Верховна Рада проголосувала за закон, який встановлює 35-відсоткові квоти для пісень українською мовою в радіоефірі.
Я только начала радоваться, что качество украинской последнее время ощутимо выросло и услышать по радио хорошую песню на мові уже не редкость, как государство решило взяться за это дело своими липкими ручками.
Прогнозирую массовое появление укрширпотреба всех жанров. Нужно же чем-то забивать эфир.
P.S. А не пора бы поднять вопрос сокращения обеда в Раде с двух часов до 45 минут? 
Апд. Ну может с 35 процентами и пронесет. Отделаются легким Океаном Эльзы, так сказать.
Мабуть, совок в нас вже ніяким хріном не виб"єш.
А до цього часу ефір яким ширпотребом забитий? Російським, не? Я так розумію, ти проти того, щоб "український ширпотреб" його змінив, хоча б на декілька відсотків більше, чим зараз?... І я не розумію, до чого епітети про ліпкіє ручки, якщо без цього фіг, що зрушиться з місця. Як це було з українською озвучкою в кінотеатрах. Скільки ж тоді бруду було вилито на тодішніх "липкоруких" і мене, у тому числі... На тому ж ФЕРі.
І ні, я зараз, от у чей час, не бачу ніде збільшення українського контенту. Навпаки, в останній час йде його агресивне зменшення. Якщо за день пустять одну-дві пісні українською, то це вже досягнення. Без гарного липкого копняка тут хрін обійдешься.
Тобі подобється Іво Бобул? Мені ні, і я його не буду слухати. Але, я впевнений, що і без участі, як його, так і кропивного орла, в подальшому знайдеться хоча б з 10 фм станцій з нормальною сучасною музикою у виконанні українських груп або вокалістів. Конкуренція зробить свою справу. На даний час тільки одна радіостанція так-сяк держить марку. Це фм24.
ЗИ: Не здивований реакцією російськомовних.