Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Спудей

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #3720 : Березень 13, 2023, 23:00:58 »
Поки Росія не розвалиться/докорінно зміниться (реалістично, правда?)
  Моя оптимальна візія- вузьке коло дуже дорогих росіян приймає рішення і до Хуйла приходить в гості Ролдугін: "Заценітє, Владімір Владіміровіч, как я удачно контрабас Страдіварі купіл"...
 Хуйло довірливо підходить, Ролдугін зриває с контрабаса струну і спритно душить Хуйла. Того ж вечора в тілівізорі виступають Мішустін, Шойгу ( Медведєв не може, до нього в черговий раз білочка прийшла) та заявляють що кривавій тиранії прийшов кінець. З тюрми під бурхливі оплески на руках виносять Навального...
 Ну а далі - торг...

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #3721 : Березень 13, 2023, 23:02:47 »
Ничего плохого, если серьезно будут отбирать, а не придурошно , я не вижу в этом
Идеалистка.  :)
Какая серьезность при эстрадно-цирковой власти?  :smilie5:

Практика набирать сотрудников в МИД со стороны существует давно. Когда речь идет о дипломатах невысокого ранга, то все ок. Поднатаскают, наберется опыта и будет нормально работать. Но когда в дипучреждении появляется глава с полным отсутствием опыта, но большими амбициями, как правило хорошим это не заканчивается.

Судя по списку предлагаемых стран, за исключением трех-четырех, посол будет там един во всех лицах: и глава, и водитель, и секретарь, и бухгалтер.  :smilie5:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3722 : Березень 13, 2023, 23:16:52 »
З тюрми під бурхливі оплески на руках виносять Навального...
В одній руці Навального Оскар, в іншій бутерброд. Вдягнутий він в махровий халат з ромбиками та пушисті капці. Оплески стихають, Навальний невдоволено оглядає збори, відкушуе бутерброда, сідає в чорний джип та їде геть. Народ чекає що буде надалі, але нічого не відбувається. Години через дві всі поволі починають расходитися. Сонце сідає за будівлю тюрми. Вдалі чути гавкіт собаки. Починає накрапати дощ.

Offline Фрипп

« Reply #3723 : Березень 13, 2023, 23:30:18 »
Російського пілота, якого засудили до 12 років ув'язнення за бомбардування Харківської телевежі минулого року, суд звільнив (https://suspilne.media/412953-vidpravlat-na-obmin-pilota-rf-akij-bombarduvav-televezu-harkova-zvilnili-vid-uvaznenna/) від покарання та ухвалив рішення передати його на обмін як військовополоненого.

6 березня минулого року він скинув 8 бомб ФАБ-500 на радіотелевізійну станцію у Харкові.

@privatnamemarnya

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3724 : Березень 14, 2023, 09:40:14 »
оя оптимальна візія- вузьке коло дуже дорогих росіян приймає рішення і до Хуйла приходить в гості Ролдугін: "Заценітє, Владімір Владіміровіч, как я удачно контрабас Страдіварі купіл"...
 Хуйло довірливо підходить, Ролдугін зриває с контрабаса струну і спритно душить Хуйла. Того ж вечора в тілівізорі виступають Мішустін, Шойгу ( Медведєв не може, до нього в черговий раз білочка прийшла) та заявляють що кривавій тиранії прийшов кінець. З тюрми під бурхливі оплески на руках виносять Навального...

Колись давно мій друг розлучився зі своєю дівчиною. Пояснював причини він приблизно так: "Вона не розрізняла мрії та плани".

Так і тут. Чи можуть повісити путіна на башті Кремля? Можуть, звісно. Було б непогано.
Чи можемо ми на це розраховувати? Можемо, але це не може бути нашим планом, так як ми напряму на це не впливаємо. Нам своє робити: відвойовувати землі, звільняти людей, домовлятися з союзниками.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #3725 : Березень 14, 2023, 10:27:33 »
Мені здається, що нам (я маю на увазі саме конкретних нас, тих, хто живе зараз, а не якихось узагальнених українців) варто розглядати наше майбутнє через матрицю Ізраіля. Вони усе життя живуть під загрозою збройного нападу. Більш того, вони були на грані знищення (маю на увазі Війну Судного дня) і дивом вцілили.
Вони (їх армія) не займали Каїр чи Дамаск. Вони знищували війсковий потенціал ворога і зупинялись на своїх кордонах. Нам потрібно така ж концепція, як на мене. Вбити як можна більше військових росіян. Відновити наші кордони. Потім підвищувати свій війсковий потенціал (системи ППО, системи ПРО, системи ракетного нападу на далекі відстані). І призвичаїтись до того, що під боком буде цей величезний простір з варварами.

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #3726 : Березень 14, 2023, 10:32:37 »
Про паспорти, з нашої групи.

Цитувати (виділене)
Проблему с паспортами в ДМС решили, у кого паспорт выдан до 18.12.2022 года, все вернули назад. После этой даты, если транслитерация в паспортах разная, предыдущий признается недействительным.

Offline chucha

« Reply #3727 : Березень 14, 2023, 10:37:26 »
Про паспорти, з нашої групи.

Цитувати (виділене)
Проблему с паспортами в ДМС решили, у кого паспорт выдан до 18.12.2022 года, все вернули назад. После этой даты, если транслитерация в паспортах разная, предыдущий признается недействительным.

Підтвержую, тільки що був в паспортному сервісу. "Алє ви краще до пограничников зателефонуйте, пропустять чі ні". Тож я замовив інший.  :wacko3:

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #3728 : Березень 14, 2023, 10:52:40 »
Пояснення про паспорти від ДМС України

https://dmsu.gov.ua/news/dms/13876.html

Offline Milena

« Reply #3729 : Березень 14, 2023, 11:49:50 »
Мог ли затеять эту транслитерацию именно в момент, когда к-во украинских граждан за границей измеряется миллионами, просто дебил? Нет, это сделано или с той же целью, что и "170 грн за яйцо", или с целью вредительства на госуровне.  :mad:   

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #3730 : Березень 14, 2023, 12:00:03 »
Цитувати (виділене)
Романова: Россия пытается вернуть Украине заключенных из Херсона
Правозащитница Ольга Романова рассказала, что Москва пытается вернуть Киеву заключенных из Херсона, которые были вывезены в Россию в начале ноября 2022 года. Всего, по ее словам, на территорию России прибыли тогда 2,5 тысячи человек. «Был план, что их будут вербовать или мобилизовывать. Но сегодня или в ближайшие дни часть этих заключенных должны передать Украине через Грузию. Собирались сделать через Латвию, Литву и Эстонию, но все они отказались», — сказала Романова в эфире «Белсата».
Еще бы детей наших рашисты вернули.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3731 : Березень 14, 2023, 12:13:37 »
Мер Охтирки Павло Кузьменко про координацію дій зі сторони влади у перші дні війни: жодної координації ніким і ніде.

"Перших 50 днів я вводив комендантську годину сам, одноособово, оскільки нікого в Охтирському районі не було, поки не повернувся голова обласної ВЦА і не став мені вказувати, що це не мої повноваження.
В усіх прикордонних областях СБУ поїхала, поліції також не було. Усі вони пояснювали, що був наказ, який вони мали виконувати, тому і доручень для нас ніяких не було.
У перший день війни у нас з’явилися перші поранені орки, яких привезли до лікарні. Я телефонував начальнику СБУ, щоб запитати, що робити з цими, так би мовити, полоненими, то у відповідь я почув: “Ти лікар, ти і розбирайся”. Зараз усі ці люди отримали підвищення у званнях.
Перші документи щодо наших дій, які нас змусили підписати, були в середині квітня. І там дуже цікаві документи, про те, кого ми першочергово повинні евакуювати і про кого повинні дбати. І це не діти або пенсіонери, а перелік чиїхось рідних і близьких."
https://t.me/tanya_adams/4052
Злобная заинька

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #3732 : Березень 14, 2023, 12:43:36 »
Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України "Про визначення існуючого в Російській Федерації політичного режиму як рашизму та засудження його ідеологічних засад і суспільних практик як тоталітарних та людоненависницьких"
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3733 : Березень 14, 2023, 13:00:07 »
В усіх прикордонних областях СБУ поїхала, поліції також не було. Усі вони пояснювали, що був наказ, який вони мали виконувати, тому і доручень для нас ніяких не було.
Ну, коли яневтік був ще янелохом він же відкрито, словами через рот попереджав що тре змиритися з втратою Харківа та інших міст. Домовленності про здачу були, іншим я цю одночасну втечу вночі на 24.02 усіх силових структур з різних міст пояснити не можу.
Тобто коли данилов каже що вони готувалися, то я вірю. Тільки не вірю що готувалися до спротиву.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #3734 : Березень 14, 2023, 13:16:29 »
Друзі, оскільки я пишу в основному тут, то тут і запит зроблю, вибачте, що не в тему.
В мене намалювалась раптова поїздка у Львів на 1 день. Завтра буду там бігати, але по офіц.справах, то о 18 маю звільнитись (може, й раніше, але не факт). Поїзд відправляється о 21, то можу з кимось перетнутись, якщо є бажання. Пишіть в особисті, в кого є час та натхнення. Дякую!
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3735 : Березень 14, 2023, 14:36:39 »
Гончаренко

Сьогодні Сергій Гайдай звільнився з посади голови Луганської ВЦА. Скоро буде офіційне призначення в Казахстан, як і писав раніше.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Фрипп

« Reply #3736 : Березень 14, 2023, 15:47:01 »
Мені здається
просто дебил

У нас таких зверху донизу достатньо

Offline Фрипп

« Reply #3737 : Березень 14, 2023, 15:48:13 »
Потім підвищувати свій війсковий потенціал
Підтримую.

Тільки незрозуміло де на це все взяти кошти.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3738 : Березень 14, 2023, 15:52:56 »
Потім підвищувати свій війсковий потенціал
Підтримую.

Тільки незрозуміло де на це все взяти кошти.

працювати 6 днів на тиждень, підвищувати ВВП країни. інших способів ще не вигадали.

Offline Teagan

« Reply #3739 : Березень 14, 2023, 18:58:12 »
працювати 6 днів на тиждень, підвищувати ВВП країни. інших способів ще не вигадали.
і шоб менше крали

Offline Фрипп

« Reply #3740 : Березень 14, 2023, 19:02:21 »
Дві невірні/неможливі відповіді.
Тупік.

Offline Teagan

« Reply #3741 : Березень 14, 2023, 19:24:49 »
Так і тут. Чи можуть повісити путіна на башті Кремля? Можуть, звісно. Було б непогано.
Чи можемо ми на це розраховувати? Можемо, але це не може бути нашим планом, так як ми напряму на це не впливаємо. Нам своє робити: відвойовувати землі, звільняти людей, домовлятися з союзниками.
Планувати замах на нього теоретично можна, але на рівні секретної спецоперації, інфільтруватися, підбурювати і тд. Але проблема в тому що смерть Хуйла нічого не вирішить магічним чином. Там вся верхівка з хуйлів. КГБ-но-ФСБ-шні мразі.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3742 : Березень 14, 2023, 19:28:42 »
Дві невірні/неможливі відповіді.
Тупік.

зазвичай такий коментар вимагає додаткових пояснень. це неможливо/невірно тому що...
бо я не бачу нічого неможливого в шестиденному робочому дні. саме так країни відновлювалися після війни.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3743 : Березень 14, 2023, 19:44:56 »
я, можливо, дещо опустив деталі. розпишу більш по пунктах. в нас ідеальний варіант, ми вийшли на свої кордони 91 року. кацапи лютують бісяться і тд. шо нам робити без мирного договору в умовах нестійкого перемир'я:
- політичний напрямок. рух в НАТО усіма можливими способами, тут в нас немає варіантів, довгострокова фіксація лінії фронту по кордону на протязі півроку без змін буде нашим пропуском туди;
- військовий напрямок. створення буферної зони, все, що ми детектимо військового, що може становити загрозу Україні в зоні 50 км вглиб кацапії - ми знищуємо. повідомляємо про це кацапам і знищуємо. розбудова армії, заводи з виробництва куль та снарядів, щодо територіального розміщення можна в Польщі, щоб їх можливе знищення одразу включало статтю 5. закупівля техніки, танки, гармати і тд, розвиток власної ракетної програми. ну і на все це, звісно ж, потрібні скажені обсяги коштів, тому;
- економічний напрямок. так, той самий шестиденний робочий тиждень на три роки і розбудова країни, бо саме будівництво містить в собі найвищий мультиплікатор ВВП в промислових зонах, а відбудовувати є що. паралельно умовний план Маршала для України, що перетинається з політичною гілкою. знов таки, великі гроші сюди підуть тільки після появи парасольки НАТО.

якось так, дискутувати не буду, все одно все буде інакше насправді :smilie5:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #3744 : Березень 14, 2023, 20:09:34 »
бо я не бачу нічого неможливого в шестиденному робочому дні. саме так країни відновлювалися після війни.
Не знаю як зараз, а на початку цього тисячоліття  у вже добряче відновленій Південній Кореї суботи були робочими через одну.
Cпойлер
А по п'ятницях перед неробочими суботами корпоративні бухалівки.  :sarcastic:
У нас такий режим теж не дивина, за наявності матеріальних стимулів. Принаймні в приватних виробничих фірмах.
все одно все буде інакше насправді
І невідомо як саме.  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Eney

« Reply #3745 : Березень 14, 2023, 20:55:51 »
Треба в Дії голосовалку прикрутити про 6-денний робочий тиждень.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3746 : Березень 14, 2023, 21:05:32 »
бо я не бачу нічого неможливого в шестиденному робочому дні.
Зараз я бачу шестиденне безробіття. Не думаю що після перемоги все магичним чином зміниться.
Ну, а з приводу "не красти" - то я і не краду бо нема чого. Але ж це гасло не до мене, а ті до кого воно спрямовано на гасла не ведуться.

Offline Фрипп

« Reply #3747 : Березень 14, 2023, 21:13:35 »
Ось дві останні відповіді якраз про це.

Голосовалка в Дії показала (на прикладі 8 Березня) як будуть примушувати працювати 6 денку
Ну і по красти теж Вольфрам все вірно відписав.

Із твоім розлогим постом, Шенноу, я згоден, най так буде.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3748 : Березень 14, 2023, 21:20:40 »
бо я не бачу нічого неможливого в шестиденному робочому дні.
Зараз я бачу шестиденне безробіття. Не думаю що після перемоги все магичним чином зміниться.
Ну, а з приводу "не красти" - то я і не краду бо нема чого. Але ж це гасло не до мене, а ті до кого воно спрямовано на гасла не ведуться.

тут питання в тому, шо безробіття і буде, якщо не змінювати кваліфікацію з офісного робітника (умовно) на будівельника (умовно). звісно, що відбувається зміна ринку і так, як звикли раніше, деякий час не буде. але робота буде, просто не така ж сама як була колись. той рецепт, що подолав Велику депресію, він нікуди не дівся, всі айтішниками не стануть та пітона не вивчать і за кордон не поїдуть.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3749 : Березень 14, 2023, 21:24:34 »
з офісного робітника (умовно) на будівельника (умовно)
Ти вже вибрав лопату для зміни професії?
всі айтішниками не стануть та пітона не вивчать і за кордон не поїдуть
Тут згоден. Хтось та залишиться.

ЗІ: Коли було де - я працював і 12 денну робочу неділю. Насправді.
Але коли твою галузь тубо в'їбали об стіну щоб деякі покидьки могли більш тривалий час красти, вибачайте.  :pardon:

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.