Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline franco

• Стать: Чоловіча
  • бендеровец
Re: Українська політика
« Reply #55290 : Квітень 01, 2016, 08:56:46 »
Щось невеселий погляд у Петра. Чи то Обама дуже сильно стиснув йому руцю??

Обама, как будто бы сквозь зубы Пороху говорит "улыбайся, сука, сделай приветливое лицо".

Offline Eney

« Reply #55291 : Квітень 01, 2016, 09:05:33 »
Десь так і є.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #55292 : Квітень 01, 2016, 09:06:46 »
Нюансы дипломатического протокола.
Как в фильме "Золушка": посмотрел в нашу сторону - 2 раза, улыбнулся - 1 раз.  :sarcastic:

Например, когда еще не было известно о том, что они вообще как-то встретятся, "настоящий полковник" писал, что это неспроста, что Обама два года назад встретился с Порошенко еще до инаугации, нашел время, а сейчас не нашел даже пару минут, что это явный признак недовольства, сигнал и вообще пощечина.

Offline Eney

« Reply #55293 : Квітень 01, 2016, 09:09:14 »
Нарешті. Давно таке треба було зробити.
Цитувати (виділене)
Правоохоронці і представники полтавського наркобізнесу домовилися щодо призупинення продажу наркотиків у День захисту дітей

31 березня у Головному управлінні Національної поліції Полтавщини відбулося урочисте підписання меморандуму між правоохоронцями та представниками полтавського наркобізнесу. Одним з ключових пунктів меморандуму стала добровільна відмова представників наркобізнесу від продажу наркотиків 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей. У свою чергу, правоохоронці пообіцяли поступово зменшити власне податкове навантаження на представників наркобізнесу .

Підписання даного меморандуму відбулося у межах програми «Здорові діти — багата Україна», метою якої є зменшення наркозалежності серед дітей віком до 16 років до прийнятного рівня. Полтавщина стала першою, хто на регіональному рівні долучився до даного процесу. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Полтавській області.

У заході взяли участь представники керівництва Національної поліції Полтавщини Олег Бех, Віталій Ємець, Сергій Бондаренко, Сергій Кравченко та інші. Сторону наркобізнесу представляли Юрій Ситнік, Павло Мантров, Наталія Лещенко та Олена Попова.

Акцентуючи на удосконаленні механізму реалізації Конституційних принципів у правозастосовній діяльності, Олег Бех наголосив:

— Підписавши меморандум, сторони взяли на себе зобов’язання щодо захисту прав і свобод людини. Зокрема, головна мета полягає у тому, щоб особи, затримані за скоєння правопорушень або злочинів, мали можливість скористатися правом на захист.

Сергій ВОВК, «Полтавщина»
http://poltava.to/news/37922/

Offline Eney

« Reply #55294 : Квітень 01, 2016, 09:18:22 »
Цитувати (виділене)
Із 1 квітня 2016 року підвищуються відпускні ціни на алкоголь.
http://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-rizko-zdorozhchav-alkogol-622359.html

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #55295 : Квітень 01, 2016, 09:19:54 »
Правоохоронці і представники полтавського наркобізнесу домовилися щодо призупинення продажу наркотиків у День захисту дітей
:sho_za:

Offline Eney

« Reply #55296 : Квітень 01, 2016, 09:27:22 »
Цитувати (виділене)
Президент Украины Петр Порошенко в Вашингтоне провел встречу с представителями ведущих американских компаний военной промышленности, участвующих в поставках товаров и услуг военного назначения в Украину.
- I'll give you a pistol !!!(Я дам вам парабеллум!!!)
- Краще M202 FLASH, M141 Bunker Defeat Munition, FGM-148 Javelin, BGM-71 TOW і пару тисяч FIM-92 Stinger.

Offline Eney

« Reply #55297 : Квітень 01, 2016, 09:28:28 »
:pardon: Новітні форми і методи. Згідно програми "Polic to bambarbiya of kergudu"

Offline OlegKrm

• Краматорський бЕндерiвець
« Reply #55298 : Квітень 01, 2016, 09:28:43 »
На календарь глянь ;)
       Ой у лузі червона калина

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #55299 : Квітень 01, 2016, 09:38:11 »
На календарь глянь
Да вот как-то не сразу глянула  :wacko3:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #55300 : Квітень 01, 2016, 09:54:55 »
что это явный признак недовольства, сигнал и вообще пощечина.
Трактует всяк по-своему, но вообще, при организации встреч уделяется внимание массе деталей, которые считаются невероятно важными.  :kos: Например, где проходит встреча - на "их", на "нашей" или на "нейтральной" территории, сколько времени она длится, уровень встречающихся и т.д. Это та кофейная гуща, по которой судят об отношениях между государствами.   :)
Понятно, что в случае с Обамой, условия диктует американская сторона.   :pardon:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline AVI

« Reply #55301 : Квітень 01, 2016, 09:57:52 »
Надо 1-го апреля вводить еще один праздник - День полного отдыха от новостей.

Offline Eney

« Reply #55302 : Квітень 01, 2016, 10:00:06 »
Надо 1-го апреля вводить еще один праздник - День полного отдыха от новостей.
:yahoo:

Offline Milena

« Reply #55303 : Квітень 01, 2016, 10:08:10 »
Десь так і є.
Cпойлер

Московская кукушка (В.Ющенко)

Offline Varjatka

• Минск
« Reply #55304 : Квітень 01, 2016, 10:09:32 »
Цитувати (виділене)
Антон Ходза
23 мин ·

За можливість сфоткатись з Порошенком Обама заплатить мільярд доларів. Непогано.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #55305 : Квітень 01, 2016, 10:13:47 »
Глава управления спецрасследований ГПУ Горбатюк заявил, что против Ефремова закрыто лишь дело по разжиганию, а злоупотребление властью - в суде
Некоторые уважаемые блогеры предпочитают это не замечать.

Offline Eney

« Reply #55306 : Квітень 01, 2016, 10:29:54 »

Цитувати (виділене)
Зоя Ярош
1 ч · Киев, Украина ·
Вот у людей проблемы с утра - закрыли ли производство в отношении Ефремова, встречался ли Президент Украины с Президентом США, кого на Генпрокурора и Премьера, и все тому подобное, глобальное.
Нетошоя. Мне бы молнию на платье сзади застегнуть. Теперь точно знаю, для чего нужен муж.
С добрым утром, в общем)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #55307 : Квітень 01, 2016, 11:09:19 »
Некоторые уважаемые блогеры предпочитают это не замечать.
А я считаю что он прав, ибо такими темпами этому козлу скоро выпишут штраф за неправильную парковку и поблагодарят за сотрудничество. :smilie9:

Offline dimoto

« Reply #55308 : Квітень 01, 2016, 11:12:43 »
Костя Лесник с командой заканчивает работу и передаёт дела МинОбороны.
Теперь будем наблюдать за "творчеством" военных,
сухпайки уже Енакиевские фирмы выигрывают  8)

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #55309 : Квітень 01, 2016, 11:19:22 »
Я написала гневный пост, а потом вспомнила дату. :smilie5:
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #55310 : Квітень 01, 2016, 11:23:29 »

Цитувати (виділене)
Зоя Ярош
1 ч · Киев, Украина ·
Вот у людей проблемы с утра - закрыли ли производство в отношении Ефремова, встречался ли Президент Украины с Президентом США, кого на Генпрокурора и Премьера, и все тому подобное, глобальное.
Нетошоя. Мне бы молнию на платье сзади застегнуть. Теперь точно знаю, для чего нужен муж.
С добрым утром, в общем)
Cпойлер
Мой вчера в 12 ночи очередной раз устроил допрос, как я отношусь к Порошенко.  :facepalm: Сильно не любит его.
Not all those who wander are lost

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #55311 : Квітень 01, 2016, 11:26:14 »
Ждем 3 апреля. :popcorn:
Цитувати (виділене)
В Сети журналисты анонсировали расследование офшорных тайн президента Украины Петра Порошенко. Ранее украинские журналисты вместе с Международным консорциумом журналистов-расследователей провели разоблачения президента РФ Владимира Путина. Об этом пишет журналист Дмитрий Гнап на своей странице в Facebook.
"Администрация украинского президента выбрала тактику молчать и выжидать. Ок, осталось несколько дней, и после выхода расследования моей коллеги Анны Бабинец вам таки придется рассказать, как на самом деле выглядит очень "слепой" траст президента Порошенко на солнечных островах. Так же, как придется комментировать свои связи с бизнесом одесского мэра Труханова. Который через пресс-секретаря с презрением передал отказ об интервью", — заявляет журналист.
http://www.facenews.ua/news/2016/313867/
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline mxm

• Одесса
« Reply #55312 : Квітень 01, 2016, 11:44:58 »
Немного перемоги

С привкусом зрады:
Цитувати (виділене)
Доречі, зараз проти нас ще йде службове розслідування - а чого це Міністерство економічного розвитку і торгівлі України взагалі стало тут реформу робити.

Offline Eney

« Reply #55313 : Квітень 01, 2016, 11:50:00 »
Одні матюки
Цитувати (виділене)
‎Галина Железняк‎ в Политический Энергодар
28 марта в 22:43 ·
Боевики ведут огонь из САУ, а рядом стоит умственно отсталое население с детьми . Когда-то они были гражданами Украины ...

Offline mxm

• Одесса
« Reply #55314 : Квітень 01, 2016, 12:06:05 »
1. Спочатку хтось (думаю, що Шарій) постить під чужим екаунтом відео, де начебто недолугі громадяни дивляться, як САУ росіян або сепаратистів шмалять з окупованої зони по українській землі.
2. Відео б'є по мізкам і затуманює очі, йдуть злісні коментарі і куча гнівних перепостів.
3. Провокатор Шарій дає зраді "настоятись", потім постить нищівний викриваючий пост про "черговий фейк української пропаганди" (кажуть, що це Новосибірськ, 2009, салют на 9 травня).
4. Профіт...

Відео, думаю, ще якийсь час буде блукати по мережі.

P.S. Оригінальне відео.

Offline dimoto

« Reply #55315 : Квітень 01, 2016, 12:27:25 »
Цитувати (виділене)
Зорян Шкіряк з Кириллом Сазоновим та ще 19.
59 хв. ·
У мене виникає стала думка, що нинішня ГПУ продовжує успішно зливати кримінальні провадження проти "батька ЛНР" та інших високопосадовців епохи Януковича-Стоматолога. Поясню.
Як громадянина і патріота мене зовсім не вразила вчорашня "заспокійлива" заява ГПУ стосовно закриття "справи Єфремова" за статтею "розпалювання міжнаціональної ворожнечі" з формулюванням "за відсутністю у діях Єфремова складу злочину".
Чергова маячня. На мій погляд, доказів тьма. Один виступ в держдумі рф чого вартий. Вчора, під час мого ефіру на одному з телеканалів, журналісти дотепно поіронізували з реакції ГПУ і сказали, що самі готові надати докази сепаратиськоі діяльності Єфремова, котрих і в Ютубі достатньо. І я цілком з ними солідарний.
В ГПУ кажуть, що мовляв по цій статті справу закрито, а от по "диктаторським законам" слідство триває і ГПУ буде вимагати суду і реального строку ув'язнення. Чесно, не серйозно. Як у Станіславського: "Не верю!". Здається вже чули і про Лукаш, і по купі інших фігурантів, зокрема і щодо "диктаторських законів". Але розмови розмовами, а результат - пшик.
Насправді, саме закрита прокурорами стаття і була головною у "справі Єфремова", що тягнула на реальний строк. Отже, на мою думку, має місце прихований саботаж і профанація.
Я переконаний у тому, що при нинішній ГПУ жоден представник режиму межигірськоі мафії не сяде за грати, а всі справи будуть успішно поховані.
Зрештою, державні злочинці залишаться на волі не покараними. Насправді, для того, щоб встановити справедливість потрібно не багато: бажання і політична воля. Але на жаль, поки що ні першого, ні другого нема.
І це справжня трагедія нової Украіни, де переміг Майдан Гідності.
Я не хочу сказати, що всі прокурори погані, це не правда. Там працює достатньо нормальних і фахових слідчих. Але прогнила система залишилися і вона просто пожирає все нове і прогресивне.
Отже, поки що всі красиві обіцянки-цяцянки ГПУ - маячня, нічого не буде. Вони, на жаль просто не спроможні і це об,єктивно.
Допоки не прийде новий Генпркурор ( бажано на відкритому конкурсі ) з чистою репутацією, авторитетом, підтримкою та довірою в суспільстві і реальним бажанням кардинальних змін, ніякого руху вперед не буде.
А зараз, як кажуть в народі: "с этого роя, не будет ни ...".
Втім, ми не втрачаємо надії. Зрадникам, брехунам, популістам і реваншистам, ми нашу краіну не віддамо. Занадто високу ціну заплатив народ Украіни, щоб знову віддати свободу на поталу "вчорашніх".

Offline dimoto

« Reply #55316 : Квітень 01, 2016, 12:30:31 »
А вообще прокуратура со своим цирком уже давно не вдохновляет
Помнится Корбана когда взяли за одно место - участвовало куча сотен "правоохоронцив", документы изымали несколько дней, сами засветили несколько десятков сканов страниц.
И где сейчас Корбан?
пара эмуляций инфарктов, пара обмороков в суде, пара месяцев в СИЗО и финал - домашний арест.
« Останнє редагування: Квітень 01, 2016, 13:11:58 від dimoto »

Offline Eney

« Reply #55317 : Квітень 01, 2016, 12:33:48 »
1. Спочатку хтось (думаю, що Шарій) постить під чужим екаунтом відео, де начебто недолугі громадяни дивляться, як САУ росіян або сепаратистів шмалять з окупованої зони по українській землі.
2. Відео б'є по мізкам і затуманює очі, йдуть злісні коментарі і куча гнівних перепостів.
3. Провокатор Шарій дає зраді "настоятись", потім постить нищівний викриваючий пост про "черговий фейк української пропаганди" (кажуть, що це Новосибірськ, 2009, салют на 9 травня).
4. Профіт...

Відео, думаю, ще якийсь час буде блукати по мережі.

P.S. Оригінальне відео.
Одні матюки-2

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #55318 : Квітень 01, 2016, 12:56:25 »
Помнится Кернеса когда взяли за одно место - участвовало куча сотен "правоохоронцив", документы изымали несколько дней, сами засветили несколько десятков сканов страниц.
И где сейчас Корбан?
Там же где и Кернес.
Тю, ля, а шо?

Offline dimoto

« Reply #55319 : Квітень 01, 2016, 13:11:38 »
Помнится Кернеса когда взяли за одно место - участвовало куча сотен "правоохоронцив", документы изымали несколько дней, сами засветили несколько десятков сканов страниц.
И где сейчас Корбан?
Там же где и Кернес.

пардон, я апечатался, писал всё о Корбане...

0 Користувачів і 57 Гостей дивляться цю тему.