Вчора вирішила зварити поленту, себто, кукурудзяну кашу. Треба ж якось доїдати запаси, що робилися минулого року. Начиталася рецептів. Ті рецепти якісь дивні: Ой-йой, воно пригорить, треба 30 хв. помішувати, сто днів пильнувати, тільки в мідному посуді!
Дивилися я кулінарні шоу, і там всі щасливі кухарі робили ту палєнту миттєво, не напрягаючись.
От я й подумала: я що, блін, кашу не зварю?
Кукурудзяна крупа в мене була мілка, мілкіше за нашу манку, виробництва Угорщини.
Варила, як манку. В киплячу підсолену воду потроху всипала кукурудзяну крупу. Так, мішала безперервно (хоча іноді й курила) протягом 10 хв., іноді пробувала.