Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline BigSister

• Німеччина
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #960 : Грудень 21, 2022, 16:29:31 »
Просто спостерігаю і  кажу що бачу. Влада в нас вже узурпована повністю. Страною керує "адміністратор офісу", всі  представникі влади зелені або позеленівші риги. Оппозицію випхали зі всіх ефирів. Мудрий нарід розказує що якби Порошенко був президентом то давно би вже здав нас путіну. Він і зара їздить по заграницям піарицця і заважає бубачкє перемогти. Тому подарунки від Рошен купувати не можна ні в якому разі.
На мою думку перемогти хуйло нам допоможуть, а після цього умовний Захід пішле нас... Виконувати умови для отримання кредитів. На цьому все. :unknown:
Нмд, якщо українці бажають до ЄС, вони змусять владу змінити закони чи скинуть цю владу (у людей вже є зброя).
Заходу потрібно кудись інвестувати. Мордор накрився тазиком. У України є шанс.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #961 : Грудень 21, 2022, 16:47:29 »
Можна передати оркам для стотисячного красивий мішечок. З вишитою калиною.
Тю, ля, а шо?

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
« Reply #962 : Грудень 21, 2022, 16:49:21 »
Сьогодні 300 днів від початку повномасштабного вторгнення рашистів.  За цей час:

Триста - відсмоктуй у «укронациста».
Cпойлер
Вибачте, не змогла утриматися.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #963 : Грудень 21, 2022, 16:53:57 »
Нмд, якщо українці бажають до ЄС
Українцям арестовіч розповість що нічого гарного в тій Європі нема, ми завжди все робили самі, в нас свій особливий шлях і 73 відсотка з цим погодяться. Те саме що в березні було про сцикливе та нікому непотрібне НАТО.

Offline vs

« Reply #964 : Грудень 21, 2022, 16:58:17 »
Нойнець

Цитувати (виділене)
А ведь сегодня сотый раз как Киев взяли за три дня.

Offline Eney

« Reply #965 : Грудень 21, 2022, 16:59:32 »
Українцям арестовіч розповість що нічого гарного в тій Європі нема, ми завжди все робили самі, в нас свій особливий шлях і 73 відсотка з цим погодяться. Те саме що в березні було про сцикливе та нікому непотрібне НАТО.
На Майдани виходять ті, що входять у 25%
Думаю, не для того Захід вкладається в Україну, щоб потім просто піти з неї.

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #966 : Грудень 21, 2022, 17:02:14 »
Закони приймає не народ.
Дивись, Майдан мав представництво в Раді (=опозиційні партії), яки мали достатньо голосів, щоб приймати легітимні закони чи постановлення. Тому були підтримані політично всім цивілізованим світом.
Зараз опозиція - в тої меншости як вона є - вже нічого не зможе. Будь-який протест не матиме легітимного представництва і стане просто заколотом.

Цитувати (виділене)
Зараз, під час війни, просто неможливо воювати і з Мордором, і з власною владою. Хоча і зараз, згідно до новин на Цензорі, деякі українці не мовчать.
Отож. Тому ця влада втричі огидна, бо діє проти своїх же україноцентричних громадян. Хуйло вбиває їх фізично на фронти, а ці гниди вбивають їх політично в тілу.
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline fakir

« Reply #967 : Грудень 21, 2022, 17:09:59 »
73 відсотка від 61 го - 45 від усіх, якщо бути чесним

Offline Milena

« Reply #968 : Грудень 21, 2022, 17:33:11 »
Майдан без Бабченка стався, то й зараз без нього якось обійдемся. Вибачте шо мені не подобається його зверхній (м'яко кажучи) панібратьський тон.
Так тобі його тон не подобається, чи правда, про яку він пише? І ти не хочеш думати про те, до яких наслідків може привести зосередження влади "в одних руках"? І що, після війни знову Майдан? До речі, Бабченко був на Майдані, і писав про нього, що писав - почитати не завадить.   

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #969 : Грудень 21, 2022, 18:26:07 »
Ти нагадуєш зараз лапчату русню з її одвічними відмовками  :(
Вибач, але мені шкода марнувати час на дискусіїї у майбутньому часі та ще й через "посередника". Важливо не те, з чим, можливо, погодяться можливі 73 відсотка, а що повинні робити ті багато відсотків, котрих тоталітаризм не задовольняє.

Дивись, Майдан мав представництво в Раді (=опозиційні партії), яки мали достатньо голосів, щоб приймати легітимні закони чи постановлення. Тому були підтримані політично всім цивілізованим світом.
Зараз опозиція - в тої меншости як вона є - вже нічого не зможе. Будь-який протест не матиме легітимного представництва і стане просто заколотом.
Я ніколи не чула, щоб люди, які виходили на Майдан, цікавились у той час (чи пізніше) відношенням Заходу до їх дій. Тоталітаризм є зло; громадяни не зобов'язані його терпіти. Революція проти тоталітаризму - не заколот і не злочин. Впевнена, що Захід (якщо тебе цікавить "його" думка) українців підтримає.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #970 : Грудень 21, 2022, 18:29:04 »
Після війни буде новий майдан. або, принаймі, ми до цього активно движимося. Це було видно вже з весни по законам, скандалам, по відношенню до волонтерів, до Пороху.

Але Бабченко просто бісить. Своєю балобольністю: про ядерні вдари и через декілька тижнів - про себе на Абрамсі в москві. і так по колу. Своєю бескінечною  згадкою, як він служив. своює звичкою повчати.

Тай багато блогерів бісять - їм треба донати та підпісники, тому вони роблять дуже ємоційний контент.
Злобная заинька

Offline Eney

« Reply #971 : Грудень 21, 2022, 18:31:18 »

Offline Teagan

« Reply #972 : Грудень 21, 2022, 18:35:51 »
Тай багато блогерів бісять - їм треба донати та підпісники, тому вони роблять дуже ємоційний контент
Експлуатують  пiдвищену емоцiйнiсть i страхи заради особистоi вигоди. Це дiйсно гидко пiд час вiйни.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #973 : Грудень 21, 2022, 18:39:11 »
На Майдани виходять ті, що входять у 25%
73 відсотка від 61 го - 45 від усіх, якщо бути чесним
Навіть 25% - це сила, а 55% - люта силища :)

І що, після війни знову Майдан?
Нмд, саме так. Не можна зволікати і давати тоталітаризму можливість зміцнити.

Offline Teagan

« Reply #974 : Грудень 21, 2022, 18:40:38 »
Майдан без Бабченка стався, то й зараз без нього якось обійдемся. Вибачте шо мені не подобається його зверхній (м'яко кажучи) панібратьський тон.
Так тобі його тон не подобається, чи правда, про яку він пише? І ти не хочеш думати про те, до яких наслідків може привести зосередження влади "в одних руках"? І що, після війни знову Майдан? До речі, Бабченко був на Майдані, і писав про нього, що писав - почитати не завадить.   
Та читала я його дописи про Майдан. Не подобаэться його тон, манера, вiдношення. Повчально й зверхньо. Я про це два рази вже написала, не треба менi приписувати зайвого. А питання якi вiн пiдiймаэ, э кому  пiдiймати в нас. Без цього гидкого приниження аудиторii до якоi вiн звертаэться. Я його не читаю, але якшо вже принесли його фэээ, то я теж можу висловити своэ.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #975 : Грудень 21, 2022, 18:42:42 »
Не подобаэться його тон, манера, вiдношення. Повчально й зверхньо. А питання якi вiн пiдiймаэ, э кому  пiдiймати в нас. Без цього гидкого приниження аудиторii до якоi вiн звертаэться.
:plusone:

Offline chucha

« Reply #976 : Грудень 21, 2022, 18:45:20 »
Експлуатують  пiдвищену емоцiйнiсть i страхи заради особистоi вигоди

А у чому особиста вигода Бабченко, наприклад?

Offline Eney

« Reply #977 : Грудень 21, 2022, 19:16:07 »
Цитувати (виділене)
Бахмут повністю зачищений від окупантів! 46 ОДШб повідомили, що зачистили приватний сектор від вагнерівців!
Слава ЗСУ!

Offline Teagan

« Reply #978 : Грудень 21, 2022, 19:18:22 »

Ну він же "живе лише на ваші донати нажаль". Мабуть хтось йому таки донатить за таке емоційне поливання гімном. Спочатку россіян, потім руссолібералів, тепер українців. Письменницький стиль дуже обмежений, поливає однаково. Тільки трохи не відстрелює кого саме. Хоча комусь норм, як виявляється.

Offline Eney

« Reply #979 : Грудень 21, 2022, 19:31:07 »
Цитувати (виділене)
Деталі щодо нового пакету військової допомоги від США:

- 1 батарея Patriot + боєприпаси
- боєприпаси до HIMARS
- 500 високоточних 155-мм снарядів
- 10 мінометних систем 122-мм та 10 000 мін
- 10 мінометних систем 82-мм
- 10 мінометних систем 60-мм
- 37 бронемашин Cougar
- 120 машин HMMWV
- 6 броньованих легких авто
- ракети HARM
- високоточні авіаційні боєприпаси
- понад 2700 одиниць гранатометів і стрілецької зброї
- прилади нічного бачення і оптика
- протипіхотні міни Claymore
- засоби зв‘язку
- індивідуальна броня
- 45 000 снарядів 152-мм
- 20 000 снарядів 122-мм
- 50 000 реактивних снарядів до БМ-21
- 100 000 танкових снарядів 125-мм
- супутникові термінали та послуги
- фінансування навчання, обслуговування та підтримки.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #980 : Грудень 21, 2022, 20:02:57 »
Так, Бабенко вже трохи охуїв. Коли він накатав здоровезне злобне простирадло, про те, який Зеленський мудак бо не втік за кордон...ну то вже край, знаєте. Може в нас і перебільшують героїчність цього факту, але звинувачувати в цьому...  :kos:

Offline AVI

« Reply #981 : Грудень 21, 2022, 20:05:53 »
Не месте Залужного и генштаба я бы потроллил русню и в сводке за завтра-послезавтра таки дал сокровенное 100500 "хороших русских", учитывая, что "перетоки" между днями все равно есть.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #982 : Грудень 21, 2022, 20:06:52 »
Не месте Залужного и генштаба я бы потроллил русню и в сводке за завтра-послезавтра таки дал сокровенное 100500 "хороших русских"
Так там 260 залишається. Зазвичай щодня більше, тож і троліти не доведеться.

Offline SergJant

« Reply #983 : Грудень 21, 2022, 20:17:05 »
Так там 260 залишається. Зазвичай щодня більше, тож і троліти не доведеться.
Просто 100500 смачніше звучить  ::)

Offline chucha

« Reply #984 : Грудень 21, 2022, 20:24:30 »

Ну він же "живе лише на ваші донати нажаль". Мабуть хтось йому таки донатить за таке емоційне поливання гімном. Спочатку россіян, потім руссолібералів, тепер українців. Письменницький стиль дуже обмежений, поливає однаково. Тільки трохи не відстрелює кого саме. Хоча комусь норм, як виявляється.

Він не поливає українців. И чимало робить для нашей країни, насправді. Чесно, я не розумію той хвіли хейта. У світи багато людей, чій способ донесення думок досить далекий від чиїх то очікувань. Ну можно просто не читати.

Offline fakir

« Reply #985 : Грудень 21, 2022, 20:50:51 »
Бабченко дуже добре знає росіян і дуже гарно може їх передбачати. Чому він вирішив, що дуже добре знає українців і теж може їх передбачати, незрозуміло. Адже його передбачення стосовно українців ніколи не збуваються. :unknown:
Він навіть не може передбачити те, що ставлячи українців на один щабель з росіянами, сам випускає на волю власного москаля.

Offline Eney

« Reply #986 : Грудень 21, 2022, 20:53:26 »
Якесь воно снуле. Най йому бог здоровля, але я відписався від нього з усіх ресурсів. Гнітить. Це такий собі Арестович зі знаком мінус.

Offline fakir

« Reply #987 : Грудень 21, 2022, 20:55:15 »
Цитувати (виділене)
Вообще, конечно, удивительно, что ни на каких москальских телегах (а я сижу на куче москальских телег) нету авторской аналитики о том, что на самом деле Зеленский сбежал в США, потому что знает, что Украине осталось недолго.

То есть даже по их меркам сиюминутного пиздежа, которые лично я считаю невероятными, циклопическими, неповторимого исторического масштаба, такой пиздеж будет слишком сильным пиздежом, и усть-пиздюйский патриот, которого, как мне кажется, москальские журналисты презирают даже сильнее, чем его презираю я, на такое не купится.

Не верят, что смогут продать своему читателю мысль о том, что скоро Украина йок. Знают, что проиграют.

Поздравляю в таком случае всех с самой длинной ночью в году и сегодняшним наконец-то стотысячным москальским трупом.
https://t.me/notnets/1396

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #988 : Грудень 21, 2022, 20:56:39 »
Чесно, я не розумію той хвіли хейта.
Ну, я особисто, його і не хейчу. Але вважаю, що його дуже сильно заносить останнім часом.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #989 : Грудень 21, 2022, 20:58:27 »
Вообще, конечно, удивительно, что ни на каких москальских телегах (а я сижу на куче москальских телег) нету авторской аналитики о том, что на самом деле Зеленский сбежал в США, потому что знает, что Украине осталось недолго.
Є таке. От тільки-но бачила у нашому каналі скріншоти їхніх.

0 Користувачів і 18 Гостей дивляться цю тему.