Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Online Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Центральна частина Херсона знов постраждала від обстрілу російської армії з ТОТ Херсонщини. багатоповерхівках пошкоджені квартири: вибуховою хвилею повибивало шибки, зруйновано балкони, дірки у фасаді. Постраждали й офісні приміщення.
 В Полтаві під час повітряних тривог пролунали вибухи, внаслідок російських обстрілів постраждалибудинки та професійно-технічне училище, поранено 5 людей. 
Росіяни поцілили «шахедом» по пасажирському вагону в Миколаєві. постраждав бʼєкт транспортної інфраструктури, на місці почалась пожежа. Легкі поранення отримав чоловік.
Внаслідок завданих пошкоджень - на ранок є знеструмлені споживачі у Дніпропетровській, Миколаївській, Харківській, Сумській та Херсонській областях.

Ворог завдав ракетного удару по обʼєкту транспортної інфраструктури на півдні Одещини,пошкоджено адміністративну будівлю залізниці  Поранено залізничника та двох дітей.

Удар по Дніпру. Наслідки атаки уточнюються. Попередньо, без постраждалих.
« Останнє редагування: Вчора в 17:30:58 від Солоха »

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
ЧФ продовжує йти курсом воєнного корабля

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
https://t.me/operativnoZSU_chat/256442
Російський газовий танкер Arctic Metagaz та його brand new дірка в борту
Видання Reuters (https://www.reuters.com/business/energy/russian-flagged-sanctioned-lng-tanker-fire-mediterranean-crew-fate-unknown-2026-03-03/) не надаючи жодних доказів опублікувало заяву джерела, що це нібито був удар українського морського дрона. Російський Мінтранс, вочевидь, прочитавши цю статтю звинуватив Україну в інциденті додавши, що атаку здійснили з узбережжя Лівії.
Україна ніяк не коментувала цей інцидент.

Дрібничка, а приємно :)

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13983 : Сьогодні в 07:15:55 »
У ніч на 5 березня в Кривому Розі сталася серія вибухів через масовану атаку російських безпілотників. Внаслідок ударів серйозно постраждали об'єкти інфраструктури, також виникли кілька загорянь. Крім того, пошкоджено дитячий садок та будинки у приватному секторі.

Ворог атакував безпілотними літальними апаратами Індустріальний район Харкова. Унаслідок атак пошкоджено та зруйновано об'єкти цивільної інфраструктури. Крім того,  в Харкові пошкоджено приватний будинок. У Куп'янському районі в селі Шевченкове пошкоджено магазин, у Богодухівському районі в селі Золочів – цивільне підприємство. Є руйнування та жертви в селах на Харківщині.
« Останнє редагування: Сьогодні в 10:38:56 від Солоха »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.