Dana Yarovaya
58m ·
Що в мене на думці?
Днями прокотилась масована інформаційна атака по мені та моєму імені. На різних канала, за якимись дивними обставинами, в тому числі на провладних.
Чого я тільки не дізналась про себе.
Про прописання тендерних умов так, щоб не міг зайти Рітейл. Всі умови викладені в Prozorro, і будь - хто з ними може ознайомитись. Вони абсолютно нормальні для будь - якого бізнесу.
І те, що я лобіюю інтереси одіозного політика, власника компанії, яка йому належить. Будь- хто в програмі Еконтроль може подивитись кінцевого беніфіціара і його повʼязаних осіб цієї компанії. Думаю, що для цього одіозного політика, те що він є власником цього бізнесу, також було здивуванням.
І що я впливаю на рішення судів. Тут навіть я сама себе злякалась. Страшна жінка.
Що двійня в мене від двох різних народних депутатів. І порахували кількість моїх пластичних операцій. Деякі «журналісти» навіть прокваліфікували склад мого злочину .
Що можу сказати. Очікувана вартість по харчуванню була 24 мільярди гривень. На разі, по 19 областям з 22 економія склала 3 мільярди 900 мільйонів гривень. Ще 2 області мають торгуватися 23.06, одна 26.06. Підрахуємо ще загальну економію.
Комісія по закупівлям це колегіальний орган, який складається з представників різних структурних підрозділів Міністерство Оборони Украіни. І рішення по прописаною умов, затвердженню результатів приймаються колегіально.
Наразі, Міністерством оборони підписано 8 договорів, сьогодні вони мають бути передані в Казначейсво. Інші знаходяться на погодженні в різних структурних підрозділах.
ВСІ ПОЗОВИ щодо не визнання переможців в першій інстанції відбили.
Наразі вчора до ночі відбувалось апеляційне судове засідання по першому позову.
Суд перенесено на 22.06.2023 слідкуємо за руками. І маємо надію, що апеляційний суд проявить також мудрість під час прийняття рішень.
Чи жалкую я, що влізла в саму сраку світу? Ні.
В мене відчуття, що я ламаю шию гідрі. І сама на цій процедурі, ми або повернемо закупівлі Міністерства після півтора років суцільної тьми на світ Божий, чи так і будемо купляти яйця в кілограмах по 17 грн.
Доречі, середня вартість яєць по каталогам складає 3.60 -4.30 з ПДВ.
Так от, ще раз. Чи жалкую я ? Ні.
Чи зупинюсь я? Ні.
Чи перестану я працювати? Ні.
Чи здивувало мене те що відбулось? Ні.
По середній підрахункам, на дискредитаційну кампанію проти мене було витрачено понад 100 тисяч доларів.
Але, зайкі, я це бачила ще в 2015-2017 роках, і такий Experience в мене є.
Що мене може зупинити?
Фізичне усунення. Так, і такі думки в мене є, і певно небезпідставними. І за менші кошти вбивали в нашій країні.
Так от, про всяк випадок. Немає бажання закінчити життя самогубством, машину не вожу, вулицю переходу на зелений колір світлофора, не вживаю психотропних препаратів, алкоголю, наркотиків.
Все інше. В мою відсутність можете мене навіть бити.
Далі буде.
Що можете зробити ви в підтримку? Масово розповсюджувати допис. Це важливо. Щоб люди читали правду. Сподіваюсь на вас