те саме стегно вимочити в розчині солі десь добу і запекти,
А які пропорції?
Це як шинка буде, так ?
Просто солю воду так, щоб була солона, але не гірчила. На літр десь столова ложка з невеличкою гіркою. Але за мною майже всі досолюють.
Духовку на максимум, стегно в фольгу, в духовку, десь на півгодини, потім духовку виключити і на ніч залишити стегно там.
А рибу йому можна/їсть він її?
Рибу йому треба( підіймати білок), але ж він її не їсть((( Дуже не любить((( Ніяку.
Він скумбрію не любить! Теж ніяку
Біда. А білки яєчні? Овочі в дечку, залити трохи збитими білками і запекти? Чи самі білки зварити по принципу пашотів?
Якщо цибулю їсть/можна, то дуже дієтичне хрючево - багато цибулі пір'ям чи півкільцями в казанок чи гусятницю, зверху гомілку індичу чи шматки курки без шкірки, посолити, закрити кришкою і найменший вогонь на плиту. і годити на дві.