Автор Тема: Автотред

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
Re: Автотред
« Reply #2820 : Січень 18, 2017, 22:54:42 »
Багира, ты знаки (которые заметить успеваешь), вслух проговаривай, так запомнишь быстрее где какой и вероятность среагировать больше. Проверено. :smilie5:
Хорошо. :)

Offline Старина Z

• Стать: Чоловіча
« Reply #2821 : Січень 18, 2017, 22:57:53 »
Багира, по рельсам в сырую погоду и, тем более, в гололед нужно очень осторожно ездить. Машина может себя внезапно повести непредсказуемо.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2822 : Січень 18, 2017, 22:59:26 »
Багира, по рельсам в сырую погоду и, тем более, в гололед нужно очень осторожно ездить. Машина может себя внезапно повести непредсказуемо.
Угу. Думаешь, чего я хожу везде и ною?  :smilie5: Учусь вот.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2823 : Січень 18, 2017, 23:00:45 »
Сходила за фотками в гуглокарты, не понесу сюда. Они там без снега и без трафика, так даже я умею.  :smilie1:

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #2824 : Січень 18, 2017, 23:01:40 »
В общем, если я научусь ездить по этим участкам, то мне уже будет море по колено.  :smilie5:
По статистике самый опасный период попасть в ДТП наступает на втором году вождения. Водитель считает, что он ас и Шумахер ему по колено и начинает вести себя слишком лихо.

Зберігай спокій та чисть зброю.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2825 : Січень 18, 2017, 23:06:13 »
В общем, если я научусь ездить по этим участкам, то мне уже будет море по колено.  :smilie5:
По статистике самый опасный период попасть в ДТП наступает на втором году вождения. Водитель считает, что он ас и Шумахер ему по колено и начинает вести себя слишком лихо.

Я надеялась стать асом через два месяца!  :weep:  :smilie5:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2826 : Січень 19, 2017, 10:40:36 »
Сегодня весь город выехал на крещение, на дорогах пусто. Чем, кстати, хорошо учиться зимой, так тем, что сравнительно маленький трафик. Опытные боятся выезжать, а мне и так все страшно, поэтому один черт.  :crazy: Так вот. Сегодня вообще пусто-пусто. Поэтому я смогла снять видео дороги, по которой добираюсь на работу.

Это та часть, что простая и обычно по ней веду я (в этот раз не я за рулем). Оцените выступающие рельсы, неровную брусчатку, ямы и неубранный снег.

А эта та, что мне пока страшно. Тут обычно полно машин, которые едут пугающе со всех сторон.  :crazy:

Offline Фрипп

« Reply #2827 : Січень 19, 2017, 10:59:42 »
дорога главная, прямая, четырехполосная

Это описание того, что на фото?
Как-то маловато я смог полос насчитать...

Offline Фрипп

« Reply #2828 : Січень 19, 2017, 11:03:40 »
А я вот как-то отрицательный опыт заимел по народному методу клейки при помощи соды и суперклея.

Лопату для снега клеил, два тюбика по 2г по 14 грн потратил - не держит. Лопата поперек треснула, думал, что как раз поможет. Но дороговато выходит, проще новое купить.

Кстати, этот клей всегда только мелкой упаковкой продается?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2829 : Січень 19, 2017, 11:09:46 »
Это описание того, что на фото?
Как-то маловато я смог полос насчитать...
Четыре. Две в одну сторону, две в другую. У нас не запрещено ездить по рельсам.

Offline Mike123

« Reply #2830 : Січень 19, 2017, 11:17:00 »
Почему это? Есть и по 20-25 грамм. Есть и по 50. Я только такие и стараюсь покупать. Он гораздо дольше не высыхают.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #2831 : Січень 19, 2017, 11:21:50 »
А я вот как-то отрицательный опыт заимел по народному методу клейки при помощи соды и суперклея.

Лопату для снега клеил, два тюбика по 2г по 14 грн потратил - не держит. Лопата поперек треснула, думал, что как раз поможет. Но дороговато выходит, проще новое купить.

20 г - 5 грн.  :pardon:

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #2832 : Січень 19, 2017, 14:57:47 »
Поэтому я смогла снять видео дороги, по которой добираюсь на работу.
Жаль, что оригинальный звук затерла. Не слышно - "Ой, мамочки!", "Божечки, божечки, божечки!", "Куда?! Куда?! Я не вижу дороги!!!", "Господи, пронеси! Я буду хорошей, клянусь!", "Спасибо тебе, господи, проехали", "Аааа! Я же туда не втиснусь!!", "Надо открыть глаза! Надо открыть глаза!", "Ой! Зачем я их открыла!" и т.п.
(не обижайся, я по-доброму  :blum2:)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2833 : Січень 19, 2017, 15:06:39 »
Жаль, что оригинальный звук затерла. Не слышно - "Ой, мамочки!", "Божечки, божечки, божечки!", "Куда?! Куда?! Я не вижу дороги!!!", "Господи, пронеси! Я буду хорошей, клянусь!", "Спасибо тебе, господи, проехали", "Аааа! Я же туда не втиснусь!!", "Надо открыть глаза! Надо открыть глаза!", "Ой! Зачем я их открыла!" и т.п.
Та ж не я за рулем была в момент съемки.  :smilie5: :smilie5:

Offline Eney

« Reply #2834 : Січень 19, 2017, 15:14:22 »
Cпойлер
Спам"яталося, як крутануло мене обертів на шість на київській трасі, то я тільки одне слівце й промовлял, але швидко-швидко.

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #2835 : Січень 19, 2017, 15:30:50 »
Спам"яталося, як крутануло мене обертів на шість на київській трасі, то я тільки одне слівце й промовлял, але швидко-швидко.
"Перпендикуляр"?

Offline Eney

« Reply #2836 : Січень 19, 2017, 15:40:00 »
"Перпендикуляр"?
:yes: Якщо швидко-швидко повторювати слово "блять", то врешті-решт дійсно получиться слово "перпендикуляр". Спробуй.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2837 : Січень 19, 2017, 17:56:39 »
Впервые доехала домой всю дорогу сама за рулем.  :yahoo: :super: :hot:
Правда, машин было мало.

Rumor

• Гість
« Reply #2838 : Січень 19, 2017, 20:45:14 »
Сегодня весь город выехал на крещение, на дорогах пусто.
Мама. Темно, каток, ямы и пешеходы. Я бы не смог.

Offline Mike123

« Reply #2839 : Січень 19, 2017, 21:01:56 »
Я бы не смог.
Куда б ты делся :).

Offline Старина Z

« Reply #2840 : Січень 19, 2017, 22:21:59 »
Сегодня весь город выехал на крещение, на дорогах пусто.
Мама. Темно, каток, ямы и пешеходы. Я бы не смог.

- Доктор! Доктор! Что это у меня?!
- А-а-а! Больной!!! Что это у Вас?!  :scare3:

:smilie5:

Rumor

• Гість
« Reply #2841 : Січень 19, 2017, 22:32:49 »
Куда б ты делся :).
Учился бы заново, наверное.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2842 : Січень 25, 2017, 09:28:39 »

Продублирую из новостного.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1375975502424480&set=a.179771475378228.38970.100000361313951&type=3

Цитувати (виділене)
Anastasia Deeva с Vladyslav Kryklii и еще 3.
23 января в 9:43 · Киев ·
Апдт.
Увага #длиннопост!

19 січня Верховна Рада зробила ще один крок на зустріч європейській інтеграції – у першому читанні був прийнятий законопроект №0124 «Про приєднання до Протоколу про внесення поправок до пункту а) частини першої статті 1 та частини першої та пункту b) частини третьої статті 14 Європейської угоди про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів (ДОПНВ)», розроблений МВС України
Тепер доступною мовою про те, чому це важливо, та євроінтеграційну діяльність МВС.

Невід’ємною вимогою Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є гармонізація національного законодавства та приведення внутрішніх правових норм у відповідність до європейських. Зокрема це стосується і норм, що регулюють дорожній рух. Саме тут на арену виходить МВС із відповідним Планом заходів щодо імплементації Угоди, який в тому числі передбачає внесення змін до закону “Про дорожній рух” та ПДД України задля виконання двох директив ЄС.
Перша з них Директива 2008/68/ЄС стосується забезпечення безпеки при перевезенні небезпечних вантажів. Якщо коротко, згідно цією директивою будуть встановлені нові стандарти періодичності проходження технічного контролю транспорту, що перевозить небезпечні вантажі; стандарти щодо підготовки та екзаменації водіїв та відповідальних за перевезення осіб; а також запроваджено вдосконалену систему звітності. Всі ці новації покликані реалізувати головну мету Директиви – гарантувати безпеку дорожнього руху та міжнародних перевезень.
Друга – Директива 2006/126/ЄС про посвідчення водія – має на меті унормування віку для допуску до керування певними категоріями транспортних засобів, гармонізацію категорій і підкатегорій транспортних засобів, запровадження мікрочіпу як складової частини посвідчення водія та нові строки дії посвідчень.
Чого ж очікувати від цих нововведень? Звісно ж більшої безпеки та свободи дорожнього руху. Унормування віку отримання прав розширить доступ до керування окремими категоріями транспорту, мікрочіпи забезпечать захист від підробок, а перегляд строків дійсності сприятиме більшій безпеці дорожнього руху. Сьогодні національне посвідчення водія дає право на керування транспортом протягом 30 років з дати його отримання. За вимогами Директиви нормами мають будуть встановлені нові строки від 5 до 15 років в залежності від категорії транспорту з метою періодичної перевірки відповідності здоров’я водіїв встановленим медичним та психофізичним вимогам. До речі, категорії транспорту також будуть переглянуті.
Поки ви читаєте цей пост, спеціалісти Головного Сервісного центру МВС працюють над розробкою законопроекту щодо імплементації цієї Директиви:) Згодом розповім більше.
Мені подобається, що команда МВС не зупиняється на виконанні зобовязань перед ЄС, але розробляє по-справжньому нові та сучасні підходи та вдосконалюється з кожним днем. Якщо маєте сумніви – завітайте до нових Сервісних центрів, а потім продовжимо бесіду)
Друзі, заради уникнення спекуляцій та підміни термінів, внесла зміни до тексту для того, щоб розставити правильно акценти)
Stay tuned!

Offline Eney

« Reply #2843 : Січень 25, 2017, 09:35:44 »
І чого я не видаю ці довідки.  :smilie2:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2844 : Січень 25, 2017, 09:36:44 »
Ищу позитив в. У меня ужасная фотка на этих правах!  :kos:

Offline Старина Z

« Reply #2845 : Січень 25, 2017, 09:37:37 »
Так это здорово, можно гаишников пугать.  :smilie5:

Offline Eney

« Reply #2846 : Січень 25, 2017, 10:06:33 »
Оце проблеми, а ви кажете
Цитувати (виділене)
26-річного Адама Елліотта з Ньюкасла визнали винним в небезпечному керуванні кабріолетом, хоча він запевняв суд, що керував авто сидячи
Про це повідомляє ВВС.

Помилкове враження нібито склалося через його високий зріст - 2 метри.

Однак суддя Роберт Адамс переконаний, що молодий чоловік вирішив "повипендрюватися" перед іншими водіями і саме тому підвівся під час їзди на автомобілі.

"І це було досить небезпечно", - додав суддя.

Спочатку Елліотт визнав свою провину.Однак після слухань у вівторок він заявив, що наполягає на своїй невинності. За його словами, вся справа в його зрості - коли він знаходиться за кермом, здається, що він керує машиною стоячи. За словами Елліотта, спочатку він визнав провину через те, що йому "порадили" так зробити.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2847 : Січень 25, 2017, 10:12:48 »

А мне на правах 24. Не отдам!  :smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #2848 : Січень 25, 2017, 10:33:13 »

А мне на правах 24. Не отдам!  :smilie5:
Мне 18. Тоже как-то жалко.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2849 : Січень 25, 2017, 10:36:14 »
Так это здорово, можно гаишников пугать.  :smilie5:
Это был прошлый найденный позитив при виде фото.  :smilie5: :smilie5:

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.