Соррі, я запишу тезами, що думаю з цього кейсу, не зможу відповісти всім.
- Пані з податкової майже напевно напрацювала і на в'язницю, і на конфіскацію;
- Кримінальну справу про незаконне збагачення можна (і мабуть таки треба) було заводити ще при публікації її декларації про доходи/майно. Тут був лінк на її декларацію за 2017 рік. Майно не співставне з доходами;
- Фотографії, з місць обшуків, які доводять, що обшук а) був, в) був не марним я можу зрозуміти. Я можу зрозуміти фото з грошима/зброєю/дорогим майном, яке не вкладається в задекларовані доходи. Врешті решт, це потім може бути доказом на суді;
- Клаптик паперу з побажаннями на наступний рік, на мій некваліфікований погляд, сам по собі таким доказом бути не може. Це щось нам говорить про етичні імперативи цієї пані, її світогляд, але ми не її духовники чи психотерапевти і навіть не її тренери з особистого зростання, щоб вона нам про це звітувала;
- Я не вірю, що держслужбовець не має захисту на особисті записи, листування тощо. Якщо це не так, до хотілося б почитати якесь пояснення про це. Чи просто, що можна викладати в мережу слідчим. Якщо є такі пояснення, буду радий посиланню.