Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12990 : Квітень 11, 2025, 14:03:57 »
Rikard Jozwiak
@RikardJozwiak
·
24m
at least one concrete outcome from the coalition of the willing meeting in Brussels yesterday: 🇹🇷 expressed willingness to assume responsibility for the maritime dimension of the future reassurance force in 🇺🇦
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12991 : Квітень 11, 2025, 21:22:31 »
Ахуєнний перемовник, просто вогонь

After talks with Dmitriev, Witkoff told Trump in WH: The quickest way to a deal was to support giving Russia control of the four disputed territories

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #12992 : Квітень 11, 2025, 22:15:26 »
Хуйло це завжди каже. Чого три рази було їздити?
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12993 : Квітень 11, 2025, 23:28:00 »
Цитувати (виділене)
Стив Уиткофф ещё ничего не передавал Трампу после встречи с Путиным, в Reuters (https://www.reuters.com/world/trump-envoys-embrace-russian-demands-worries-republicans-us-allies-2025-04-11/) такого не написано.

Ещё никакой информации о результате переговоров Уиткоффа и Путина нету, они только что завершились (длились 4,5 часа). Уиткофф вряд ли успел Трампу что-то передать, не говоря о том, чтобы инсайдеры Reuters успели об этом узнать.

В Reuters написано другое и рассказано о событиях с 22 марта по 5 апреля (отправная точка - интервью Уиткоффа (https://t.me/ToBeOr_Official/17440) Такеру Карлсону).

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #12994 : Квітень 12, 2025, 06:49:34 »
Харків у ніч проти 12 квітня опинився під масованою  атакою російських дронів. У місті зафіксовано понад два десятки влучань, спалахнули пожежі у кількох районах -Київському, Індустріальному, Основ'янському, Немишлянському. Є постраждалі

Київ- після атаки дронів пожежі в Дарницькому та Святошинському районі, 3 постраждалих

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12995 : Квітень 12, 2025, 10:52:13 »
Цитувати (виділене)
Переговори між Україною та США щодо доступу до корисних копалин пройшли у напруженій атмосфері - прориву не досягнули.
Про це пише Reuters із посиланням на джерела.

Американські та українські посадовці зустрілися в п’ятницю, 11 квітня, щоб обговорити пропозицію США щодо доступу до українських корисних копалин.

Однак, за словами джерела, що знайоме з перебігом переговорів, прорив малоймовірний через "напружену" та "антагоністичну" атмосферу. Причиною напруження стала оновлена пропозиція адміністрації Трампа - вона значно жорсткіша за попередню версію.

"Переговори проходять у дуже ворожому тоні", - зазначило джерело, додавши, що документ має "максималістський" характер.

У Міністерстві фінансів США підтвердили факт переговорів, додавши, що обговорення "мало технічний характер".

Останній варіант угоди передбачає, що США отримають пріоритетний доступ до українських родовищ, а весь дохід — як державних, так і приватних компаній - має спрямовуватись у спільний інвестиційний фонд.

Водночас документ не містить гарантій безпеки для України - ключової вимоги президента Володимира Зеленського на тлі російської агресії.

За словами джерела, один з "прихованих пунктів" проєкту - вимога, щоб американська Міжнародна фінансова корпорація розвитку (DFC) взяла під контроль газопровід "Газпрому", який проходить через територію України до Європи.

Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
- Зеленський сам запропонував США українські надра в обмін на військову допомогу, це була одна з його частин "Плану Перемоги", - Блінкен.
А всьо чому так зараз? А тому, що Зеленський, як і інші невігласи, не розумів, що замало просто запропонувати щось. Треба було ще надати свій план та бачення того, як це буде виглядати у реалізації. Які умови співпраці, що треба Україні, які самі переробні підприємства повинні з'явитися в Україні та як ділиться прибуток у разі реалізації. Бо якщо в тебе немає свого плана, то будеш реалізовувати чужий. І він буде не в твоїх інтересах.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12996 : Квітень 12, 2025, 11:21:43 »
Цитувати (виділене)
Стив Уиткофф ещё ничего не передавал Трампу после встречи с Путиным, в Reuters (https://www.reuters.com/world/trump-envoys-embrace-russian-demands-worries-republicans-us-allies-2025-04-11/) такого не написано.

Ещё никакой информации о результате переговоров Уиткоффа и Путина нету, они только что завершились (длились 4,5 часа). Уиткофф вряд ли успел Трампу что-то передать, не говоря о том, чтобы инсайдеры Reuters успели об этом узнать.

В Reuters написано другое и рассказано о событиях с 22 марта по 5 апреля (отправная точка - интервью Уиткоффа (https://t.me/ToBeOr_Official/17440) Такеру Карлсону).

журналісти блядь :facepalm:

звісно після цієї ще не передавав, то про попередній візит Дмітрієва йшлося в статті. і там прямим текстом написано

Steve Witkoff, the U.S. special envoy leading talks with Moscow, sat down with President Donald Trump in the White House and delivered a clear message.
The fastest way to broker a ceasefire in Ukraine, said Witkoff, was to support a strategy that would give Russia ownership of four eastern Ukrainian regions it attempted to annex illegally in 2022, two U.S. officials and five people familiar with the situation told Reuters.

Offline Eney

« Reply #12997 : Квітень 12, 2025, 12:42:37 »
Цитувати (виділене)
На Полтавщині визнали доступними (https://zmist.pl.ua/news/na-poltavshhyni-vyznaly-dostupnymy-2-ukryttiv) 2% укриттів.

Майже усі укриття на Полтавщині мають барʼєри і потрапити туди можуть не всі.

Загалом сховищ в області – більше двох тисяч, але тільки 57 з них є доступними.
йшов четвертий рік війни

Offline Milena

« Reply #12998 : Квітень 12, 2025, 18:21:45 »
Однак, за словами джерела, що знайоме з перебігом переговорів, прорив малоймовірний через "напружену" та "антагоністичну" атмосферу.
А всьо чому так зараз? А тому, що Зеленський, як і інші невігласи, не розумів, що замало просто запропонувати щось. Треба було ще надати свій план та бачення того, як це буде виглядати у реалізації. Які умови співпраці, що треба Україні, які самі переробні підприємства повинні з'явитися в Україні та як ділиться прибуток у разі реалізації. Бо якщо в тебе немає свого плана, то будеш реалізовувати чужий. І він буде не в твоїх інтересах.

О, ще одне "джерело", яке примусить і Трампа з хуйлом танцювати свої плани, тільки дайте йому волю! :rofl:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12999 : Квітень 13, 2025, 08:15:52 »
Цитувати (виділене)
Президент США Дональд Трамп заявив, що переговори між Україною і Росією, на його думку, просуваються успішно, і результати цих зусиль скоро стануть помітні.

«Я думаю, що відносини між Україною і Росією можуть бути хорошими, і ви досить скоро в цьому переконаєтеся. Настає момент, коли потрібно або змиритися, або заткнутися, і подивимося, що з цього вийде, але я думаю, що все йде добре», – сказав Трамп журналістам на борту літака Air Force One.

Як я розумію, "змиритися або заткнутися" пропонується, в першу чергу, Україні?  :smilie9:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #13000 : Квітень 13, 2025, 09:18:55 »
Цитувати (виділене)
Президент США Дональд Трамп заявив, що переговори між Україною і Росією, на його думку, просуваються успішно, і результати цих зусиль скоро стануть помітні.

«Я думаю, що відносини між Україною і Росією можуть бути хорошими, і ви досить скоро в цьому переконаєтеся. Настає момент, коли потрібно або змиритися, або заткнутися, і подивимося, що з цього вийде, але я думаю, що все йде добре», – сказав Трамп журналістам на борту літака Air Force One.

Як я розумію, "змиритися або заткнутися" пропонується, в першу чергу, Україні?  :smilie9:
Його вербальна діяльність нічого не значить.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13001 : Квітень 13, 2025, 11:08:24 »
Суми- балістика, вибухи, багато загиблих, серед них дитина

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13002 : Квітень 13, 2025, 11:12:09 »
в Сумах просто жах :weep: обидві в центр, просто в людей, в тролейбус.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13003 : Квітень 13, 2025, 11:49:26 »
Відео з Сум. Нема слів
https://t.me/operativnoZSU_chat/229136
Горіти вам в пеклі 7 колін!!!!

Offline Leto

• Leto in Nl
« Reply #13004 : Квітень 13, 2025, 13:34:03 »
Просто жах

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #13005 : Квітень 13, 2025, 14:08:31 »
Цитувати (виділене)
Уточнена інформація

13.04.2025 о 10.15 військами рф було завдано ракетний удар, були пуски 2 ракет «Іскандер-М».

- 1 удар - Конгрес-центр Сумського державного університету

- 2 удар – проїзна частина біля 2-го корпусу Сумського державного університету

Руйнування

Пошкоджено 20 будівель, з них 4 будівлі закладу освіти, 10 автомобілів та тролейбус, кафе, магазини, 5 багатоквартирних будинків.

Жертви

31 людина, серед них дві дитини

Поранені

84 людини, серед них 10 дітей

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13006 : Квітень 13, 2025, 14:41:01 »
Мэр Конотопа Артём Семенихин в резких выражениях потребовал отставки главы Сумской ОВА Артюха и главы СБУ Сумской области Красношапко.

Семенихин заявил, что если они не сложат полномочия до 6 вечера по Киеву, он сам «расскажет, что произошло». 

@nexta_live

судячи з удару в конгрес-центр і вимог мера, можна плюс мінус зрозуміти, що трапилося.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13007 : Квітень 13, 2025, 14:42:47 »
Подейкують, там було нагородження військових

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13008 : Квітень 13, 2025, 14:45:41 »
та походу Безугла прямим текстом написала

Мар'яна Безугла
2 год  ·
Росія обстріляла центр Сум на Вербну неділю. Звернення до Сирського і окремо до командувача ТрО: не збирайте військових на нагородження, а тим більше у цивільних містах,  — знову росіяни мали інформацію про скупчення. І на полігонах досі шикування...
НЕ ШИКУЙТЕ, НЕ РОБІТЬ "НАГРАЖДЄНІЯ і ПОСТРОЄНІЯ" Щоб був проклятий ваш совок і ви з ним!
СБУ: знову витік інформації.
За попередні випадки ніхто не покараний. Наприклад, після трагедії з нагородженням у 128-й бригаді досі нікому не вручено підозру. Бо комбриг Лисюк — кум генерала Зубанича...
Четвертий рік повномасштабного вторгнення.
Вже понад 20 загиблих. Співчуття рідним і близьким...
Пане Президенте, Володимир Зеленський, то Вам оце Ок? Далі мовчати і тримати совків??? Вони ж не роблять висновків! Вони не роблять висновків, пане Президенте!

Мар'яна Безугла
48 хв  ·
Вінниця, Чернігів, Полтава, Дніпро, Суми. Усі випадки схожі. Між ними — сотні інших російських цинічних ударів безпосередньо по цивільним, але є випадки, коли ворог отримував інформацію про військових у великих містах. НЕ МОЖНА не робити висновків! Ворог намагається використати кожен шанс!
Росіяни хочуть нас вбити: військових, цивільних, дорослих, дітей. Вони б'ють по дитячих майданчиках і лікарнях, катують і брешуть. Але ми не маємо права робити помилки, залежати від військових "совків", які не роблять висновків, не вміють адаптуватися до умов сучасної війни, не здатні відійти від застарілих та небезпечних ритуалів.
Ми не можемо миритися з байдужими очільниками деяких адміністрацій, які розсилають інформацію про збори відкритим способом, а потім залишаються на посадах — як це вже траплялося кілька разів.
Ми маємо вчитися швидше, бути гнучкішими, очищати систему від "совків" та ідіотів. Інакше страждатимуть невинні й незахищені.
Це все НЕ применшує злочини ворога, але брехня применшує наші можливості до боротьби.
Генерал Сирський
Генерал Плахута
Генерал Нестеренко
Генерал Артюх
Конгрес-центр

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13009 : Квітень 13, 2025, 14:46:12 »
звісно, кацапи від всього цього не стають меншими підарасами, але блядь, четвертий рік війна, ну якого хуя.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13010 : Квітень 13, 2025, 14:53:57 »
звісно, купа постів, що треба розстріляти Безуглу, бо вона, нібито, виправдовує удар підарів по Сумах. але блядь, яким чином те, що інфа потрапила до кацапів, що все це робиться прямо майже на лінії фронту, що роблять все це наші чудові люди на четвертий рік війни, яким чином це виправдовує військовий злочин? я не бачу тут логіки. почніть блядь хоч якісь міри безпеки втілювати, якщо вам так хочеться зібрати багато людей в одному місці. і робіть це блядь в Ужгороді.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #13011 : Квітень 13, 2025, 15:47:54 »
Привіт,піквічки!Як ви тут поживаєте, чи всі живі-здорові?
liveinly

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13012 : Квітень 13, 2025, 18:09:40 »
Отаке от у мережі.

Offline Eney

« Reply #13013 : Квітень 13, 2025, 18:30:48 »
Цитувати (виділене)
Serhii Marchenko

Суми... Співчуття родинам загиблих і здоров'я пораненим 😢
Не буду писати про росіян, бо мене знову забанять. Всі ми знаємо, хто вони і на що заслуговують.
Напишу про інше. В нас дуже люблять цитувати Черчіля і всіляко ставити сера Вінстона у приклад. Тож уявіть собі, що в 1940 році, після бомбардувань Лондона знайшовся б однопартієць Черчіля, який критикував би англійських генералів, бо Люфтваффе, нібито то било по скупченню англійських військових на Паддінгтоні. Уявили?
Я уявив. Уявив, як би у сера Вінстона випала з рота сигара і як би він розбив об стіну стакан з віскі. І як би він заволав на всю Даунінг стріт знайти цього мерзотника і зробити так, щоб його більше ніхто не бачив.
Але ми не Велика Британія і ми не можемо собі дозволити об'єднатися перед загрозою смерті. Тому депутатка ВР Мар'яна Безугла бере трагедію у Сумах і робить на ній собі політичний піар, що генерали не так керують армією і в місті скупчені військові, по яким б'ють окупанти.
Українська влада і військові говорять про удар російськими Іскандерами по цивільних. Показують розбитий тролейбус і купу тіл цивільних коло нього. І лише російські пропагандисти і депутатка Верховної Ради Безугла кажуть, що це був удар по "воєнним НАТО".
Я розумію, що коаліції СН/ОПЗЖ вся тяжче і тяжче знаходити голоси для голосувань у Верховній Раді і вони бережуть кожного депутата. Але депутатка Безугла наговорила вже стільки, що цього навіть для ОПЗЖ забагато. Її слова більше схожі на висловлювання депутатів Єдіной росіі.
Також розумію, що часи змінилися і черчілів у нас немає. Та може у наших чемберленів залишилася хоч краплина здорового глузду не поливати брудом українських військових? Бо між Банковою і ворогом не Мар'яна, а вони, солдати і офіцери, хай не найкращої, але точно найсміливішої і найжертовнішої армії світу, яка з гімна і палок склепала оборону і тримає другу армію світу. То майте хоч мінімальну повагу до тих, завдяки кому ви живі!
Будь ласка, припиніть протиправну діяльність Конченої! Животне тупо працює на ворога і навіть не заморочується якось маскуватися.

Offline Eney

« Reply #13014 : Квітень 13, 2025, 18:36:39 »
Ще раз - під час війни громадянам любих рангів критикувати привселюдно військових не можна.  Хто цього не розуміє - підсвідомий ворог. Крапка. 
Хоча, історія нічому нікого не вчить. 

"Страшніше московських вошей тільки Скоропадський". (напівстерта напис на стіні навпроти кладовища у Парижі)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13015 : Квітень 13, 2025, 19:31:08 »

Також розумію, що часи змінилися і черчілів у нас немає. Та може у наших чемберленів залишилася хоч краплина здорового глузду не поливати брудом українських військових? Бо між Банковою і ворогом не Мар'яна, а вони, солдати і офіцери, хай не найкращої, але точно найсміливішої і найжертовнішої армії світу, яка з гімна і палок склепала оборону і тримає другу армію світу. То майте хоч мінімальну повагу до тих, завдяки кому ви живі!

ось про це я і пишу. відверта маніпуляція. героїчні солдати та офіцери, майте повагу, не можна під час війни критикувати та все таке. то виходить, Содоля не можна було критикувати, хай би клав там і дали морпехів? Кротевичу теж треба піздак заткнути? бо війна ж. чи в нас настільки вразлива структура, шо критика дебілів, що на четвертий рік війни влаштовують нагородження на лінії фронту - призведе до краху цього фронту? я впевнений, не призведе, бо ці дебіли не воюють, вони героїчно хотіли поіаритися, роздаючі медалі.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13016 : Квітень 13, 2025, 19:33:15 »
Ще раз - під час війни громадянам любих рангів критикувати привселюдно військових не можна.  Хто цього не розуміє - підсвідомий ворог. Крапка. 
Хоча, історія нічому нікого не вчить. 

"Страшніше московських вошей тільки Скоропадський". (напівстерта напис на стіні навпроти кладовища у Парижі)

в нас нема стільки людей, щоб не критикувати, як кацапи, ті можуть собі дозволити. поки маленька армія СРСР буде воювати проти великої армії СРСР, результат відомий.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13017 : Квітень 13, 2025, 19:57:12 »
я хочу, щоб причетні до цього були звільнені.

❕ Мэр Конотопа заявил (https://www.facebook.com/Semenikhin), что глава Сумской ОВА Артюх организовал награждение военных в конгресс-центре Сумского университета.

Там была 117-я бригада теробороны, которая сегодня отмечала свою годовщину.

По его словам, россияне узнали про это и ударили. Военные были в укрытии, поэтому пострадали только гражданские.

@nexta_live

Offline Eney

« Reply #13018 : Квітень 13, 2025, 20:32:01 »
Роман Донік - Roman Donik
5 хв  ·
Не треба перекладавати провину з політиків на військових, там де винні політики. Заїбали вже. Ще й налаштовувати цивільних проти військових.
Коли "околовоєнниє" політичні ставленики президента, планують і організовують заходи, ніхто з військових не може відмовитись.
Так у нас заведено. Бо провладним політикам окрім як піаритись на "блізості к армії" відверто кажучи хвалитися більше нема чим.
Якщо військові спробують відмовитись, зразу будуть дзвінки з ОП і може дойти до звільнень.
Це не Сирський планував і влаштовував заход. І не командувач сил ТРО. Це політична "акція". Заради фоточок і показать як певні особи "в темі".
Всі військові ненавидять коли політики щось починають планувати, або приїздити. "Підстрибують" усі. Бо військові до трясучки бояться цих всіх урочистостей. Але ніхєра не можуть зробити.
Просто не треба перекладати відповідальність. Це не далеко не перший випадок. І не останній.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13019 : Квітень 14, 2025, 08:19:22 »
Ворог завдав удару «шахедами» по Одесі, внаслідок чого було пошкоджено лікарню
Зокрема, було ушкоджено перекриття, побито скло, постраждала операційна.
Крім цього пошкоджено житлові будинки, громадянську інфраструктуру, СТО та автомобілі. Загалом внаслідок атаки постраждали 5 осіб.
Завдано удару по цивільному підприємстві в Салтівському районі Харкова, на місці почалась пожежа площею 1000 кв.м. — Терехов
Мер уточнив, що горять склади з продуктами харчування. Також вибуховою хвилею пошкоджено кілька приватних будинків.
Кількість постраждалих внаслідок удару балістичними ракетами по Сумах зросла до 119
Апдейт.Кількість постраждалих внаслідок ударів по Одещині зросла до 7 — ДСНС
« Останнє редагування: Квітень 14, 2025, 08:39:58 від Солоха »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.