо мати надію, що саме ця трійця на виборах до Ради буде мати великий успіх, а " "пустоти" від БПП і НФ заповнять вілкули і мураєви, тоді і буде нам щастя! :wacko3:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #81075 : Грудень 03, 2016, 11:13:39 »
НАБУ детективов набирает. Никто не хочет подзаработать?
https://nabu.gov.ua/novyny/rozporyadzhennya-n1768-r-vid-25-lystopada-2016-roku

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81076 : Грудень 03, 2016, 11:19:53 »
ця трійця на виборах до Ради буде мати великий успіх, а " "пустоти" від БПП і НФ заповнять вілкули і мураєви, тоді і буде нам щастя!
Насправді це дуже вірогідний розклад. А з ним і ширка.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #81077 : Грудень 03, 2016, 11:25:38 »
Перші реакції на бублик.
Цитувати (виділене)
Виталий Портников
11 ч ·
Юлія Тимошенко, яка на каналі Савіка Шустера захищає 112 і NewsOne - одне з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося переживати. Я знаю, що в політиці кордонів немає, але Юлія Володимирівна і це перейшла.
112 канал, Юліє Володимирівно, влаштовував провокації проти активістів Майдану, був створений для дезінформації і наклепів. NewsOne щоденно, 24 години на добу, переконує своїх глядачів, що всі наші зусилля по зміні країни, все протистояння з Росією - марні. 112 канал пов'язують з Захарченком, "м'ясником Майдану". NewsOne - c Азаровим, але й Мураєв з Рабиновичем - не краще. Але справа не тільки в цьому.
Справа в тому, Юліє Володимирівно - ви повинні це знати - що будь-яка відозва Майдану за ваше звільнення - сприймалася людьми з недовірою. Що її буквально проштовхували на мітингах Турчинов, Яценюк і Таня Чорновіл. А люди вважали, що ви таке ж породження олігархічної системи, як Янукович. Чи не тому, що їх переконували в цьому серед інших бродячий цирк Савіка Шустера чи телеканал "Інтер"? Якби ми не зламали цю систему, ви до сих пір би сиділи, Юліє Володимировно. А Шустер вів би свої програми і скакав би по пеньках з Януковичем разом з іншими пристосуванцями. І був би як сир у маслі. Проблеми у нього виникли не до, а після Майдану. І то - вигадані проблеми. Ви це добре знаєте.
А ми - чесні журналісти - захищали вас як політичного в'язня. Кожен з нас заплатив за це. Таня Чорновіл - здоров'ям. Я - брудним цькуванням. Ніхто з людей, яких ви захищаєте, мене не підтримав, а кілери з 112 каналу ще й приїхали до мене додому разом з "тітушками". А тепер ще й ви витерли об нас ноги. Соромно, Юліє Володимирівно. Всьому має бути межа.
Я розумію, що пристосуванці, які давали вам ефір, коли це було їм вигідно, тепер вас не запрошують - інші часи, інші замовники. Але я, як це і належить в справжній журналістиці, буду радий бачити вас в своєму ефірі на espreso.tv. Бенефісу, який влаштовують вам інформаційні найманці, не обіцяю. Але завжди готовий з вами розмовляти в чесній дискусії.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #81078 : Грудень 03, 2016, 11:26:16 »
6) через пять итераций твой номер первый в списке, на него отправляют деньги 3125 человек! (ну, может 3120, заболел кто-нибудь, забыл, например).
Мне тоже нравится эта цифра, можно, если шо, сачкануть незаметно.

Offline Саминсусамин

« Reply #81079 : Грудень 03, 2016, 11:27:15 »
ця трійця на виборах до Ради буде мати великий успіх, а " "пустоти" від БПП і НФ заповнять вілкули і мураєви, тоді і буде нам щастя!
Насправді це дуже вірогідний розклад. А з ним і ширка.
А ширка і зараз реально існує. Адже коаліція практично в раді відсутня і необхідні голоси добирають від бойкогепегенів.

Offline Eney

« Reply #81080 : Грудень 03, 2016, 11:28:50 »
Ви не повірити, але це так і є.  :pardon:
Цитувати (виділене)
Поліція розшукує особливо небезпечного злочинця, який вчинив замах на вбивство працівника поліції

За скоєння особливо тяжкого злочину Полтавський відділ поліції розшукує 33-річного мешканця Полтави  Геннадія Геннадійовича Капканова. Як повідомлялося раніше, йому інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ст. 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) і ч. 2 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові  правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У разі отримання інформації стосовно місця перебування вказаної особи поліція просить негайно повідомити про це за телефонами: 050-606-29-19, 099-960-25-15, (0532) 51-77-55, 102 або іншим зручним для вас способом.

Певний трагікомізм ситуації полягає у тому, що 30 листопада Капканова затримали спецпідрозділ «КОРД» та кіберполіція. Під час затримання злочинець почав стріляти в поліцейських.

Однак згодом, не зважаючи на це, полтавський суд відмовився арештовувати Капканова, якого до цього розшукували ФБР, Європол та поліція 30 країн світу протягом 4 років.
І тепер Капканова знову розшукують. Напевно, до наступного судового засідання у найгуманніших судах Полтави.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #81081 : Грудень 03, 2016, 11:40:21 »
О реформах в медицине (особенно по "неотложке"): http://gazeta.zn.ua/HEALTH/reforma-ekstrennoy-medpomoschi-budet-bolno-_.html
Мне недавно вызывали Скорую, больше с перепугу, чем по делу. Приехала через 10 мин (они знали, что никто не помирает), все обслужили бесплатно, оборудованием внутри машины я была приятно удивлена (я помню, в какой стресс повергла меня совершенно пустая "Скорая" с 2009г).

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81082 : Грудень 03, 2016, 11:47:46 »
почитайте, может быть кто-то захочет книги выслать. по ссылке полное вью.

Власник «Будинку книги» в Бахмуті — Володимир Дериведмідь, в інтерв’ю Андрію Куликову розповів, чи є на сході України попит на українську літературу
«Книги важливіші за танки» — таке гасло розташоване при вході до «Будинку книги» в Бахмуті, володіє якою кадровий офіцер-танкіст, ветеран війни в Афганістані і російсько-української війни Володимир Дериведмідь. Незабаром магазин повинен змінити назву на «Еней» і стати основою цілої торговельної мережі.

Володимир Дериведмідь: На форумі видавців у Львові зустрів дуже багато земляків — з Горлівки, з Донецька, з Єнакієво. Так сталося, що я звернувся до більшості видавців. Туди я привіз приз. Причому приз придумав за 5 днів, а виготовили його за 3 дні. 3 призи я вручив зі сцени Оперного театру. Цей приз — соляна брила масою 3,3 кг.

Тут я вже презентую свою нову назву «Еней». Це, фактично, не наш бренд. Я замахуюсь на мережу магазинів. В Краматорську ми плануємо відкрити опорну книгарню для того, аби накопичити запас сил і потім йти по районам.

З цим питанням я звернувся до Жебрівського. Реакцію ще не знаю, поки він каже, що не володіє питанням. Перед тим я звертався до мера Краматорська, який підтримав ідею і сказав подивитись приміщення. Спершу мені пропонували величезні приміщення з тим, щоб я зробив там капітальний ремонт. Звичайно, я не погодився. Свою душу і свої ресурси я хочу вкладати в обладнання і книги.

Крім вищеописаного призу «сіль землі» там буде і приз антисимпатій. Він призначений для бюрократів, що заважають просуванню української книги на ринок Донбасу.

Андрій Куликов: Кандидати вже є?

Володимир Дериведмідь: Є, звичайно. Але я подумав, що буду не об’єктивним, якщо призначу цей приз похапцем, тому я нікому його не вручав.

https://hromadskeradio.org/programs/kyiv-donbas/my-voyuyemo-za-donbas-probudzhuyuchy-tam-ukrayinstvo-dim-knygy
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Milena

« Reply #81083 : Грудень 03, 2016, 11:56:02 »
А ширка і зараз реально існує. Адже коаліція практично в раді відсутня і необхідні голоси добирають від бойкогепегенів.

але для підтримкм провладних законів, котрі натужно і поволі, але діють в промайданівському дусі, в новій (гіпотетичній) Раді закони будуть пропонуватися інші. Це вас не турбує?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #81084 : Грудень 03, 2016, 12:16:59 »
Немного про то, кто раздувает тему с тарифами.
https://twitter.com/deMonte_Cristo/status/804449362831167490

Offline Саминсусамин

« Reply #81085 : Грудень 03, 2016, 13:21:02 »
Більше ніж провладні партії "са-ч", "ко-у" і "ви-я" лають лише на цьому форумі (інших форумів не знаю), а в народі найбільше розчарування викликають саме БПП і НФ, тому ми можемо мати надію, що саме ця трійця на виборах до Ради буде мати великий успіх, а " "пустоти" від БПП і НФ заповнять вілкули і мураєви, тоді і буде нам щастя! 
Цитувати (виділене)

але для підтримкм провладних законів, котрі натужно і поволі, але діють в промайданівському дусі, в новій (гіпотетичній) Раді закони будуть пропонуватися інші. Це вас не турбує?
Мене турбує, що скотившись в рейтингах нижче плінтусу БПП і НФ підкилимно злигавшись з найбільш одіозними лідерами ПР, якраз і чинять найбільші перешкоди проведенню в життя промайданівським законам. Завалили все, що могло обвалитись. Де тільки можуть душать свободу слова. Відчувають, що їх ось-ось турнуть і наостанок хапають все, що не розікрали регіонали.
Не думаю, що на майбутніх виборах "оппи" наберуть суттєво більше голосів. Але не може довго продовжуватись ситуація, коли країною керують бариги, піймані на гарячому злодії і злісні корупціонери, політикани, яких і за людей не мають!

Offline Степанида Ластівченко

« Reply #81086 : Грудень 03, 2016, 13:26:24 »
Это не трейлер голливудского блокбастера, а реклама экскурсии по Херсону:

О, интересно, буду летом в родных краях - надо сходить, заинтриговали  :shok:

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #81087 : Грудень 03, 2016, 13:42:18 »
Мене турбує, що скотившись в рейтингах нижче плінтусу БПП і НФ підкилимно злигавшись з найбільш одіозними лідерами ПР, якраз і чинять найбільші перешкоди проведенню в життя промайданівським законам. Завалили все, що могло обвалитись. Де тільки можуть душать свободу слова. Відчувають, що їх ось-ось турнуть і наостанок хапають все, що не розікрали регіонали.
Не думаю, що на майбутніх виборах "оппи" наберуть суттєво більше голосів. Але не може довго продовжуватись ситуація, коли країною керують бариги, піймані на гарячому злодії і злісні корупціонери, політикани, яких і за людей не мають!
Я так понимаю что тебя те реформы, которые впервые за 20 лет делаются в Украине теми самыми БПП и НФ, не устраивают, и ты хочешь возвращения в предыдущее болото .
Поэтому весь твой спич - спич врага независимой и богатой Украины, какими бы красивыми словами он не выражался. Про "душат свободу слова" - особенно впечатляет.

Offline Eney

« Reply #81088 : Грудень 03, 2016, 13:43:20 »

Offline chucha

« Reply #81089 : Грудень 03, 2016, 13:48:32 »
Напевно, до наступного судового засідання у найгуманніших судах Полтави.

Да при чем здесь суд, еще раз? 30 тысяч фбровцев с собаками годами ищут чувака, находят, берут с боем. Полис с прокуратурой идут к следственному судье, и говорят, что мы его сейчас посадить хотим, что бы передать другой стране. Гражданина Украины, ага  :facepalm: После чего судья, абсолютно логично, посылает их куда подальше. Пока в суде идут эти мутные терки, никому из оперативных гениев не приходит в голову открыть криминальное произдство по факту сопротивления, покушения, да чего угодно, пока он еще задержан и в суде.
Будет смешно, если чувак еще заявление на весь этот спецназ подаст, по факту превышения служебных полномочий. Поскольку выходит, что они вломились, не имея даже дела в отношении него. Идиоты.

0 Користувачів і 83 Гостей дивляться цю тему.