Автор Тема: Київ
 

Offline Ксанка

  • *****
  • Повідомлень: 8473
  • Karma: 2224
  • Стать: Жіноча
  • Одесса
Re: Киев
« Reply #1560 : Травень 14, 2017, 08:20:16 »

Все в сад: 8 двориков и смотровых площадок Киева, о которых вы могли не знать
https://bit.ua/2017/05/time-for-a-walk/
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Ксанка

  • *****
  • Повідомлень: 8473
  • Karma: 2224
  • Стать: Жіноча
  • Одесса
Re: Киев
« Reply #1561 : Травень 15, 2017, 16:59:06 »
28 травня 2017 року о 18.00 годині в приміщенні Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України (вул. Грушевського, 30/1) відбудеться VIII Фестиваль грузинської
культури, присвячений 26-ій річниці Незалежності Грузії.
На честь визначних дат відбудеться святковий концерт, в якому приймуть участь такі артисти: Народний анамбль грузинських народних танців "ІБЕРІЄЛІ",


https://www.facebook.com/events/978904772246938/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22361%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Аля

  • *****
  • Повідомлень: 26537
  • Karma: 5593
  • Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Re: Киев
« Reply #1562 : Травень 17, 2017, 21:29:17 »
В Китае строят офигенные мосты, и тоже любят пилить деньги. Интересно,ч то выйдет.

Пан Кубів пропонує завершити підготовчі роботи не пізніше вересня 2017 року та розпочати процес переговрів щодо кредитування та підписання договору на виконання робіт з корпорацією. Представники Китайської корпорації зауважили, що нещодавно ефективно завершили низку проектів на загальну суму $2 млрд, серед яких будівництво мосту у Белграді (Сербія) та дороги Гродно-Гомель в Білорусі.

При цьому досі невідомо, який саме проект Шулявського шляхопроводу буде реалізовано. Раніше говорили про вибір між трьома проектами, що були представлені на засіданні містобудівної ради Києва.

Нагадаємо, в кінці лютого обвалилась частина Шулявського шляхопроводу. Раніше архітектори Юрій Кузьмін та Олександр Макаренко пропонували разом з реконструкцією розв’язки перетворити площу біля неї на громадський простір.

Злобная заинька

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1563 : Травень 17, 2017, 23:22:10 »
а вот ни Франция (наездами по паре дней)

Ой, як згадаю як парочка за сусіднім столиком їли стейки з яких ще кров стікала.  :scare3:

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1564 : Травень 17, 2017, 23:33:50 »
а вот ни Франция (наездами по паре дней)

Ой, як згадаю як парочка за сусіднім столиком їли стейки з яких ще кров стікала.  :scare3:

Это не кровь!!! :dash2:
Cпойлер
Это мясной сок.

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1565 : Травень 17, 2017, 23:44:02 »
а вот ни Франция (наездами по паре дней)

Ой, як згадаю як парочка за сусіднім столиком їли стейки з яких ще кров стікала.  :scare3:

Это не кровь!!! :dash2:
Cпойлер
Это мясной сок.

То була кров і мій на той час хлопець це підтвердив бо і він таке пробував.

Навіть якщо це і був м’ясний сік то виглядало дуже неапетитно. Коли вони різали стейк то текло кров'яним. Ну його, такий жах.

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1566 : Травень 17, 2017, 23:54:08 »
а вот ни Франция (наездами по паре дней)

Ой, як згадаю як парочка за сусіднім столиком їли стейки з яких ще кров стікала.  :scare3:

Это не кровь!!! :dash2:
Cпойлер
Это мясной сок.

То була кров і мій на той час хлопець це підтвердив бо і він таке пробував.

Навіть якщо це і був м’ясний сік то виглядало дуже неапетитно. Коли вони різали стейк то текло кров'яним. Ну його, такий жах.
Это НЕ КРОВЬ!!!
Кровь в мясе это брак, при приготовлении кровь сворачивается и чернеет (см. кровяная колбаса).
Это вода с розовым белком миоглобином.

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1567 : Травень 17, 2017, 23:54:45 »
How to order your steak preference in France

• Bleu – Done on a very hot grill for one minute on each side.

• Saignant – Meaning bloody. Very rare, but cooked slightly longer on the second side than a bleu steak.


• À point – rare for British or American standards. This implies that a steak is cooked a little longer than a saignant one.

• Bien cuit – ‘well cooked’. This level will still often have some pinkness in the middle of the meat. A ‘steak bien cuit’ is cooked until the juices run brown on the surface of the steak.

• Très bien cuit (!) – should get you a steak that is totally cooked through!



https://www.frenchentree.com/living-in-france/food-recipes/ordering-steak-in-france/
« Останнє редагування: Травень 18, 2017, 00:05:20 від Daisy »

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1568 : Травень 17, 2017, 23:56:07 »
Saignant – Meaning bloody. Very rare, but cooked slightly longer on the second side than a bleu steak.
Кровавая Мэри вообще не содержит крови!!!!

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1569 : Травень 17, 2017, 23:59:13 »
Saignant – Meaning bloody. Very rare, but cooked slightly longer on the second side than a bleu steak.
Кровавая Мэри вообще не содержит крови!!!!

А це не коктейль? Bloody Mary?  :sarcastic:

Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Offline Elsewhere

  • Administrator
  • *****
  • Повідомлень: 18159
  • Karma: 12188
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
Re: Киев
« Reply #1570 : Травень 18, 2017, 00:03:11 »
Написала комментарий про каждый ресторан из списка лучших киевских, а форум его съел. :weep:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1571 : Травень 18, 2017, 00:04:54 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1572 : Травень 18, 2017, 00:07:30 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:


Ай, ну тебе. Іду спати. 
Cпойлер
Це в халяль нема крові.

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1573 : Травень 18, 2017, 00:10:10 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:


Ай, ну тебе. Іду спати. 
Cпойлер
Це в халяль нема крові.
:weep: :weep: :dash2: :dash2: :ireful:
Cпойлер
Дикі люди. :sorry:

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1574 : Травень 18, 2017, 01:30:04 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:


Ай, ну тебе. Іду спати. 
Cпойлер
Це в халяль нема крові.
:weep: :weep: :dash2: :dash2: :ireful:
Cпойлер
Дикі люди. :sorry:

Заспокійся.  :facepalm:  :sho_za:  :(

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1575 : Травень 18, 2017, 06:47:47 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:


Ай, ну тебе. Іду спати. 
Cпойлер
Це в халяль нема крові.
:weep: :weep: :dash2: :dash2: :ireful:
Cпойлер
Дикі люди. :sorry:

Заспокійся.  :facepalm:  :sho_za:  :(
:grin:

Offline Ксанка

  • *****
  • Повідомлень: 8473
  • Karma: 2224
  • Стать: Жіноча
  • Одесса
Re: Киев
« Reply #1576 : Травень 18, 2017, 06:48:22 »
Мне бы ваши проблемы, Марья Ивановна (с) :sarcastic:
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1577 : Травень 18, 2017, 07:56:06 »
Я прошу прощения был расстроен. :blush:
Просто меня окружают люди (медленно сжимая кольцо), которым я уже задолбался в реале объяснять про мясо с "кровью".

Offline massii

  • ****
  • Повідомлень: 400
  • Karma: 593
Re: Киев
« Reply #1578 : Травень 18, 2017, 09:36:58 »
День музеїв у Києві:

Вот уже более 30 лет 18 мая во многих странах отмечают День музеев. Чтобы ты хоть раз в год сходил в храм искусства и увидел мировые шедевры не в интернете, а вживую, День переименовывают в Ночь музеев, пускают бесплатно не только пенсионеров и студентов, устраивают перформансы, мастер-классы, экскурсии, показывают фильмы и разве что не доплачивают за посещение. Украина, наряду с США, Испанией, Германией, Китаем и даже Замбией с Узбекистаном, уже давно приобщившаяся к этому международному празднику, и в этом году не останется в стороне.
Читайте наш путеводитель по Дню музеев 2017 в Киеве, чтобы не пропустить самые лучшие события:
http://gloss.ua/lifestyle/115138-Den-muzeev-2017-v-Kieve-besplatnye-eekskursii-mirovye-shedevry-i-kvesty

Ре

  • Гість
Re: Киев
« Reply #1579 : Травень 18, 2017, 09:43:21 »
Я на стейках погано знаюся бо я їх не їм але думаю, що кров є у перших двох бо перший смажать 1хв на бік стейку, а другий стейк смажaть трошки довше. Ну чом би там не бути крові? Майже сире.

Кровь сливается при забое животного. В мясе нет крови.  :weep:  :weep:


Ай, ну тебе. Іду спати. 
Cпойлер
Це в халяль нема крові.
я стейки сильно полюбляю и именно рэр (1 минута на максимальном огне с каждой стороны)
Нет там крови (приколистка :))

Offline Охтирка

  • *****
  • Повідомлень: 22202
  • Karma: 3731
Re: Киев
« Reply #1580 : Травень 18, 2017, 10:01:20 »
а вот ни Франция (наездами по паре дней)

Ой, як згадаю як парочка за сусіднім столиком їли стейки з яких ще кров стікала.  :scare3:

Это не кровь!!! :dash2:
Cпойлер
Это мясной сок.

То була кров і мій на той час хлопець це підтвердив бо і він таке пробував.

Навіть якщо це і був м’ясний сік то виглядало дуже неапетитно. Коли вони різали стейк то текло кров'яним. Ну його, такий жах.
Кровь текьот по сосудам, а мясо - это мишца.

Offline Daisy

  • *****
  • Повідомлень: 3023
  • Karma: 527
  • Стать: Жіноча
Re: Киев
« Reply #1581 : Травень 18, 2017, 10:50:01 »
Ок, здаюсь.

"А ось з медичної точки зору поїдання напівсирого м’яса — небезпечно. М’ясо, яке не досмажили чи недоварили, може стати причиною таких захворювань, як сальмонельоз, токсоплазмоз, різні інфекції і зараження паразитами. Але насправді стейки з кров’ю — не зовсім коректна назва страви. Вся кров, насправді, залишається на бойні. Те, що витікає зі страви вже на тарілці у ресторані — м’ясний сік, червоний відтінок якому надає миоглобін. Якщо у м’ясі є кров, то при смаженні вона стає дуже чорною і це легко помітити."


Ре

  • Гість
Re: Киев
« Reply #1582 : Травень 18, 2017, 10:58:56 »
Ок, здаюсь.

"А ось з медичної точки зору поїдання напівсирого м’яса — небезпечно. М’ясо, яке не досмажили чи недоварили, може стати причиною таких захворювань, як сальмонельоз, токсоплазмоз, різні інфекції і зараження паразитами. Але насправді стейки з кров’ю — не зовсім коректна назва страви. Вся кров, насправді, залишається на бойні. Те, що витікає зі страви вже на тарілці у ресторані — м’ясний сік, червоний відтінок якому надає миоглобін. Якщо у м’ясі є кров, то при смаженні вона стає дуже чорною і це легко помітити."


еще никогда не слышала, чтобы от говяжьего стейка (а он тут в любом ресторане и едят его массово) кто паразитами да инфекциями заболел.
Если бы это так было, то запретили бы давно :)
и карпаччио едят.
но зависит безопасность, наверное, от качества мяса , хз..
« Останнє редагування: Травень 18, 2017, 11:09:06 від Ре »

Offline Кіндрат Калистратович

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 38699
  • Karma: 23439
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1583 : Травень 18, 2017, 11:11:15 »
Ок, здаюсь.

"А ось з медичної точки зору поїдання напівсирого м’яса — небезпечно. М’ясо, яке не досмажили чи недоварили, може стати причиною таких захворювань, як сальмонельоз, токсоплазмоз, різні інфекції і зараження паразитами. Але насправді стейки з кров’ю — не зовсім коректна назва страви. Вся кров, насправді, залишається на бойні. Те, що витікає зі страви вже на тарілці у ресторані — м’ясний сік, червоний відтінок якому надає миоглобін. Якщо у м’ясі є кров, то при смаженні вона стає дуже чорною і це легко помітити."


еще никогда не слышала, чтобы от говяжьего стейка (а он тут в любом ресторане и едят его массово) кто паразитами да инфекциями заболел.
Если бы это так было, то запретили бы давно :)
и карпаччио едят.
но зависит безопасность, наверное, от качества мяса , хз..
Сальмонеллёз можно и от яиц получить, но едят ведь.

Ре

  • Гість
Re: Киев
« Reply #1584 : Травень 18, 2017, 11:14:05 »
Ок, здаюсь.

"А ось з медичної точки зору поїдання напівсирого м’яса — небезпечно. М’ясо, яке не досмажили чи недоварили, може стати причиною таких захворювань, як сальмонельоз, токсоплазмоз, різні інфекції і зараження паразитами. Але насправді стейки з кров’ю — не зовсім коректна назва страви. Вся кров, насправді, залишається на бойні. Те, що витікає зі страви вже на тарілці у ресторані — м’ясний сік, червоний відтінок якому надає миоглобін. Якщо у м’ясі є кров, то при смаженні вона стає дуже чорною і це легко помітити."


еще никогда не слышала, чтобы от говяжьего стейка (а он тут в любом ресторане и едят его массово) кто паразитами да инфекциями заболел.
Если бы это так было, то запретили бы давно :)
и карпаччио едят.
но зависит безопасность, наверное, от качества мяса , хз..
Сальмонеллёз можно и от яиц получить, но едят ведь.
ага. и устрицы..
надо будет посмотреть че от них зацепить можно. я их не люблю, так что с радостью информацию почитаю :grin:

Offline Volf Ram

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 26843
  • Karma: 20964
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Киев
« Reply #1585 : Травень 18, 2017, 11:50:51 »

Online Oak

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 7486
  • Karma: 3832
  • Стать: Чоловіча
Re: Киев
« Reply #1586 : Травень 18, 2017, 11:54:29 »
Если бы это так было, то запретили бы давно

Тяжелые случаи заражения паразитами из сырой морской рыбы я знаю.
Сушарни никто не запрещает.

Ре

  • Гість
Re: Киев
« Reply #1587 : Травень 18, 2017, 12:07:39 »
Если бы это так было, то запретили бы давно

Тяжелые случаи заражения паразитами из сырой морской рыбы я знаю.
Сушарни никто не запрещает.
точно суши! как же я про них забыла.
суши больше нини, а то фиг его знает...

Offline Volf Ram

  • Hero Member
  • ******
  • Повідомлень: 26843
  • Karma: 20964
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Киев
« Reply #1588 : Травень 18, 2017, 12:09:14 »
суши больше нини, а то фиг его знает...
Если перед употреблением хорошо зажарить - то норм.

Ре

  • Гість
Re: Киев
« Reply #1589 : Травень 18, 2017, 12:11:00 »
суши больше нини, а то фиг его знает...
Если перед употреблением хорошо зажарить - то норм.
суши? :grin:
скорее заморозить :)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.