Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Taranis

• Стать: Чоловіча
Re: Украинская политика
« Reply #42900 : Грудень 30, 2015, 09:36:51 »
А зачем мне ее слушать?
Чтобы не пороть "про доказательства это твоя выдумка", т к про доказательства - это моя шутка, там жирномордые прокуроры не постеснялись выложить на официальном сайте ГПУ в фб подслушку о НИЧЕГО, надо полагать они честно отработали зарплату из бюджета.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #42901 : Грудень 30, 2015, 09:42:10 »
У меня тут страшная мысль закрылась. Неужто злодеяния Порошенко с Яценюком тоже доказывать надо?
Это какая-то антипатриотичная мысль. И эта, как ее, либеральная. Так дойдет до того, что придется допустить, что их вина доказана не будет.

Offline Taranis

« Reply #42902 : Грудень 30, 2015, 09:44:21 »
У меня тут страшная мысль закрылась. Неужто злодеяния Порошенко с Яценюком тоже доказывать надо?
Саакашвили не надо. В части Яценюка конечно.
Ну это он так, попиздеть политически, он же политик.
А если посадить хотя бы на пару недель - тогда обязательно

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #42903 : Грудень 30, 2015, 09:52:08 »
Такие доказательства ГПУ просто выложила в фб
Вряд ли это может быть "доказательством". Запись времен Майдана, писали, скорее всего без санкции и д.т. Выложили исключительно для подмочить репутацию. Если этой репутации еще есть, что испортить, конечно. :smilie2:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline chucha

« Reply #42904 : Грудень 30, 2015, 10:00:36 »
Ну это он так, попиздеть политически, он же политик.

Попиздеть политически - это горлопан площадной. А никакой не политик.
P.S. Надо сказать, я теперь гораздо лучше понимаю претензии к Михо, которые слышал лет пять назад в Грузии, от местных. Беда лишь в том, что, в результате, получили худший вариант. У нас я, пока, вижу очень похожую картину.

Offline Taranis

« Reply #42905 : Грудень 30, 2015, 10:03:05 »
Выложили исключительно для подмочить репутацию
Разве что свою. Или коллег. Если что я честно иронизировал, когда говорил о доказательствах.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #42906 : Грудень 30, 2015, 10:08:54 »
Про взрыв во Львове на базе Беркута два года назад, во времена Ночи гнева. Тогда погибли сотрудники, следствие ведется до сих пор. Сергей Голуб давал показания всегда, теперь уже дело дошло до судов. Прочтите сначала вступление к статье, а потом саму статью с интервью Голуба.

Цитувати (виділене)
Dima Samodurov
9 ч ·
У відповідь на мій коментар журналіст захід нет запропонував поспілкуватись із Сергієм у скайпі. Сказавши А потрібно було говорити Б. Та і в наших інтересах - поширення інформації, адже минулого року журналісти або не хотіли нас слухати, або вирізали з матеріалу частини і подавали лише те що відповідало власним інтересам. Ми звертались до журналістів 2+2, Високий Замок, Варта 700, телеканал 24. Цього разу тема Василя Пісного стала найбільш цікавою, з точки зору редакції. Я ненавиджу крикливі заголовки, і просив не змішувати одне із іншим, але я увсідомлював що редакції вигідно буде подати інформацію саме так і я не зможу вплинути на деталі. Так чи інакше, я вдячний журналісту Володимиру за активність і публікацію слів Сергія. Все це Сергій говорив рік тому іншим журналістам, є хронологія на сайті, а іще раніше - прокуратурі. Отже "заговорив" - невірно, він не мовчав. Заголовок запропонований Сергієм "Я не хочу бути призначений винним"

Статья на Zaxid.net

Под спойлером статья, но удобнее читать на сайте.

Cпойлер
Минуло майже два роки після того як трапився вибух на базі львівського «Беркуту», де загинули двоє працівників спецпідрозділу. Позиція слідства у розслідуванні справи за цей час кардинально змінилася і екс-заступник командира «Беркуту» Сергій Голуб, який вісім місяців був свідком, став єдиним підозрюваним. Але перед оголошенням підозри він виїхав у Росію, де перебуває й досі.

Його звинувачують у перевищенні службових повноважень та умисному знищенні майна, що призвело до тяжких наслідків. Перше судове засідання, де його судили заочно, відбулося 28 грудня у Франківському суді Львова. На засіданні за участю прокурора та двох адвокатів Сергія Голуба вирішили організаційні питання тв перенесли слухання на 28 січня.

Напередодні судового слухання ZAXID.NET вдалося поспілкуватися через Skype із майором Голубом, який зараз переховується в Росії.

Очевидно, що вибух на базі «Беркуту» влаштував хтось із «беркутівців». Якщо це не ви, то чи підозрюєте когось із колег?

Якісь висновки я робити не можу… Багато всього було і погрози були, але хлопці по-різному реагували на ті речі. Хтось покидав територію бази, хтось тікав….

Погрози від кого?

Погрози від активістів, від керівництва області, безпосередньо від [Василя] Пісного (у той час був на посаді першого заступника голови Львівської обласної ради, – ред.).

Чим він погрожував?

Так і говорив, що якщо ми не перейдемо на сторону народу і не віддамо все, що ми маємо, то буде з нами як з райвідділами міліції (у ніч із 18 на 19 лютого у Львові влаштували погроми, підпалили приміщення та винесли зброю із кількох райвідділів міліції, – ред.). Фактично, що було обіцяно, те і сталося.

Пісний в телефонній розмові погрожував, чи приїжджав на місце?

Двічі, 19 і 20 лютого, ми з іншим заступником [командира БМОП «Беркут»] Василем Дідухом приїжджали до нього на спілкування. Ми категорично відмовилися від будь-яких пропозицій Пісного. Ввечері 20 лютого почалися активні дії (20 лютого о 18:30 стався вибух та пожежа у казармі спецбатальйону «Беркут» на вул. Трускавецькій. Зі слів очевидців, відразу після вибуху з казарми вибігли кілька чоловіків у цивільному і з масками на обличчі, які втекли на автомобілі, – ред).

По телефону я отримав оперативну інформацію від керівництва області, що нас ідуть штурмувати. Особовий склад був попереджений. Нашим основним завданням було утримувати підрозділ скільки зможемо, а після того забарикадуватися в черговій частині, бо це єдине найміцніше приміщення. Принаймні, так ми тоді думали. Хто був під вікнами, хто під дверима. Я зайшов у кімнату зберігання зброї. Що відбулося, я не можу сказати, але стався вибух.

Коли заходили, чи відчували запах бензину, газу?

Нічого такого не було. Принаймні, я не чув. Думаю, що запах бензину одразу би вдарив у ніс. Я нічого небезпечного не запідозрив.

Вибух трапився після того, як ви увімкнули світло?

Я так пов’язав, бо фактично після того, як я включив світло, трапився вибух. Я давав такі покази і так воно і є, бо фактично більше ні до чого прив’язатися я не міг. Включив світло і все, що я побачив – стіну полум’я. (детальніше майор Голуб уже розповідав про це минулого року у відеозверненні).

Чи були розмови між працівниками «Беркуту», що планується підірвати склад зі зброєю?

Я таких розмов не чув. Хоча люди між собою багато про що могли говорити. Намірів у нас таких не було.

Яку роль у тому, що трапилося на базі «Беркуту» відіграв Пісний?

На мою думку, саме пан Пісний і організовував отих так званих, як сам він називав їх у розмовах, «тітушок», які приїхали десь зі сходу і щось роблять, грабують райвідділи. Пісний організовував ті погроми. Саме під його керівництвом вони були здійснені.

Які аргументи маєте на підтвердження тієї думки?

Я був в обласній раді два дні – 19 і 20 лютого, коли ми приїжджали і спілкувалися там із паном Пісним. І саме там ми бачили, які віддаються розпорядження, кому віддаються, про що говориться. Були там виконавці. Не сам Пісний ішов попереду і організовував «пацанів».

Він фактично при нас, зовсім не соромлячись, давав вказівки радикально налаштованим керівникам, авторитетам, куди йти, що робити, де що палити, а де ще почекати. Я всю розмову з Пісним подав прокуратурі. Я надав ті покази, не думайте, що я говорю це тільки вам.

Чи пам’ятаєте прізвища людей, яким Пісний віддавав накази?

Прізвищ я не пам’ятаю… А звертався він до одного з них «Женя» або «Зеник». Прокуратура встановила його прізвище, вона навіть його допитувала. Знову ж таки, ви ж знаєте, ким зараз став Пісний (у вересні його призначили заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією і оргзлочинністю СБУ, – ред.) і як би не було, Львів то є моє рідне місто і там багато моїх родичів, за яких я хвилююся.

Коли прокуратура почала мені ставити ті питання, я одразу почав про це говорити. Одна із причин того, що слідство розвернулося на 180 градусів – був свідком, а став підозрюваним – призначення Пісного, який став тоді начальником Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України. (Пісного призначили у вересні 2014 року, а через два місяці Голубу оголосили повідомлення про підозру, – ред.)

Крім того, що він і так був авторитетною людиною у Львівській області, то ще й зайняв таку посаду. Звичайно, у мене і в моїх колег був страх за своє життя і здоров’я та близьких.

Довгий час ви були головним свідком і після восьми місяців позиція слідства кардинально змінилася. Чому?

Вісім місяців я повністю співпрацював зі слідством, давав покази, нічого не приховуючи. Була одна експертиза, потім була друга експертиза. Після того як матеріали прокуратури були фактично зібрані, то, як кажуть, коли нема винного, потрібно його призначити. Я розумію позицію прокурора, якщо я один знаходився у кімнаті зберігання зброї в момент вибуху, то, звичайно ж, я міг щось зробити. Я вважаю, що остання експертиза фактично була зроблена під мої покази.

Більше не було кого звинуватити, щоб прокуратура не зайшла в глухий кут.

Що це була за експертиза?

Вони оглядали збройну кімнату, робили заміри. Коли робили цю експертизу, то там вже було все прибрано, стояла стіна. Її зробили орієнтовно через вісім місяців (3 листопада 2014 року після отримання висновків пожежно-технічної експертизи, яка встановила причини пожежі, слідчі звинуватили Сергія Голуба у підпалі бази «Беркуту», – ред.).

Звичайно, нічого там не було під охороною. Наскільки я зрозумію, експертизу робили експерти з Києва. Вони стверджують, що я заніс туди 16 чи 20 літрів бензину. Ви розумієте, що значить занести в оточений підрозділ стільки бензину? Це ж в кишеню не покладеш. Я двічі виходив з бази. Причому виходив через огляд активістів. Коли ми виходили і заходили, нас оглядали, перевіряли, що у нас в кишенях, щоб ми нічого не виносили і не заносили. Занести щось було неможливо.

Хто мав доступ до кімнати зберігання зброї?

Ніхто не повинен був мати, крім чергових, мене, і деяких офіцерів, які відповідальні за озброєння. Звичайно, я не знімаю з себе відповідальності, оскільки я керував підрозділом. Можливо, через слабкий контроль. Але на той час контроль здійснювався настільки, наскільки це було можливо. Тому важко сказати, чи хтось міг щось туди занести. Це ж людський фактор. Черговий міг щось недогледіти. Напруга, втома давали знати про себе. Такого наміру [влаштувати вибух у зброярні] у нас не було. Намір був один – втримати підрозділ і не допустити захоплення зброї.

Колишній «беркутівець» Роман Дракус прямо звинувачує вас у підпалі бази «Беркуту». Він каже, що бачив, як ви нібито заносили бензин…

Як він міг бачити, якщо того не було. Це його фантазії, як він то собі уявляє. У нас була з ним очна ставка в прокуратурі і що мене здивувало в його показах, що пан Дракус чомусь сидів у кущах навпроти бази. Ніхто з працівників не знав і не очікував того, а він чомусь опинився перед тим у кущах і чекав, що щось має відбутися.

Чому ви виїхали в Росію?

А куди виїхати?! Чому я поїхав? – Повірте, я міг би й далі боротися, але коли я починав будь-які розмови, мене ніхто й слухати не хотів. Якби я був затриманий і закритий, я б не зміг щось сказати. На той момент що б я не говорив, ніхто цього не слухав. Не слухали не тільки мене, а й моїх колег, товаришів. Фактично, у мене не було іншого вибору, як покинути територію України. Чому саме Росія, бо не треба було ні візи, нічого. Міг би я виїхати чи в Польщу, чи в іншу країну, я б поїхав.

Але ж є багато країн, де не потрібно візи. Наприклад, Білорусь, Молдова… У той час Росія вже воювала з Україною. Вас чекали в Росії?

Будемо казати, там у мене далекі родичі. Тому до них я і поїхав. Зрозуміло, що не поїхав туди на голе місце. Коли я виїжджав, то в мою сторону жодних звинувачень не було. Це все наклалося. Я написав заяву на відпустку. Ту відпустку я планував дуже давно. Останній раз я був у, будемо казати, далеких родичів ще у 2010 році. Маючи таку змогу, я туди й поїхав. Але коли я туди поїхав, то почалися ці звинувачення. Я не приховую, у мене були застереження, бо я також маю юридичну освіту і бачив, що відбувається, але тоді навіть ще не думав, що так воно буде. Звичайно, що коли я почув, що мене несправедливо звинувачують…

І знову ж таки, звинувачують лише мене. Уявіть собі, там було багато народу і тільки я щось один роблю. Я не знімаю з себе відповідальності за слабкий контроль у ті часи.

Чим зараз займаєтеся в Росії?

Працюю в будівельній сфері. Голова є, руки також, а виживати та годувати сім’ю потрібно. Як і багато наших українців у Росії.

Чи пропонували співпрацю російські спецслужби, знаючи, що в Україні ви керували спецпідрозділом?

Ні, таких пропозицій не було. Я звернувся, щоб мені надали тимчасовий притулок. Я тут зараз у статусі біженця.

Чи знають представники місцевої влади, хто ви, звідки?

Звичайно, знають, хто я. Але відношення таке саме, як і до інших українців. Якимось пільгами ми тут не користуємося. Ніхто звідси нас не жене. Мені співпрацю ніхто не пропонував. Я тут із сім’єю. Проблем немає. Сам себе забезпечую. Живу на ті гроші, які заробляю.

Чи підтримуєте контакти із друзями, рідними, які лишилися в Україні?

З деякими підтримую. Зараз багато наших хлопців на сході. Рідко, але спілкуюся з ними. Останнім часом вони часто їздять і в АТО і в Луцьку були тривалий час.

Чи маєте намір найближчим часом повернутися в Україну?

Звичайно, що хотів би. Ви ж розумієте, що я у Львові змалку. Я виріс там, вивчився, одружився. Мої діти звідти. Я сам звідти, батьки там живуть, родина. Усе моє життя пов’язане зі Львовом. Мене стримує лише одне. Я не боюся відповідальності, але не хотів би стати цапом-відбувайлом.

Я прекрасно розумію, я так само працював у правоохоронних органах і знаю, що принаймні зараз нічого не змінилося. Якісь зміни намагаються впровадити, але система залишилася системою. Державний механізм такий, що я буду доводити свою правоту п’ять чи десять років. Легше від того, що мене закриють і триматимуть без можливості спілкуватися не буде ні мені, ні моїм дітям.

Після переатестації, коли система зміниться, чи припускаєте можливість повернення в Україну для продовження розслідування у справі підпалу бази «Беркуту»?

Мені важко судити, бо я навіть не можу уявити, хто приймає участь в тій переатестації і хто атестує. І за якими професійними якостями набиратимуть людей у правоохоронні органи. Є поняття патріотизму, це добре, але є ще й рівень професіоналізму. Реформи потрібно вже було давно починати. Я сприймаю це як позитивний момент. Але я бачу як відбувається переатестація в Києві і наразі мені не дуже подобається, як вони це проводять.

Offline Taranis

« Reply #42907 : Грудень 30, 2015, 10:09:27 »
Попиздеть политически - это горлопан площадной.
Где-то так. Трибун. Пламенный

Offline Саминсусамин

« Reply #42908 : Грудень 30, 2015, 10:18:44 »
Вряд ли это может быть "доказательством". Запись времен Майдана, писали, скорее всего без санкции и д.т. Выложили исключительно для подмочить репутацию. Если этой репутации еще есть, что испортить, конечно.
Всякие звукозаписи со времён "плёнок Мельниченка" не имеют больше никакого смысла. Как доказательство чего-либо значение их ноль, даже наши продажные судьи не возьмут во внимание. Репутацию попортить больше уже невозможно. Единственный смысл записей показать публике что вот мы мол, спецслужбы работаем, бдим так сказать.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #42909 : Грудень 30, 2015, 10:40:25 »
О чем речь? Какие такие "настолько азы", какой непрофессионализм в контексте темы обсуждения?
Про тайну следствия я не знаю, судя по всему, ты привела исчерпывающие аргументы.
Однако, я хорошо помню показной, публичный, под камеры, арест двух ЕМНИП чиновников, включая надевание на них наручников, под взгляды офигевших окружающих и, потом, восторженное одобрение зрителей — "началось!"

Так вот, несмотря на то, что на Корбане пробу ставить негде, хорошо бы публиковать только то, что потом "выстрелит". Иначе может получиться очень некрасиво, как с теми коррупционерами, вину которых так и не смогли (или не захотели) доказать.
Это как раз азы. Репутации (хаха) подозреваемого наносится существенный ущерб, хорошо бы это понимать. И как-то подготовить на будущее оправдание, почему это было сделано.
Если у прокуратуры вот эти бумажки, которые меняют смысл слова "сотник" в отношении Парасюка, — это единственная улика, то вангую отсутствие обвинений в подкупе депутатов или позорный развал таковых в суде.

Силовики не должны устраивать спектакль с арестом и наручниками, чтобы потом втихаря отпускать задержанных.
Силовики не должны изымать сервера, чтобы потом вернуть через месяца три в негодном для работы состоянии и без извинений.
Силовики не должны устраивать шоу из поимки страшно опасной Лукаш, когда на нее, по факту, вообще ничего нет, кроме народного презрения.

Это всё, конечно, может случаться и случается со всеми, даже самыми лучшими полициями в мире, но это — ошибки. И понимать, что это ошибки — вот это как раз азы.
Наши же уже давно полагают, что закрыть человека в СИЗО — раз плюнуть. Пусть посидит.
Руководствуясь циничным принципом, что отсутствие вины — не заслуга обвиняемого, а недоработка органов.

И вот получается, что когда они сталкиваются с такими подкованными, как Портнов или Лукаш, или крикливыми и шумными, как Кернес и Корбан, то отсутствие понимания даже азов вылезает наружу.
И народ восхищается теперь не действиями прокуратуры, а уловками корбановских адвокатов. Хотя там тоже в основном вопрос в зацепках за процессуальные моменты, а до сути вопроса еще как до Луны.

Вот это возмущает. Возвращаясь к бумажкам — если к ним не прибавится никаких показаний, то это будет исключительно политический демарш, а не расследование.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #42910 : Грудень 30, 2015, 11:00:08 »
Цитувати (виділене)
Також з 10 січня 2016 року пропонується заборонити ввезення низки російських товарів.
Під заборону потрапляють: горілка та пиво, м'ясо та м’ясні продукти (яловичина, свинина та м'ясо птиці), рибопродукти, низка молочних продуктів (йогурти, кефіри, сир), кава та чай, кондитерські вироби (шоколад, карамель, вафлі), хлібобулочні та макаронні вироби, соуси, а також їжа для котів та собак.
http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/12/29/7042889/
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт".  :pardon:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline shtativ

« Reply #42911 : Грудень 30, 2015, 11:10:23 »
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт".
За "черную карту" не скажу, а вот остальное никуда не денется. "Балтика" с потрохами принадлежит Карлсбергу и выпускается в Украине, а кошачий корм будут импортировать из кучи других мест. Может даже здесь наладят выпуск.

Упд. Загуглил за "Черную карту" - на 2012 год брендом владела израильская корпорация Strauss Group, которая работает в 20 странах на разных континентах (в США, странах Европы и Азии, Бразилии, Австралии), производя продукцию на 26 собственных заводах. Собирались продавать кому-то из гигантов (Нестле, Крафт итп). Даже если и не продали, то все равно этот же кофе будет здесь, может под другим названием.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Саминсусамин

« Reply #42912 : Грудень 30, 2015, 11:11:56 »
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт"
Наконец-то грёбаную "Балтику" запретят ввозить! Сцаки редкостные, только неприхотливые россияне могут эту гадость считать пивом!

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #42913 : Грудень 30, 2015, 11:22:56 »
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт"
Наконец-то грёбаную "Балтику" запретят ввозить! Сцаки редкостные, только неприхотливые россияне могут эту гадость считать пивом!

Даже мы это пивом не считаем, но у нас вообще с пивом беда, из того, что продают в супермаркетах, "Балтика" ещё более-менее, есть и похуже.
Где же ты, Гаага, с кем теперь гуляешь...

Offline franco

• бендеровец
« Reply #42914 : Грудень 30, 2015, 11:26:52 »
Балтика в Украине производится. Ввозить из России ее перестали уже давно.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #42915 : Грудень 30, 2015, 11:38:51 »
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт".  :pardon:
Горе-то какое! :smilie5:
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Саминсусамин

« Reply #42916 : Грудень 30, 2015, 11:44:04 »
Даже мы это пивом не считаем, но у нас вообще с пивом беда, из того, что продают в супермаркетах, "Балтика" ещё более-менее, есть и похуже.
Иркутянам от души сочувствую. А что, местные сорта у вас не делают? Технологии давно разработаны, что-что, а ячмень в Сибири растёт отменный, вода тоже чудесная, не балтийская помойка. Чем возить поездами через полмира варили бы своё "Байкальское" и пили в своё удовольствие!

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #42917 : Грудень 30, 2015, 11:50:34 »
Иркутянам от души сочувствую. А что, местные сорта у вас не делают? Технологии давно разработаны, что-что, а ячмень в Сибири растёт отменный, вода тоже чудесная, не балтийская помойка. Чем возить поездами через полмира варили бы своё "Байкальское" и пили в своё удовольствие!
Что-то давно иркутского не видел, лет 10 уже. Братское есть (так себе), может оно и вытеснило.
Где же ты, Гаага, с кем теперь гуляешь...

Offline shtativ

« Reply #42918 : Грудень 30, 2015, 11:50:37 »
Чем возить поездами через полмира варили бы своё "Байкальское" и пили в своё удовольствие!
Никто в Иркутск не возит, все делают на месте http://www.heinekenrussia.ru/company/our_factories/factorie_6/
Ну должны делать по крайней мере.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #42919 : Грудень 30, 2015, 11:55:44 »
Покупают у нас Балтику только в путь. Не покупали бы, не стоял бы бренд на полке.

Offline Nortaga

« Reply #42920 : Грудень 30, 2015, 12:13:14 »
Москаль "вангує", ну і про партію Балоги прокоментував. А Балога, так, доскакався (придавили трохи). Родич Петьовка уже втік з ЄЦ (я вангую, що появиться в БПП).

Цитувати (виділене)
–  Те, що в наступному році будуть парламентські вибори, уже ні в кого сумнівів немає. Теперішній парламент, на жаль, себе скомпрометував, тому про необхідність його перезавантаження говорить практично вся політична еліта. Нові вибори відбудуться по тій же схемі, що й цьогорічні місцеві – в Україні залишиться 450 округів (на окупованій території, звичайно, нікого не обиратимуть), а у Верховну Раду потраплять представники тих партій, що подолають 5-відсотковий бар’єр.

«Єдиний центр» зможе виставити кількох реальних кандидатів тільки на Закарпатті, але якщо навіть допустити такий фантастичний сценарій, що за них проголосують усі виборці області (що абсолютно нереально), «ЄЦ» і близько не набере необхідних 5 відсотків, оскільки на Закарпатті проживає всього близько 2,6 відсотків виборців України. В інших областях за кандидатів від «ЄЦ» ніхто не проголосує, тому ті політики, що мають клепку в голові, покидають цю сімейну партію жирних котів. Василь Петьовка – найбільш прагматичний і нормальний із цієї закарпатської «файти», він зрозумів, що для «ЄЦ» скоро прийде «…єц», тому й зробив цілком правильний крок.

«Єдиний центр» жевріє тільки до наступних парламентських виборів, а потім разом зі своїми Мазераті, броньованими «Мерседесами» й численною охороною потрапить туди, де йому давно приготовлене місце – на смітник історії.

http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2053

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #42921 : Грудень 30, 2015, 12:21:40 »
Наконец-то грёбаную "Балтику" запретят ввозить!
В Запорожье делают.

Offline shtativ

« Reply #42922 : Грудень 30, 2015, 12:24:37 »
В Запорожье делают.
И в Киеве, и даже во Львове.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #42923 : Грудень 30, 2015, 12:30:30 »
У Львові міські обранці пересіли на інвалідні візки. Таким чином, вирішили провести експеримент - наскільки зручно пересуватися містом людям із особливими потребами.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #42924 : Грудень 30, 2015, 12:48:36 »
Не знаю, меня парламентские выборы в 2016 году пугают. Это же сколько туда рыгов, юлей и прочей пробляди пролезет? И проходить они будут, наверное не под лозунгами евроинтеграции и модернизации общества, а под какой-нибудь популистской хуйней, типа снижения тарифов.
Мне даже порой начинает изменять мой демократический настрой, поскольку, я с ужасом понимаю, что преобразовать Украину можно только в условиях жесткой диктатурой, с расстрелами и лагерями для всей своры пидарасов, которые у нас называются чиновниками.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #42925 : Грудень 30, 2015, 13:14:39 »
Не знаю, меня парламентские выборы в 2016 году пугают. Это же сколько туда рыгов, юлей и прочей пробляди пролезет? И проходить они будут, наверное не под лозунгами евроинтеграции и модернизации общества, а под какой-нибудь популистской хуйней, типа снижения тарифов.
Мне даже порой начинает изменять мой демократический настрой, поскольку, я с ужасом понимаю, что преобразовать Украину можно только в условиях жесткой диктатурой, с расстрелами и лагерями для всей своры пидарасов, которые у нас называются чиновниками.
Не огорчайся, :smilie1: такие мысли посещают многих из нас.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #42926 : Грудень 30, 2015, 13:19:56 »
Не огорчаться не получается. Это, просто моя разочарованность в ходе украинских реформ и вообще обновления общества во мне говорит.

Offline Спудей

« Reply #42927 : Грудень 30, 2015, 13:23:27 »
http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/12/29/7042889/
Прощай "Балтика", "Черная карта" и "кити-кэт". 
Из российских продуктов я мог купить только орбит-дирол, да и то только по невнимательности...

Offline franco

• бендеровец
« Reply #42928 : Грудень 30, 2015, 13:28:38 »

Из российских продуктов я мог купить только орбит-дирол, да и то только по невнимательности...
Это не российские продукты. Это ведь международные компании. Производство просто размещено в России. Так что много чего из России можно было попользовать в свое время.

Offline shtativ

« Reply #42929 : Грудень 30, 2015, 13:34:40 »
Сейчас у нас российских продуктов не так много. Большая часть того, что имеет "аутентично-российское" название - продукт международных корпораций. А тот импорт из РФ, который дирол-орбит и все остальное - будет легко замещен поставками с польских, словацких, румынских, венгерских (ну и так далее) производств.

0 Користувачів і 51 Гостей дивляться цю тему.