Отже, той гурман пішов до корінної аутентичної львів"янки, щоби вона йому приготувала аутентичний ЛЬВІВСЬКИЙ СИРНИК за рецептом своєї прабабці.
Я, зрозуміло, втупилась з усієї сили в телевізор, аби нічого важливого не пропустити.
Я вмію готувати сирник, він в мене виходить непогано. Рецепт від Дарії Цвек, звичайно.
Найгірше, що є в тому львівському сирнику - це перетирання 400/500 грам сиру через сито
Я навіть пару раз намагалася це зробити
Дуже хотіла подивитись на людину, яка це зробить і не вмре через півтори години, або раніше.
Cпойлер
Настроїлась, закурила, вина налила у передчутті того видива.
І щоб ви думали?! Та аутентична лівівська цьоця все робила за допомогою блендерів і міксерів!
Рецепт був таким: 400 гр сиру, 10 яєць (жовтки - білки збиваються окремо), цедра цитрини, родзинки, замочені у ромі, цитриновий сік. І все як ми то звикло робимо. На одну годину у руру, температура 180С.