Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика
« Reply #79590 : Листопад 19, 2016, 09:01:10 »
Бывший украинский авианосец «Варяг» стал гордостью китайского флота
Cпойлер

Источник так себе, но ведь факт продажи по цене металлолома действительно имел место. Интересно, насколько правдива эта информация:
Цитувати (виділене)
КНР выкупила у Украины ржавеющий авианосец за 23 млн. долларов (официальная украинская версия; есть также данные о цифре 20 млн. долларов). Позже, китайская сторона утверждала, что потратила на сделку не менее 120 млн. долларов.
Где разница у Кучмы и Ко можно не спрашивать.  :kos:

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #79591 : Листопад 19, 2016, 09:29:46 »
Где разница у Кучмы и Ко можно не спрашивать.
"Та разве ж то крали??? Вот нынешние крадут так крадут!!! Вы только посмотрите, до чего они людей довели!!!! " (с) почти дословные цитаты

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #79592 : Листопад 19, 2016, 09:37:21 »
Дещо за Савченко Семенченко Богданова
Цитувати (виділене)
О спецоперации #СБУ

До речі, СБУшники у любому разі красавчики.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #79593 : Листопад 19, 2016, 09:48:12 »
До речі, СБУшники у любому разі красавчики.
Я нічого не можу сказати з приводу Богданова, але його фраза "Києвський режим" в завершенні пресухи, неприємно різанула вухо
liveinly

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #79594 : Листопад 19, 2016, 10:00:09 »
Принесла зраду. Аудио прослушки Рожковой, заместительницы Гонтаревой
Ждем реакции. Хотя может ничего и не будет.  Но это плохой вариант.
Тю, ля, а шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #79595 : Листопад 19, 2016, 10:28:53 »
Принесла зраду. Аудио прослушки Рожковой, заместительницы Гонтаревой
Ждем реакции. Хотя может ничего и не будет.  Но это плохой вариант.

Лень слушать аудио,  но если это про Платинум,  то Рожкова емнип уже ответила.
Реакции от Гонтаревой вроде не было.

Offline Eney

« Reply #79596 : Листопад 19, 2016, 10:32:20 »
Розмовляти по телефону і вірити, що тебе не слухають - дорога забавка. Навіть Порошенко такого не може собі дозволити.

Offline Eney

« Reply #79597 : Листопад 19, 2016, 10:52:17 »
Цитувати (виділене)
Освобождение похищенного российского добровольца сил АТО Ильи Богданова стало одним из главных событий недели. Есть вопросы к спецслужбам

http://www.liga.net/opinion/305712_molchanie-pobeda-pochemu-professionalnye-razvedki-ne-piaryatsya.htm

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #79598 : Листопад 19, 2016, 11:29:16 »
К вопросу о терактах. Была в Полтаве - тихий, уютный город. Вчера иду на работу через центральную площадь, где колонна стоит. Надо сказать, что проспала и иду позже, чем собиралась. А там суета, менты, оцепление. Менты явно свидетелей опрашивают. Внутри оцепления - след от взрыва, причем не маленького, побиты плитки и ощущение, что их вдавило под взрывом. Как выяснилось, минут 20 назад (аккурат как я собиралась идти) тут вроде как рванула граната. Много не узнала, людям не до меня было, но стало как-то неуютно. И это не Киев, не Львов, это Полтава. Народ на работе тоже взбудоражился. Нехорошо это.
ПыСы. Проукраинские настроения в Полтаве значительно выше, чем в Днепре. По крайней мере там, где я общалась.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #79599 : Листопад 19, 2016, 11:53:49 »
К вопросу о терактах. Была в Полтаве - тихий, уютный город. Вчера иду на работу через центральную площадь, где колонна стоит. Надо сказать, что проспала и иду позже, чем собиралась. А там суета, менты, оцепление. Менты явно свидетелей опрашивают. Внутри оцепления - след от взрыва, причем не маленького, побиты плитки и ощущение, что их вдавило под взрывом. Как выяснилось, минут 20 назад (аккурат как я собиралась идти) тут вроде как рванула граната. Много не узнала, людям не до меня было, но стало как-то неуютно. И это не Киев, не Львов, это Полтава. Народ на работе тоже взбудоражился. Нехорошо это.
ПыСы. Проукраинские настроения в Полтаве значительно выше, чем в Днепре. По крайней мере там, где я общалась.
Тут всього повно. Тим більше, до Харкова всього 100 з чимось кілометрів. Домашнє дєло.
ЗИ: А колона ця - це пам"ятник перемоги Петра І над шведами. А так да, тихе провінційне українське містечко.
Гранату (або щось там) підірвали близько години ночі. Так кажуть у поліції.
Цитувати (виділене)
Сегодня, примерно в час ночи, в Корпусном парке Полтавы взорвалось неизвестное устройство. Звук от взрыва был слышен далеко от центра города.
Интересно, что в полицию никто по факту мощного взрыва не обратился. Только на утро следственно-оперативная группа полиции выехала на место, чтобы установить, что именно было взорвано. Как только появятся официальные версии, полиция обязательно проинформирует общественность.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #79600 : Листопад 19, 2016, 12:18:02 »
Странно, потому что опрос свидетелей вели при мне, а я не думаю, что их до 9 утра держали с часу ночи. Все достаточно свежо выглядели..  :unknown:
И если звук взрыва был слышен так далеко (а СБУ там в квартале, как я понимаю), почему никто не почесался до утра? Ментов ночью в центре города в радиусе 5 км не было? Не верю!
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #79601 : Листопад 19, 2016, 12:21:05 »
Странно, потому что опрос свидетелей вели при мне, а я не думаю, что их до 9 утра держали с часу ночи. Все достаточно свежо выглядели..  :unknown:
Так про вибух взнали тільки зранку. Я там дописав речення з місцевого інет-видання.
Одиноки вибухи привертають увагу тільки тих, кто безпосередньо знаходиться на місці події. Для інших це щось побутове.
Якщо це граната, то вибух там майже без полум"я та диму. І як знайти місце вибуху, якщо той же патруль їде по сусідній вулиці?Навіть якщо це 100м. Щось бумкунуло й затихло. Все. 

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #79602 : Листопад 19, 2016, 12:44:08 »
Так про вибух взнали тільки зранку. Я там дописав речення з місцевого інет-видання.
Одиноки вибухи привертають увагу тільки тих, кто безпосередньо знаходиться на місці події. Для інших це щось побутове.
Якщо це граната, то вибух там майже без полум"я та диму. І як знайти місце вибуху, якщо той же патруль їде по сусідній вулиці?Навіть якщо це 100м. Щось бумкунуло й затихло. Все. 
Как могли узнать только утром, если сами сказали, что слышно было далеко, а СБУ там рядом? Если так громыхнуло, надо было таки идти и искать, мало ли... Короче, лично у меня в голове не укладывается. В городе, в центре (кстати, в таком месте, которое далеко видно и хорошо просматривается) что-то солидно взрывается, а менты даже не интересуются, не только самим взрывом, а и возможностью их, повторных, в других местах и с более тяжкими последствиями. Пипец какой-то...  :consul:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #79603 : Листопад 19, 2016, 12:48:47 »
Как могли узнать только утром, если сами сказали, что слышно было далеко, а СБУ там рядом? Если так громыхнуло, надо было таки идти и искать, мало ли... Короче, лично у меня в голове не укладывается. В городе, в центре (кстати, в таком месте, которое далеко видно и хорошо просматривается) что-то солидно взрывается, а менты даже не интересуются, не только самим взрывом, а и возможностью их, повторных, в других местах и с более тяжкими последствиями. Пипец какой-то...  :consul:

Ну, в провинции всегда так. Ночью шариться по темным улицам стремно. У нас детвора петарды и фейерверки взывает частенько. Колеса у фур бывает лопаются громко. Мало кто, даже в ментовке и СБУ на слух определит взрыв гранаты. :unknown:

Offline Eney

« Reply #79604 : Листопад 19, 2016, 12:54:59 »
Ти перебільшуєш значення одинокого вибуху гранати (якщо це дійсно була граната).
https://www.youtube.com/watch?v=FXPeWdmazPI 
0:41 хвл. 

Научний факт: одиночний постріл з пістолета вночі взагалі не сприймається, як постріл.

Offline Smooth Pimp

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #79606 : Листопад 19, 2016, 13:21:19 »
Ти перебільшуєш значення одинокого вибуху гранати (якщо це дійсно була граната).
Что ты мне это показываешь, я сама там стояла? И как можно преувеличивать значение взрыва? А если бы там раненый оказался без сознания и с оторванной ногой, так бы и валялся до утра, пока труп не обнаружили?
Не знаю, может, у меня после Донецка 90-х и далее такая чувствительность и разборчивость в звуках, но я такой беспечности действительно не понимаю. Даже от петард могут быть серьезные ранения. И не всегда раненый может позвать на помощь.
Не понимаю, сорри....  :unknown:

Offline Eney

« Reply #79607 : Листопад 19, 2016, 13:50:44 »
Что ты мне это показываешь, я сама там стояла? И как можно преувеличивать значение взрыва? А если бы там раненый оказался без сознания и с оторванной ногой, так бы и валялся до утра, пока труп не обнаружили?
Не знаю, может, у меня после Донецка 90-х и далее такая чувствительность и разборчивость в звуках, но я такой беспечности действительно не понимаю. Даже от петард могут быть серьезные ранения. И не всегда раненый может позвать на помощь.
Не понимаю, сорри....  :unknown:
Так, це звичана реакція людини, яка не жила в Донецьку 90-х. І вона ніколи не буде телефонувати у поліцію, якщо почує одинокий вибух на дворі. Або вибухи салюту, або вихлоп. Або постріл. Війна звідси таки далеченько.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #79608 : Листопад 19, 2016, 13:57:27 »
І більш того, багато хто в Полтаві будуть зустрічати "русскую весну" з квітами і на колінах.
Сподіваються на халявні блини на лопаті?
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #79609 : Листопад 19, 2016, 14:40:09 »
І більш того, багато хто в Полтаві будуть зустрічати "русскую весну" з квітами і на колінах.
Сподіваються на халявні блини на лопаті?
І доляр по 8.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #79610 : Листопад 19, 2016, 15:11:18 »
І доляр по 8.

Путін приде, доляр по 8 введе!
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #79611 : Листопад 19, 2016, 16:15:44 »
Цитувати (виділене)
Миротворець
4 год. ·

ЦЕНТР МИРОТВОРЕЦЬ: УКРАЇНСЬКА МОВА В КОНСТИТУЦІЇ РОСІЇ ПОВИННА МАТИ ПРАВОВИЙ СТАТУС

"Особливу тривогу з правової точки зору викликає статус української мови в росії (країна-агресор)
Українська мова повинна негайно отримати законодавчий статус в РФ в якості другої державної мови з огляду кількості громадян цієї країни, що мають українські коріння."
Про це повідомив директор Центру Миротворець Роман Зайцев під час онлайн конференції з питань безпеки та толерантності, яка проходила 17.11.2016 року.

"В позиціонуванні української мови у росії існує низка проблем, але в першу чергу це статус української мови безпосередньо в росії", - відмітив він.
"Розвиток і правове регулювання визначеного статусу української мови слід негайно закріпити в конституції російської федерації. Це є також і нашим найпершочерговим завданням."

Offline Eney

« Reply #79612 : Листопад 19, 2016, 17:01:06 »
Порожняк

Offline Сайонара

« Reply #79613 : Листопад 19, 2016, 20:53:28 »
ЦЕНТР МИРОТВОРЕЦЬ: УКРАЇНСЬКА МОВА В КОНСТИТУЦІЇ РОСІЇ ПОВИННА МАТИ ПРАВОВИЙ СТАТУС
Требую также создать из восьми юго-западных областей россии Новоукраинию, дав ей федеральный статус и право вето на решения госдуры.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #79614 : Листопад 19, 2016, 21:00:11 »
создать из восьми юго-западных областей россии Новоукраинию
Чо эта создать? Она всегда там была. Сейчас исходники доперепишем. :sarcastic:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #79615 : Листопад 19, 2016, 21:23:27 »
Anna Maliar
48 mins ·

Церкву вже звільняли від податку на нерухомість, тепер звільнили від податку на благодійну діяльність.
Тепер хитророблені багаті чиновники зможуть відмивати кошти без втрат.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #79616 : Листопад 19, 2016, 21:57:21 »
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #79617 : Листопад 20, 2016, 11:00:35 »
Сергій Жадан
Цитувати (виділене)
Суспільний тиск і громадські ініціативи стримуються війною та загрозою подальшої російської агресії. Влада навчилась прикривати війною все – власну безініціативність, слабкість, непрозорість дій, небажання змінюватись самим і змінювати країну. Війна, за великим рахунком, стала зручним аргументом для політиків різних рангів і різних таборів – одні використовують її як звинувачення, інші – як виправдання. Несподіваним чином вона виявилась зручним важелем політичного впливу й електоральних маніпуляцій – війна стримує суспільне незадоволення, каналізує громадську активність, мобілізує патріотичні почуття, відволікає від соціальних проблем. Вона не закінчується, зрештою.
повністю
http://nv.ua/ukr/opinion/jadan/verhi-j-nizi-278695.html

Offline mxm

• Одесса
« Reply #79618 : Листопад 20, 2016, 11:07:55 »
Немного о лицемерии.
Скан увидел у Богдана Карпенко

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #79619 : Листопад 20, 2016, 11:19:20 »
Суспільний тиск і громадські ініціативи стримуються війною та загрозою подальшої російської агресії.
Це так.
Але ще є проблема відсутності нормальної альтернативи цієй владі. І влада цим користується.
Більш того вірогідність реваншу ригів дуже велика.
Нам потрібні нефейкові громадські організації, які б поступово перетворювались на нормальні політичні партії. Бо сучасні гурточки по інтересах - це такий непотріб.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 51 Гостей дивляться цю тему.