Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Старина Z

• Стать: Чоловіча
Re: Украинская политика
« Reply #38430 : Листопад 17, 2015, 14:16:35 »
Цитувати (виділене)
Шановні друзі!
22 жовтня 2015 року стартував конкурс ДП «Антонов» на назву нового літака АН-178. Триватиме голосування до 19 грудня.
Представництво Меджлісу кримських татар в Києві, Міністерство інформаційної політики України, а також Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу звернулись до державного підприємства «Антонов» з проханням підтримати назву літака «Амет-ХАН-178».
Кожен може вплинути на результат, адже конкурс народний.
Проголосуйте разом з нами та дозвольте легендарному льотчику – двічі герою РСРС Амет-Хану Султану знову покорити небо!
Лайк сторінки – голос «за».
Дякуємо!Sag oluniz!
[ Invalid Facebook URL ]photos/a.1499021657060758.1073741828.1499015310394726/1499021577060766/?type=3&theater

Там в обсуждении неплохой вариант предложили "ОтамАН".

Offline Post Scriptum

• Киев
« Reply #38431 : Листопад 17, 2015, 14:21:05 »
Цитувати (виділене)
Проголосуйте разом з нами та дозвольте легендарному льотчику – двічі герою СРСР Амет-Хану Султану знову покорити небо!
Знатный троллинг ваты выйдет. Эта штука сильнее, чем Фауст Гете переименовать Воздухофлотский проспект в проспект Бандеры.

Offline Eney

« Reply #38432 : Листопад 17, 2015, 14:25:15 »

Цитувати (виділене)
Роман Кулик
Только что ·
"Діамантовий прокурор" (Корнієць) заявляє, що його хочуть примусово доставити в суд" - теж мені, знайшов трагедію). Радів би, що не відразу в СІЗО з подальшою путівкою в одне з кіл пекла пенітенціарної системи.
Що цікаво - грошей на заставу у нього немає, оскільки все майно Корнійця під арештом. Через це представник прокуратури сьогодні клопотатиме про заміну запобіжного заходу на взяття під варту. Що це? Я сплю чи ГПУ раз у рік щось зробила зі знанням справи та збоченим почуттям гумору?).

Offline dimoto

« Reply #38433 : Листопад 17, 2015, 14:33:42 »
Похоже прокуратуре выписали знатный пендель. Сегодня проходит(л)  брифинг по делу Майдана.
Кусочек из брифинга:

Дело Майдана: ГПУ назвала подозреваемых по всем эпизодам
17.11.2015 13:32
Главный подозреваемый в расстреле людей на Майдане - бывшее руководство страны и силовых структур, заявляет глава управления спецрасследований ГПУ

Преступления бывшей власти против Майдана были системными и скоординированными действиями. Об этом сегодня на брифинге сообщил начальник управления специальных расследований Генеральной прокуратуры Сергей Горбатюк, передает корреспондент ЛІГА.net.

Он подчеркнул, что по всем эпизодам следствие официально подозревает бывшее руководство государства и правоохранительных органов.

"Их действия были не отдельными проявлениями преступной деятельности. Это была системная, скоординированная деятельность бывшего руководства государства, которое пыталось подавить протест, действуя как преступная организация", - сказал он.

Горбатюк подчеркнул, что при этом была только видимость законной деятельности правоохранительных органов. "Имело место жестокое, незаконное преследование и избиение протестующих с тем, чтобы удержаться при власти и избежать ответственности за совершенные ранее преступления", - сказал он.

В частности, Горбатюк отметил, что попытка силового разгона Майдана в ночь с 10 на 11 декабря 2013 года была организована во исполнение решения суда об обеспечении иска КГГА. Горбатюк подчеркнул, что решения суда по сути о запрете протестных акций не было. Силовые меры к протестующим применяли сотрудники Беркута, которые официально не были привлечены к исполнению решения суда об обеспечении иска. Официально были привлечены только участковые Шевченковского райотдела милиции.

В результате попытки разгона пострадали более 30 протестующих, в том числе один народный депутат. Уведомления о подозрении по этим фактам выдвинуты бывшему президенту Януковичу, экс-главе МВД Захарченко, его заместителю Ратушняку, двум руководителям территориальных подразделений Беркута.

После того как власть не смогла подавить протесты силовым путем, начались массовые преследования и задержания протестующих как в столице, так и в регионах. В результате таких действий пострадали более 200 человек.

Следствием установлена скоординированная деятельность бывшего руководства МВД и Генпрокуратуры в применении репрессий против майдановцев. Проверяется противоправная деятельность более 200 сотрудников милиции, 80 прокуроров и более 100 судей.

"На данный момент привлечено к уголовной ответственности по фактам незаконного задержания протестующих 25 человек. В частности, направлены в суд обвинительные акты в отношении семи прокуроров, в том числе руководителя прокуратуры Сумской области Билоконя и зампрокурора города Черкассы, а также четырех судей и девяти следователей милиции", - сообщил Горбатюк.

Также, по словам Горбатюка, завершено расследование в отношении двух следователей МВД, двух прокуроров и одного судьи. Параллельно Генпрокуратура подает представления в Высшую квалификационную комиссию на отстранение судей от занимаемых должностей за участие в противоправных действиях. На данный момент отстранено восемь судей.

Также системной была деятельность сотрудников ГАИ, МВД и отдельных судей по преследованию Автомайдана. Координировалась их деятельность Администрацией президента. По результатам расследования, направлены обвинения в суд в отношении 38 сотрудников органов внутренних дел и двух судей. проводится расследование по подозрению двух сотрудников ГАИ и двух судей.

По одному из наиболее резонансных преступлений - избиению автомайдановцев в Крепостном переулке в Киеве - сообщено о подозрении командирам двух рот киевского Беркута. Установлены сотрудники Беркута, осуществлявшие эти противоправные действия.

Ранее Горбатюк заявил, что решение о разгоне студенческого Евромайдана 30 ноября 2013 года принимал лично лишенный звания президента Украины Виктор Янукович.

Offline Старина Z

« Reply #38434 : Листопад 17, 2015, 14:34:51 »

Цитувати (виділене)
Роман Кулик
Только что ·
"Діамантовий прокурор" (Корнієць) заявляє, що його хочуть примусово доставити в суд" - теж мені, знайшов трагедію). Радів би, що не відразу в СІЗО з подальшою путівкою в одне з кіл пекла пенітенціарної системи.
Що цікаво - грошей на заставу у нього немає, оскільки все майно Корнійця під арештом. Через це представник прокуратури сьогодні клопотатиме про заміну запобіжного заходу на взяття під варту. Що це? Я сплю чи ГПУ раз у рік щось зробила зі знанням справи та збоченим почуттям гумору?).

Так за него вполне залог может внести кто-то другой. На свете много хороших людей, особенно в кругах, близких к прокуратуре. :)

Offline franco

• бендеровец
« Reply #38435 : Листопад 17, 2015, 14:35:40 »

Знатный троллинг ваты выйдет. Эта штука сильнее, чем Фауст Гете переименовать Воздухофлотский проспект в проспект Бандеры.
Мне кажется, ты сильно ошибаешься. В Симферополе, одна из центральных площадей - у Центрального рынка носит название Амет Хана Султана. До сих пор. И никто ее переименовывать не собирается. Там даже новое  огромное панно цветное висит с его портретом. Так что никакого троллинга.

Offline Eney

« Reply #38436 : Листопад 17, 2015, 14:39:18 »

Цитувати (виділене)
Днепропетровск возглавил предлагавший вешать жителей Крыма соратник Коломойского
http://lenta.ru/news/2015/11/17/filatov/

Offline mxm

• Одесса
« Reply #38437 : Листопад 17, 2015, 14:55:32 »
Болгарія підтримає проект реконструкції міжнародної автомобільної дороги Одеса – Рені
Цитувати (виділене)
13 листопада Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський здійснив робочий візит до Софії (Болгарія). В рамках поїздки Андрій Пивоварський провів зустрічі з Віце-прем’єр-міністром Республіки Болгарія Томіславом Дончевим та Міністром транспорту, інформаційних технологій та зв’язку Івайло Московски.

Під час зустрічі з паном Томіславом Дончевим Міністр зосередився на перебігу модернізації інфраструктури України, зокрема для забезпечення надійних та ефективних умов транспортування вантажів. Андрій Пивоварський підкреслив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності міністерства  є залучення інвестицій міжнародних фінансових інституцій, європейських фондів для реалізації проектів дорожньої інфраструктури, зокрема проект реконструкції та капітального ремонту існуючої міжнародної автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені (на Бухарест).

Болгарська сторона висловила готовність підтримати зазначений проект як пріоритетний, та допомогти Україні отримати фінансування на розробку проектної документації з фондів ЄС. Крім того, сторони обговорили співпрацю в рамках Стратегії ЄС для Дунайського регіону (EUSDR).

На двосторонній зустрічі з Міністром транспорту, інформаційних технологій та зв’язку Івайло Московски сторони обговорили питання відновлення прямого авіа та залізничного сполучення, співпрацю в рамках міжнародних організацій (ОЧЕС, ТРАСЕКА) та можливість залучення українських компаній для проведення днопоглиблювальних робіт на болгарсько-румунській частині Дунаю.

Окрему увагу було приділено мультимодальним перевезенням. Пан Пивоварський проінформував, що Україна працює над питанням підвищення привабливості перевезень транзитних вантажів, у тому числі з використанням можливостей  проекту поїзда комбінованого транспорту «Вікінг»  (учасником проекту якого є Республіка Болгарія), в регіоні Чорного та Каспійського морів , із залученням Грузії, Азербайджану, Казахстану, інших зацікавлених країн. У зв’язку з цим, для покращення умов перевезень вантажів у залізнично-поромному сполученні Україна пропонує удосконалити існуючу договірно-правову базу. Болгарська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці та проінформувала про створення відповідної робочої  групи.

«Україна має потужний транспортний потенціал. І наша задача перетворити цей потенціал на можливості для бізнесу. Ми фокусуємось на формуванні нових логістичних ланцюгів та інтеграції національних транспортних мереж до глобальної мережі міжнародних перевезень на Євразійському просторі. В рамках ініціативи по створенню міжнародного транспортного коридору Балтійське море – Чорне море, ми ініціювали відпрацювання міжурядової Угоди про створення транспортного коридору Балтійське море – Чорне море», – наголосив Андрій Пивоварський.
Невелика, але перемога, вважаю.  :prapor2:

Offline Eney

« Reply #38438 : Листопад 17, 2015, 15:32:47 »
Цитувати (виділене)
Андрій Левус .
54 мин. · ·
В ЗМІ, зокрема 112 каналом, наводиться неточна і викривлена інформація прo відсутність кримінального провадження по фактах порушень виборчого процесу у Кривому Розі . Насправді провадження відкрито - N 12015040230000610 по ст.366 ч.1 "Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів". В рамках провадження розслідується й Інгулецький епізод і фальсифікація на спецдільницях.

Offline Post Scriptum

• Киев
« Reply #38439 : Листопад 17, 2015, 15:34:54 »
Мне кажется, ты сильно ошибаешься. В Симферополе, одна из центральных площадей - у Центрального рынка носит название Амет Хана Султана. До сих пор. И никто ее переименовывать не собирается. Там даже новое  огромное панно цветное висит с его портретом. Так что никакого троллинга.
Я имел в виду немного другое. Возможно, "троллинг" - не совсем удачный термин.
Амет-Хан Султан в глазах ваты авторитет - дважды Герой, один из самых результативных советских асов. И тут внезапно укрофашистская хунта называет самолет его именем. Фашисты. Именем дважды Героя Советского Союза.
Далее, Амет-Хан - крымский татарин. Как известно вате, крымские татары - все поголовно пособники фашистов и были депортированы совершенно справедливо. И вдруг выясняется, что среди них были и герои. Что не мешало депортировать семьи этих героев. Разрыв шаблона номер два. (Впрочем, вряд ли)

Offline Eney

« Reply #38440 : Листопад 17, 2015, 15:40:12 »
Цитувати (виділене)
Евгений Якунов
6 мин. ·
Кривой Рог и другие. Борьба только начинается
---------------
…Того, что произошло в Кривом Роге, никто не ожидал.
Царила всеобщая уверенность, что город сливают клану Вилкулов. То ли утешительный приз за проигрыш в Днепропетровске, то ли какой другой подковерный размен предполагался. Серьезные партии в Киеве уже давно все расписали по табличкам-шахматкам: что какому начальнику и какому олигарху положено. В Кривом Роге куча предприятий Метинвеста, и почему бы, думали политстратеги, не отдать его Ахметову? Он, мол, свое хозяйство будет пуще глаза беречь от войны и сепаратистов.
Потому, после первого тура, когда безденежный и не имеющий особой политической поддержки Милобог полу
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1095768663776372&id=100000297456910

Online Mike123

« Reply #38441 : Листопад 17, 2015, 15:42:02 »
Далее, Амет-Хан - крымский татарин. Как известно вате, крымские татары - все поголовно пособники фашистов и были депортированы совершенно справедливо. И вдруг выясняется, что среди них были и герои. Что не мешало депортировать семьи этих героев. Разрыв шаблона номер два. (Впрочем, вряд ли)
Это ты как-то глубоко копаешь. Столь длинная логическая цепочка порвется посредине.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #38442 : Листопад 17, 2015, 15:46:04 »
Я имел в виду немного другое. Возможно, "троллинг" - не совсем удачный термин.
Амет-Хан Султан в глазах ваты авторитет - дважды Герой, один из самых результативных советских асов. И тут внезапно укрофашистская хунта называет самолет его именем. Фашисты. Именем дважды Героя Советского Союза.
Не знаю. Мне кажется, что нет особого смысла в этом всем. Тем более, что такое именование будет чрезвычайно сиюминутным. Амет-Хан безусловно герой, но такой ли он символ украинского неба? Вряд ли.

Offline Taranis

« Reply #38443 : Листопад 17, 2015, 16:14:43 »
Хорошая идея с АНом. Не вижу ни одного негативного момента.
Конечно не пройдёт.

Offline Nortaga

« Reply #38444 : Листопад 17, 2015, 16:54:15 »
Віталій Касько: Допоки генпрокурор буде проводити стільки часу в АП, ми європейської прокуратури не побудуємо
http://www.pravda.com.ua/articles/2015/11/17/7089117/

Цитувати (виділене)
– У вас взагалі які стосунки з генпрокурором?

– Ми не спілкуємося. Він вимагав від мене написати рапорт на звільнення, я сказав, що він мене не призначав, і я звільнятися за власною ініціативою не збираюся.

– А звільнити вас він не може?

– Може, але чомусь сам не звільняє. Проте в мене є достатньо даних про те, ким ініціюється на мене бруд у ЗМІ, чому саме і з якою метою.

– Так, але чомусь ви все одно залишаєтесь працювати.

– Я ще у липні мав намір піти. Як тільки побачив реакцію всім відомих людей на справу "діамантових прокурорів", я зрозумів, що ніхто з корупцією боротися не буде, я би пішов, але ті люди, яким я особисто гарантував, що ми починаємо боротися з корупцією, і що вони повністю захищені, їх просто закатають в асфальт. Я там знаходжуся виключно для того, щоби не дати цього зробити і роблю все, щоб цього не зробили.

То саме стосується і наших колег з СБУ. Якщо президент задовольнить рапорт про звільнення першого заступника голови СБУ Трепака, це розставить всі крапки над "і". Всі все остаточно зрозуміють. Тоді немає що робити і в такій прокуратурі за такої системи координат.

– У чому проблема звільнити Шокіна?

– Питання не до мене. До того часу, допоки в нас президент або, скажімо так, до того часу, як генпрокурор буде проводити так багато часу в Адміністрації президента, до того часу ми ні європейської держави, ні європейської прокуратури не побудуємо. Це можна не "не для запису". Мені втрачати немає чого.

Offline Eney

« Reply #38445 : Листопад 17, 2015, 16:55:31 »
Цитувати (виділене)
Суд повернув Мосійчуку депутатську недоторканність
24TV.UA

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #38446 : Листопад 17, 2015, 16:59:07 »
Цитувати (виділене)
24TV.UA

А разве так можно?  :unknown:

Offline Старина Z

« Reply #38447 : Листопад 17, 2015, 16:59:41 »
Цитувати (виділене)
24TV.UA

Чуть подробнее:

Вищий адміністративний суд України визнав незаконним і скасував постануву Верховної Ради про зняття недоторканності та арешт нардепа Ігоря Мосійчука.

Цитувати (виділене)
Про це у Facebook повідомив лідер Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко.

"Визнати незаконним та скасувати постанову Верховної Ради України про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт народного депутата України Ігоря Мосійчука", — оголосив резолютивну частину суддя ВАСУ у вівторок.

За його словами, постанова може бути переглянута Верховним судом в порядку, передбаченому Кодексом адміністративного судочинства після закінчення терміну на подання заяви до Верховного суду, якщо таку заяву буде подано.

Нагадаємо, о 19:00 15 листопада минув термін дії запобіжного заходу, обраного судом нардепу від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку. Його госпіталізували в Національний інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова.

http://24tv.ua/sud_povernuv_mosiychuku_deputatsku_nedotorkannist_n631689

Offline Eney

« Reply #38448 : Листопад 17, 2015, 17:02:01 »
Віталій Касько: Допоки генпрокурор буде проводити стільки часу в АП, ми європейської прокуратури не побудуємо
http://www.pravda.com.ua/articles/2015/11/17/7089117/

Cпойлер
Цитувати (виділене)
– У вас взагалі які стосунки з генпрокурором?

– Ми не спілкуємося. Він вимагав від мене написати рапорт на звільнення, я сказав, що він мене не призначав, і я звільнятися за власною ініціативою не збираюся.

– А звільнити вас він не може?

– Може, але чомусь сам не звільняє. Проте в мене є достатньо даних про те, ким ініціюється на мене бруд у ЗМІ, чому саме і з якою метою.

– Так, але чомусь ви все одно залишаєтесь працювати.

– Я ще у липні мав намір піти. Як тільки побачив реакцію всім відомих людей на справу "діамантових прокурорів", я зрозумів, що ніхто з корупцією боротися не буде, я би пішов, але ті люди, яким я особисто гарантував, що ми починаємо боротися з корупцією, і що вони повністю захищені, їх просто закатають в асфальт. Я там знаходжуся виключно для того, щоби не дати цього зробити і роблю все, щоб цього не зробили.

То саме стосується і наших колег з СБУ. Якщо президент задовольнить рапорт про звільнення першого заступника голови СБУ Трепака, це розставить всі крапки над "і". Всі все остаточно зрозуміють. Тоді немає що робити і в такій прокуратурі за такої системи координат.

– У чому проблема звільнити Шокіна?

– Питання не до мене. До того часу, допоки в нас президент або, скажімо так, до того часу, як генпрокурор буде проводити так багато часу в Адміністрації президента, до того часу ми ні європейської держави, ні європейської прокуратури не побудуємо. Це можна не "не для запису". Мені втрачати немає чого.
Це те про що я кажу.  Все впирається в Президента... В його комплекси. В його пиху. Візантійщину, якщо хочете.
Поки його не шугонуть так, щоб він став заїкою, діла не буде.
ЗІ: Я якось переживу президента-заїку. Аби діло було.

Offline Nortaga

« Reply #38449 : Листопад 17, 2015, 17:05:12 »
ЗІ: Я якось переживу президента-заїку. Аби діло було.
от така ще бодяга, з того ж інтерв'ю

Цитувати (виділене)
– Вам буває соромно за дії Генпрокуратури?

– Звичайно.

– У чому саме?

– На жаль, такі факти не є рідкими. Наприклад, я вважаю, що так звана "реформа", яка зараз здійснюється, інакше як косметичною не може називатися.

– Чому так сталося?

– На мою думку, так сталося тому, що заступнику Генерального прокурора, який відповідав за реформу, не дали можливості її провести. Це голосно назвали "заступник, який відповідає за реформу". Початково йому дали курувати кадри і управління правового забезпечення, але дуже швидко забрали.

– Ви можете сказати, що реформа не відбулася?

– На мою думку, це не реформа прокуратури. Ще раз повторюю, ми втрачаємо час. Тому що через ці конкурси до місцевих прокуратур Верховна Рада відклала набуття чинності новим законом про прокуратуру. А там передбачалося прокурорське самоврядування і перехід від ієрархічної системи, коли все вирішує генеральний прокурор, прокурор області чи району, до системи прокурорського самоврядування, коли повноваження цієї ієрархії обмежуються, і в силу цього забезпечується незалежність прокурора.

Тим самим, проведення цих конкурсів дало змогу противникам реформи відстрочити новий закон у важливій його частині, що є недобре.

Offline Behemot

« Reply #38450 : Листопад 17, 2015, 17:11:26 »
В Симферополе, одна из центральных площадей - у Центрального рынка носит название Амет Хана Султана. До сих пор. И никто ее переименовывать не собирается. Там даже новое  огромное панно цветное висит с его портретом.
А еще в Алупке есть улица Амет Хана Султана, и там же стоит памятник.

Offline Eney

« Reply #38451 : Листопад 17, 2015, 17:15:41 »
Цитувати (виділене)
Саакашвили:"Премьер-министр рассказывает, что как будет когда-то здорово, будто не он премьер-министр. Не надо очередных рассказов про изменения для иностранных доноров, а надо действовать, этот 1,5 года кормит одними рассказами.
Люди совершили революцию, когда люди совершили революцию не для того, чтобы кто-то пришел на ту или иную должность, а для чтобы были революционные изменения.
В Украине была революция, но не было не только эволюционных изменений, а не было никаких изменений.
Нам нужна перезагрузка страны.Неужели мы не замечаем, что страна застряла? Мы топчемся на месте и нет тех изменений, которых ждут люди.
Сейчас ставки по взяткам аналогичны временам Януковича.
Нам нужен резкий рывок вперед или мы откатимся резко назад"
Яценюк: "А тебе зато подали у міжнародний розшук, а мене - нє!!! "  :figa:

Offline Milena

« Reply #38452 : Листопад 17, 2015, 17:44:22 »
Да, вчера у Куликова "делегат" от НФ задал Сааку вопрос, почему тот не сдался и не сел, как Юля и Ю.Л., а непатриотично сбежал. Корректный такой вопросик. :smilie9:

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #38453 : Листопад 17, 2015, 18:48:28 »
Неприятный звоночек, однако.
Цитувати (виділене)
Президент Петро Порошенко наприкінці тижня здійснить офіційний візит до Італії та Ватикану, під час якого у нього запланована аудієнція із Папою Франциском. Схоже, у сторін з’явилася додаткова та не дуже приємна тема для обговорення.

Минулого тижня на російськомовній версії сайту "Радіо Ватикана" була опублікована новина, яка залишилася непоміченою українськими ЗМІ, проте не уникла уваги дипломатів.

У ній йшлося про те, що єпископ-помічник Одесько-Сімферопольської дієцезії Римо-католицької церкви в Україні владика Яцек Пиль у Севастополі зустрівся із представником окупаційного уряду.

"Єпископ подякував уряду Севастополя за сприяння католикам, у тому числі в юридичній реєстрації приходу Святого Климента і пастирського округу в Республіці Крим та місті федерального значення Севастополі", - йдеться у повідомленні.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #38454 : Листопад 17, 2015, 19:34:41 »
Єпископ подякував уряду Севастополя за сприяння католикам, у тому числі в юридичній реєстрації приходу Святого Климента і пастирського округу в Республіці Крим та місті федерального значення Севастополі", - йдеться у повідомленні.
А попробовал он не встретится.
Тю, ля, а шо?

Offline Ксанка

• Стать: Жіноча
  • Одесса
« Reply #38455 : Листопад 17, 2015, 20:08:38 »
Круто! :up:
Mykola L. Didukh
2 ч

Вітаю своїх колег психологів!
Міністерство оборони вводить посади офіцерів-інструкторів з психологічної підготовки в навчальних центрах ЗСУ по всім регіонам!
Необхідні бажаючі, готові прийти на службу (офіцерські посади, зп - 5000 грн зараз. з нового року - 7-9000 грн. Всім бажаючим - писати особисто мені!!!
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #38456 : Листопад 17, 2015, 20:10:56 »
Шикарный сайт...

http://zrada.co.ua/

Offline Taranis

« Reply #38457 : Листопад 17, 2015, 20:14:45 »
Єпископ подякував уряду Севастополя за сприяння католикам, у тому числі в юридичній реєстрації приходу Святого Климента і пастирського округу в Республіці Крим та місті федерального значення Севастополі", - йдеться у повідомленні.
А попробовал он не встретится.
Когда те же, кто 20 лет мешал и и ставил палки в колеса, вернёт католикам костел(емнип Кинотеатр Дружба), тогда они запоют не так.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #38458 : Листопад 17, 2015, 21:00:02 »
Когда те же, кто 20 лет мешал и и ставил палки в колеса, вернёт католикам костел(емнип Кинотеатр Дружба), тогда они запоют не так.
Не понял что ты имеешь в виду.
Тю, ля, а шо?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #38459 : Листопад 17, 2015, 21:02:30 »
А в целом католиков в ватной России не очень.
Особо упоротые читают, что на Донбассе католики/греко-католики убивают православных, сжигают церкви и обижают священников.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 53 Гостей дивляться цю тему.