Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #2490 : Лютий 02, 2023, 09:00:59 »
Прилетіла ракета в дом в центрі, під'їзду нема.
Ненавижу рашистов. :hot:

:plusone:

Offline Oak

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2491 : Лютий 02, 2023, 09:05:57 »
Фото з візуалізацією бажань, яке злили слідчи, — це фуфуфу. Не бажання, то таке. А саме факт зливу фото.

Offline fakir

« Reply #2492 : Лютий 02, 2023, 09:13:05 »
це не "бажання", це натяки

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2493 : Лютий 02, 2023, 09:16:10 »
Фото з візуалізацією бажань, яке злили слідчи, — це фуфуфу. Не бажання, то таке. А саме факт зливу фото.
У публічної персони немає персональної інфи окрім конкретних пунктів, визначених законом про ПІ (папірчики туди не входять). Вони про це папірчик підписують, якщо шо. Тому норм.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #2494 : Лютий 02, 2023, 09:17:59 »
Не бажання, то таке. А саме факт зливу фото.
Я справді не розумію, що там саме фу-фу-фу. Міряю на себе - от писав би я якісь бажання на клаптику паперу. А потім з якогось дива фото цього клаптику паперу попало до мережі. І що ? Якщо бажання було нормальне, то чого соромитись ? Навпаки, було б там бажання, як у "Міс Конгеніальність" - "щоб всюди був мир", був би привід похизуватись навіть.
А от у контексті держслужбовця, яка ПОВИННА слідкувати за законністю діяльності інших людей в сфері податків і яка має заробітню платню неспівставну з її ставками - в такому контексті ці бажання і виглядають саме так - "фу-фу-фу".

Offline Eney

« Reply #2495 : Лютий 02, 2023, 09:20:38 »
Коломойський з"їв свого списку бажань, от сбушники і пішли босяка. І нарід за Ігора Валер"їча.

Offline Lightning

« Reply #2496 : Лютий 02, 2023, 09:34:41 »
Почитала вчора допис Шабуніна
Ось на цьому можно й зупинитися. Бо є речі в яки навіть прутиком тикати вже не треба.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2497 : Лютий 02, 2023, 09:39:05 »
Те що пані з податкової на держслужбі, хабалка та хабарниця, не дає права іншим держслужбовцям (ДБР) зливати в мережу фото, які взагалі ніяк до предмету обшуків відносяться.
Вони ту записку до матеріалів слідства додадуть? Ні. Ну так якого біса. Там статтю по її офіційній (!) декларації можна і треба було роки тому давати.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2498 : Лютий 02, 2023, 09:41:23 »
У публічної персони немає персональної інфи окрім конкретних пунктів, визначених законом про ПІ (папірчики туди не входять). Вони про це папірчик підписують, якщо шо. Тому норм.

У мене величезні сумніви, що ця пані підписувала щось, що дає право дбр публікувати зміст її приватного щоденника чи листування. Хочеться прочитати текст такого забов‘язання.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #2499 : Лютий 02, 2023, 09:46:41 »
У публічної персони немає персональної інфи. Вони про це папірчик підписують, якщо шо. Тому норм.

1. Жиночка іде працювати на державну посаду, де з/п біля 1 000 долярів на місяць , та загадує "заробити" 1 000 000 дол. Це доказ спланованості хабарів.
2.У податківців є таке офіційне поняття  як "косвені методи". Це коли вони на око  визначають, співпадають чи ні  офіційні доходи підприємця з його образом життя. Тут яскраве неспівпадіння.
3. Ці кошти вона вкрала у кожного з нас, не зважаючі на те, що зібрала їх з конкретних підприємців.
4. Моральні норми на захист "особисто" державних службовців не працють. Скандал с Клінтоном був повязан з дуже особистим і як це йому допомогло? І це він даниною бізнес не бокладав.  Ці записки мають відношення до незаконнного збогачення посадової особи. Шкодить чи ні слідству, те що їх показали- тут нехай спеціалісти скажуть. Але прикраси, часи, гроші, що знаходят під час обшуків завжди показують. То чим відрізняються "записки"?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Online Garfield

• Nederland
« Reply #2500 : Лютий 02, 2023, 09:47:14 »
Оце зажили б. 
і голосування лайками у якійсь з соцмереж
Ну, митець же пропонував внести як чинну норму поняття "до##я". :grin:
Homo homini felis est.

Offline fakir

« Reply #2501 : Лютий 02, 2023, 10:02:29 »
1. Жиночка іде працювати на державну посаду, де з/п біля 1 000 долярів на місяць , та загадує "заробити" 1 000 000 дол. Це доказ спланованості хабарів.
особливо, якщо ці клаптики були "ненав'язливо" розкидані по кабінету або вітальні де вона зустрічалася з "клієнтами"
натяки - вони усюди

Offline vano80

« Reply #2502 : Лютий 02, 2023, 10:07:36 »
Те що пані з податкової на держслужбі, хабалка та хабарниця, не дає права іншим держслужбовцям (ДБР) зливати в мережу фото, які взагалі ніяк до предмету обшуків відносяться.

А есть вообще какие то правила-законы-основания на публикацию фото-видео с обысков? Это разве не следственные действия и их можно обнародовать?
Седая бабушка давал разрешение на свое фото в трениках? Это же не фото в публичном месте.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #2503 : Лютий 02, 2023, 10:14:31 »
особливо, якщо ці клаптики були "ненав'язливо" розкидані по кабінету або вітальні де вона зустрічалася з "клієнтами"
натяки - вони усюди
  Та хай би і розкидані. Ти гадаєш, що слідчі їх самі написали? Маєш опит праці в правоохороних органах?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #2504 : Лютий 02, 2023, 10:18:21 »
Седая бабушка давал разрешение на свое фото в трениках?
Лицо бабушки уже заблюрили. Он стал неузнаваем с пикселями на морде, ага. :grin:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline fakir

« Reply #2505 : Лютий 02, 2023, 10:23:30 »
натяки - вони усюди
Ти гадаєш, що слідчі їх самі написали?
ні, звичайно
я ж і кажу, що ці клаптики цілком можуть бути речовими доказами
досвіду праці в правоохоронних органах не маю

Offline Охтирка

« Reply #2506 : Лютий 02, 2023, 10:24:27 »
Та ну? Так вийшло, що держава надала цій особі право вирішувати певне коло питань, які можуть вливати на моє життя, а я фуфуфу не маю права навіть обговорити моральні та інтелектуальні якості тієї особи, особливо коли йдеться про порушення тією особою закону?
Ще раз, йдеться про осіб, які приймають за нас рішення. Дуже добре, що злили, прошу ще.
Це нє дєвочка з інстаграму (там такого насправді дохуя, самі викладають), і не тьотя Валя з лавочки.

Offline Охтирка

« Reply #2507 : Лютий 02, 2023, 10:29:39 »
натяки - вони усюди
  Та хай би і розкидані. Ти гадаєш, що слідчі їх самі написали? Маєш опит праці в правоохороних органах?

Вони не розкидані, а мають лежати десь, скажімо, у верхній шухляді стола. Їх треба весь час доставати, перечитувати, і робити кроки для реалізації. То не просто так. То інструкції від особ, які на семінарах з реалізації бажань великі гроші заробляють (от до них, до речі, ніяких претензій, попит-пропозиція).

Offline fakir

« Reply #2508 : Лютий 02, 2023, 10:35:02 »
натяки - вони усюди

Вони не розкидані, а мають лежати десь, скажімо, у верхній шухляді стола. Їх треба весь час доставати, перечитувати, і робити кроки для реалізації. То не просто так. То інструкції від особ, які на семінарах з реалізації бажань великі гроші заробляють (от до них, до речі, ніяких претензій, попит-пропозиція).

це якщо вони те за що ви їх сприймаєте
а от я їх сприймаю як вимагання хабаря, наприклад
може вона ротом боялася це озвучити, щоб мікрофоном не записали
а клаптики, якщо шухер, можна видати за оте за що ви їх сприймаєте

я поки не схильний вважати її геть тупою і примітивною істотою

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #2509 : Лютий 02, 2023, 10:39:04 »
(*старательно выводит буквы в записочке*) Желаю, чтобы деньги от продажи яхт Сечина, Усманова и прочая, были переданы Украине. А соболиную шубу мне не надо.
Цитувати (виділене)
Правительство Великобритании ожидает одобрение Евросоюза, чтобы передать Украине 2,3 млрд фунтов стерлингов (2,82 млрд долларов), вырученные от продажи футбольного клуба «Челси» Романом Абрамовичем. Пожертвование станет одним из крупнейших в истории, пишет The Telegraph.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2510 : Лютий 02, 2023, 10:56:01 »
Соррі, я запишу тезами, що думаю з цього кейсу, не зможу відповісти всім.

- Пані з податкової майже напевно напрацювала і на в'язницю, і на конфіскацію;
- Кримінальну справу про незаконне збагачення можна (і мабуть таки треба) було заводити ще при публікації її декларації про доходи/майно. Тут був лінк на її декларацію за 2017 рік. Майно не співставне з доходами;
- Фотографії, з місць обшуків, які доводять, що обшук а) був, в) був не марним я можу зрозуміти. Я можу зрозуміти фото з грошима/зброєю/дорогим майном, яке не вкладається в задекларовані доходи. Врешті решт, це потім може бути доказом на суді;
- Клаптик паперу з побажаннями на наступний рік, на мій некваліфікований погляд, сам по собі таким доказом бути не може. Це щось нам говорить про етичні імперативи цієї пані, її світогляд, але ми не її духовники чи психотерапевти і навіть не її тренери з особистого зростання, щоб вона нам про це звітувала;
- Я не вірю, що держслужбовець не має захисту на особисті записи, листування тощо. Якщо це не так, до хотілося б почитати якесь пояснення про це. Чи просто, що можна викладати в мережу слідчим. Якщо є такі пояснення, буду радий посиланню.

Offline Охтирка

« Reply #2511 : Лютий 02, 2023, 11:22:52 »
Клаптик паперу з побажаннями до справи не пришиєш. Це тільки штрих до портрету, так, як золотий батон Яноуковича. Але вони реальні і показують невідповідність офіційних доходів і витрат і стилю життя держслужбовиці. Ну і певний примітивізм особи, як на мене. І для мене це фуфуфу. Я в чистоплюйство не граюся. Не ті часи і не та країна.

Offline Юльчча

• Львів
« Reply #2512 : Лютий 02, 2023, 11:32:07 »
Скільки ще таких "жіночок" обох статей сидять на своїх теплих місцях?

Offline Охтирка

« Reply #2513 : Лютий 02, 2023, 11:36:41 »
Дохуя. І якщо хтось думає, що війна сильно змінила список бажань отієї, то хуй вам. Про війну там хіба щось такого "хачю чтоби єта все пабистрее закончілось, і я снова паехала в лондон с новім любімим мужчіной."

Offline Юльчча

• Львів
« Reply #2514 : Лютий 02, 2023, 11:40:55 »
Дохуя. І якщо хтось думає, що війна сильно змінила список бажань отієї, то хуй вам. Про війну там хіба щось такого "хачю чтоби єта все пабистрее закончілось, і я снова паехала в лондон с новім любімим мужчіной."
Та шуба соболіна мені спокою не дає. Скільки можливостей би не було, все одно отой колгосп в голові так і залишається.

Offline Фрипп

« Reply #2515 : Лютий 02, 2023, 11:41:39 »
Я все ж таки наполягатиму, що клаптик паперу це не теж саме, що золотий батон. Вибачте.

Offline Охтирка

« Reply #2516 : Лютий 02, 2023, 11:53:14 »
Я все ж таки наполягатиму, що клаптик паперу це не теж саме, що золотий батон. Вибачте.
Як на мене, то гірше. Бо золотий батон Януковича -- то цілком відповідає його життєвому шляху, де від тяжкого дитинства сироти і сидельця-малолітки нікуди не подінешся. Я тут особистість, яка мала нормальні стартові умови, але постійне перебування в наскрізь прогнилій державній системі сформувало те, що маємо. Людина з 1995 року в податковій. Звісно, там не всі такі, але ті, які вибилися на керівні посади -- більш-менш отаке. І ходять по колу. Зачистка -- десь заховалися, а потім знову випливають і заробляють міліон за рік.

Offline Ash

« Reply #2517 : Лютий 02, 2023, 12:14:13 »
Як на мене, то гірше. Бо золотий батон Януковича -- то цілком відповідає його життєвому шляху, де від тяжкого дитинства сироти і сидельця-малолітки нікуди не подінешся. Я тут особистість, яка мала нормальні стартові умови, але постійне перебування в наскрізь прогнилій державній системі сформувало те, що маємо. Людина з 1995 року в податковій. Звісно, там не всі такі, але ті, які вибилися на керівні посади -- більш-менш отаке. І ходять по колу. Зачистка -- десь заховалися, а потім знову випливають і заробляють міліон за рік.

Знаєте, що мене у всьму цьому найбільше вкурвлює? Не шуба, не міліон, а те, що  весь цей корупційний схематоз  та хабари вони називають "заробити". Не вкрасти,  вичавити, або ще якось, а "заробити". Ненавиджу.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #2518 : Лютий 02, 2023, 12:59:16 »
+100
І особливо чутливим - я б хотів, щоб мені продемонстрували не клаптик з побажаннями, а страту на місці. У прямому ефірі, без обговорень і блюру.
Сподіваюсь дочекатися.
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline Охтирка

« Reply #2519 : Лютий 02, 2023, 13:00:10 »

Знаєте, що мене у всьму цьому найбільше вкурвлює? Не шуба, не міліон, а те, що  весь цей корупційний схематоз  та хабари вони називають "заробити". Не вкрасти,  вичавити, або ще якось, а "заробити". Ненавиджу.
Більше того, вони зневажають всіх тих, хто заробляє своєю працею. Навіть якщо йдеться про СЕО компаній, банків, тих хто на своїх посаді дійсно заробляють мільйони. Вони для них ідіоти, бо пахали, щоб заробити. Для них крутизна -- це заробити на схемі та розпилі.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.