Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Solmir

• Стать: Чоловіча
  • Киев
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5760 : Червень 20, 2023, 19:50:53 »
Це не ганьба, а Ганьбище!!!
Якась дурня. Немає ніякого криміналу у тому, щоб мати рахунок у Credit Suisse. Або у UBS Group AG (я мав, але тільки коли надав довідку, що працюю). У чьому проблема -- не написано. Можливо, що при відкритті рахунку у Credit Suisse не надано всі необхідні документи, але це не є виною клієнта.

Ще могли вимагати надати якісь поточні документи, наприклад довідку з податкової, що податки заплачено в Україні, а її не надано.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5761 : Червень 20, 2023, 20:04:16 »
Якась дурня. Немає ніякого криміналу у тому, щоб мати рахунок у Credit Suisse. Або у UBS Group AG (я мав, але тільки коли надав довідку, що працюю). У чьому проблема -- не написано. Можливо, що при відкритті рахунку у Credit Suisse не надано всі необхідні документи, але це не є виною клієнта.

Ще могли вимагати надати якісь поточні документи, наприклад довідку з податкової, що податки заплачено в Україні, а її не надано.

єдине, що тут викликає сумніви, це джерело - tZe inform це руснява помийка. а затримати за спроби операцій з депозитними рахунками можуть дуже легко, кому цікаво, можуть додатково подивитися серіал The Recruit (7 серія). якщо спрощено, то навпроти рахунка підсанкційної особи ставиться флажок OFAC, і при будь-якій спробі щось зробити з коштами на цьому рахунку відбувається отака штука.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline chucha

« Reply #5762 : Червень 20, 2023, 23:26:46 »

єдине, що тут викликає сумніви, це джерело - tZe inform це руснява помийка. а затримати за спроби операцій з депозитними рахунками можуть дуже легко, кому цікаво, можуть додатково подивитися серіал The Recruit (7 серія). якщо спрощено, то навпроти рахунка підсанкційної особи ставиться флажок OFAC, і при будь-якій спробі щось зробити з коштами на цьому рахунку відбувається отака штука.

Дипломата затримати? В них абсолютний имунітет по Віденської конвенції. И чому передали в поольство США? Маячня якась.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5763 : Червень 21, 2023, 00:45:00 »
Цитувати (виділене)
Заместительница пресс-секретаря министра обороны США Сабрина Сингх на брифинге сообщила (https://youtu.be/4jbPNep6T3o?t=789), что в Пентагоне еще раз пересчитали стоимость военной помощи, направленной в Украину. В общей сложности вышло, что за 2022 и 2023 финансовые годы США переоценили стоимость оказанной военной помощи на 6,2 миллиарда долларов. Теперь Пентагон сможет выделить Украине дополнительную военную помощь на эту сумму до конца текущего финансового года.
Поскребли по сусекам

Offline fakir

« Reply #5764 : Червень 21, 2023, 07:43:04 »

Дипломата затримати? В них абсолютний имунітет по Віденської конвенції. И чому передали в поольство США? Маячня якась.

Цитувати (виділене)
Швейцарська федеральна поліція повідомила, що їй не відомо про будь-які затримання українських громадян

Міністерство закордонних справ відреагувало на інформацію, поширену декілька годин тому у пресі, про затримання українського дипломата в Швейцарії.  Як зазначили в МЗС, наразі усі дипломати перебувають на робочому місці. Про це повідомляє пресслужба МЗС України. 

«Всі українські дипломати, які працюють в дипломатичних установах України в Швейцарії, на місці; штатно виконують свої обов‘язки. Ба більше, на наше звернення швейцарська федеральна поліція повідомила, що їй не відомо про будь-які затримання українських громадян. Перевіряємо інформацію далі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у Швейцарії при спробі проведення фінансових операцій по депозитних рахунках колишнього Credit Suisse (нині під контролем UBS Group AG), на які накладено фінансовий моніторинг Міністерства фінансів США, затримано громадянина України.

Згодом з’ясувалося, що у затриманого чи затриманої є дипломатичний статус. Особу передали уповноваженим представникам посольства США.
https://glavcom.ua/country/politics/ukrajinskoho-diplomata-zatrimano-v-shvejtsariji-reaktsija-mzs-935895.html

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #5765 : Червень 21, 2023, 07:49:57 »
Dana Yarovaya
58m  ·
Що в мене на думці?
Днями прокотилась масована інформаційна атака по мені та моєму імені. На різних канала, за якимись дивними обставинами, в тому числі на провладних.
Чого я тільки не дізналась про себе.
Про прописання тендерних умов так, щоб не міг зайти Рітейл. Всі умови викладені в Prozorro, і будь - хто з ними може ознайомитись. Вони абсолютно нормальні для будь - якого бізнесу.
І те, що я лобіюю інтереси одіозного політика, власника компанії, яка йому належить. Будь- хто в програмі Еконтроль може подивитись кінцевого беніфіціара і його повʼязаних осіб цієї компанії. Думаю, що для цього одіозного політика, те що він є власником цього бізнесу, також було здивуванням.
І що я впливаю на рішення судів. Тут навіть я сама себе злякалась. Страшна жінка.
Що двійня в мене від двох різних народних депутатів. І порахували кількість моїх пластичних операцій. Деякі «журналісти» навіть прокваліфікували склад мого злочину .
Що можу сказати. Очікувана вартість по харчуванню була 24 мільярди гривень. На разі, по 19 областям з 22 економія склала 3 мільярди 900 мільйонів гривень. Ще 2 області мають торгуватися 23.06, одна 26.06. Підрахуємо ще загальну економію.
Комісія по закупівлям це колегіальний орган, який складається з представників різних структурних підрозділів Міністерство Оборони Украіни. І рішення по прописаною умов, затвердженню результатів приймаються колегіально.
Наразі, Міністерством оборони підписано 8 договорів, сьогодні вони мають бути передані в Казначейсво. Інші знаходяться на погодженні в різних структурних підрозділах.
ВСІ ПОЗОВИ щодо не визнання переможців в першій інстанції відбили.
Наразі вчора до ночі відбувалось апеляційне судове засідання по першому позову.
Суд перенесено на 22.06.2023 слідкуємо за руками. І маємо надію, що апеляційний суд проявить також мудрість під час прийняття рішень.
Чи жалкую я, що влізла в саму сраку світу? Ні.
В мене відчуття, що я ламаю шию гідрі. І сама на цій процедурі, ми або повернемо закупівлі Міністерства після півтора років суцільної тьми на світ Божий, чи так і будемо купляти яйця в кілограмах по 17 грн.
Доречі, середня вартість яєць по каталогам складає 3.60 -4.30 з ПДВ.
Так от, ще раз. Чи жалкую я ? Ні.
Чи зупинюсь я? Ні.
Чи перестану я працювати? Ні.
Чи здивувало мене те що відбулось? Ні.
По середній підрахункам, на дискредитаційну кампанію проти мене було витрачено понад 100 тисяч доларів.
Але, зайкі, я це бачила ще в 2015-2017 роках, і такий Experience в мене є.
Що мене може зупинити?
Фізичне усунення. Так, і такі думки в мене є, і певно небезпідставними. І за менші кошти вбивали в нашій країні.
Так от, про всяк випадок. Немає бажання закінчити життя самогубством, машину не вожу, вулицю переходу на зелений колір світлофора, не вживаю психотропних препаратів, алкоголю, наркотиків.
Все інше. В мою відсутність можете мене навіть бити.
Далі буде.
Що можете зробити ви в підтримку? Масово розповсюджувати допис. Це важливо. Щоб люди читали правду. Сподіваюсь на вас

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5766 : Червень 21, 2023, 09:44:48 »

я в цілому пояснив, що може відбуватися при спробах персонально прийти та щось зробити по такому рахунку.

Offline Eney

« Reply #5767 : Червень 21, 2023, 10:15:28 »
- 222 000  :hot:

Offline chucha

« Reply #5768 : Червень 21, 2023, 10:38:05 »

я в цілому пояснив, що може відбуватися при спробах персонально прийти та щось зробити по такому рахунку.
Я розумію, просто відповів на останнє повідомлення.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #5769 : Червень 21, 2023, 11:30:52 »
Россия дважды за время войны пыталась атаковать ракетами здание ГУР, — The Economist

Последний раз был 29 мая 2023 года и это была неудачная попытка. Тогда летела баллистика, крылатые ракеты и дроны. Едва не попали в офис ГУР.

Также в марте 2022 года атака РФ на штаб Разведки на Рыбальском острове в Киеве «парализовала» многих. Падали ракеты, вылетали окна, обрушивались постройки. Люди, ожидавшие в приемной встречи с Будановым, упали на пол. "Он отряхнулся, надел кепку и вышел на улицу, чтобы осмотреть повреждения", - пишет издание.

Not all those who wander are lost

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #5770 : Червень 21, 2023, 11:33:25 »
Он отряхнулся, надел кепку и вышел на улицу, чтобы осмотреть повреждения", - пишет издание.
Ыыы. А хитрый прищур, как у дедушки ленина - будет?
Злобная заинька

Offline Teagan

« Reply #5771 : Червень 21, 2023, 12:13:56 »
- 222 000  :hot:
Памятаю як ми стотищ святкували, мемчиками і піснями, а двісті вже майже ніхто й не помітив.

Offline Teagan

« Reply #5772 : Червень 21, 2023, 12:22:39 »
Цитувати (виділене)
Уночі 21 червня ворог завдав удару з північного напрямку ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131».
Усі дрони-камікадзе знищено силами та засобами Повітряних Сил на Хмельниччині.

За минулу добу, 20 червня, Сили оборони України приземлили 4 ворожі розвідувальні безпілотники різних типів.
 Авіація Повітряних Сил здійснила десятки літаковильотів, завдала ударів по позиціях, техніці, тилах окупаційних військ, зокрема авіаційними засобами ураження, наданими західними партнерами.
:hot:

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #5773 : Червень 21, 2023, 12:38:07 »
Он отряхнулся, надел кепку и вышел на улицу, чтобы осмотреть повреждения", - пишет издание.
Ыыы. А хитрый прищур, как у дедушки ленина - будет?
Возможно. А может он красным глазом сверкнул, как Терминатор.

Offline Teagan

« Reply #5774 : Червень 21, 2023, 18:21:51 »
 :prapor2:

Латвія передасть Україні всі свої військові гелікоптери.

"У нас є флот гелікоптерів. Всі — останні зараз перефарбовуються, щоб вони були придатними до використання і мали гарний вигляд — ми відправляємо в Україну", — заявив прем’єр Латвії Кріш'яніс Каріньш.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5775 : Червень 21, 2023, 18:52:47 »
Наші воїни збили російський вертоліт Мі-24, — Генштаб

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5776 : Червень 21, 2023, 23:04:08 »
Цитувати (виділене)
Україна повинна покласти край 30-річному кумівству і корупції, щоб стати членом Європейського Союзу, заявила глава МЗС Німеччини Аннелена Бербок. Про це вона сказала в середу в кулуарах Конференції з відновлення України в Лондоні, міністерку цитує агентство DPA, повідомляє "Європейська правда".

Детальніше на сайті (https://www.pravda.com.ua/news/2023/06/21/7407922/)
:pardon:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5777 : Червень 22, 2023, 07:37:40 »
Крим. Повідомляють про приліт по автомобільному мосту у Чонгарі, машини не пропускають.

Offline RedCat

« Reply #5778 : Червень 22, 2023, 09:00:33 »
Крим. Повідомляють про приліт по автомобільному мосту у Чонгарі, машини не пропускають.

Offline Rumor

« Reply #5779 : Червень 22, 2023, 09:34:42 »
:pardon:
Я, конечно, за борьбу с коррупцией, однако Анналена Баербок молчит как рыба об лед про российские связи своего коалиционного партнера SPD c Россией и даже в кулуарах. Хотя опасности для ЕС от немецкой коррупции куда как больше, чем от украинской.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #5780 : Червень 22, 2023, 09:58:44 »
Цитувати (виділене)
По данным оккупационных властей, ракетных ударов было два — ещё один пришёлся по железнодорожному мосту в посёлке Сиваш недалеко от Чонгара.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #5781 : Червень 22, 2023, 10:00:41 »
Цитувати (виділене)
Появились первые кадры с обломками ракеты, атаковавшей сегодня автомобильный мост в Чонгаре.

Маркировка на них подтверждает, что ВСУ использовали британские ракеты Storm Shadow.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Rumor

« Reply #5782 : Червень 22, 2023, 10:06:26 »
Качественно прилетело.
https://twitter.com/maria_avdv/status/1671770136863178753

Offline Nerag

« Reply #5783 : Червень 22, 2023, 10:23:38 »
Качественно прилетело.
Там еще где-то проскакивало, что ракета - после пробития полотна - еще и опору зацепила.

К сожалению, это они починят быстро - и скорее всего, начнут строить пару-тройку понтонных мостов рядом. Хаймарсы туда не достают, а хватит ли ШШ, чтоб регулярно лупить - будем смотреть.
Плюс, там, ЕМНИП, три моста - два автомобильных и ж/д.

P.S. По большому счету, эти мосты должны были быть взорваны еще 21.02.22. На худой конец - если местные силы морозились выполнять подрыв - поднять 21 пару бомберов - и вынести мосты в ноль. Мол, наша территория, наши мосты - что хотим, то и делаем...  :(

Offline RedCat

« Reply #5784 : Червень 22, 2023, 11:57:58 »
ось фоточка з опорою

а на рахунок "повінні були бути взірвані" -  нє-є-є-є бубачка обіцяв все тіп-топ, ніхто не буде сапратівляцця  :mad:

Offline Nerag

« Reply #5785 : Червень 22, 2023, 12:26:37 »
ось фоточка з опорою
То такое... красивое, но в краткосрочной перспективе опоре ничего не будет (если, понятно, еще что не прилетит  :diablo:). В любом случае, гораздо важнее состоянее ж/д моста - а его пока не спойлерят.  :(

а на рахунок "повінні були бути взірвані" -  нє-є-є-є бубачка обіцяв все тіп-топ, ніхто не буде сапратівляцця  :mad:

По фейлу на юге цензурных слов нет еще с марта.  :mad:
Я понимаю, почему не обороняли перешеек, но НК и <cenzored> под Олешками - это полный полярный зверек (и гибель ТРО в Херсоне, как следствие - и тоже полярный зверек).

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #5786 : Червень 22, 2023, 13:32:36 »
Что-то у меня с памятью не очень. А что "режим Юшенко" отдал Молдове?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Фрипп

« Reply #5787 : Червень 22, 2023, 13:35:56 »

Кража миллиарда в Молдове: Среди бенефициаров ...

pravda.com.ua
https://www.pravda.com.ua › news
·
Translate this page
13 Jul 2019 — Имя экс-невестки бывшего президента Украины Виктора Ющенко Елизаветы оказалось среди бенефициаров кражи миллиарда из банков Молдовы.

Offline Фрипп

« Reply #5788 : Червень 22, 2023, 13:36:23 »
УП як завжди за Україну

Offline Фрипп

« Reply #5789 : Червень 22, 2023, 14:03:55 »
Volodymyr Viatrovych
2h
  ·

Є!
Президент Володимир Зеленський підписав закон 2309-ІХ про заборону видавничої продукції з Росії і Білорусі!!!
Дякую всім, хто боровся за це!

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.