Автор Тема: Что там у ...?

Offline Milena

Re: Что там у ...?
« Reply #2490 : Жовтень 07, 2025, 19:39:09 »
Більшість з них - балакучі проносники.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #2491 : Жовтень 07, 2025, 20:17:11 »
 Я колись теж робив цю помилку, думав що журналіст це щось особливе, ну, як в кіно, дізнається правду і сміливо пише про це з ризиком для себе. Чи принаймні почувши якусь новину перевіряє чи це не фейк, а не летить "срачновномер брекйиннос!!!"
 Тепер я розумію що журналіст це звичайна робота, ну, як плиточник чи мебляр. Бажаєте шафу - зробимо шафу. Тре столик - зробимо столик. Так інкрустація під золото по мармуру це тупо і несмак, але якщо заказчик платить, чому ні?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2492 : Жовтень 07, 2025, 21:52:31 »
Я колись думав, що у нас джинса і Сірожа Лещенко, а ось в США поважні видання зі сторічною історією, надійними джерелами та взагалі повний пулітцер.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #2493 : Жовтень 08, 2025, 09:15:24 »
Я колись думав, що у нас джинса і Сірожа Лещенко, а ось в США поважні видання зі сторічною історією, надійними джерелами та взагалі повний пулітцер.

Аналогичная фигня. Даже стыдно вспоминать, насколько еще недавно я искренне верил в эту глупую сказочку про правдивую и объективную западную журналистику. Пока на своей шкуре не ощутишь тупую и лживую пропаганду этих пулитцеров, живешь в мире эльфов и фей.

Offline Smoke

« Reply #2494 : Жовтень 08, 2025, 14:13:30 »
Честно говоря, у меня прозрение настало во время миграционного кризиса 2015 года, потом в 2018 году в хваленом Шпигеле был скандал с журналистом-лауреатом множества премий, когда вышло, что он просто выдумывал факты для того, чтобы статьи лучше читались. Но после 7 октября 2023 что-то изменилось качественно. Вся "либеральная" журналистика просто сорвалась с цепи.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #2495 : Жовтень 11, 2025, 09:35:26 »
Zalman Shuher
Китайский чай:
До початку четвертого пленуму ЦК КПК 19-го скликання серед членів ЦК КПК оприлюднено «спільний лист» підписаний Ху Цзіньтао (胡錦濤), Вень Цзябао (温家宝), Лі Жуйхуань (李瑞环) та Ван Ян (汪洋) і активні високопосадовці ЦК Чжан Юся (张又侠), Лю Чженьлі (刘振利) та Чжан Шенмін (张升民) (три останніх - військові).
У листі прямо вказується на помилки Сі Цзіньпіна за останнє десятиліття та міститься заклик до його дострокового відходу у відставку.
На фоні цього 82-га групова армія НВАК (підрозділ 31677) рухається в напрямку Пекіну.
Серед всього іншого для України особливо цікаво, що ці протестанти вказуючи на помилки Сі Цзіньпіна згадують "порушення традиційного китайського нейтралітету" і залучення КНР до конфлікту РФ і України.
Тут взагалі читається як бульварний роман
https://www.facebook.com/abdulla.zalmanovich.7/posts/pfbid02BgktXKp5n6chZQxuEU1XB8CbHisH7SYgnLZCZ5ZnYQ9G8FRZMVQqx8UTRiifSVLSl

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2496 : Жовтень 11, 2025, 13:53:00 »
Шуець

В інтернетах знову кажуть, що нефритового прутня Сі знову відсторонили. Чи там відсторонять. На найближчому пленумі. В наших та російськомовних пишуть це люди які не знають, яка там нумерація скликань ЦК КПК. В англомовних пишуть дисиденти та активісти, ті знають більше, але це просто фантазії, як у російської опозиції.

Хтось ще говорить, що щось таке сказали на Фокс ньюз. Я не знайшов. Місяць тому щось таке як вірогідність обговорював Гордон Чанг, він шарить, але він нічого не стверджував раз, два він постійно таке розповідає. Та навіть би якщо прямо з фоксів би щось прямо і сказали. У вас там чотири працівника фоксів зараз в кабінеті Трампа міністрами та кимось ще працюють, вони таке говорять - тільки но на Хегсета подивіться.

Я вже не пригадаю, який раз ця фігня, навіть розписувати задовбало кожен раз.

Поки що жодних норм ознак, що Сі там кудись відплив нема.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2497 : Жовтень 13, 2025, 11:35:22 »
Дійсно закінчилася?

Війна у Газі закінчилася, — Трамп в ізраїльському Кнесеті.

ХАМАС передав Червоному Хресту останніх 13 живих заручників. Тіла ще 28 заручників залишаються в руках угруповання, більшість із них планують передати Ізраїлю пізніше сьогодні.

В обмін Ізраїль має звільнити майже дві тисячі палестинських затриманих і засуджених ув’язнених.

Трамп після прибуття до Ізраїлю заявив Нетаньягу:
«Це чудовий день. Можливо, ваш найкращий день».

У Кнесеті роздають червоні бейсболки з написом «Трамп — президент миру».

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #2498 : Жовтень 13, 2025, 13:34:55 »
Дійсно закінчилася?

Сомневаюсь. Но сейчас главное, что заложники вернулись в Израиль.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #2499 : Жовтень 18, 2025, 11:06:51 »
Саудівська Аравія, Бахрейн та ОАЕ попередили адміністрацію Трампа, якщо США не змусить ХАМАС виконати умови угоди та роззброїтися, вони не братимуть участі у відновленні Гази, — ЗМІ

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2500 : Жовтень 30, 2025, 09:11:11 »
У Нідерландах на парламентських виборах центристська партія D66, за попередніми підрахунками, має шанс очолити формування нового уряду. Водночас партія праворадикального політика Геерта Вілдерса втратила частину місць у парламенті, повідомляє Reuters.

Після опрацювання близько 90% бюлетенів D66 і Партія свободи (PVV) отримують по 26 місць у нижній палаті парламенту, що складається зі 150 депутатів. Для D66 це значне зростання порівняно з минулими виборами, тоді як PVV суттєво втратила голоси після рекордного результату у 2023 році.

Попри близький результат, більшість провідних партій Нідерландів раніше заявили, що не увійдуть до коаліції з PVV через радикальні позиції Вілдерса. Сам Вілдерс визнав, що навряд чи братиме участь у формуванні нового уряду, але заявив, що продовжить роботу в опозиції.

Лідер D66 Роб Єттен, якому 38 років, після оголошення результатів заявив, що країна продемонструвала можливість протистояти популізму та крайнім правим ідеям. Під час кампанії він робив акцент на вирішенні житлової кризи, інвестиціях в освіту та врегулюванні міграційної політики.

Для формування більшості в парламенті необхідно щонайменше 76 місць, тож майбутня коаліція, ймовірно, включатиме не менше чотирьох партій. Серед можливих варіантів розглядають союз D66 із християнськими демократами, правоцентристською VVD та альянсом Зелені-Лейбористи. Переговори можуть тривати декілька місяців.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.