Anna Amargo
2 hrs · Edited ·
Ну, кошенятка, ховайтеся. Бо я счас буду тут трішечки пророкувати. Років так на тридцять туди сюди. Сіли, паски пристебнули, видихнули і поїхали. Буде трішки трясти, бо ніфіга не системно і без хронології навіть.
По-перше, у документах кудись раптом щезне хороша графа "по-батькові". Хороша графа, фіг знає кому вона заважатиме, але її скоро не буде. Всілякі старі кошолки, типу мене, наприклад, будуть триндіти про те, що нововведення це пролобіювала якась тьотя у уряді, якій - як матері-одиначці та графа здавалась принизливою, але то все буде пиздьож. Насправді кошолкам не буде подобатись те, що їх — поважних, до речі, жінок - будуть кликати не Аннами Миколаївнами та Ольгами Борисівними, а пані Анна та пані Ольга. Фу, якась профанація!
По-друге, десь так році в двадцятому двадцять першому двадцять другому, коли - після десятку судів, протестів та апеляцій - буде прийняте таки рішення оприлюднювати всі архіви, передані нам із Москви, наше громадянське суспільство порине в треш і триндець. Бо падатимуть кумири, у янголів повиростають роги, ратиці і хвости, а якихсь персонажів ми будемо з інтерполом шукати у дупі світу, щоб спитати: "Ти що ж оце, сволота, робив з травня дев'яносто четвертого по вересень дві тищі п'ятнадцятого?"
По-третє, українську мову чекає якийсь дикий бум. І можете з трьох раз здогадатись - звідки той бум розпочнеться. Правильно - з Донецька й Луганська. Нє, давайте без жартів. Звісно, воно не без того, що воно з переляку почнеться, але переляк швидко пройде, а мова таки залишиться.
По-четверте, нє, можете не сподіватися — не буде ніяких законів про обмеження прав, паспорти без громадянства і інше таке усіляке. Кілька тисяч сядуть надовго, хтось отримає умовні терміни, але далі почнеться компанія за національне примирення, поїзди дружби, гиги, і покаянні передачі по нашому телебаченні. То, в що виродиться канал СТБ, зніме цикл фільмів сопливих, в одному із них мама дівчинки, що в серпні минулого року витирала ноги об прапор, буде ревти на камеру і розказувати, як їй крається серце, коли вона розуміє, що вона наробила. Й, так, якщо вам зараз здається, що ви її не пробачите — ви себе ще не знаєте справжнього. Бо хтось в уряді (або на небі) придумає виверт цікавий, з яким вся ваша агресія буде переадресована. Самі розумієте, так — куди, на кого й навіщо. Звісно, холодок залишиться, звісно нікуди не подінеться біль, сум і ненависть, але навіть самі завзяті згодом почнуть розуміти, що помста — путь у нікуди.
В тому, що це стане ясним, до речі, дуже важливу роль зіграє оновлена церква. Звісно, вона оновиться, перегорить і воскресне зовсім не за бажанням, а тому, що оті самі архіви радянські таки опублікують, але те, що відродиться з попелу буде навіть не дуже нав'язливим, дивно.
Ну, і так, дріб'язкове. Ні, депутати не порозумнішають, ні. Себто, справжнісіньких ворогів у Раді, може, й не буде, ага, але на загальний айкью це не вплине ніяк. Наприклад, коли будуть прийматись якісь поправки до законів про охорону здоров'я, на трибуну вилізе чмо, яке скаже, що треба включити до страхового пакету можливість діагностуватися у магів і екстрасенсів. Не буду вам зараз казати — пройде чи ні ця поправка, хай вам буде сурпрайз.
Президентом таки стане жінка. Точніше — дві жінки поспіль президентами стануть. І передвиборна гонка в той раз буде таки дуже страшна, фурії заздрити будуть. Й, ні, там обійдеться без тієї, про яку всі подумали.
В ЄС Україна не ввійде. Ну, тобто, ввійде кудись, але до того моменту ЄС так трансформується, що то буде не зовсім ЄС.
Геям дозволять одружуватися. Так, я знаю, ви проти. Але — тут фінт великими вухами — це буде зроблено заради того, щоб підняти народжуваність. Не знаю — в чому прикол, але коли стане дилема — чи дозволити геям одружуватись, чи спростити прийом мігрантів — весь народ на референдум побіжить тільки так голосувати пункт перший.
С Кримом, нажаль, що — не знаю. Крим десь там теліпається.
Папа Римський буде із Калуша. Здається — опісля італійця. Але може то мені просто хочеться, щоб перед ним був італієць.
Майже усі політики, яких ми сьогодні знаємо, розчиняться у історії. Хтось просто піде, а когось, так, з інтерполом.
Буде проведена якась дуже потужна реформа всіх сфер у освіті і це також буде триндець, бо тупорилі батьки, так, такі типу мене, ніц не розумітимуться в тому, що будуть вчить їхні діти.
Міста з якогось моменту почнуть розповзатися в пригороди і, наприклад, моя кума, у якої хата в Матвіївці, бац, і стане заможною жіночкою. Правда, замість англійських газонів на ганках у господарок колоситимуться буряки, але то таке. Хазяйського батька діти, навіть якщо айтішники й інженери на ЗТЗ.
І, ось іще наостанок. Коли усю оту територію, що зараз зветься зона АТО, будуть розміновувати і до ладу доводити, зроблять якийсь дивний винахід чи відкриття якесь. Яке дуже штовхне вперед індустрію переробки відходів. І ви, мабуть, будете ржати, але знайдуться люди, які будуть казать, що ця війна врятувала Землю від глобального екологічного пиздеця й триндеця. Так, ідіоти, так, знаю...
Я теж трохи розуму несповна. Тому закруглятися треба писати мені українською, бо мене щось від цього дико предико несе. Всім дякую, всім до майбутнього... Пішла я нарешті посплю...

)