Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12960 : Квітень 01, 2025, 11:36:15 »
Цитувати (виділене)
Тимошенко знайшла «вихід на Трампа»: опозиціонерка зустрілась з духівником президента США

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #12961 : Квітень 01, 2025, 12:37:51 »
Про «духовника Трампа»

Вибачте, знову вимушений вас розчарувати.

Cyril Hovorun пояснює:

Пастор Марк Бернс, який нещодавно відвідав Київ, в деяких українських ЗМІ представлений як "духівник Трампа" -- по аналогії з "духівниками Путіна". Російського єпископа в окупованому Криму Тихона Шевкунова називають таким духівником, але це явне перебільшення. Ще більший нонсенс говорити про те, що у Трампа є духівник, бо ані в релігійних традиціях Трампа ані Бернса немає навіть такого поняття. Крім того, ані Трамп ані Путін не потребують духівників, тому що вважають себе месіями.

Більш помірковані українські ЗМІ називають Бернса "духовним радником" Трампа. Це теж перебільшення. Трамп інколи вдає, що має "духовних радників", бо це подобається багатьом його виборцям, але в дійсності він в таких радниках не має потреби. Це як говорити про "духівника патріарха Кирила" -- недавно померлого "старця" Ілію Ноздріна, якого в останні роки тягали на різні заходи на підтримку війни проти України. Бернс як "духовний радник" -- це піар-хід, розрахований на кола найбільш фанатичних послідовників Трампа.

Сам Бернс є таким послідовником. Більш того, він здається відданим Трампу більше, ніж Христу. Зокрема, він готовий публічно виправдовувати будь-який нехристиянський або антихристиянський вчинок Трампа, і цим йому корисний.

Значна кількість послідовників Трампа готові вірити кожному слову свого месії, навіть якщо для інших воно є очевидно брехливим. Це явище називається фідеїзмом. І сам Бернс такий фідеїст, і серед послідовників Трампа він підсилює такий фідеїзм. Тому, коли Трамп говорить, наприклад, що це Україна винна у війні, вони готові заглядають йому в рота і готові повірити у кожне слово. Завдання Бернса не у тому, щоби переконувати Трампа у зворотньому, а щоби переконувати його послідовників вірити кожному слову свого месії.

З одного боку, добре, що Бернс у соцмережах щось позитивне написав про Україну, але це ніяк не вплине ані на самого Трампа, ані посіє сумніви у його словах серед віруючих у нього.

Бернс відверто робить те, що в Україні церковники теж інколи роблять, але все ж цього трохи стидаються -- йдуть у політику. Пастор з Південної Кароліни пару разів балотувався від цього штата у Конгрес, і всі свої політичні кампанії програвав. При цьому свої політичні виступи він будує на тому, аби клеймити своїх опонентів як "ворогів", а деяких з них навіть пропонує саджати на електричний стілець -- зовсім не по-християнськи.

Як і Трампа, Бернса неодноразово ловили на брехні. Наприклад, він брехав про свою освіту і службу в армії. Правда, на відміну Трампа, він пізніше визнавав, що брехав. Іншими словами, до Києва приїздив такий собі трохи Свирид Петрович Голохвостий.

Взято у телеграмі Богданова

Offline Teagan

« Reply #12962 : Квітень 01, 2025, 12:47:09 »
Тю. Так шо це головний раббі дарма возив цього шарлатана в Бучу.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12963 : Квітень 01, 2025, 20:35:58 »
 :pardon:
Цитувати (виділене)
Трамп розчарований і путіним і Зеленським - лідерами обох сторін війни в Україні, — Білий Дім

Offline Teagan

« Reply #12964 : Квітень 01, 2025, 21:12:49 »
Трамп розчарований і путіним і Зеленським - лідерами обох сторін війни в Україні, — Білий Дім
Швидкість просвітлення геніального президента ахуєвающа, як казав классик  :grin:

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #12965 : Квітень 02, 2025, 03:42:43 »
Швидкість просвітлення геніального президента ахуєвающа, як казав классик 
Ну, так "Стабильный гений" (с) же  :smilie5:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12966 : Квітень 02, 2025, 07:00:10 »
У Харкові в ніч проти 2 квітня під час масованого обстрілу ударними безпілотниками пролунало щонайменше 15 вибухів.

Сталося влучання в приватний будинок. Також наразі горить покрівля 4-поверхової будівлі на площі 1000 м.кв. і будівля на площі 500 м.кв. Постраждали 3 осіб, поранення отримали 48-річна жінка, 9-місячний хлопчик і 40-річна жінка.
Ворог завдав удару по Херсону, внаслідок чого відбулось пошкодження контактної мережі. В місті не працює електротранспорт
« Останнє редагування: Квітень 02, 2025, 07:55:55 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12967 : Квітень 02, 2025, 19:59:26 »
🥳У кацапів впав стратегічний бомбардувальник Ту-22М3.
Екіпажу зичимо не знайтись і вічно шкварчати.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12968 : Квітень 02, 2025, 21:34:39 »
В Кривому Розі ворог вдарив по одному з підприємств.
4 людини загинуло, 14 постраждало— ОВА
На місці почалась пожежа.Вибуховою хвилею пошкоджено вікна в адміністративній будівлі та багатоповерхівках, а також спортзал.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12969 : Квітень 02, 2025, 23:10:20 »
 US to Ignore Ramstein Meeting on Ukraine Aid for First Time, — Defense News

❗️ Hegseth will not attend April 11 meeting in Brussels.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12970 : Квітень 04, 2025, 06:56:21 »
Нічні атаки продовжуються
У ніч на 4 квітня 2025 року ворог завдав масованого обстрілу ударними безпілотниками по Новобаварському району міста Харкова.
Влучання були по житловій забудові та адміністративній будівлі. Сталося 4 осередки займання. Загальна площа пожежі понад 600 м кв. Горіли частково зруйновані двоповерховий житловий будинок, надвірні забудови, а також пошкоджені адміністративна будівля, квартири у двох п'ятиповерхівках та автомобілі.
З-під завалів рятувальники вилучили три обгорілі тіла загиблих осіб. Триває ліквідація пожеж та розбір завалів, під якими ще можуть бути загиблі люди.
Апдейт. Кількість загиблих внаслідок ударів по Харкову зросла до 4

У Дніпрі через російську атаку постраждали три людини, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Через російську атаку дронами у Броварському районі поранена людина, стались пожежі, повідомив голова Київської ОВА Микола Калашник.
Калашник додав, що через атаку РФ виникла пожежа 4 вантажних та одного легкового автомобілів на території парковки, сталося загорання будівлі автосалону – попередньо, пошкоджені п’ять автомобілів. Пожежі ліквідовані.
Апдейт. За даними УП та місцевих ЗМІ внаслідок вибуху авто в Дніпрі постраждав голова Лівобережної адміністрації міськради Юрій Федько та його дружина

Російські війська атакували Запорізький район ударними безпілотниками.
Внаслідок обстрілу постраждав 63-річний чоловік — медики надали йому допомогу.
Один із дронів спричинив пожежу магазину площею 100 кв.м. Вибуховою хвилею пошкоджено сусідні будинки та транспорт. Пожежу ліквідовано.
« Останнє редагування: Квітень 04, 2025, 10:05:37 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12971 : Квітень 04, 2025, 19:36:35 »
Внаслідок ракетної атаки вбито щонайменше 12 людей у Кривому Розі та поранено щонайменше 50 осіб — Рада оборони міста
Удар прийшовся в центрі житлового мікрорайону.
Двоє з вбитих - діти. В місті почались пожежі та пошкоджено багатоповерхівки — ОВА

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12972 : Квітень 04, 2025, 19:42:18 »
тварі кацапські, горіть в пеклі, виблядки сучі.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12973 : Квітень 04, 2025, 20:24:39 »
Станом на зараз відомо про 14 загиблих, серед них 6 дітей

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #12974 : Квітень 04, 2025, 21:56:57 »
"Неможливо," - грить, тот тато Маска "слухати Путіна без поваги. Спокійно так говорить, розсудливо. А хто насправді почав цю війну, то ще невідомо. Може клятий Байден, а може мамка Маска."

В принципі, важко не захоплюватись людьми на Нюрнбергскому процесі, так сказать, абстрагувавшись від міжнародних відносин. Сидять такі красиві, поважні чоловіки. Правда потім не дуже презентабельно висять на шибениці, але то таке.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12975 : Квітень 05, 2025, 08:07:38 »
У Кривому Розі станом на зараз, відомо вже про 18 загиблих - з них 9 дітей. Про постраждалих: наразі близько 56.
Виправдання орків - вони били по військових, що там у ідальні готелю обідали. А дітям не треба було бігати там, де військові машини стоять.
Розбитий готель показують. Правда, він вже десь рік як розбитий.

Схожа хня й у нас була недавно, коли по центру били. По офісних будинках та готелю, що з атаки 22 року порожні стоять. Правда, пізно ввечері по центру ніхто не ходив

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12976 : Квітень 06, 2025, 07:30:56 »
Внаслідок ракетної атаки на Київ почались пожежі в нежитловій забудові в Оболонському, Дарницькому, Соломʼянському районах — Кличко
У Дарницькому районі постраждало троє людей. Також пошкоджено 8 автівок.
В Оболонському районі, почалась пожежа в офісному центрі, будівля частково зруйнована.
На місцях працюють рятувальники. Ліквідація наслідків продовжується.

Окупанти вдарили КАБом по Куп'янську, — Синєгубов
Ворожий снаряд влучив у багатоповерховий будинок.

Ворог атакував восьма «шахедами» цивільну інфраструктуру у Сумах — ОВА

В результаті атаки пошкодження отримали адміністративні, складські приміщення, автомобільна та інша техніка одного з підприємств. Попередньо, без постраждалих.
« Останнє редагування: Квітень 06, 2025, 09:16:09 від Солоха »

Offline Марика

• Hero Member
  • Варшава
« Reply #12977 : Квітень 06, 2025, 23:20:05 »
Юрій Бутусов
1 godz.
Командир штурмової роти 47-ї механізованої бригади Гамлет Авагян звернувся з поханням допомогти зі збором коштів на завезення в Україну 105 колумбійських добровольців. Колумбійці під прапором України у 47-й омбр вели ближні бої з корейцями під прапорами Росії на території Курської області. Дуже ефективно бились, майже чотири місяці. Гамлет хоче збільшити кількість колумбійців, щоб виконувати ще більше бойових завдань не українцями, а іноземцями, але держава не фінансує завезення іноземних бійців - бо на приїзд треба витрачати близько 1100 євро на одну людину. Тому Україна витрачає на "бусифікацію" своїх громадян у десятки разів більші кошти, кожен день скандали. але держава не може знайти гроші на завезення іноземних бійців. Нікому до цього не має справи, нема кому взяти відповідальність. Тому гроші на квитки для колумбійців Гамлет шукає сам.
Ось реквізити мого фонду - якщо за найближчий тиждень вдасться зібрати якість гроші на іноземних солдат для штурмової роти 47-ї бригади, купимо їм квитки:
https://butusov.com.ua/
🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/8CAbLLSH7G
Як організована колумбійська штурмова рота 47-ї омбр, як воюють колумбійці, чому це, на його думку, ефективно - Гамлет розповів у своєму інтерв'ю:
https://www.youtube.com/watch?v=FbULNAkB32c

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12978 : Квітень 08, 2025, 10:49:30 »
Як на мене, Залужний не просто так підтвердив існування секретного штабу у Вісбадені, про що написала NYT.
Тим самим він опосередковано підтвердив і іншу інформацію, яка містилася в статті.
Цитувати (виділене)
Валерій Залужний
1 год  ·
Минулого тижня багато говорили про Вісбаден. Цей штаб справді став нашою з партнерами секретною зброєю у плануванні операцій та формуванні потреб для їх реалізації. І я вам привідкрию завісу, як він створювався.
Після початку повномасштабної агресії військова допомога від наших партнерів суттєво зросла - ми отримали різноманіття зброї і техніки, а з цим - і нові виклики, пов’язані з її доставкою та ремонтом.
Саме тому у квітні 2022 року ми створили центр з координації постачання військової допомоги Україні. Він базувався у штаб-квартирі Європейського командування США у Штутгарті, Німеччина. Через деякий час цей штаб продовжив роботу у Вісбадені.
Згодом ми зрозуміли, що нам потрібен спільний з партнерами оперативний штаб, який буде здійснювати оцінку потреб у зброї та техніці, виходячи з планування операцій. Це питання особливо гостро постало влітку 2022 року, коли наші партнери висловили сумніви щодо доцільності тих чи інших видів озброєнь та боєприпасів для фронту в Україні.
Тоді у нас і виникла ідея створити на базі логістичного оперативний штаб, який би аналізував сплановані операції ЗСУ і, відповідно до стандартів НАТО, формував під них потребу. Завдяки підтримці Великої Британії цю ідею вдалося реалізувати. І Вісбаден отримав нове дихання. У цьому штабі планували операції, проводили воєнні ігри, формували потреби для ЗСУ та передавали їх до Вашингтона та європейських столиць.
Цей майданчик став чудовим механізмом взаємодії з нашими партнерами щодо майбутніх воєнних операцій та формування потреб під них.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12979 : Квітень 08, 2025, 21:57:44 »
В Харкові приліт «шахеда»в Київському районі. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється — Терехов
На місці почалась пожежа.
В Шевченківському районі Харкова стався другий приліт БПЛА «шахед».
За даними Терехова, на місці другого удару горить господарча споруда.
1 постраждалий.
Є непідтверджена інформація про удар по Індустріальному району міста — Терехов

Апдейт. В Харкові за сьогодні, попередньо, більше 20 прильотів. З них 17 у Основʼянському районі — Терехов
« Останнє редагування: Квітень 09, 2025, 07:41:10 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12980 : Квітень 09, 2025, 08:40:14 »
В Краматорську ворог влучив «шахедом» по багатоповерхівці — ЗМІ
У Дніпрі 15 поранених, пошкоджено будинки, підприємства та авто. Також атаковано Апостолове та Нікопольський район.
Сталися декілька пожеж. Пошкоджені 15 приватних будинків, 4 багатоповерхових, майже два десятка автівок, підприємства, інфраструктура, адмінбудівля й газопровід.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12981 : Квітень 09, 2025, 21:23:59 »
Цитувати (виділене)
Екскерівник Держфіскальної служби Роман Насіров добровільно мобілізувався (https://suspilne.media/990985-ekskerivnik-derzfiskalnoi-sluzbi-nasirov-mobilizuvavsa-do-zsu-sprava-u-sudi-proti-nogo-trivae/) до ЗСУ. Його обвинувачують у отриманні хабаря в розмірі 722 млн грн.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12982 : Квітень 09, 2025, 21:36:46 »
Так з картатою ковдрою і мобілізувався, мабуть

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12983 : Квітень 10, 2025, 07:22:53 »
У ніч на 10 квітня російська армія вдарила безпілотниками по Миколаєву. Внаслідок атаки спалахнули пожежі та поранені дві людини-Віталій Кім.

У Дарницькому районі Києва внаслідок падіння уламків зруйновано приватну будівлю, — КМВА
Попередньо заблокована людина.
У Голосіївському районі уламки БпЛА впали на територію складських приміщень. Є займання

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12984 : Квітень 10, 2025, 09:54:18 »
Цитувати (виділене)
Екскерівник Держфіскальної служби Роман Насіров добровільно мобілізувався (https://suspilne.media/990985-ekskerivnik-derzfiskalnoi-sluzbi-nasirov-mobilizuvavsa-do-zsu-sprava-u-sudi-proti-nogo-trivae/) до ЗСУ. Його обвинувачують у отриманні хабаря в розмірі 722 млн грн.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12985 : Квітень 10, 2025, 14:37:00 »
Ворог вдарив дроном-камікадзе по Нікополю, поранивши 12 цивільних — ОВА
Серед потерпілих – 16-річний хлопець. Він у важкому стані.
Також пошкоджено гуртожиток та 5 авто

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12986 : Квітень 10, 2025, 17:06:24 »
Вибух у Дніпрі, здіймається дим
https://t.me/zp_radar/26082

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12987 : Квітень 10, 2025, 20:37:47 »
Цитувати (виділене)

Цитувати (виділене)
Виявляється, наказ про мобілізацію можна скасувати!
Круто. Чекам тепер на розцінки.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12988 : Квітень 10, 2025, 20:45:15 »
це тільки для тих, хто бере 700 лямів хабаря. ексклюзивні послуги.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12989 : Квітень 11, 2025, 07:33:41 »
Цитувати (виділене)
У четвер, 10 квітня, герцог Сассекський відвідав львівський центр Superhumans, що спеціалізується на допомозі пораненим військовим. Разом із ним у клініку прибули четверо ветеранів. Заклад надає безоплатні послуги з протезування, реконструктивної хірургії та психологічної реабілітації. Про сам візит стало відомо лише після того, як принц покинув територію України.

Принц Гаррі, який має за плечима десятирічну службу в британській армії, став другим представником королівської родини, що відвідав Україну з початку повномасштабної війни. Торік Київ відвідала Софі, герцогиня Единбурзька.

Минулого місяця принц Вільям також виявив підтримку українцям – під час візиту до Естонії він зустрівся з українськими біженцями.

Під час перебування у Львові Гаррі сфотографувався з пацієнтами, які перенесли ампутації, а також провів зустріч із міністеркою у справах ветеранів України Наталією Калмиковою.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.