Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13380 : Червень 26, 2025, 21:51:40 »
Боделан вмер. Таке.
Ну помер і помер. Аби здоров був.
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13381 : Червень 26, 2025, 21:52:05 »
всі допомагають хто чим може

Пентагон подтвердил сокращение помощи Украине в бюджете на 2026 год

Министерство обороны США заявило, что сократит финансирование Украины в рамках Фонда поддержки коалиции и Инициативы содействия безопасности Украины (USAI) в 2026 финансовом году.

Кроме того, саммит ЕС сегодня не смог принять итоговое заявление о начале переговоров о приёме Украины: его заблокировала Венгрия.

@nexta_live
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #13382 : Червень 26, 2025, 22:36:31 »
Боделан вмер. Таке.
Ну помер і помер. Аби здоров був.
Цитувати (виділене)
-Сестра, хворий перед смертю потів?
-Так, лікарю.
-Це добре.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #13383 : Червень 27, 2025, 07:33:19 »
Пожежі та пошкодження нежитлових будівель: такі наслідки нічної ворожої атаки на Запоріжжя.
Росіяни завдали щонайменше 6 ударів БпЛА по території обласного центра. Пошкоджені будівлі промислового підприємства, а також територія гаражного кооперативу. Внаслідок атаки сталися пожежі.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13384 : Червень 27, 2025, 11:03:29 »
Балістика на Дніпро, вибухи
В м. Самар є загиблі та поранені внаслідок ворожого удару
На місці почалась пожежа.
5 загиблих та 23 поранених. Інформація уточнюється — ОВА

На Херсонщині рашисти вдарили по важливому енергетичному обʼєкту, внаслідок чого зʼявились проблеми з електропостачанням у низці населених пунктів — ОВА
Адміністрація просить мешканців підготуватись до тривалої відсутності світла.
« Останнє редагування: Червень 27, 2025, 15:35:53 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13385 : Червень 27, 2025, 19:44:39 »
⚡️ Украинские дроны долетели до Волгограда — и сожгли два Су-34

СБУ и Силы спецопераций ВСУ ударили по аэродрому Мариновка в Волгоградской области. В результате атаки уничтожены два российских истребителя Су-34, ещё два — повреждены.

Это именно те многофункциональные бомбардировщики, которые активно используют для сброса управляемых авиабомб (КАБ) по украинским городам. По данным СБУ, удар нанесли дальнобойными дронами.

@nexta_live
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #13386 : Червень 27, 2025, 20:42:49 »
Ну шо, піквіки. Мобілізували мене у тилову частину у медпункт. По домашньому.
Wellcome to the family, bro!
в ЗСУ не так і пагано, бережи себе, а оскільки ти медицина, то і всіх бережи. Добре, що ти за фахом одразу, не всім так таланить.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13387 : Червень 28, 2025, 07:51:25 »
Ворог атакував Одесу та район ударними безпілотниками — ОВА
Є пошкодження цивільної інфраструктури, зокрема житлових будинків та автівок.
Рашисти влучили у 21-поверховий будинок, виникла пожежа на 7, 8 та 9 поверхах.
Рятувальникам вдалося евакуювати п’ятьох людей, серед яких — маленька дитина. Попередньо відомо про двох загиблих та щонайменше чотирьох постраждалих

Ракетним ударом по Чугуїву ворог влучив по цивільному підприємству — ДСНС
У виробничій будівлі на площі 600 м. кв. почалась пожежа. Попередньо відомо про трьох постраждалих працівників.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13388 : Червень 29, 2025, 07:53:05 »
Масований комбінований удар із повітря здійснила російська армія вночі 29 червня по Україні.

Миколаїв: Уночі, 29 червня, близько 01:28 ворог атакував місто балістикою та з 02:56 декількома групами дронів. Під ударом був об'єкт інфраструктури. Виникла пожежа, яка була ліквідована рятувальниками. Пошкоджено складські будівлі. Постраждалих немає.

Львів. Мер міста Андрій Садовий повідомив, що ворог намагався уразити критичну інфраструктуру. На щастя, минулося без жертв і постраждалих.
Львівська область. ОВА пише, сьогодні вночі ворог атакував безпілотниками та крилатими ракетами. Попередньо, без жертв і постраждалих. Окупанти били по критичній інфраструктурі. Працюють всі профільні служби. Деталі згодом.

Черкащина. Атака ворога призвела до наслідків для цивільної інфраструктури. ОВА пише, попередньо, 3 постраждалих. Усі служби працюють. Деталі згодом.

Ворог атакував одне з підприємств, там сталася пожежа. Підрозділи ДСНС працюють над ліквідацією наслідків. Інформації про постраждалих наразі не надходило.

Запоріжжя. Росіяни завдали ракетного удару по місту, пошкоджене виробниче приміщення підприємства. Попередньо, люди не постраждали.
https://24tv.ua/masovaniy-raketniy-obstril-ukrayini-29-chervnya-shho-vidomo-pro_n2858051

Offline Eney

« Reply #13389 : Червень 29, 2025, 22:44:53 »
У мене шахеди і ракети літають через будинок. У мене питання, чи можна якось окремо вести оці щоденні сводки, де, що і куди попали. Або не в треді про українську політику.  Я тут хочу просто ругатися про Зеленського і Ко або навпаки, а не читати те, про що я вже не спав.  Дякую за розуміння.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ну то пиши про  Зеленського та навпаки і не читай сводки. В мене теж щодня літає, на хвилинку. На розуміння вже чомусь  не сподіваюся

Offline Eney

Ну то пиши про  Зеленського та навпаки і не читай сводки. В мене теж щодня літає, на хвилинку. На розуміння вже чомусь  не сподіваюся
А тред ніяк не можна відкрити з відповідною назвою і туди постити "сводки"? Кому потрібно, зайшов подивився, кому ні, пройшов мимо.  Я ще сподіваюсь на розуміння.

Offline Mike123

А тред ніяк не можна відкрити з відповідною назвою і туди постити "сводки"?
Можна. Можна Енею відкрити тред і постити там все, що йому заманеться. І це, до речі, було б дуже гарно. А той літопис нашого щоденного життя, що робить тут Солоха, викликає лише повагу за її впертість.

Offline Eney

А тред ніяк не можна відкрити з відповідною назвою і туди постити "сводки"?
Можна. Можна Енею відкрити тред і постити там все, що йому заманеться. І це, до речі, було б дуже гарно. А той літопис нашого щоденного життя, що робить тут Солоха, викликає лише повагу за її впертість.
Та я тіки за її впертість, просто вже бажання після неї заходити і щось постити в цьому треді про політику вже не виникає. Ввважаю, було б добре просто перейменувати тред і дивитися там на "сводки". А політика йде на хуй. Разом зі мною.

Offline Mike123

Ввважаю, було б добре просто перейменувати тред і дивитися там на "сводки". А політика йде на хуй. Разом зі мною.
Тобто, ти спочатку розігнав тут всіх користувачів, а тепер лякаєш, що підеш слідом за ними? Яка прикра несподіванка (С). Щодо політики. Так, я також вважаю, що щодобові обстріли також є частиною нашої політики. І також вважаю, що ця частина не менш важлива, ніж чергові дрібні сварки нашої влади.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Зізнаюся чесно - пишу ці хроніки, щоб втримати тему про політику та війну в Україні на плаву. З перемогами поки що скрутно. Теми про щоденні зашквари плавно перекочували в "нотатки". Залишається тільки констатація безезаперечних фактів, бо складається враження, що й війни вже немає.
Повертаючись до минулого і перших дзвіночків. Коли я писала, що в Запоріжжі мобілізували обох лікарів-радіологів з онкодиспансеру, це було сприйнято як щось таке пропутінське. Так от, онкодиспансеру вже немає, як і більшості медзакладів. Добряче так "оптимізували", що потрапити до вузького спеціаліста - той ще квест. Потужний й незламний.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
В Києві ще того року мобілізували водіїв скорих, включно з віком 50+
Ну, вони ж не прокурори і не клоуни, без них можна обійтися.

Offline Milena

А тред ніяк не можна відкрити з відповідною назвою і туди постити "сводки"? Кому потрібно, зайшов подивився, кому ні, пройшов мимо. Я ще сподіваюсь на розуміння.
Ну так і проходь мимо! :weep:
 Я Солоха тільки вдячна, що можу швидко і коротко дізнатися про те найболючіше, що коїться в країні, бо нерви вже вщент знищені.     

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ворожі дрони атакували Кривий Ріг, виникла пожежа, - ОВА

Сьогодні ворогом нанесено удар (https://t.me/operativnoZSU/185113) за допомогою БпЛА поряд з будівлею ТЦК та СП у м. Кривий Ріг. Завдяки вчасно відпрацьованим заходам безпеки при отриманні сигналу повітряної тривоги вдалося уникнути травмування і втрат серед особового складу.
Військовослужбовці та цивільні працівники установи прийом громадян не здійснювали та під час тривоги перебували в укритті.
Однак, на жаль, є поранені серед цивільних громадян, які перебували поряд з місцем ворожої атаки
Чоловік 52 років – "важкий". 44-річна жінка та 54-річний чоловік отримали допомогу на місці. Їхній стан задовільний.
Інформація щодо наслідків уточнюється.

Offline Ash

Ввважаю, було б добре просто перейменувати тред і дивитися там на "сводки". А політика йде на хуй. Разом зі мною.
Тобто, ти спочатку розігнав тут всіх користувачів, а тепер лякаєш, що підеш слідом за ними? Яка прикра несподіванка (С). Щодо політики. Так, я також вважаю, що щодобові обстріли також є частиною нашої політики. І також вважаю, що ця частина не менш важлива, ніж чергові дрібні сварки нашої влади.
Підтримую, Це обставина, яка має неабиякий вплив на нашу політику. Я навіть можу сказати, що вона  частково( і ця частка  значна) її формує.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.