Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:53:49Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 08:43:26Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:36:00Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті. і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово. Звісно нєт, бо теж маю чим займатись, та й аналогію я проводила не задля того, щоб дорікнути тобі за твою тодішню поведінку, а задля того, щоб показати, як із факту, який не те щоб дуже значний, можна роздмухнути піарну кампанію, що в майбутньому частково вливає на долю країни.
Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 08:43:26Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:36:00Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті. і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово.
Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:36:00Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті.
Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.
Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 09:05:13Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:53:49Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 08:43:26Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:36:00Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті. і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово. Звісно нєт, бо теж маю чим займатись, та й аналогію я проводила не задля того, щоб дорікнути тобі за твою тодішню поведінку, а задля того, щоб показати, як із факту, який не те щоб дуже значний, можна роздмухнути піарну кампанію, що в майбутньому частково вливає на долю країни. тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую.
Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 09:10:31Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 09:05:13Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:53:49Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 08:43:26Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 08:36:00Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті. і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово. Звісно нєт, бо теж маю чим займатись, та й аналогію я проводила не задля того, щоб дорікнути тобі за твою тодішню поведінку, а задля того, щоб показати, як із факту, який не те щоб дуже значний, можна роздмухнути піарну кампанію, що в майбутньому частково вливає на долю країни. тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую. Звісно, не буду заперечувати. Все, що ми пишемо, характерізує не тих, про кого ми пишемо, а нас самих.
Цитата: Зрада від Січень 24, 2023, 09:16:19Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 09:10:31тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую. Звісно, не буду заперечувати. Все, що ми пишемо, характерізує не тих, про кого ми пишемо, а нас самих.що ж, ти тоді вже видала собі чудову характеристику.
Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 09:10:31тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую. Звісно, не буду заперечувати. Все, що ми пишемо, характерізує не тих, про кого ми пишемо, а нас самих.
тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую.
3амість судуCпойлер
Цитата: Roman_V_M від Січень 20, 2023, 18:26:29Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?ні, всі передадуть свої танки, доки німці будуть робити інвентаризацію. поляки вже однозначно з цього приводу висловилися.
Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?
Цитата: Shannou від Січень 20, 2023, 18:29:37Цитата: Roman_V_M від Січень 20, 2023, 18:26:29Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?ні, всі передадуть свої танки, доки німці будуть робити інвентаризацію. поляки вже однозначно з цього приводу висловилися. Не питайте, звідки я все знаю
3амість суду
Цитата: Солоха від Січень 24, 2023, 10:46:193амість судуЗпиздженого в армії джипа він повернув чи так і звільнився, з "тахо" разом?
Цитата: Shannou від Січень 24, 2023, 11:23:22Цитата: Shannou від Січень 20, 2023, 18:29:37Цитата: Roman_V_M від Січень 20, 2023, 18:26:29Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?ні, всі передадуть свої танки, доки німці будуть робити інвентаризацію. поляки вже однозначно з цього приводу висловилися. Не питайте, звідки я все знаю It was only logical І ще вони дозволили навчання. Дозволяти навчання якщо позитивного рішення не планується то цинізм зависокий навіть для шольца.
Дозволяти навчання якщо позитивного рішення не планується то цинізм зависокий навіть для шольца.
В рецептах за ГОСТами яйця пишуть в грамах, взагалі не бачу в тому, щоб їх так і закупляти для некустарного харчового виробництва, нічого дивного. Більше того, не виключала б, що в штуках їх відмовлялись контрактувати, бо хто і як потім буде в кілограми переводити? А товаровєд має досвід в промисловому харчовому виробництві чи в роздрібній торгівлі?Апд. Сходила почитала договір, там прописані яйця в штуках, 17 грн. за штуку. Щось таке, гуртовий кілограм яєць (це приблизно 2 десятки) не може коштувати 17 грн - це замало, 170 теоретично може, якщо договір укладений на рік і постачальник закладає інфляційні очікування відсотків на 40 річних. Але це я вже полінувалась розбирати. Мутна і історія, і пояснення.
Ще один минулий замміністра Мінрегіону - Іван Лукеря подав у відставку. Лукеря відповідав за Велике будівництво та регіональний напрям.
Спикер Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат заявил, что в США уже определились с типом самолетов, который поставят Украине, а также со сроками обучения летчиков.
Цитувати (виділене)Ще один минулий замміністра Мінрегіону - Іван Лукеря подав у відставку. Лукеря відповідав за Велике будівництво та регіональний напрям.
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.