я, можливо, дещо опустив деталі. розпишу більш по пунктах. в нас ідеальний варіант, ми вийшли на свої кордони 91 року. кацапи лютують бісяться і тд. шо нам робити без мирного договору в умовах нестійкого перемир'я:
- політичний напрямок. рух в НАТО усіма можливими способами, тут в нас немає варіантів, довгострокова фіксація лінії фронту по кордону на протязі півроку без змін буде нашим пропуском туди;
- військовий напрямок. створення буферної зони, все, що ми детектимо військового, що може становити загрозу Україні в зоні 50 км вглиб кацапії - ми знищуємо. повідомляємо про це кацапам і знищуємо. розбудова армії, заводи з виробництва куль та снарядів, щодо територіального розміщення можна в Польщі, щоб їх можливе знищення одразу включало статтю 5. закупівля техніки, танки, гармати і тд, розвиток власної ракетної програми. ну і на все це, звісно ж, потрібні скажені обсяги коштів, тому;
- економічний напрямок. так, той самий шестиденний робочий тиждень на три роки і розбудова країни, бо саме будівництво містить в собі найвищий мультиплікатор ВВП в промислових зонах, а відбудовувати є що. паралельно умовний план Маршала для України, що перетинається з політичною гілкою. знов таки, великі гроші сюди підуть тільки після появи парасольки НАТО.
якось так, дискутувати не буду, все одно все буде інакше насправді