Автор Тема: Политика в США

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Политика в США
« Reply #18570 : Лютий 19, 2025, 20:15:33 »
Цитувати (виділене)
Віцепрезидент США Джей Ді Венс розкритикував Володимира Зеленського через коментарі в бік Дональда Трампа після його заяв про Україну та "мирні переговори".

Як повідомляє "Європейська правда", своєю реакцією Венс поділився в інтервʼю Daily Mail.

За словами віцепрезидента США, "ідея про те, що Зеленський збирається змінити думку президента, обливаючи його брудом у державних ЗМІ, кожен, хто знає президента, скаже вам, що це жахливий спосіб вести справи з цією адміністрацією".

Венс заявив, що президент України отримував "погані поради" щодо того, як взаємодіяти з новою адміністрацією у США.

"Ми, безумовно, любимо український народ. Ми захоплюємося хоробрістю солдатів, але, очевидно, вважаємо, що ця війна повинна швидко завершитися", – продовжив американський віцепрезидент.

"Це політика президента Сполучених Штатів. Вона не ґрунтується на російській дезінформації. Вона ґрунтується на тому, що Дональд Трамп, я думаю, знає багато про геополітику і має дуже сильну позицію, і має сильну позицію протягом дуже довгого часу", – додав він.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #18571 : Лютий 19, 2025, 20:19:12 »

Це політика президента Сполучених Штатів. Вона не ґрунтується на російській дезінформації.

ой, а хто ж це так блядь палиться.

Шуець

Віце-президент США Венс застеріг Зеленського від критики Трампа, бо це не допомагає порозумінню. І Трампу це не сподобається.

Ну він дійсно правий. Критика нікому не подобається.

Але хотілося б спитати Венса, як на його порозуміння з Трампом впливали його заяви, що «Трамп це опіум для мас» і що він особисто «never Trump guy».

Або «My god, what an idiot».

Або «America’s Hitler».

Або «Mr. Trump is unfit for our nation’s highest office».

Або «I can’t stomach Trump».

Цікаво, як це повпливало на те, чому Трамп обрав його віце-президентом?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline vs

« Reply #18572 : Лютий 20, 2025, 01:32:08 »
Нойнець
Цитувати (виділене)
History of great american nation started with the king, who imposed unjust tariffs on everything as an instrument of personal power and control.

History of great american nation ends with the king, who imposes unjust tariffs on everything as an instrument of personal power and control.

Isn't that highly ironic.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #18573 : Лютий 20, 2025, 03:00:33 »
Марсианский Пидр о Зеленском...
Это он про Gonzalo Lira.

Ну, на все чувака хватает - и ракеты, и Марс, и космический интернет, и Тесла, и сионистов учит (и где-то уже и научил..  :smilie9:) зиги любить, хорошие такие зиги, Jewish friendly, потому, что "имя у меня еврейское и я в еврейский садик в ЮАР ходил...", и, в Белом доме не последний человек, вот, как видим, Зеленским озаботился.

https://twitter.com/elonmusk/status/1892302521747542455
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18574 : Лютий 20, 2025, 07:49:11 »
Вже відверта дурка починається.

Хоча ще півтори роки тому було відео "God made Trump". Але мало хто звернув увагу.
І попередження про тотальні чистки було.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18575 : Лютий 20, 2025, 07:53:18 »
Цитувати (виділене)
Міністр оборони США Піт Гегсет наказав керівництву Пентагону і збройних сил розробити плани щорічного скорочення оборонного бюджету на 8% протягом наступних п'яти років.

Про це повідомила газета The Washington Post із посиланням на меморандум Гегсета і посадовців, обізнаних із питанням.

У меморандумі Гегсет просить підготувати варіати скорочень витрат Пентагону до 24 лютого і наводить список з 17 категорій, які адміністрація Трампа хоче вилучити з бюджету.

"Серед них – операції на південному кордоні США, модернізація ядерної зброї та протиракетної оборони, а також придбання безпілотників односторонньої дії та інших боєприпасів", – ідеться в повідомленні.

Offline Eney

« Reply #18576 : Лютий 20, 2025, 08:19:51 »
і о політікє

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18577 : Лютий 20, 2025, 11:09:50 »
Вже відверта дурка починається.
Впечатление, что Трамп с Маском решили йобнуть США об угол, головой. И чтоб мозги по стенке потекли, а череп на куски.
И вот тогда и будет МАГА. Но сильно попозже.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18578 : Лютий 20, 2025, 11:28:34 »
Цитувати (виділене)
❗️Трамп хоче позбутися Зеленського, – The Economist.

Він вважає українського лідера «не зручним», тому мова йде навіть не про бажання провести вибори, а саме «усунення від влади»
Як на мене, Трамп після імпічменту просто люто ненавидить Зе. Якщо спиратися на рейтинги, то навряд чи Залужний або Порошенко, чи там Буданов,  будуть "зручними".

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18579 : Лютий 20, 2025, 11:32:54 »
вибори будуть означати втрату державності, це дуже проста вілка від кацапів. будь-який новий президент буде президентом лише частини країни, плюс це роздрай в суспільстві, втрата керованості і так далі. а зі старим трамп відмовиться вести будь-які справи.

Offline Smoke

« Reply #18580 : Лютий 20, 2025, 11:41:02 »
У меня просто не прекращается ощущение сюрреальности происходящего. Я не верю, что Трамп может проводить подобное без предварительной зачистки страны. Потому ждем мартовских ид.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18581 : Лютий 20, 2025, 11:53:03 »
У меня просто не прекращается ощущение сюрреальности происходящего. Я не верю, что Трамп может проводить подобное без предварительной зачистки страны. Потому ждем мартовских ид.

Хуйло своє сервільне населення 20 років душив та надрочував, щоб остаточно домогтися результатів. в США все ж таки немає споконвічних традицій схиляти голову перед царем. рейтинги вже полетіли, я геллап постив, тому будемо почекати.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18582 : Лютий 20, 2025, 12:03:05 »
вибори будуть означати втрату державності, це дуже проста вілка від кацапів. будь-який новий президент буде президентом лише частини країни, плюс це роздрай в суспільстві, втрата керованості і так далі. а зі старим трамп відмовиться вести будь-які справи.
Щоб позбутися звинувачень у диктатурі та уникнути виборів, можна знайти якесь компромісне рішення. Створити уряд національного єдинства, наприклад. Розумію, що то буде "лебідь, рак і щука", але формально демократія буде збережена. Але ж зелене скоріше вдавиться.

Offline Smoke

« Reply #18583 : Лютий 20, 2025, 12:20:37 »
Берни Сандерс, кстати, уже толкнул речь.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18584 : Лютий 20, 2025, 12:21:24 »
в США все ж таки немає споконвічних традицій схиляти голову перед царем. рейтинги вже полетіли, я геллап постив, тому будемо почекати.
А мартовские иды, про которые Smoke говорит, это не про склонить голову перед Цезарем. Это про прирезать Цезаря в Сенате.
Я только за. На всякого Трампа должен быть свой Брут.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18585 : Лютий 20, 2025, 13:09:51 »
в США все ж таки немає споконвічних традицій схиляти голову перед царем. рейтинги вже полетіли, я геллап постив, тому будемо почекати.
А мартовские иды, про которые Smoke говорит, это не про склонить голову перед Цезарем. Это про прирезать Цезаря в Сенате.
Я только за. На всякого Трампа должен быть свой Брут.

я знаю, про що це, але в дива не вірю, хоча і не відмовився б. я вірю в стандартні методи - ціни на яйця та бензин і люди на вулицях, що скандують трамп підарас. йому швидко стане не до нас, дебіл дуже однозадачний.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18586 : Лютий 20, 2025, 13:12:18 »
Щоб позбутися звинувачень у диктатурі та уникнути виборів, можна знайти якесь компромісне рішення. Створити уряд національного єдинства, наприклад. Розумію, що то буде "лебідь, рак і щука", але формально демократія буде збережена. Але ж зелене скоріше вдавиться.

трамп хоче щоб ми підписали капітуляцію будь-якою ціною. якщо ми її не підпишемо, він почне вимагати чогось іншого, скільки б ми виборів не провели, а потім все одно скаже йдіть в сраку, я зробив що зміг. які взагалі звинувачення в диктатурі від Хуйла, що 25 років незмінний диктатор. тягнути час і все, поки дебіла не поглине хвиля внутрішнього раздраю, бо він зарано на себе корону вдягнув.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #18587 : Лютий 20, 2025, 13:25:10 »
Вас лякає Трамп з короною? Згадайте його спадкоємців - взагалі ведмежа хвороба вхопить. :shok:
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18588 : Лютий 20, 2025, 13:27:01 »
Вас лякає Трамп з короною? Згадайте його спадкоємців - взагалі ведмежа хвороба вхопить. :shok:

на них насрати, бо їх багато, різні групи. це як спадкоємці хуйла, є набагато більш кончені ніж він, але жоден з них не факт що отримає владу чи взагалі виживе. той же Венс чудово собі називав трампа Гітлером та конченим ублюдком, так само перевзується, якщо буде потреба, він гнучкий та розумний.

Offline Otrawa

« Reply #18589 : Лютий 20, 2025, 14:46:07 »
Так, це взагалі хороша ідея, АЛЕ, ми ж бачимо, шо Трамп бреше як скажений собака, можна хоч на голову встати, йому все буде замало, бо йому не цікава демократія, він хоче домогтися свого за рахунок українців.
Нещодавно Зеленський був на німецькому телебаченні, ведуча його запитала: Путін називає вас нелегитимним. Що буде, у разі, якщо США також скаже, що ви неправильний президент? Будeте ви готовий піти у відставку?
Зеленський відповів: Заради миру в Україні я готовий на все. Якщо Україну завтра беруть в Нато і ЄС, російські війська відходять і ми маємо гарантії безпеки, я більш не потрібен. Тоді я усього досяг. Але доки ми цьго не маємо, я буду захищати свою державу.

Це мій вільний переклад з німецької.

Навіть якщо б, уявімо це диво, в Україні провели вибори, і знов обрали Зеленського, то що, Трам був ви радий? Йому начхати на демократію, він хоче усунути Зеленського і зробити свій шахер-махер.
І це кажу я, зовсім не фанатка Зе, м'яко кажучи.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #18590 : Лютий 20, 2025, 15:08:08 »
я знаю, про що це, але в дива не вірю, хоча і не відмовився б. я вірю в стандартні методи - ціни на яйця та бензин і люди на вулицях, що скандують трамп підарас. йому швидко стане не до нас, дебіл дуже однозадачний.

Что-то не верю я в такое развитие событий, и первый выход кажется мне даже более вероятным.

Те, кто голосовал за Трампа, голосовали не за цены на яйца и бензин, что бы они там ни говорили. Они голосуют не за хорошую жизнь для себя, они голосуют за месть и унижение для тех, кого они ненавидят. Тем, за что они голосовали на самом деле, Трамп их всегда накормит полной ложкой. Плюс значительная часть этих людей не в состоянии самостоятельно выстраивать причинно-следственные связи, а всю свою информацию, мировоззрение, честь и совесть черпают из вонючего отстойника Маска и ему подобных. Он им в минуту объяснит, что весь бензин выпил Байден, яйца им всем перебил Зеленский, и вообще... держи трансгендера, вон он! 

Если бы существовала какая-то корреляция между реальными достижениями Трампа и отношением к нему его избирателей, они должны были бы его забить ногами, а не выбрать на второй срок. Чего стоит хотя бы его блестящая политика во время эпидемии ковида, стоившая сотней тысяч жизней. Причем диспропорционально поразившая именно избирателей Трампа, которые мудро следовали медицинским советам своего вождя, и от этого мерли, как мухи, в разы больше, чем демократический электорат в тех же штатах. Ну и что в головах у его избирателей от этого осталось? Ничего, выбрали на второй срок. С яйцами будет также, боюсь.

Неблагодарное дело что-то предсказывать сейчас, поскольку ситуация не имеет прецедентов. Но пока что все выглядит хреново и безысходно. Общество и институты шокированы и парализованы, мразь ликует.

Хуйло своє сервільне населення 20 років душив та надрочував, щоб остаточно домогтися результатів. в США все ж таки немає споконвічних традицій схиляти голову перед царем. рейтинги вже полетіли, я геллап постив, тому будемо почекати.

Но точно так же у них нет традиций борьбы с демократически приходящим к власти фашизмом. А, наоборот, есть глупенькая уверенность, что все как-нибудь обойдется, потому что у них самая великая, демократическая страна в мире, со сдержками, противовесами, неподкупными судами и бесстрашной свободной прессой, а диктатуры случаются у всяких неполноценных нацменьшинств угнетаемых колониализмом народов.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18591 : Лютий 20, 2025, 15:11:21 »
Так, це взагалі хороша ідея, АЛЕ, ми ж бачимо, шо Трамп бреше як скажений собака, можна хоч на голову встати, йому все буде замало, бо йому не цікава демократія, він хоче домогтися свого за рахунок українців.
Трамп не как бешеная собака, Трамп как телефонный мошенник, банальный вымогатель и подзаборный гопник. Дай редкоземельных металлов! Ага, повелся, даешь. Давай и выборы тогда. Опять соглашаешься? Продолжим стричь интеллигентика со скрипочкой.
Все ж обратили внимание, что Трамп только вымогает и ничего не предлагает взамен.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18592 : Лютий 20, 2025, 15:33:09 »
Зеленський відповів: Заради миру в Україні я готовий на все. Якщо Україну завтра беруть в Нато і ЄС, російські війська відходять і ми маємо гарантії безпеки, я більш не потрібен. Тоді я усього досяг. Але доки ми цьго не маємо, я буду захищати свою державу.
:popcorn:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18593 : Лютий 20, 2025, 15:42:04 »
Цитувати (виділене)
США виступили проти використання терміна «агресор» стосовно росії в новому комюніке G7, — FT

А ще пишуть, що США вперше відмовились стати співавторами проекту антиросійської резолюції Генасамблеї ООН.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18594 : Лютий 20, 2025, 16:04:39 »

Что-то не верю я в такое развитие событий, и первый выход кажется мне даже более вероятным.

Те, кто голосовал за Трампа, голосовали не за цены на яйца и бензин, что бы они там ни говорили.

я цю категорію взагалі не приймаю до уваги. це як виборці Овоча. трамп, в принципі, дуже схожий на Овоча в своєму профайлі, тільки Овоч пройшов через Донбас та зони, а так оце управління країною з Межигір'я, тупість, нарцисизм, все туди. так ось, його виборці були повністю пасивні, всі ці антімайдани були дуже нечисленні з маргінесу та за гроші.
я все ж таки сподіваюся, що з 75 мільйонів, які голосували за демсів, знайдуться 1-2%, яким не все одно і які почнуть з усім цим щось робити.
ну а нам своє робить в будь-якому випадку.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18595 : Лютий 20, 2025, 16:50:02 »
Від "короля" народ трошки прихуїв.  :smile10:

Цитувати (виділене)
Президент США Дональд Трамп заявив, що скасовує платний в'їзд на Мангеттен.

Міністр транспорту США Шон Даффі вже направив губернатору штату Нью-Йорк Кеті Хокул лист про намір припинити дію цієї програми, назвавши її "ляпасом робочому класу і власникам малого бізнесу", повідомляє Guardian.

У своєму дописі Трамп порівняв себе із королем.

"Плата за затори мертва. Мангеттен і весь Нью-Йорк врятовані, - написав він. - Хай живе король!"

Слідом за цим офіційний акаунт Білого дому не лише процитував Трампа, а й додав колаж, на якому усміхнений президент із короною на голові зображений на обкладинці журналу, що нагадує Time, але під назвою Trump.

Це викликало бурхливу реакцію з боку посадовців і політиків США.

Cпойлер
У чому суть конфлікту
Програма, яку Нью-Йорк запустив лише 5 січня, передбачає оплату за в'їзд у найбільш перевантажений район міста Мангеттен: 2,25 долара вночі та до 9 доларів у годину пік. Передбачались також знижки для незаможних водіїв і винятки для певних категорій транспортних засобів.

Основною ціллю програми є мінімізація забруднення повітря, скорочення заторів на дорогах та збір коштів для модернізації застарілої транспортної інфраструктури міста.

За даними міської транспортної адміністрації (Metropolitan Transportation Authority, MTA), трафік вже знизився на 7,5%, а час проїзду через мости і тунелі до нижнього Мангеттена скоротився на 30%.

Крім того, відвідуваність бізнес-районів у зоні дії програми збільшилася на 1,5 млн людей, а продажі квитків на бродвейські шоу зросли на 17%.

Однак адміністрація Трампа вважає, що програма суперечить федеральному законодавству, яке забороняє стягувати плату за проїзд дорогами, побудованими за федеральні кошти.

"Це ляпас американському робітничому класу і власникам малого бізнесу, - заявив новий міністр транспорту США Шон Даффі. - Кожен американець повинен мати можливість дістатися до Нью-Йорка незалежно від свого матеріального становища. Це не має бути привілеєм для обраних".

Трамп, у якого є резиденція в Trump Tower на Мангеттені - у зоні дії програми, неодноразово висловлював своє невдоволення нею, називаючи "руйнівною" для економіки міста. Він погрожував скасувати цю плату в перший же тиждень після вступу на посаду.

"Ми - країна, якою правлять закони, а не король"
Рішення федерального уряду викликало різку критику з боку місцевої влади.

Губернаторка Нью-Йорка Кеті Хокул назвала дії адміністрації Трампа "необґрунтованими" і пообіцяла боротися за збереження програми в суді.

А транспортна компанія MTA подала позов до федерального суду з вимогою скасувати наказ.

"Ми - країна, якою правлять закони, а не король, - заявила Хокул. - Побачимося в суді".

Розкритикував Трампа і член міської ради Нью-Йорка Джастін Браннан. Він нагадав президенту, що його міністерство юстиції наказало прокурорам закрити федеральну справу про корупцію проти мера Нью-Йорка Еріка Адамса.

"Байдуже, яку корумповану угоду Дональд Трамп уклав із мером, - він не король. Лише дурні підкоряються фальшивій владі. Це ілюзія", - написав Браннан в Х.

Конгресмен-демократ Дон Бейєр також заявив у соцмережі, що у США немає королів.

Віцепрезидент Демократичного національного комітету Девід Гогг розкритикував республіканців, які вимагали від опонентів "не драматизувати ситуацію і не називати Трампа королем".

Губернатор Іллінойсу від Демократичної партії Джей Бі Пріцкер виступив із зверненням до штату, у якому теж заявив, що "в Америці немає королів".

"Як губернатор Іллінойсу, я присягаю конституції нашого штату та нашої нації. У нас в Америці немає королів", - запевнив він.

Раніше, 15 лютого, Дональд Трамп процитував слова французького імператора Наполеона Бонапарта про те, що його дії вищі за закон.

"Той, хто рятує свою країну, не порушує жодного закону", - написав президент США в соцмережі X.

Тоді офіційний акаунт Білого дому теж поширив його допис, підтверджуючи ідею, що президент Сполучених Штатів не в змозі порушити жодного закону.

Ця заява одразу ж викликала різку реакцію з боку демократів і суспільства.

Сенатор Адам Шифф, затятий критик Трампа, відповів у мережі X, що Трамп "говорить як справжній диктатор".
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c4g95x7w5nlo

Offline Otrawa

« Reply #18596 : Лютий 20, 2025, 17:39:27 »
Ну от на німецькому телебаченні була бесіда з Kenneth Weinstein, /це радник Трампа, але я не знаю, колишній, чи зараз теж/ він там намагався доказати, що Трамп не фанат Путінa, ні-ні-ні, він просто хоче припинити війну, він хоче зацікавити Путіна в перемовинах, це просто початок великого процесу, але ж дуже важливо усадити Путіна за стіл перемовин, тому Трамп намагається це зробити, це не зрада, ні-ні-ні.
Ведуча каже: і для цього треба називати Зеленського диктатором?
Треба бачити було пику цього Вайнштайна: знизує плечима, блимає очима, розводить руки: нууу, це був його вибір слів...
Ведуча: ну то як нам це розуміти?
Він: очі долу, зітхає: нуууу, я думаю, він баче себе як особу, яка дуже старається і для Росії, і для України зробити щось хороше, і це його фруструє, і от тому таке.

Це іспанський сором!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18597 : Лютий 20, 2025, 17:47:42 »
він баче себе як особу, яка дуже старається і для Росії, і для України зробити щось хороше, і це його фруструє, і от тому таке.
Від цих зусиль навіть у хуйла напружились.

Цитувати (виділене)
Навіть Кремль здивований різкістю заяв Трампа щодо Зеленського , — Bloomberg.

У РФ не чекали такої жорсткої риторики американського президента на адресу України, хоч у Москві досі не до кінця розуміють його переговорну стратегію, побоюючись можливих пасток та несподіваних кроків.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18598 : Лютий 20, 2025, 17:56:30 »
агент настільки ретиво кинувся виконувати вказівки, що довелося навіть такі заяви робити :lol2:

Offline Smoke

« Reply #18599 : Лютий 20, 2025, 17:56:53 »
Ну от на німецькому телебаченні була бесіда з Kenneth Weinstein, /це радник Трампа, але я не знаю, колишній, чи зараз теж/ він там намагався доказати, що Трамп не фанат Путінa, ні-ні-ні, він просто хоче припинити війну, він хоче зацікавити Путіна в перемовинах, це просто початок великого процесу, але ж дуже важливо усадити Путіна за стіл перемовин, тому Трамп намагається це зробити, це не зрада, ні-ні-ні.
Ведуча каже: і для цього треба називати Зеленського диктатором?
Треба бачити було пику цього Вайнштайна: знизує плечима, блимає очима, розводить руки: нууу, це був його вибір слів...
Ведуча: ну то як нам це розуміти?
Він: очі долу, зітхає: нуууу, я думаю, він баче себе як особу, яка дуже старається і для Росії, і для України зробити щось хороше, і це його фруструє, і от тому таке.

Це іспанський сором!
Дебил в роли президента представляет опасность не только для противников, но и для сторонников. И им так или иначе придется разбираться с этой проблемой.  А как это будет конечно не ясно. Может яусталяухожу скажет, а может фиников испорченных в Эр Рияде поест.

OlegKrm, oliki і 13 Гостей дивляться цю тему.