Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13740 : Листопад 04, 2025, 09:52:44 »
Ворог вчергове масовано атакував енергетичну та портову інфраструктуру Одещини — ОВА
ППО знищила більшість ворожих цілей, але є влучання в об’єкти цивільної портової та енергетичної інфраструктури.
На місцях почались пожежі. Пошкоджено дорожнє покриття, виробничі споруди та обладнання. Рятувальники оперативно ліквідували займання.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13741 : Листопад 04, 2025, 13:58:48 »
Ну і далі що?
Цитувати (виділене)
Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність блокування міжнародної діяльності п'ятого президента Петра Порошенка. Про це повідомив під час виступу у Верховній Раді співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов. Суд поставив крапку у справі "Порошенко проти Кабінету міністрів" - визнав незаконною урядову постанову, яка дозволяла не випускати депутатів і посадовців за межі України без дозволу керівництва.

https://gazeta.ua/articles/politics/_apelyacijnij-sud-viznav-nezakonnim-blokuvannya-mizhnarodnoyi-diyalnosti-poroshenka-es/1234775

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #13742 : Листопад 04, 2025, 14:22:39 »
І єрмак такий, ну раз незаконно - не будемо цього робити. :lol2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13743 : Листопад 05, 2025, 17:11:16 »
Анджеліна Джолі відвідала Херсон❤️
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13744 : Листопад 05, 2025, 21:28:49 »
Мені цікаво щодо можливих виборів, якщо один (перший) строк президента затягнувся так, що по часу перевищив два повні строки, чи буде це офіційно йти за два з забороною балотуватись втретє? :crazy:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13745 : Листопад 05, 2025, 21:37:22 »
Цитувати (виділене)
https://t.me/c/1950403925/167989
ТЦК зупинила кортеж Анджеліни Джолі. Авто зірки з охоронцем зупинили на блокпості просто на трасі , пишуть місцеві ЗМІ.

Співробітники ТЦК повідомили, що у одного чоловіка виявились проблеми з документами, на що він відповів, що «везе дуже важливу людину-миротворця». Відповідь на це — «нам все одно, кого ти везеш. Немає документів — їдемо у військкомат», таке уточнення поширюють у телеграм-каналах.

Далі весь кортеж, Анджеліною в одному з авто попрямувала до ТЦК в Південноукраїнську на Миколаївщині. Зірка здивувала військових навідавшись у приміщення відомства в ході перевірки її охоронця
Цитувати (виділене)
У Джолі не було 20к доларів на кармані, тому домовитись не вийшло. Закон один для всіх
:rofl:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #13746 : Листопад 06, 2025, 08:30:16 »
Чуваку мобілізаційне розпорядження дали чи Джолі відмазала його на особистих зв'язках?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13747 : Листопад 06, 2025, 08:43:19 »
«На Покровському напрямку наші захисники зупинили 100 атак агресора у районах населених пунктів Маяк, Никанорівка, Федорівка, Червоний Лиман, Миролюбівка, Покровськ, Лисівка, Звірове, Новопавлівка, Котлине, Удачне, Новосергіївка, Муравка, Філія та Ялта.
Проводяться заходи щодо блокування противника, який намагається просочуватися та накопичуватися в місті Покровськ. Триває активна протидія спробам груп ворожої піхоти закріпитися.
У Покровську Сили оборони України здійснюють ударно-пошукові дії. Зокрема залучені штурмові підрозділи 425 ОШП, оператори СБС, зведені групи ССпО, ВСП ЗСУ, СБУ, НГУ та ГУР МОУ. Посилено військові частини, які обороняють місто.»

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13748 : Листопад 06, 2025, 14:33:49 »
У Дніпропетровській області внаслідок російських ударів у четвер, 6 листопада, знеструмлено вісім вугільних шахт. Під землею опинилися 2595 гірників, інформує Міністерство енергетики України. Триває підйом людей із шахт.

Offline AVI

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13750 : Листопад 06, 2025, 18:48:52 »
Атака БПЛА по Дніпру На цю хвилину відомо про 4 постраждалих внаслідок. Всі у стані середньої тяжкості. Також в місті пошкоджено чотириповерховий будинок

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13751 : Листопад 06, 2025, 21:44:08 »
1. Охоронець дебіл, який не розуміє, що якщо ти катаєшся по країні, особливо в прифронтовій зоні, то у тебе всі питання з військово обліковими документами повинні бути закриті.
2. ТЦК не так щоб сильно разочарували, бо нічого іншого від них ніхто не чекає. Не думаю що хлоп знаходився на обліку в том ТЦК, куди його повезли і має там прострочену повістку. Мали просто максимум дати нову повістку в свій ТЦК з'явитися.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #13752 : Листопад 06, 2025, 21:57:51 »
1. Охоронець дебіл, який не розуміє, що якщо ти катаєшся по країні, особливо в прифронтовій зоні, то у тебе всі питання з військово обліковими документами повинні бути закриті.
2. ТЦК не так щоб сильно разочарували, бо нічого іншого від них ніхто не чекає. Не думаю що хлоп знаходився на обліку в том ТЦК, куди його повезли і має там прострочену повістку. Мали просто максимум дати нову повістку в свій ТЦК з'явитися.
Ну у реальному житті повістку можуть дати в тому ТЦК, де привезли. І ВЛК пройдуть в експрес режимі.
Тю, ля, а шо?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13753 : Листопад 06, 2025, 23:32:20 »
Ну у реальному житті повістку можуть дати в тому ТЦК, де привезли. І ВЛК пройдуть в експрес режимі.
Так звичайно. Переставлять на облік в той ТЦК за 10 хвилин і там все оформлять.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13754 : Листопад 07, 2025, 06:11:50 »
Чугуїв-  понад 10 ударних дронів.Попередньо постраждало цивільне підприємство та навчальний заклад. На місцях влучень сильна пожежа
Удар по Запоріжжю, в багатоповерхівках і дитячому садку вибило вікна

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13755 : Листопад 07, 2025, 10:26:37 »
Охоронець дебіл, який не розуміє
І профессор лопух. І апаратура нє при ньом. :grin:
Справа взагалі не в охоронці. Справа в тому що замість дійсно видати йому повістку, якщо вже так кортить, місцеві ТЦКуни влаштували цирк на очах у волонтерки яка приїхала підтримувати українських дітей.
Те що ТЦК це як братва в 90-х знали ми, тепер буде знати і Джолі.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13756 : Листопад 07, 2025, 21:20:20 »
Справа взагалі не в охоронці. Справа в тому що замість дійсно видати йому повістку, якщо вже так кортить, місцеві ТЦКуни влаштували цирк на очах у волонтерки яка приїхала підтримувати українських дітей.
Так звісно. У нас військові (ТЦК) взагалі не мають права кудись когось везти з цивільних осіб.
Тільки співробітники поліції за наявності звернення ТЦК про доставлення громадянина для оформлення матеріалів про адмін правопорушення (так званий "розшук ТЦК" по народному).
Ситуація з Джолі дуже херовий репутаційний кейс для країни як не крути.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13757 : Листопад 07, 2025, 22:12:53 »
Як виховували Порошенка
Санкції проти п’ятого президента України Петра Порошенка були запроваджені з виховною метою – про це у перерві засідання Колегії суддів Касаційного адміністративного суду повідомив адвокат Ілля Новіков. Порошенко оскаржує незаконний указ про введення санкцій, і наразі засідання проходить у закритому режимі через засекречення документів, на підставі яких було ухвалене це рішення.
Під час засідання адвокат зазначив, що вже на першому пункті санкцій – позбавлення державних нагород – з’ясувалося, що президент України не знає, яких саме нагород він позбавив свого попередника. Більш того, у засіданні було чітко заявлено, що санкції мають не тільки юридичну, а й виховну функцію. Ілля Новіков вказав, що такі заяви є ганебними і свідчать про бажання чинної влади застосовувати санкції як інструмент політичного впливу.
Адвокат також звернув увагу на серйозні порушення в процесі запровадження санкцій. Зокрема, він констатував, що частина доказів була сфальсифікована. У суді було виявлено, що диск із матеріалами, який нібито передав Кабінет Міністрів для розгляду на РНБО, мав метадані, які свідчать про те, що його зміст був змінений заднім числом.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Комбінована атака по енергооб'єктах  України. Перебої зі світлом, аварійні відключення.
Київ - падіння уламків у Печерському районі, займання.
Дніпро - приліт у багатоповерхівку, руйнування, пожежа. Є постраждалі, в тому числі діти.
Вибухи в Запоріжжі, Миколаєві, на Харківщині
 Удари дронами по енергетичній інфраструктурі Одещин. Внаслідок влучань на одному з обʼєктів енергетики області почалась пожежа.
« Останнє редагування: Вчора в 07:34:09 від Солоха »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.