Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Летіть, наші дрони, то високо, то низько, від Новоросійська до Ханти-Мансійська.

Новоросійськ - нічна атака дронів по військово-морській базі та об’єктам портової інфраструктури. Ураження військово-морської бази «Новороссийск» та об’єктів військової гавані:
▪️ низки кораблів Чорноморського флоту рф, які є носіями крилатих ракет «Калібр», в т.ч.  фрегату “Адмірал Ессен” проєкту 11356.
▪️ об’єктів зберігання мазуту;
▪️ інфраструктури термінала «Шесхаріс», яка використовується для відвантаження нафти.
Вибухи чули також в інших районах Краснодарського краю.В Анапі Птахи СБС знищили вночі палубний винищувач Су-33 та гелікоптер Мі-8 та 2 комплекси РЛС, а саме “Каста 2Е2” та  РЛС 92Н6 зі складу ЗРК С-300/400.

Севастополь - у Козачій бухті уражено швидкісний патрульний катер проєкту 12150 "Мангуст".

Донецьк уражено об'єкт, який використовувався  окупантами для зберігання, підготовки та запуску ударних БПЛА.

Ханти-Мансійський АО РФ - через оголошення повітряної тривоги та загрозу атаки безпілотників застосовані обмеження роботи в аеропортах Сургута, Ігримa, Нягані, Совєтського та Урая. Для учнів оголошено дистанційний формат навчання.

Наступ орків на Лиманському напрямі зазнав невдачі. ЗСУ зрізали Лиманський виступ і відкинули ЗС РФ до річки Жеребець, до населених пунктів Невське та Макіївка, до конфігурації фронту приблизно на травень-2025. Війська противника практично потрапили в оточення і понесли великі втрати.
« Останнє редагування: Вчора в 17:48:59 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Київ - декілька хвиль атак за добу. Дніпровський район - пожежа в дев’ятиповерховому житловому будинку, 1  загинула, сереж 3х постраждалих 2 підлітків. Згорів  склад KIDDISVIT, де зберігалися дитячі іграшки.  Також  під ударом опинилися Білоцерківський, Броварський, Бориспільський, Фастівський, Обухівський та Бучанський райони. Рятувальники працюють на місці удару в Білій Церкві, де виникла пожежа пожежа на підприємстві харчової промисловості.
Миколаїв - ударами російських дронів і ракет пошкоджено житлові будинки, кафе, магазини та складські приміщення.Реактигм дроном уражено виробничі потужності елеватора агрохолдингу "Прометей" - зерносховище, зерносушарку, складські приміщення, автомобільну вагову та будівлю лабораторії, а також автопарк сільськогосподарської техніки.  На одній із локацій виникла масштабна пожежа.2 загиблих,9 поранених.
Запоріжжя - нічна атака на 9поверхівку, на 7-му поверсі розпочалася сильна пожежа, 1  постраждалий. Денна атака на підприємство, 1 поранений.  Удар по потягу Дніпро-Запоріжжя, внаслідок повторного ворожого удару загинула провідниця.
Ранком БПЛА вразив приміський поїзд  Харків — Ізюм, 6 постраждалих.
Атака на пункт пропуску "Старокозаче", загинули 2 українці, постраждав громадянин Молдови.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14402 : Сьогодні в 09:55:23 »
Сочі - файєр шоу триває. Вечірня атака БПЛА та безекіпажних катерів. , вибухи, пожежа на набережній, пошкодження інфраструктури пляжу і прилеглої території, концерт Тані Буланової припинили. 8 постраждалих. Журналісти стверджують, що на той момент там перебувала значна кількість представників російської еліти.
Махачкала - ранковий придіт дронів, вибухи та задимлення в районі порту,  робота ППО поблизу Аварського театру.
Вороніжська обл., Борисоглєбськ- атака дронів, 1 був збитий над приватним будинком. Інші подробиці з'яслвуються.

Підтверджено результати вчорашніх атак на арктичну зону. Сталася пожежа на Уренгойському заводі підготовки конденсату, що має потужність   19,5 млн тонн сировини на рік і є одним з ключових  підприємств Газпрому .

Shannou і 2 Гостей дивляться цю тему.