Дальше что? Новые выборы? Гарантировано приходит к власти Змей Горыныч - Тимошенко+Ляшко+Саакашвили в разных позах. Эти тебе нравятся больше?
Нет, ну вот когда пишешь такое, как ты постоянно, надо ж как-то логически продолжать, чего ты никогда не делаешь. На мой взгляд тут есть два варианта продолжения:
1. Нам всем пиздец, давайте все умрьом!
2. Предлагаю план действий:
2.а
2.б.
2.в.
2.....
А ты всегда останавливаешься на первом пункте.
Рецепт вже давно придуманий, тільки чогось ніхто його не хоче впроваджувати в життя. Це я про владу (Президент+Рада). Що смішно весь час під нові вибори піднімається ця тема, вже років 10 точно.
1. Написати і прийняти Закон про імпічмент президента (щоб не повторилося як з Януковичем і "нелегітимною хунтою"). Хочу нагадати що за такий закон багато хто рвав на собі сорочку в 2014 році, коли йшов до влади.
2. Написати і прийняти Закон про скасування недоторканності депутатів (щоб не повторилося як з Онищенко, Клюєвим і Ко). Нагадувати не буду наскільки ця тема протерта до дірок.
3. Прийняти новий Закон про вибори: вибори по відкритим спискам. До мінімуму звести мажоритарку і фактор гречки. До мінімуму звести нинішню систему, де люди знають першу 5-10 в списку партії (а паровозом 50-60 чоловік їдуть хз ще хто). Це приведе до того, що в Раду будуть проходити більше загальноукраїнські партії, а не регіональні.
4. Прийняти новий Закон про заборону політичної реклами і агітації на ТВ-каналах перед виборами (термін: півроку мінімум до виборів). Поки всі великі і популярні канали, типу Інтера, 1+1, 5 канал, ТРК Україна і т.д. в руках олігархів - на цих каналах будуть крутити до всрачки тільки свої партії і людей.
Після прийняття таких законів, нова Рада буде вже іншою, в порівнянні з нинішньою. Тільки проблема, що нам постійно тільки обіцяють: бо в кого сконцентрована влада в руках (а це олігархи, і тут не заперечиш ніяк) вигідна нинішня система.