Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #9630 : Лютий 11, 2024, 21:25:47 »
В тупічку цікава розповідь московіта про трубу в Авдіївці.

Offline chucha

« Reply #9631 : Лютий 11, 2024, 21:32:17 »
Дуже добре, що зняли Наєва і поставили Соделя, може наведе лад на Півночі.
А може не наведе. Хуй його зна.
Пишуть ті, що з ним перетикалися,, що жорсткий дядько, в тому сенсі, що треба. Хоча, так, звісно все може статися.
А. Це дійсно круто. Зараз всіх на жорстких дядьків поміняти,  і переможемо.

Offline Eney

« Reply #9632 : Лютий 11, 2024, 21:42:27 »
Ні, ми не переможемо. Нам пізда, то розслабся.

Offline chucha

« Reply #9633 : Лютий 11, 2024, 21:46:31 »
Ні, ми не переможемо. Нам пізда, то розслабся.

Точно пізда? Тоді треба за Трампа голосувати. Трамп приїде,  порядок наведе.

Offline Eney

« Reply #9634 : Лютий 11, 2024, 21:49:19 »
 Як я можу голосувати за Трампа, якщо в мене нема громадянства США? Розкажи, я запишу, щоб не забути.

Offline chucha

« Reply #9635 : Лютий 11, 2024, 21:53:47 »
Як я можу голосувати за Трампа, якщо в мене нема громадянства США? Розкажи, я запишу, щоб не забути.

Все дуже просто, записуй. Треба отримати громадянство США.

Offline Eney

« Reply #9636 : Лютий 11, 2024, 21:56:45 »

Вау. Та ти розумніше самого Трампа. 

Offline chucha

« Reply #9637 : Лютий 11, 2024, 22:04:01 »

Вау. Та ти розумніше самого Трампа. 

Я майже такий же розумний,  як Міша Подоляк. А якщо потренуюсь,  то  буду як Зеленській. І зрозумію, якого хуя в розпал війни треба все військове керівництво на пенсію відправити. Попередне змішав їх з гівномом, руками абсолютно йобнутих персонажей,  на кшталт Безуглой.

Offline Eney

« Reply #9638 : Лютий 11, 2024, 22:11:08 »
Та похуй. Трамп прийде, порядок наведе.

Offline Skazochnik

« Reply #9639 : Лютий 11, 2024, 22:15:14 »
Дуже добре, що зняли Наєва і поставили Соделя, може наведе лад на Півночі.
Тут розбір нових призначеннь від Бутусова.
Якщо коротко - більше позитиву, ніж негативу.

Offline Eney

« Reply #9640 : Лютий 11, 2024, 22:17:07 »
А я вважаю, що вже потрібно доставати з загашників томікі Пушкіна і повертати їх на поличку. Нам пізда.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
« Reply #9641 : Лютий 11, 2024, 23:43:38 »
Досить флейму, пані та панове. Велике прохання.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Eney

« Reply #9642 : Лютий 12, 2024, 15:39:39 »
Цитувати (виділене)
Голову МЗС Кулебу під час прогулянки покусав собака

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #9643 : Лютий 12, 2024, 20:50:28 »
Цитувати (виділене)
Ну і яка блядь випустила безуглу без намордника?!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #9644 : Лютий 12, 2024, 20:57:39 »
Цитувати (виділене)
Галицький райсуд міста Львова відмовив (https://zaxid.net/sud_vidmovivsya_ponoviti_irinu_farion_na_roboti_u_lvivskiy_politehnitsi_n1579873) Ірині Фаріон у задоволенні позову до "Львівської політехніки" щодо її поновлення на посаді професорки кафедри української мови.

Суд постановив, що накази ректора університету про звільнення Фаріон відповідають чинному законодавству.

Також суддя погодився з тим, що університет мав право звільнити її за "аморальний проступок", тобто за образу російськомовних військових ЗСУ.

На це рішення Фаріон ще може подати епіляцію.

Offline Teagan

« Reply #9645 : Лютий 12, 2024, 22:33:46 »
Апеляцію?  :sorry: Чи тепер то так правильно.

Online bobr.dobr

« Reply #9646 : Лютий 12, 2024, 22:39:20 »
Апеляція суд це не вразить і навряд щось змінить. А якщо  подасть епіляцію - можливі варіанти.

Offline sidha

« Reply #9647 : Лютий 12, 2024, 23:06:02 »
Ніякої апеляції, лише епіляція!
І від Фаріон має бути якась користь - хоч шерсті клок))

Offline Milena

« Reply #9648 : Лютий 13, 2024, 12:20:51 »
Які бравурні сьогодні новини з усіх фронтів, ну просто чудотворне перетворення всього відступального в переможне!  :facepalm:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #9649 : Лютий 13, 2024, 12:50:50 »
Маск остаточно їбанувся.
Тю, ля, а шо?

Online Garfield

• Nederland
« Reply #9650 : Лютий 13, 2024, 13:22:46 »
Маск остаточно їбанувся.
Анітрохи. Просто "розкрився в танці".
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #9651 : Лютий 13, 2024, 19:53:19 »
Швець

Як і обіцяв пишу вам, чому не варто розповсюджувати на всіх поляків нашу ненависть до тих, хто висипає українське зерно на асфальт.

Так, звісно, можна сказати, що влада Польщі жує соплі, правоохоронні органи вочевидь не виконують свої функції, контррозвідка не питає звідки ростуть вуха у протесту і всяке таке інше. Короче сказати про колективну відповідальність поляків і їх держави, за пиздарій на кордоні. А раз відповідальність колективна, то давайте перестанемо у відповідь, наприклад, купувати польські продукти(скільки б їх там не було). Або ще щось.

Я міг би багато вам розповісти. Наприклад, про те що протести фермерів за останні пів року були у значній кількості країн ЄС, де є хоча б якийсь агропром. Бо курс на зелену енергетику, захист довкілля, боротьбу зі змінами клімату і всяку іншу турнберговщину наніс неслабий удар по доходах фермерів. Під цим же приводом їм ще й субсидії порізали. Тому пиздарій фермери влаштовують по всій Європі.

В Бельгії перекривали дороги до Нідерландів і дорогу до порту, а в самому Брюсселі знесли статую (чомусь відомого металурга, хз металурги вихватили за планом чи випадково). В Португалії перекривали основні дороги на кордоні з Іспанією. У Франції намагалися захопити ринок та влаштовували блокпости на дорогах. На одному з блокпостів загинули люди, коли автівка в нього вʼїхала. Претензії європейські фермери висувають не тільки до України, а й до Канади та Нової Зеландії, наприклад. На глобальну політику ЄС накладаються і проблеми кожної країни. Тому можна б було сказати про те що у польських протестувальників є прикриття від звинувачень у діях на користь росії, принаймні для власної влади. Попереду вибори в Європарламент і ставки для влади в країнах ЄС високі. Але це все не виправдовує ані ситуацію, ані методи.

Тому я поясню на зворотному прикладі. Але також про аграрку. Свого часу у далекому 2007 році українська аграрна компанія Кернел вирішила розміститися на Варшавській Біржі. Це Кернел зробив, бо їм потрібні були гроші. Гроші вони отримали, акції Кернела стали для багатьох поляків і польських пенсійних фондів стабільним вкладенням на майбутнє. Після початку повномасштабки, Кернел вирішив що грошей більше не буде (та і не дуже вони їм вже потрібні) і вирішив вийти з Варшавською Біржі. Таке буває, тут нічого нема поганого.

Але ось як цей вивід оформив Кернел стало просто мразотним прикладом ведення бізнесу по-українськи. Від якого поляки просто випали в осад. По-перше, Кернел заявив, що бажає викупити акції за ціною яка була навіть нижча за падіння акцій під час повномасштабки. Дураків, які б бажали продати за такої ціною не було, або принаймні було небагато. Тоді Кернел заявив про делістинг з біржі, тобто заявив про бажання вийти. Це призвело до того, що згідно з правилами більшості пенсійних фондів, вони купувати акції Кернелу б не могли. Але і цього не вистачило.

Тоді Кернел вирішив організувати сквіз-аут. Це процедура примусового викупу акцій в інвесторів, які можна реалізувати, якщо якийсь з акціонерів володіє тотальним пакетом (зазвичай у 95%) акцій компанії. Але такого пакета у власників Кернелу не було (в них було всього лиш 82%) і продавати їм акції за безцінь ніхто не бажав. Тоді користуючись шпаринами у законодавстві й тим, що Кернел зареєстрований в Люксембурзі, Кернел організував додаткову емісію (тобто випуск) акцій. Ця емісія була узгоджена акціонерами ДО заяви Кернелу про делістинг, бо поляки розуміли що Кернелу будуть потрібні гроші та бажали ДОПОМОГТИ Кернелу ті гроші отримати. Кернел сказав дякую за допомогу, АЛЕ…

Але власники Кернелу організували продаж акцій так, щоб окрім них їх купити ніхто не зміг. До того ж особливої потреби у грошах в Кернела не було. Бо кількість грошей, які отримав Кернел від додаткової емісії дорівнювала доходу компанії всього за два тижні роботи. Це відома практика в українських акціонерних війнах та рейдерстві, називається «розмити пакет». Типу дуже потрібні гроші, у вас їх нема, або ми будемо вважати що нема, і тому внесемо бабки самі, акції віддамо собі, а ви йдіть нахуй.

Отак Кернел і зробив. Загалом маніпуляції Кернела призвели до того, що зараз акціонерна вартість Кернелу вдесятеро менша за її балансову.

Сказати що в Варшаві офігили від таких піруетів – нічого не сказати. Пенсійні фонди мали до початку агресії Кернелу 21% акцій компанії та вважали це вкладення довгостроковим. Всіх їх кинули. Кожен з тих фондів мав тисячі клієнтів, пенсія яких тепер буде дещо меншою. За законами Польщі пенсійні фонди мають вкладатися в компанії які розміщуються на Варшавській біржі. Тобто Кернел кинув саме поляків в більшості. І багато українців звісно, але ми тут про поляків.

Подивіться на ситуацію їх очима. Березень 2023. Ще нема пиздарію на кордоні. Польща дуже допомогла українцям, прийняла наших біженців, передавала нам зброю. Голова Варшавської Біржі висловлювався про ці події достатньо дипломатично, а Анджей Доманський, який пізніше стане міністром економіки Польщі, сказав, що дії Кернелу це загроза фондовому ринку Польщі. Були слухання у Сеймі по цій справі, величезний скандал. А Кернел просто сказав дякую за рибу і пока. І зробив покерфейс. Звісно, будуть там якісь суди, але багато людей вже втратили заощадження.

Скажіть, от якби ошукані польські пенсіонери вимагали б бойкоту українських товарів у відповідь на дії Кернелу, як би ви до цього поставилися? Ви загалом вважаєте, що всі українці повинні відповідати за дії власника Кернелу Веревського? А Веревський був депутатом чотирьох скликань. В нього і зараз депутатська група в ВР є, Довіра називається, там десь 15-20 депутатів.
Як би ви поставилися до відповіді всім українцям за дії Веревського? Ну сказали би, мабуть, що він олігарх, робить що захоче, а ми тут до чого? Нехай органи розбираються, а вони не розберуться звісно. Поважний бізнесмен, його зачепи і вся конструкція в ВР рухне.

Тому я вважаю, що дії протестувальників у Польщі то дикуха. Але за цю дикуху не повинен відповідати весь польський народ, як і ми не повинні відповідати за дії Веревського.

Ось така хуйня, малята.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #9652 : Лютий 13, 2024, 20:08:46 »
В нього і зараз депутатська група в ВР є, Довіра
Я так розумію чим більш ідеалістична назва у якогсь руху чи партії, тим більше вірогідності, що вони будуть творити якусь діч - "Сєня зараз буде діч"(с)

По полякам я не дуже розумію чому всюди фігурують якісь розмиті групи "протестувальників" проте жодного прізвища осіб, які конкретно псували чужє майно та мають нести конкретну юридичну відповідальність кримінальну чи адміністративну перед своєю державою та цивильно-господарську перед власниками зерна - відшкодування збитків від вартості розсипаного товару, процентів, пені, витрат на відновлення пошкоджених фур і т.д.
Тобто ніякої реакції поліції щодо оформлення правопорушень, аж до втручання нашого МЗС  :scratch_one-s_head:

Offline Teagan

« Reply #9653 : Лютий 13, 2024, 20:13:22 »
Пенсійні фонди мали до початку агресії Кернелу 21% акцій компанії та вважали це вкладення довгостроковим. Всіх їх кинули. Кожен з тих фондів мав тисячі клієнтів, пенсія яких тепер буде дещо меншою. За законами Польщі пенсійні фонди мають вкладатися в компанії які розміщуються на Варшавській біржі.
Чудовий світ фондових бірж і надійних інвестицій в цінні папери.

Offline Eney

« Reply #9654 : Лютий 14, 2024, 08:40:02 »
Цитувати (виділене)
Здається, що «Цезар куніков» всьо
:scratch_one-s_head:

Цитувати (виділене)
Шуклінов
Підтверджую. Російський БДК "Цезар Куніков" разом з екіпажем годує рибу в Чорному морі. Операція ЗСУ та ГУР МО

Добрий ранок!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #9655 : Лютий 14, 2024, 08:44:35 »
Цитувати (виділене)
На честь дня закоханих обирали ціль  :lol2:

Offline Eney

« Reply #9656 : Лютий 14, 2024, 08:46:21 »
Цитувати (виділене)
На честь дня закоханих обирали ціль  :lol2:
:rofl:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #9657 : Лютий 14, 2024, 09:30:38 »
ну і яке ж свято без Хахлииииии
https://www.yaplakal.com/forum28/topic2738867.html

Offline Eney

« Reply #9658 : Лютий 14, 2024, 09:30:54 »
Тепер, за звичкою, чекаємо на епічне відео.  :hot:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #9659 : Лютий 14, 2024, 10:02:24 »
відео
ГУР показало відео знищення ВДК «Цезарь Куніков».
Наприкінці видно, як судно накренилось, йдучи під воду.
https://t.me/ssternenko/25325

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.