От не знаю, чи варто про це писати тут (може, ВОНО нас таки читає)
Біля банкомату, 12.00, хотіла зняти трохи готівочки.
Стоїть інкасатороська машинка, двигун працює. Люди стоять, чекають, - розуміють, що там банкомат "заправляється".
Стоїмо, чуємо там клацання, бляцання, чмокі-чмокі, і все таке.
Та ладно, почекаю. Нас перед банкоматом стоїть всього четверо людей.
Cпойлер
Я не те щоб якась аферистка чи злодійка...
З відділення банку виходить пацан (167 см, 50 кг) у броніку. Бронік на ньому погано висить, і пацану взаправду жарко в ньому. Підходить до банкомату, вставляє свою картку для підтвердження там чогось-тогось
Cпойлер
от якби я була злодійкою, я б його просто могла б по голові чимось вдарити і зняти з нього бронік, і швидко втекти
В цей час з відділення банку виходить високий худий і старий (років 60) штимп у броніку, несучи в обох руках по сріблястому чемодану, повільно підходить до газуючої машинки, засовує туди чемодани...
Cпойлер
знову ж таки, за той час я б могла відібрати ті чемодани, і зі швидкістю 4 км\г дійти з ними до зупинки маршрутки, поїхати в аеропорт і відлетіти у Лас-Вегас
Високий старий штимп повільно підходить до низького пацана, киває йому, - "ну шо, пішли?", і вони неквапливо простують до машинки, і щасливо відїжджають у сірєнєву даль.
Ні поліції, ні заварухи, нічого такого. Люди, в тому числі ваша дописувачка, просто зняли свою готівочку і розійшлися по базару.
Нє, ну шо за країна, га? Скукотіща жеж!