Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14430 : Вересень 22, 2026, 14:23:50 »
Переговори  про енергетичне перемир'я нвбіито ведуться. Тим часом були атаковані "Куйбишевський НПЗ" у Самарі та  та "Башнефть-УНПЗ" в Уфі, які здатні щороку переробляти понад сім мільйонів тонн нафти. На місці атак спалахнули масштабні пожежі.
Цимбулово Орловської області-  удар по місцю зберігання, підготовки та пуску дронів-камікадзе . Пошкоджено 3 склади для зберігання БПЛА, там зафіксовані загоряння.
Поблизу Стрілкового на ТОТ Херсонщини  уразжено 4  об’єкти, де перебували російські силовики. За даними моніторингових каналів, 15 офіцерів ФСБ загинули, ще близько 30 людей отримали поранення.

Offline dlifua

• Стать: Чоловіча
  • liveinly
« Reply #14431 : Вересень 22, 2026, 22:08:43 »
Дякую дорогесенькі всім хто допомагає.Переможемо!!Слава Україні!!!
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14432 : Вересень 25, 2026, 10:37:55 »
Перемир'я не відбулося, перемовини, власне, теж. Продовжуємо далі.

Перм -удар по НПЗ, пожежа.
Ростовська область  - атака на Новошахтинський нафтопереробний завод, наслідки з'ясовуються. .
Ульянівськ - атаковано  завод"Іскра", що входить до концерну "Алмаз–Антей" та виробляє електронні компоненти для радіоелектронної апаратури, обчислювальної техніки та засобів зв’язку.   
Вороніж- приліт по "Воронежсинтезкаучук" — виробнику термоеластопластів та синтетичних каучуків.

Вибухи  в районі Сочі Краснодарського краю. Чекаємо підтвердження.

Партизанський рух «АТЕШ» заявив про знищення складу безпілотників у Свердловській області Росії. За твердженням руху, там зберігалися БПЛА, підготовлені для відправлення до зони бойових дій, в т.ч.БПЛА-гексакоптери, яківикористовують для доставки боєприпасів, провізії та медикаментів, скидання вибухових боєприпасів і дистанційного мінування .

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14433 : Вересень 26, 2026, 09:55:26 »
Краснодарський край - вночі внаслідок атак запалали  Ільський НПЗ, який є одним із провідних підприємств нафтоперероблення на півдні росії, а також Афіпський НПЗ.
Ростовська обл-атаковано  порт у місті Азов. Апдейт:  уражено Азовський оптико-механічний завод, зафіксовано пожежу на території ливарного цеху та пошкодження обладнання в п'яти виробничих будівлях. Підприємство входить до складу корпорації «Тактичне ракетне озброєння» та спеціалізується на виробництві оптико-механічних і оптико-електронних виробів, електронних систем для комплектації артилерійського, ракетного та протитанкового озброєння, а також радіолокаційних головок самонаведення для тактичних керованих ракет.
Брянськ - вибухи, повідомляють про пошкодження житлових будинків.
Сіверськодонецьк-уражено склад боєприпасів.
Поблизу Семенівського Донецької області уражено радіолокаційну станцію П-18 «Терек».
« Останнє редагування: Вересень 26, 2026, 14:41:01 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Подейкують, що Трамп просив Зеленського по НПЗ не бити. Погано просив, мабуть

Традиційно Краснодарщина  - горять нафтобази «Едельвейс-95» в  ст.Новотітаровська та Лукойл-Югнафтопродукту» в ст. Павлівська.
Підтверджено ураження в Донецьку складу БПЛА та 2х складів МТЗ ,  у Луганській обл. - 1 складу МТЗ. Також у Сельц іБрянської області РФ уражений зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С2", а на ТОТ Запорізбкої області у Виноградівці - пункт управління та тимчасовий пункт дислокації підрозділу БПЛА росіян.

Операція «Vivaldi»: В ході третього етапу ворог втратив 2000 одиниць особового складу, з яких понад 250 було взято в полонв т.ч. цілі підрозділи разом з офіцерами. Звільнено Нове, Рідкодуб і Катеринівку та відновлено контроль над Карпівкою, та облизу Липового, загалом 176 кв.км.

Мало їм Німеччини, до ВБ поперлися. Вночі 27 вересня поліція затримала 5 чоловіків поблизу авіабази RAF Fairford у Глостерширі за підозрою в підготовці теракту за статтею 5 Terrorism Act 2006.
А раші й терористів не треба, самі впораються

« Останнє редагування: Вчора в 14:29:18 від Солоха »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.