Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14430 : Вересень 22, 2026, 14:23:50 »
Переговори  про енергетичне перемир'я нвбіито ведуться. Тим часом були атаковані "Куйбишевський НПЗ" у Самарі та  та "Башнефть-УНПЗ" в Уфі, які здатні щороку переробляти понад сім мільйонів тонн нафти. На місці атак спалахнули масштабні пожежі.
Цимбулово Орловської області-  удар по місцю зберігання, підготовки та пуску дронів-камікадзе . Пошкоджено 3 склади для зберігання БПЛА, там зафіксовані загоряння.
Поблизу Стрілкового на ТОТ Херсонщини  уразжено 4  об’єкти, де перебували російські силовики. За даними моніторингових каналів, 15 офіцерів ФСБ загинули, ще близько 30 людей отримали поранення.

Offline dlifua

• Стать: Чоловіча
  • liveinly
« Reply #14431 : Вересень 22, 2026, 22:08:43 »
Дякую дорогесенькі всім хто допомагає.Переможемо!!Слава Україні!!!
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14432 : Вересень 25, 2026, 10:37:55 »
Перемир'я не відбулося, перемовини, власне, теж. Продовжуємо далі.

Перм -удар по НПЗ, пожежа.
Ростовська область  - атака на Новошахтинський нафтопереробний завод, наслідки з'ясовуються. .
Ульянівськ - атаковано  завод"Іскра", що входить до концерну "Алмаз–Антей" та виробляє електронні компоненти для радіоелектронної апаратури, обчислювальної техніки та засобів зв’язку.   
Вороніж- приліт по "Воронежсинтезкаучук" — виробнику термоеластопластів та синтетичних каучуків.

Вибухи  в районі Сочі Краснодарського краю. Чекаємо підтвердження.

Партизанський рух «АТЕШ» заявив про знищення складу безпілотників у Свердловській області Росії. За твердженням руху, там зберігалися БПЛА, підготовлені для відправлення до зони бойових дій, в т.ч.БПЛА-гексакоптери, яківикористовують для доставки боєприпасів, провізії та медикаментів, скидання вибухових боєприпасів і дистанційного мінування .

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14433 : Вересень 26, 2026, 09:55:26 »
Краснодарський край - вночі внаслідок атак запалали  Ільський НПЗ, який є одним із провідних підприємств нафтоперероблення на півдні росії, а також Афіпський НПЗ.
Ростовська обл-атаковано  порт у місті Азов. Апдейт:  уражено Азовський оптико-механічний завод, зафіксовано пожежу на території ливарного цеху та пошкодження обладнання в п'яти виробничих будівлях. Підприємство входить до складу корпорації «Тактичне ракетне озброєння» та спеціалізується на виробництві оптико-механічних і оптико-електронних виробів, електронних систем для комплектації артилерійського, ракетного та протитанкового озброєння, а також радіолокаційних головок самонаведення для тактичних керованих ракет.
Брянськ - вибухи, повідомляють про пошкодження житлових будинків.
Сіверськодонецьк-уражено склад боєприпасів.
Поблизу Семенівського Донецької області уражено радіолокаційну станцію П-18 «Терек».
« Останнє редагування: Вересень 26, 2026, 14:41:01 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14434 : Вересень 28, 2026, 10:44:27 »
Подейкують, що Трамп просив Зеленського по НПЗ не бити. Погано просив, мабуть

Традиційно Краснодарщина  - горять нафтобази «Едельвейс-95» в  ст.Новотітаровська та Лукойл-Югнафтопродукту» в ст. Павлівська.
Підтверджено ураження в Донецьку складу БПЛА та 2х складів МТЗ ,  у Луганській обл. - 1 складу МТЗ. Також у Сельц іБрянської області РФ уражений зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С2", а на ТОТ Запорізбкої області у Виноградівці - пункт управління та тимчасовий пункт дислокації підрозділу БПЛА росіян.

Операція «Vivaldi»: В ході третього етапу ворог втратив 2000 одиниць особового складу, з яких понад 250 було взято в полонв т.ч. цілі підрозділи разом з офіцерами. Звільнено Нове, Рідкодуб і Катеринівку та відновлено контроль над Карпівкою, та облизу Липового, загалом 176 кв.км.

Мало їм Німеччини, до ВБ поперлися. Вночі 27 вересня поліція затримала 5 чоловіків поблизу авіабази RAF Fairford у Глостерширі за підозрою в підготовці теракту за статтею 5 Terrorism Act 2006.
А раші й терористів не треба, самі впораються

« Останнє редагування: Вересень 28, 2026, 14:29:18 від Солоха »

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #14435 : Вересень 29, 2026, 17:46:02 »
Шановні Піквічки.Щиро всім дякуємо за матеріальну допомогу!Все що було придбано я сфотографував, але нажаль тут такий розмір фото неможливо під'єднати, а мій телефон також відмовляється стиснути то 1 МБ.Якщо хтось дась е-mail перекину.Ще раз-величезне дякую.Слава Україні!!!Переможемо!!!
liveinly

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #14436 : Вересень 29, 2026, 17:47:50 »
Киянчики,сьогодні вночі будьте обережні, Київ і область.
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14437 : Вересень 30, 2026, 15:47:54 »
Відпір ркупантам триває. На 30 вересня:

Крим- нічна атака БПЛА,  вибухи поблизу Таврійської ТЕС та в районі Сімферопольської ГРЕС, сильна пожежа на базі військової техніки інтервентів на південному березі озера Донузлав та враження складу МТЗ в Кумово.

Мелітополь - анонсоване окупантами святкування "дня воз'єднання" почалося атаки БПЛА та потужного  вибху. Крім того, , ь. на залізничному напрямку Донецьк — Мелітополь було виведено з ладу 3 залізничні шафи в районах н.п. Луганське, Розівка та Молочанськ.

Луганська обл. -  атаки БПЛА по окупованим Старобєльску  та Брянці, вибухи та пожежі,  уражені склади МТЗ.

Донеччина , Гранітне - удар по складу БПЛА, Лисичанськ-атака на КСП. В Азовському, Мангуші, Новоандріївці та Волновасі уражені склади МТЗ.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #14438 : Жовтень 01, 2026, 13:36:00 »
Зі Святом вас, дорогенькі піквічки!!!
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14439 : Жовтень 01, 2026, 14:33:55 »
З козацьким святом!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14440 : Жовтень 02, 2026, 13:53:01 »
Після невеликого затишшя атаки на ворожу території продовжуються.

Самарська область - комбінована атака на  лінійно виробничо-диспетчерську станцію, яка є найбільшим резервуарним парком в Європі та входить до системи «Транснафта». Вибухи, пожежа, рух наземного громадського транспорту в місті припинено, а метрополітен працює як укриття.
Волгоград - атака дронів, вибухи, займання  у районі розташовантї поряд Волгоградського НПЗ та ВАТ «Каустик», який виробляє хімічну продукцію подвійного призначення. Пошкоджено  також бгатоквартиний будинок.
Краснодарський край - підтверджено вибухи та пожежі в оайоні паливно- енергетичного комплексу, дані уточнюються.
Воронезька обл. - в Аннінському районі розбився військовий вертоліт Мі-8, 3 загиблих. Це не ми, це френдлі  фаєр, СУ-35 переплутав його з безпілотником.
Амурський край - ТУ-95 розбився під час тренувального польоту, 6 загиблих, 1 поранений. Теж самі-самі, молодці.

Ну й на додачу - в Іркутській області госпіталізували 189 людей із підозрою на зараження легеновою чумою. Всі вони контактували з першою жертвою цієї хвороби. Нею  стала 27-річна співробітниця протичумного інституту, яка могла заразитися або під час відрядження до Бурятії, або при роботі з  лабораторними матералами. 1 вершник апокаліпсису?
« Останнє редагування: Жовтень 02, 2026, 16:14:04 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14441 : Жовтень 03, 2026, 09:56:52 »
Протистояння агресору триває
В ніч на 3 жовтня внасоілок атака БПЛА зникло електропостачання У Симферополі та  Сімферопольському районі, а також у Євпаторії та деяких населенних пунктів Південного узбережжя. Наразі на півострові введено графік обмежень електропостачання. Також повідомляють про  ураження війскової техніки противника поблизу залізничного вокзалу  Яни Капу (Красноперекопська ).

Орловська область,  район селища Цимбулова - така на баз БПЛА, близко 10 осередків пожеж.

Mirage 2000-5F, один з тих, Франція передала Україні зі складів власних Повітряно-космічних сил у 2025 році, вперше в історії збив російську малогабаритну крилату ракету S8000 "Бандероль" за допомогою авіаційної гармати, повідомила в соцмережі Х French Aid to Europe.

апдейт Нанесені ураження:
 Донецьк- місце зберігання, підготовки та пуску ударних БпЛА.
 Нова Таволжанка Бєлгородської області - пункт управління противника.
 Новоочеретувате Донецької області - переправа через річку Мокрі Яли.
 Громівка Херсонській області - рембаза окупантів.
 Вознесенівка Бєлгородської області - склад матеріально-технічних засобівв.
« Останнє редагування: Жовтень 03, 2026, 13:40:44 від Солоха »

Offline Георгина

« Reply #14442 : Жовтень 03, 2026, 15:38:07 »
 :mad:
в Іркутській області госпіталізували 189 людей із підозрою на зараження легеновою чумою.
   Американцы или англосаксы биолабораторий понастроили.  Надо закрыть границы на замок.
Cпойлер
Какую чушь пишу  :smilie9:   Ненависть переполняет.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ніч на ТОТ і подекуди в раші видалася гучною

Калуга -  уражено  завод електроніки "Калузський радіоламповый завод", що виробляє деталі для крилатих ракет Х-101 і "Искандер-К", а також балістичних ракет "Іскандер-М".
Майкоп - вибухи та пожежа на аеродромі  "Ханская", де розміщені літаки типів Су-30, Су-24, Су-34, Ан-12
Крим - вибухи на аеродромі "Гвардійське" в Криму. В Сімферополі та Ялті  було чути роботу ППО. Чекаємо підтвердження, як і по гучним вибухам у Ростові.
Донецьк та область- після атаки перебої зі світлом, потужні  вибухи в Ясинуватій. Удар  по місцю зберігання, підготовки та пуску БПЛА і телекомунікаційних вузлах та ремонтних підрозділах.
Запорізька обл. - уражено російські  «Ураган» та«Бук-М3» .

Тульська обл.,  Новомосковськ - на вул. Дружби вибухнув автомобіль,в якому перебував  Роман Сиромятніков, колишній співробітник Федеральної служби виконання покарань РФ, якого  підозрювали у причетності до катувань українських військовополонених

« Останнє редагування: Вчора в 14:37:28 від Солоха »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.