Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Online Teagan

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #2100 : Січень 24, 2023, 09:09:33 »

В Пентагоне отметили, что украинские военные успешно контратакуют в районе Креминной.
https://t.me/yigal_levin/39363

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #2101 : Січень 24, 2023, 09:10:31 »

Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.
Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті.
і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово.
Звісно нєт, бо теж маю чим займатись, та й аналогію я проводила не задля того, щоб дорікнути тобі за твою тодішню поведінку, а задля того, щоб показати, як із факту, який не те щоб дуже значний, можна роздмухнути піарну кампанію, що в майбутньому частково вливає на долю країни.

тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Зрада

« Reply #2102 : Січень 24, 2023, 09:16:19 »

Так, її відсутність, коли пишеш, що пам'ятаєш прочитане. При цьому спотворивши його сенс, не вказавши конкретно про кого йде мова і тд. Ладно, мені ще на це час витрачати не вистачало.
Вневнена, що ті твої часи не я одна пам'ятаю, тому висловлювання про спотворення сенсу залишу на твоїй совісті.
і обов'язково зараз наведеш посилання, що підтверджує твої слова про "Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії". Бо в мене і з совістю і з пам'яттю все чудово.
Звісно нєт, бо теж маю чим займатись, та й аналогію я проводила не задля того, щоб дорікнути тобі за твою тодішню поведінку, а задля того, щоб показати, як із факту, який не те щоб дуже значний, можна роздмухнути піарну кампанію, що в майбутньому частково вливає на долю країни.

тобто якщо я буду колись писати про маловідомого дописувача з психічними розладами щоб провести якісь аналогії, то ти не будеш заперечувати. ок, дякую.
Звісно, не буду заперечувати. Все, що ми пишемо, характерізує не тих, про кого ми пишемо, а нас самих.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2103 : Січень 24, 2023, 09:20:25 »

Звісно, не буду заперечувати. Все, що ми пишемо, характерізує не тих, про кого ми пишемо, а нас самих.
що ж, ти тоді вже видала собі чудову характеристику.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #2104 : Січень 24, 2023, 09:23:39 »
Дитячий садок (с)
Прошу вибачення, якщо це було дуже образливо для чутливих натур.

Offline Зрада

« Reply #2105 : Січень 24, 2023, 09:23:51 »

що ж, ти тоді вже видала собі чудову характеристику.
Та не я одна.:)

Offline Фрипп

« Reply #2106 : Січень 24, 2023, 09:29:41 »
Я, доречі, теж пам'ятаю про траст і Ротшильдів, але без деталей, тим паче без Шенноу як провідника.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2107 : Січень 24, 2023, 10:02:16 »
До речі, раз уж ми підняли це питання, що там траст? Повернув вже все у власність Петра?

Offline Фрипп

« Reply #2108 : Січень 24, 2023, 10:17:57 »
Нічого не чув і нагуглити не зміг.
В мене заздрості до чужих статків немає, так що мені трохи пофігу на це.

Та і взагалі, я не вважаю ен особистість вирішальною в процессах в країні. Система рулить, і систему потрібно міняти, а не дорікати Пороху за гроші. А Бубочці слабо і те і інше.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2109 : Січень 24, 2023, 10:34:44 »
Я також нічого не знайшов. Тут справа не в заздрощах, а дійсно цікаво, з огляду на те, скільки ми витратили часу на обговорення цього питання, чи дійсно була така передача, чи все ж ні. Та, думаю, вже не дізнаємося.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2110 : Січень 24, 2023, 10:45:17 »
Міністр оборони підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника

В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #2111 : Січень 24, 2023, 10:46:19 »
3амість суду

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2112 : Січень 24, 2023, 11:02:52 »
3амість суду
Cпойлер
Звідки в цього чувака честь?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2113 : Січень 24, 2023, 11:15:56 »
Решение Германии по танкам «Леопард» последует вскоре, все страны, которые имеют эти танки, могут готовить их к передаче Украине — генсек НАТО Столтенберг

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2114 : Січень 24, 2023, 11:23:22 »
Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?
ні, всі передадуть свої танки, доки німці будуть робити інвентаризацію. поляки вже однозначно з цього приводу висловилися.
Не питайте, звідки я все знаю :grin:

Online Teagan

« Reply #2115 : Січень 24, 2023, 11:27:22 »
Я, до речі, цього не зрозумів. Ну з Німеччиною і її танками все зрозуміло, але свої "Леопаррди" також хотіли дати декілька країн, зокрема Польща. Але, наскільки я знаю, у такому випадку свою згоду повинен дати первинний виробник. Тобто Німеччина забороняє давати танки узагалі всім?
ні, всі передадуть свої танки, доки німці будуть робити інвентаризацію. поляки вже однозначно з цього приводу висловилися.
It was only logical  :kos:
І ще вони дозволили навчання. Дозволяти навчання якщо позитивного рішення не планується то цинізм зависокий навіть для шольца.
Дуже хитро вони це провернули. Так задовбали всіх шо недамонедамо, шольц раз на два тижні повторював, що тепер всі радіють і вдячні що хоча б дозволили передавати іншим країнам. Але формально Німеччина танки не передавала (і не передасть бо після інвентаризації виявиться шо "в самих нема") і взагалі ні до чого. Так вони планують казать своїм россіянським партнерам після війни. І рибку з'їли і кісткою не вдавились.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2116 : Січень 24, 2023, 11:27:53 »
3амість суду
Зпиздженого в армії джипа він повернув чи так і звільнився, з "тахо" разом?

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2117 : Січень 24, 2023, 11:29:18 »
3амість суду
Зпиздженого в армії джипа він повернув чи так і звільнився, з "тахо" разом?
Та забрали його в нього після шкандалю.  :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2118 : Січень 24, 2023, 11:31:32 »
А. Тоді зрозуміло. Я б теж звільнився. :mad:

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2119 : Січень 24, 2023, 11:32:48 »
It was only logical  :kos:
І ще вони дозволили навчання. Дозволяти навчання якщо позитивного рішення не планується то цинізм зависокий навіть для шольца.

Логіка це те, чого гостро не вистачає більшості мешканців планети Земля  :pardon:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2120 : Січень 24, 2023, 11:36:27 »
Дозволяти навчання якщо позитивного рішення не планується то цинізм зависокий навіть для шольца.

Німеччина не може заборонити умовній Польщі тренувати когось на танках німецького виробництва. Анонсовані тренінги -- це був скоріше (доволі потужний) інструмент тиску на Німеччину.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #2121 : Січень 24, 2023, 11:38:55 »
В рецептах за ГОСТами яйця пишуть в грамах, взагалі не бачу в тому, щоб їх так і закупляти для некустарного харчового виробництва, нічого дивного. Більше того, не виключала б, що в штуках їх відмовлялись контрактувати, бо хто і як потім буде в кілограми переводити? А товаровєд має досвід в промисловому харчовому виробництві чи в роздрібній торгівлі?
Апд. Сходила почитала договір, там прописані яйця в штуках, 17 грн. за штуку. Щось таке, гуртовий кілограм яєць (це приблизно 2 десятки) не може коштувати 17 грн - це замало, 170 теоретично може, якщо договір укладений на рік і постачальник закладає інфляційні очікування відсотків на 40 річних. Але це я вже полінувалась розбирати. Мутна і історія, і пояснення.
Роздрібна та оптова торгівля. Підкажить, хто на практиці бачив в Україні ціну на яйця за кг.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2122 : Січень 24, 2023, 11:42:47 »
Наскільки я розумію, МО контрактує не штуки та кілограми, а раціон. Який вимірюється калоріями, харчова цінність і так далі.
І ціна за десяток яєць (навіть якщо допустити, що все в контрактах, які були опубліковані ЛБ, правильно) тут взагалі ні до чого. Бо важлива кінцева вартість\наповненість добового раціону

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2123 : Січень 24, 2023, 11:50:40 »
"Не верю я, не может солдат съесть два мешка брюквы за день"©
Вот тут хорошо объясняют
https://t.me/IrritableOrcChannel/3720

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2124 : Січень 24, 2023, 11:53:03 »
Цитувати (виділене)
Ще один минулий замміністра Мінрегіону - Іван Лукеря подав у відставку. Лукеря відповідав за Велике будівництво та регіональний напрям.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2125 : Січень 24, 2023, 11:55:44 »
Спикер Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат заявил, что в США уже определились с типом самолетов, который поставят Украине, а также со сроками обучения летчиков.

@yigal_levin

Offline Фрипп

« Reply #2126 : Січень 24, 2023, 12:02:07 »
Будєм всєх бамбіть (с)

Вибачте  :smilie5:

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #2127 : Січень 24, 2023, 12:24:15 »
Спикер Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат заявил, что в США уже определились с типом самолетов, который поставят Украине, а также со сроками обучения летчиков.
Добре, якщо правда, але це справа нешвидка, кінець цого року в кращому випадку. Тип, скоріш за все, F-16 із міркувань вартості експлуатаціх та доступності запчастин. Щеб парочку E-2 до них, але це вже навряд чи.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2128 : Січень 24, 2023, 13:03:32 »
Ну так і війна у нас надовго. І після перемоги в будь якому випадку на західні літаки будемо переходити (бо радянських вже не буде). І краще на американські ніж на європейські.
Так що визначилися, почали вчитися -- ну й добре.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #2129 : Січень 24, 2023, 13:44:01 »
Цитувати (виділене)
Ще один минулий замміністра Мінрегіону - Іван Лукеря подав у відставку. Лукеря відповідав за Велике будівництво та регіональний напрям.
Зрозумів, що зараз почнуть перевіряти суми підрядів.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.