Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #3570 : Березень 12, 2023, 11:20:27 »
Пока рашисты не уебали нафиг из нашей страны посредники не нужны. Для тебя это новость?
А ты прбовала читать, о чём я пишу, а не выдумывать за меня?
Он, пока что, ничего страшного не наговорил. Посредник в переговорах не должен выглядеть пристрастным. А переговоры в любом случае будут, когда Украина освободит свою территорию.

Offline Rumor

« Reply #3571 : Березень 12, 2023, 11:20:43 »
Нужен посредник путину табуретку выбить из-под ног.

Offline Крижинка

• США
« Reply #3572 : Березень 12, 2023, 11:21:18 »
Вот когда освободим территорию, тогда и проведем кастинг посредников. И нет, не МИД роисси будет утверждать.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
« Reply #3573 : Березень 12, 2023, 11:23:13 »
И да, то что делала и делает Польше - вряд ли идет по приказу папы.
Что значит по приказу? Католики Польши оказывают помощь людям Украины. Или ты думаешь, что дали приказ помощь пошла, а не дали так и не пошла бы.
Причем здесь папа?
Злобная заинька

Offline fakir

« Reply #3574 : Березень 12, 2023, 11:23:18 »
Пока рашисты не уебали нафиг из нашей страны посредники не нужны. Для тебя это новость?
Он, пока что, ничего страшного не наговорил. Посредник в переговорах не должен выглядеть пристрастным. А переговоры в любом случае будут, когда Украина освободит свою территорию.

чому це в будь якому разі? мені, наприклад, це не очевидно
не факт, що буде з ким там домовлятись

Offline Teagan

« Reply #3575 : Березень 12, 2023, 11:24:40 »
И да, то что делала и делает Польше - вряд ли идет по приказу папы. Максимум, по согласованию.
Я думаю нет там никакого согласования. Папа может сам морозится сколько угодно но что-то запрещать секулярной власти у него полномочий нет. Католическая церковь в Польше имеет огромное влияние в том числе потому что помогла в свое время разобраться с коммуняками. Так что их помощь (или как минимум непротивление) в противодействии тем же тварям ни с чем не конфликтует.

Offline Teagan

« Reply #3576 : Березень 12, 2023, 11:27:31 »
А ты пробовал читать многочисленные заявления Папы за этот год? Там пророссийская позиция черным по белому. Он не "нейтрален". Если вы нейтральны в борьбе слабого и сильного агрессора, вы поддерживаете агрессора.

Я вообще в ахуе от того что ты считаешь что "МИД России" будет согласовать переговорщиков и на серьйозных щщах притащил эту новость. Проигравшие не согласовуют переговорщиков. А педерация должна проиграть.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3577 : Березень 12, 2023, 11:37:21 »
Причем здесь папа?
Потому, что я дал ссылку на католическую организацию,они находятся в подчинении Папы.

Offline Homiak

• Стать: Чоловіча
  • Украина, Запорожье
« Reply #3578 : Березень 12, 2023, 11:40:42 »
Та із карткою норм, можно в портмоне покласти. Велкам ту зе клаб.
Не зовсім так. Як показує досвід моїх клієнтів необхідно ще брати витяг з демографічного реєстру, та носити з собою до всіх інстанцій, де необхідно показати місце реєстрації. І перекладати ( якщо на візу) теж потрібно два документи. Ай-ді карту та витяг з демографічного реєстру. Ось які мінуси в ай-ді карти(принаймні ті, що мені відомі з перших рук)
Нещодавно прочитав, що чіпи з паспортів зчитують звичайним смартфоном з nfc модулем.
Колись нам розказували,що паперовий витяг потрібен так як у держ органів немає обладнання для считування чипів.
А зараз таке обладнання у кожного другого в кишені.

P.S.  В гугл-маркеті купа таких програм, але з якимось сумнівним рейтингом. Тому поки не перевіряв :pardon:

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3579 : Березень 12, 2023, 11:42:18 »
Я думаю нет там никакого согласования. Папа может сам морозится сколько угодно но что-то запрещать секулярной власти у него полномочий нет.
Какой секулярной власти? Я дал ссылку на католическую организацию. Гуманитарную помощь оказывают не только католические организации.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3580 : Березень 12, 2023, 11:47:12 »
Я вообще в ахуе от того что ты считаешь что "МИД России" будет согласовать переговорщиков и на серьйозных щщах притащил эту новость. Проигравшие не согласовуют переговорщиков. А педерация должна проиграть.
Я просто показал на примере, как это работает, если для тебя это новость, то я тоже в ахуе. :facepalm:

Offline OlegKrm

• Краматорський бЕндерiвець
« Reply #3581 : Березень 12, 2023, 11:49:01 »
В гугл-маркеті купа таких програм
Є офіційна програма https://www.pk-ukraina.gov.ua/
Я перевіряв, працює
       Ой у лузі червона калина

Offline Teagan

« Reply #3582 : Березень 12, 2023, 11:53:39 »
Я просто показал на примере, как это работает
Не хочу тебя расстраивать, но это НЕ работает. Нам сейчас не нужны переговоры, тема переговоров активно форсится рашистской стороной, поэтому и всплывают пророссийские мирные консервы типа Папы прочие "новости" о том что педерация якобы кастингует переговорщиков. Это такой же бред как "новости" про биолаборатории, жалко что ты этого не понимаешь.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3583 : Березень 12, 2023, 11:57:40 »
Нам сейчас не нужны переговоры,
Поэтому Папа говорит, что поедет только в Киев и Москву, а не куда-то отдельно. Это значит, что к переговорам должны быть готовы обе стороны. Если кто-то против, это значит, что никто никуда не едет.

Offline Teagan

« Reply #3584 : Березень 12, 2023, 12:00:20 »

Касательно Папы, он уже достаточно наговорил за год чтоб доказать свою пророссийскую позицию и менять ее явно не собирается. Поэтому я лично не ожидаю от него какого-то адекватного поведения. Мотивы его в общем не роляют, хоть там деньги, аморальность или у рашистов на него педофильский компромат, или еще что, результат один.

Offline Pe

« Reply #3585 : Березень 12, 2023, 12:36:49 »
Вон человек пишет, что нет пророссийской позиции)) ну его мнение, конечно))
https://www.eurointegration.com.ua/rus/articles/2022/11/25/7151320/
У нас 17 марта служба о мире в Украине(это как часть служб всех церквей здесь в поддержку Украины, которая следующие недели по всей Европе идет, посмотрела только с 24 февраля этого года, а они с самого начала войны идут) римско-католической церкви со всеми их епископами здешними,  будет и наш украинский священник
Я лично не могу себе представить, что их главный-такой весь из себя пророссийский, а они эти службы ведут и деньгами и другим помогают украинцам))

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3586 : Березень 12, 2023, 12:42:34 »
Я не считаю папу пророссийским. Но позиция "просто перестать стрелять" и "встретиться посередине" изначально провальная.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Teagan

« Reply #3587 : Березень 12, 2023, 12:44:57 »
Цитувати (виділене)
Але мусимо розуміти, що ця інформація завжди потрапляє в курію – специфічний інструмент, умовно кажучи, управління церквою. Інформацію йому доносять, але суб'єктивно налаштовану. І це впливає на деякі його заяви.

Чому так відбувається? Я не можу сказати, що навколо Папи є багато проросійських кардиналів. Там просто є вплив певної школи, яка напрацювалася в Італії минулого століття, – Ostpolitic.
Царь хороший, бояре плохие. Ну просто школа наработалась во времена союза с Гитлером, по ней и живут.

Цитувати (виділене)
Ця школа передбачає, що ми рахуємося з сильними, великими країнами, з імперіями, тому що кожна імперія має свій регіональний вплив. Тож, відповідно до цієї точки зору, Росія довгий час мала монополію на Україну, і тому ми довгий час були в орбіті російської пропаганди і в орбіті російського сприйняття цієї частини світу.

Online Mike123

« Reply #3588 : Березень 12, 2023, 12:46:00 »
Касательно Папы, он уже достаточно наговорил за год чтоб доказать свою пророссийскую позицию и менять ее явно не собирается.
Я не собираюсь быть адвокатом у папы, но ты, имхо, перегибаешь, палку. Не все, кто за переговоры, те за россию. Пол мира просто против США и им очень не нравится, когда США приходят куда либо и начинают наводить там свои порядки. Не зависимо от того, кто там кому прав. И папа как раз именно из той половины мира. Ну и не надо забывать, что в глазах всего мира россия наследник совка и наследник коммунистического прекрасного прошлого. К которому до сих пор куча народу очень неровно дышат. В силу известных обстоятельств я неплохо знаю, чем живут обычные небогатые греки, к примеру. Так вот, мечта о коммунистическом рае там цветет и пахнет. И оно, как бы, и понимает, что россия творит ужасные вещи. Но возненавидеть ее так как ненавидят украинцы и поляки, у них не получается. Потому что опыт Бучи и у балтов и у поляков имеется. А у остальных только приятные воспоминания о существующем ранее коммунистическом примере. Где ленивому и тупому обычному трудяге был рай земной, у него все было и ему за это ничего не было.

Offline Pe

« Reply #3589 : Березень 12, 2023, 12:46:19 »
Я не считаю папу пророссийским. Но позиция "просто перестать стрелять" и "встретиться посередине" изначально провальная.
Так он вот говорит, что украинцам надо защищаться и даже про оружие Украине чего сказал как я прочитала))
А так, то он церковник, им положено про мир говорить))
То бесовский московит войне радуется и призывает к убийствам украинцев, от чего ту все в полном ахуе, потому что церковь и такие высказывания, то просто нонсенс))

Offline Teagan

« Reply #3590 : Березень 12, 2023, 12:52:29 »
Пол мира просто против США и им очень не нравится, когда США приходят куда либо и начинают наводить там свои порядки.
Только США не пришли у Украину и свои порядки не наводят. Украина сама сопротивляется и просит помощи. А эта позиция из разряда "пусть лучше рассия отгеноцидит целую страну", лишь бы мерзкая США не вмешивалась" просто лицемерная и отвратительная. Особенно в свете того что США помогли Европе победить Гитлера. А Украине вот нельзя помогать в том же патамучта.

И опять таки, про все эти отмазки и коллективное ошибочное западное восприятие Украины я в курсе. Я смотрела Снайдера и понимаю откуда ноги растут. Но осуждаю и не считаю что это нормально и правильно.

Так вот, мечта о коммунистическом рае там цветет и пахнет
Вот только в совке никогда не было коммунистического рая, а ровно наоборот. Это массовое заблуждение результат суперэффективной совковой пропаганды и попустительства запада.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3591 : Березень 12, 2023, 13:32:53 »
Но позиция "просто перестать стрелять" и "встретиться посередине" изначально провальная.
Я не считаю, что у него такая позиция. У него позиция, когда Киев и москва будут согласны на переговоры, он может быть посредником. Т.е. нет обоюдного согласия, нет переговоров.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3592 : Березень 12, 2023, 13:35:41 »
Ну и не надо забывать, что в глазах всего мира россия наследник совка и наследник коммунистического прекрасного прошлого.
Для меня это загадка.  Ничего от коммунистической идеалогии не осталось, а всё наследник.:rofl:

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #3593 : Березень 12, 2023, 13:37:24 »
Совсем не понимаю, какие могут быть посредники после победы над россией.
Кто был посредником после победы над фашистской Германией?
С проигравшим не договариваются - ему диктуют условия.
Нынешний папа для меня полнейшее разочарование в человеческом плане. А он для людей прежде всего Человек, а не функционер  от Престола.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3594 : Березень 12, 2023, 13:37:42 »
У него позиция, когда Киев и москва будут согласны на переговоры, он может быть посредником.
Пусть  станет в очередь. Желающих хватает.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3595 : Березень 12, 2023, 13:47:18 »
Царь хороший, бояре плохие. Ну просто школа наработалась во времена союза с Гитлером, по ней и живут.

Ты странно читаешь статьи, которые цитируешь  :consul:
Цитувати (виділене)
Таємна допомога Папи Римського. Що не помітила Україна за скандальними заявами понтифіка.
Мирослав Маринович, який був зі мною на зустрічі з Папою, звернув увагу, що українці самостійно вирішили, що вони тепер хочуть бути частиною Західного світу, і це наше право, яке нам дароване Господом Богом і прописане в катехизмі католицької церкви.

Чи можемо ми поступитися своїм правом, тому що наш сусід вимагає від нас зовсім іншого? Звісно, ні.

Тому ми чітко поставили Папі питання у такому контексті: наш сусід на нас напав. Ми розповіли йому історію, починаючи з 2013 року. Коли ми йому все це розповіли, ми його запитали: "Чи ми маємо право захищатись? Бо з ваших заяв випливає, що нам не можна давати зброю.

Він сказав дуже сильні слова: "Звісно, ви маєте право і обов'язок захищатися, бо той, хто не захищається, уподібнюється до самогубця".

Тож його позиція змінювалася. Згодом в одному інтерв’ю Папа сказав: "Я зрозумів, що зараз не час критикувати НАТО". А після візиту в Казахстан він заявив, що треба давати Україні зброю, навівши християнську аргументацію цього.

Він каже: "Вони захищаються – отже, вони люблять. Бо той, хто любить, той захищає, а той, кому все рівно на свою Батьківщину, умовно кажучи, на своїх близьких, той не захищається".

До речі, твердження, що Папа ніколи не назвав Росію агресором – це неправда.

28 серпня вийшло комюніке Ватикану щодо слів Папи про Дугіну. І в цьому комюніке чітко названо, що та війна, яку Росія розв'язала проти України, є "святотатською, безбожною і жорстокою".

"І тільки в такому контексті, – каже Ватикан, – треба сприймати слова Папи щодо цієї війни, як засудження цієї жорстокої війни Росії проти України". The New York Times звернув на це увагу, написавши, що "вперше з часів Другої світової війни Ватикан чітко назвав агресора".
https://www.eurointegration.com.ua/articles/2022/11/25/7151320/

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #3596 : Березень 12, 2023, 13:49:10 »
Нещодавно прочитав, що чіпи з паспортів зчитують звичайним смартфоном з nfc модулем.
Колись нам розказували,що паперовий витяг потрібен так як у держ органів немає обладнання для считування чипів.
А зараз таке обладнання у кожного другого в кишені.
Ну так, Mifare чи якась модифікація. В тих чіпах досить пам'яті, щоб тримати і оперативно оновлювати дані про реєстрацію (аж кілька десятків байт!), сімейний стан, історію хвороб і ще купу всього. Але, як розумію, цим банально не займаються - не записують, мотивуючи тим, що нема чим записати. Може, навмисне, може, просто з головотяпства - від цього якось не легше. Той же таки ідентифікаційний код - на біса його носити на папірці і робити копію за кожним "апчхи"? От у мене є картка соцстраху, видана десь в 2006, ламінована, там той код в явному вигляді надрукований жирним шрифтом, та й без всіляких карток пам'ятаю - але фіг. Саме по собі число нічого не значить. Треба саме копію з пожмаканого папірця, на котрому того номера вже років 10 як не видно.
(Це все ж в "Скажену хату" краще, мабуть...)
« Останнє редагування: Березень 12, 2023, 14:03:38 від invariant »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3597 : Березень 12, 2023, 13:51:56 »
Пусть  станет в очередь. Желающих хватает.
Желающих может и хватает. А подходящих обоим сторонам мало.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #3598 : Березень 12, 2023, 13:54:22 »
Собираешся до Дальнего Востока дойти? Сил хватит? Не жалко жизней своих соотечественников?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3599 : Березень 12, 2023, 13:59:33 »

Совсем не понимаю, какие могут быть посредники после победы над россией.
С проигравшим не договариваются - ему диктуют условия

Це все у випадку безумовної капітуляції та інших приємних вуху та оку слів на кшталт окупації.

Але а ні капітуляції Росії, а ні окупації не буде. Тобто буде, але лише з точки зору Росії. Росія буде вважати Крим, Херсон, приазов‘є, Донбас окупованими. А насправді ми в сраний Бєлгород не зайдемо.

Це я не у виправдання позиції Папи, який за або хорошеє. А про необхідність перемовин. Перемовини вдалими не будуть, але відбудуться неодноразово.

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.