Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Pe

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #4230 : Квітень 12, 2023, 22:48:47 »
Напишу гадость , но как есть)))
Я в Украине в налоговой начинала аудиторам  и брала, да(хотя папа на меня и ругался, что позорюсь) потому что когда у тебя зарплата в 30 долларов(на то время), на которую жить совершенно невозможно, то и возьмешь, рано или поздно, когда впихивают и ты знаешь насколько законы кривые))
Щас как понимаю зарплата не 30 долларов у них, но я таки за зарплаты, чтобы совсем уже за место держались и дрожали
Я тут гос. Служащий через которого ну реально очень много денег проходит, если что, попытки уйти на кривую дорожку как-то не возникало, мне и на свою зарплату прекрасно живется и я дорожу своей работой))
ПС Яхты не привлекают :smilie5:

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #4231 : Квітень 12, 2023, 22:50:59 »
Президент України Володимир Зеленський зустрівся
Трохи розфокусовано. Зеленський крайній справа?
Ага, в свіжо-подарованій шляпі  :smilie5:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #4232 : Квітень 12, 2023, 22:51:40 »
Президент України Володимир Зеленський зустрівся
Трохи розфокусовано. Зеленський крайній справа?
Та аби єрмак був на місці. А де там зєля то вже не так важливо.

Offline Ash

« Reply #4233 : Квітень 12, 2023, 22:56:07 »
Суддя районного суду не хоче ризикувати посадою та з/п в 80 тис. за якогось гаврика, який бухав/курив та разово дає 500 баксів за закриття провадження.
Типу він не ризикне, якщо йому дадуть 4000 баксів, як свого часу вимогали в мене.  Не за карну справу, якщо що.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Pe

« Reply #4234 : Квітень 12, 2023, 23:00:10 »
Суддя районного суду не хоче ризикувати посадою та з/п в 80 тис. за якогось гаврика, який бухав/курив та разово дає 500 баксів за закриття провадження.
Типу він не ризикне, якщо йому дадуть 4000 баксів, як свого часу вимогали в мене.  Не за карну справу, якщо що.
А на хрена потерять работу за взятку в две твои зарплаты???
Если зарплата такая, что на нее живешь прекрасно, то вообще на хрена ей рисковать?
Ну разве любителям яхт, как я и написала))
ПС я брала да, пару раз, но там и было 1000 баксов при зарплате в 30 и я им все подчищала ночами  за их дебилом бухгалтером, при нормальном вообще бы не было у них проблем. Считай его работу выполнила, а не людей за укрытие в особо крупных в тюрьму загнала, тем более, что они прилично налогов платили)) за 60 долларов(2 раза) я бы и не дернулась))

Offline Ash

« Reply #4235 : Квітень 12, 2023, 23:02:28 »
Если зарплата такая, что на нее живешь прекрасно, то вообще на хрена ей рисковать?
К твоему сведению, в наших реалиях судьи мало чем рискуют. В том числе и беря взятки.
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Pe

« Reply #4236 : Квітень 12, 2023, 23:06:51 »
К твоему сведению, в наших реалиях судьи мало чем рискуют. В том числе и беря взятки.

Да ну?)))
А то у меня в упобе из экономического на моих глазах полкошу посадили)))
Бо обнаглел, да, слишком много хотел на лапу))
И судей тоже прекрасно убирают))
Я про взятки  в Украине только две недели назад звонила и с адвокатом разговаривала, если что)))
Боятся)) не берут)))
Ну или надо хрен его знает сколько выкладываеть и это точно не 4 штуки баксов)))

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4237 : Квітень 12, 2023, 23:15:03 »
За 4000 є люди, які маму рідну продадуть. 
Але за 400 подумають, бо стабільна зарплата в 2000-3000 доларів на місяць та забезпечена старість - вже досить значний аргумент для багатьох.

Offline Pe

« Reply #4238 : Квітень 12, 2023, 23:19:48 »
За 4000 є люди, які маму рідну продадуть. 
Але за 400 подумають, бо стабільна зарплата в 2000-3000 доларів на місяць та забезпечена старість - вже досить значний аргумент для багатьох.

Мне лет 15 назад назад вернули уже взятые 10000 долларов в Киеве в Верховном, потому что им позвонили и сказали, что или бабки от меня или пусть уходят с работы))
Вернули, правда, до копейки :grin:
А с другой стороны и цента не получили, влияние, то не всегда бабки))
То у нас принципы столкнулись, после чего я плюнула и сказала, да подавитесь там и свои 10 штук забрала))(а могла тоже, кстати, не по баблу пойти, а по другому давить, но реально плюнула)
Не уголовка и вообще мышиная возня была, если что))
10 000 долларов тогда более чем приличные деньги были))

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4239 : Квітень 12, 2023, 23:20:11 »
До речі, тому я зараз трохі офігеваю від колаборантів нашої Запорізької області, які поспішили позбутися всього в Україні, щоб зайняти якісь фейкові посади в окупаційних органах влади з вкарй мутними перспективами біжати до Ростова чи віттягнти п'ятірку на зоні, коли наші прийдуть.

Offline Ash

« Reply #4240 : Квітень 12, 2023, 23:23:35 »
Ре, тебя почитать, так у нас вообще в Украине  райская жизнь. И полковников сажают, и судей. Только возьмет взятку , так сразу, хоп и посадили. На хрена с этой реформой парятся, у нас же и так все в ажуре  :grin:.
Одесса-это Украина.

Offline Pe

« Reply #4241 : Квітень 12, 2023, 23:25:06 »
Ре, тебя почитать, так у нас вообще в Украине  райская жизнь. И полковников сажают, и судей. Только возьмет взятку , так сразу, хоп и посадили. На хрена с этой реформой парятся, у нас же и так все в ажуре  :grin:.

Жопой читают люди, люди читают жопой
(Как и писалось неоднократно тут на форуме)
Ну бывает)))

Offline Ash

« Reply #4242 : Квітень 12, 2023, 23:25:18 »
До речі, тому я зараз трохі офігеваю від колаборантів нашої Запорізької області, які поспішили позбутися всього в Україні, щоб зайняти якісь фейкові посади в окупаційних органах влади з вкарй мутними перспективами біжати до Ростова чи віттягнти п'ятірку на зоні, коли наші прийдуть.
Віра у те, що Росія велика , могутня та прийшла сюди надовго.
Одесса-это Украина.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4243 : Квітень 12, 2023, 23:31:27 »
Дивлячісь на стремоусова чи сальдо я розумію що серед колаборантів Енштейнів не особо.

Offline Ash

« Reply #4244 : Квітень 12, 2023, 23:34:32 »

Ну бывает)))

Ре, поведай мне, дуре наивной, о чем ты, о  мудрая, пишешь? Ибо в силу  своей тупости осознать тонкость твоих метафор я просто не в состоянии.
Хотя , если это будет так же высокомудро , как и с полковником, посаженным еще при Януковиче( или ранее), который непонятного хрена должен служить  мне примером того, что  в Украине в 2023 сажают судей  за взятки ( да, сажают, Ре, сажают, я в курсе, но сажают тех, кого надо посадить по понятиям или по соображениям, а не тех кого, надо посадить по закону, иначе у нас давно бы наступил коллапс во всех ветвях власти),то лучше не надо, а то я от твоего ума материться начну.
Одесса-это Украина.

Offline Pe

« Reply #4245 : Квітень 12, 2023, 23:44:22 »

Ну бывает)))

Ре, поведай мне, дуре наивной, о чем ты, о  мудрая, пишешь? Ибо в силу  своей тупости осознать тонкость твоих метафор я просто не в состоянии.
Хотя , если это будет так же высокомудро , как и с полковником, посаженным еще при Януковиче( или ранее), который непонятного хрена должен служить  мне примером того, что  в Украине в 2023 сажают судей  за взятки ( да, сажают, Ре, сажают, я в курсе, но сажают тех, кого надо посадить по понятиям или по соображениям, а не тех кого, надо посадить по закону, иначе у нас давно бы наступил коллапс во всех ветвях власти),то лучше не надо, а то я от твоего ума материться начну.

Я звонила две недели назад, Янукович вернулся в Украину? Пропустила, не заметила
Но там и выше посты были по теме от людей, живущих в Украине,( а не тут, почему-то есть идея, что тут люди наивные))) но до тебя не доходит и не дойдет,о чем люди пишут
Сама свое что-то читаешь и себе потом отвечаешь, потому что этот твой пост точно не ответ на мои посты
Ну бывает, не в первый раз
ПС и да , читаешь жопой, но я не обижаюсь, понимаю почему)))

Offline Ash

« Reply #4246 : Квітень 13, 2023, 02:10:30 »
Я тогда не знаю, чем ты пишешь.
Цитувати (виділене)
А то у меня в упобе из экономического на моих глазах полкошу посадили)))
Это было  две недели назад?
Впрочем, неважно. Совершенно неважно. И не слишком меня уже интересует.
 Просто не комментируй меня. По своей инициативе я тебе никогда не пишу. Уже давно. С того момента , как ты прошлась по моим предполагаемым физическим недостаткам. Скорее всего, что ты этого не помнишь или не считаешь  недопустимым. Более того, ты будешь писать, что я тебя опять читала жопой. Но это было последней каплей. Я ценю все то, что ты делаешь для украинцев. Я благодарна за все, что ты делала для моих родителей. Но, к огромному сожалению, я уже убедилась, что я не в состоянии с тобой нормально общаться. Поэтому просто не комментируй меня никогда. Очень тебя прошу.
Одесса-это Украина.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4247 : Квітень 13, 2023, 05:11:42 »

Два рази
Cпойлер
про «жопу»
це вже занадто. А що занадто, то не здраво.
Порушення пункту b правил нашого форуму. Й вже не вперше, й не вдруге. Доба бану.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4248 : Квітень 13, 2023, 13:53:04 »
Кажуть, там Нафтогаз виграв чергові 5 мільярдів у Газпрома в гаазькому арбітражі. Керував цим процесом, знов таки, Коболєв. Тепер, мабуть, точно посадять.

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #4249 : Квітень 13, 2023, 14:00:56 »
Кажуть, там Нафтогаз виграв чергові 5 мільярдів у Газпрома в гаазькому арбітражі.
Цитувати (виділене)
Andriy Kobolyev
Ви будете сміятись, але команда Нафтогазу знову виграла в Кремля 5 млрд. доларів.
І в цьому процесі я знову керував командою, яка:
- ініціювала Арбітраж, відбившись від чергових «експертів з СБУ», які толочили «нє всьо так однозначно, нужно єщьо ізучіть вопрос»
- розробила унікальну стратегію (бо активи Нафтогазу в Криму пігдоги начебто «націоналізували» до самої «анексії» для того, щоб заблокувати можливість нашого позову)
- обрала та залучила круту юридичну фірму (а тоді більшість з них нам просто відмовляли, бо мали офіс в Москві)
- довела справу до визнання РФ винною у втраті активів
(десь тут мене звільнили)
- подала розрахунок збитків
(десь тут звільнили мого наступника)
- довела справу до рішення.
Дякую всім причетним! Не буду називати ваші імена та прізивща, бо можуть можуть відразу покликати в НАБУ.
ПС Щоб отримати докази в цій справі я «заманив» Lana Zerkal двічі полетіти зі мною до Москви наприкінці 2014го року. Сама ці дві поїздки дозволили мені дати дуже важливі свідчення в цьому самому арбітражі.
ППС Ми почали ганяти пігдогів ще до того, як це стало світовим трендом.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #4250 : Квітень 13, 2023, 17:44:54 »
Франція може блокувати  фінансування постачання зброї Україні \ фото REUTERS
Влада Франції, ймовірно, блокує рішення Євросоюзу щодо фінансування постачань боєприпасів Україні.
Про це повідомляє польське агентство PAP з посиланням на слова високопосадовця Євросоюзу. Видання нагадало, що рішення про фінансування постачання боєприпасів Києву було ухвалене на саміті ЄС у березні і передбачало виділення на це 2 млрд євро з Європейського фонду миру. Але юридично воно ще не узгоджене. 
Згідно з домовленістю, половина суми має піти на відшкодування постачань боєприпасів зі складів країн ЄС, але в даний час в них на складах немає достатньої кількості боєприпасів, саме тому виникла ідея закупівель в інших країнах.
Відео дня
"Проти цієї ідеї виступила Франція. У цій ситуації виходом було б отримання боєприпасів від третьої держави в якості пожертви, а потім відшкодування зі складів держави-члена шляхом передачі цій державі іншого озброєння", – пояснило ситуацію джерело видання.
Ще більшою проблемою стала друга частина суми. Вона має бути призначена на спільне замовлення у європейської промисловості, а саме у Польщі, Франції та Німеччини.
"Французька сторона перед святами заблокували рішення ЄС щодо другого мільярда євро. У проекті був запис про те, що боєприпаси мають бути відшкодовані на підставі запитів України. Але Париж хоче, не пояснюючи чому, викреслити це положення. Це означає можливість відшкодування і за ті боєприпаси, які Україна не просила. Додатково до рішення про боєприпаси Франція хоче додати можливість відшкодування постачання ракет", – розповів деталі високопосадовець.
Більшість членів ЄС протестують проти таких змін, серед них і  Польща. Польська сторона також висловила розчарування, що ЄС не може дійти згоди і це важко буде пояснити українським партнерам. 
Європейський фонд миру
Європейський фонд миру створено у березні 2021 року для фінансування заходів політики безпеки, пов'язаної із військовими та оборонними питаннями. 
У березні Рада ЄС ухвалила рішення збільшити обсяг фінансування Європейського фонду миру до 7,979 млрд євро до 2027 року. Зокрема, було схвалено виділення додаткових 2 млрд євро для задоволення потреб України в боєприпасах. 
Уніан
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4251 : Квітень 13, 2023, 17:48:33 »
Щось не на користь Макронові пішла зустріч з Ці. Чергове загострення чи то «міротворчості», чи то ще якоїсь хвороби.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #4252 : Квітень 13, 2023, 18:06:03 »
Макрон как во что-нибудь вступит. Если не в говно, так в партию. То Хуйлу названивал, диск у телефона сорвал, все пальцы стер. Теперь вот новая любовь - товарищ Си.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #4253 : Квітень 13, 2023, 18:13:08 »
Макрон как во что-нибудь вступит. Если не в говно, так в партию. То Хуйлу названивал, диск у телефона сорвал, все пальцы стер. Теперь вот новая любовь - товарищ Си.
  Я  навіть так подумала:
Цитувати (виділене)
Франція Макрон как во что-нибудь вступит...

То Європє скоро пиздуць.
Мож' у французів така історична планида після спалення маскви.

Offline Фрипп

« Reply #4254 : Квітень 13, 2023, 18:27:03 »
Vanity, як казав один персонаж. Мій улюблений гріх.

Offline Teagan

« Reply #4255 : Квітень 13, 2023, 19:12:35 »
Десь ранiше писали версiю шо то Макрон так впрягається за збройне лоббi. Тобто головне собi допомогти, хоч i привiд - допомога нам.
Шо в принципi не дуже дивує, але й не вселяє оптимiзм. Бо поки вони там будуть продавлювати свої інтереси збагачення, (у найгіршому сценарії, якого, сподіваюсь, не буде) нам може вже стати неактуально.
« Останнє редагування: Квітень 13, 2023, 20:07:40 від Teagan »

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #4256 : Квітень 14, 2023, 14:57:39 »
Цікаво, куди пійде. Чи може, свою партію заснує...

Олександра Мамая, вже не міського голову Полтави, на виконання вироку суду звільнено, повідомляє САП.
Злобная заинька

Offline Фрипп

« Reply #4257 : Квітень 14, 2023, 18:39:04 »
А хіба в тюрячку він не йде? Якось пропустив цей параграф.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4258 : Квітень 14, 2023, 18:49:09 »
Нє, він грошей відстигне у фонд Зеленського і з "чистою совістю на волю".

Offline Eney

« Reply #4259 : Квітень 14, 2023, 18:51:00 »
Новини від реформаторів.

https://twitter.com/Bykvu/status/1646851156428177410

І-і-і пісню-ю співа-а-ає в са-а-ду салаве-е-е-е-й!!!

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.