Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14100 : Травень 12, 2026, 14:03:53 »
В Оренбурзі та Челябінську вночі та зранку 12 травня лунали вибухи. В Оренбурзі через загрозу дронів запровадили план "Килим", а аеропорт тимчасово припинив прийом і відправлення літаків. У Челябінську місцеві пабліки повідомляють про дим у районі цинкового заводу. Також надходить інформація про атаку на підприємство "Орскнефтеоргсинтез" у місті Орськ.

Offline Solmir

• Стать: Чоловіча
  • Киев
« Reply #14101 : Травень 12, 2026, 18:41:25 »
Цікаві факти.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Вночі лунали вибухи у Харкові — зафіксовано два ворожі удари по Шевченківському та Холодногірському районах.Пошкоджено  об'єкт інфраструктури, виникла пожежа.

У Полтаві під час повітряної тривоги 13 травня пролунали вибухи, що призвело до перебоїв з електро- та водопостачанням.

Одеса - вночі російська армія масовано атакувала ударними дронами промислову інфраструктуру регіону, пошкодження складських та господарських приміщен, пожежі.

Мвсовані обстріли Дніпропетровської та Запорізької областей, руйнування, багато постраждалих.

Масована атака по всій Україні триває.

Херсон - російський безпілотник атакував маршрутний автобус, постраждали 9 людей.
Одеса - пожежа в одному з дворів міста, загорілися декілька автівок, є постраждалі.
Вибухи пролунали на Івано-Франківщині, Хмельничині, Львівщині, у Луцьку, Рівному.
Дрони над Запоріжжям, вибухи
Ворог атакував об'єкти енергетики та промисловості на Львівщин. Знеструмлені понад 10 тисяч абонентів.
« Останнє редагування: Вчора в 18:58:02 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
На рашу та ТОТ теж не сумно

В Башкортостані в РФ вранці 13 травня спалахнула лінійно-перекачувальна диспетчерська станція "Нурліно" біля Уфи,  один з найбільших нафтоперекачувальних вузлів в системі російського нафтового гіганта "Транснефть". Об'єкт охопила сильна пожежа, попередньо  внаслідок атаки українських ударних безпілотників.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14105 : Сьогодні в 06:48:14 »
Парад так-сяк відбувся, пішла масована атака на Київ.  На ранок 9 постраждалих, під завалами можуть бути люди, пошкоджено житлові забудови та цивільна інфраструктура у кількох районах.
У Дарницькому районі влучання в багатоповерховий житловий будинок, де обвалились конструкції. Проводяться аварійно-рятувальні роботи. За іншою адресою зафіксовано падіння уламків на територію АЗСВ Соломʼянському районі сталось загоряння припаркованого автомобіля.
В Голосіївському районі виявлені уламки на проїжджій частині.
В Святошинському районі зафіксовано падіння уламків на відкриту територію.
В Оболонському районі зафіксовано падіння уламків на відкритий території та на трьох поверхову будівлю паркінгу та бізнес центру. Також за іншою адресою уламки пошкодили квартиру в житловому будинку та в 25 поверхову недобудову
У Дніпровському районі сталось загоряння на даху пʼяти поверхового житлового будинку. За іншою влучання БпЛА в пʼятиповерхівку. Також зафіксовано ураження приватного житлового будинку.  Сталось загоряння декількох гаражів та припаркованого автомобіля.

По всій Україні теж гучно.

Одещина - атака на портову інфраструктуру, пошкоджено обладнання, майно та транспорт, виникли пожежі.
Харків - атка на Шевченківський та Салтівський райони. 23 постраждалих, в т.ч. діти.
Полтавщина - нічна атака на об'єкти газопостачання та електромережі. Тисячі людей без газу та води.
Запоріжжя - удари по промисловій інфраструктурі

« Останнє редагування: Сьогодні в 10:39:18 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #14106 : Сьогодні в 09:16:09 »
❗️❗️❗️Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Андрію Єрмаку у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в 140 мільйонів гривень.
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.