Перепрошую, але це політична боротьба, яка під час війни нікуди не зникла. Так, опозиція (Гончаренко) і ображені (Разумков) так будуть робити, будуть підставляти владу, цинічно і безпринципово, бо це політика. Якщо би влада робила щось ефективне, а опозиція натомість вдавалася до популізму, аби здобути собі бали, я би обурилася. А так, жаба і гадюка достойні один одного.
Хай тепер викручуються як хочуть
Політична боротьба нікуди не зникла. -- ОК, погоджуюсь
Хтось цинічно підставляє іншого, бо це політика -- Не погоджуюсь, бо політика це нише про підставу, ба більше, перш за все не про "підстав ближнього свого поки він не підставив тебе". Але я не дуже розумію навіщо робити таке узагальнення відносно конкретної ситуації і пропоную не переходити в цю світоглядну дискусію.
Влада молодець, опозиція лажає і тоді я обурююсь. А якщо навпаки, то не обурююсь. -- Цього не розумію. Лажа влади відіб'ється на всіх нас, чи ОК просто мовчки зловтішно при цьому посміхатися?
Жаба і гадюка. -- Влада фігня, опозиція фігня, а я споглядач, я зловтішаюся. Незрозуміло навіщо було протиставляти владу та опозицію у минулому реченні.
Хай викручуються, а я все ще споглядач. -- Так рішення як викрутитися може бути таким, що навіть для людини яка сприймає себе як спостерігача буде гірше у порівнянні з варіантом відкотити популістичне рішення влади. Джекі пише про можливі проблеми з тим, щоб платити нормальні зарплати в державному секторі. Це вагомий аргумент щоб замислитися чи подобається такий спосіб викрутитися.