Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #990 : Грудень 21, 2022, 21:16:48 »
Зеленський у Білому Домі.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #991 : Грудень 21, 2022, 21:38:07 »
Він коли-небудь оцю термобілизну перевдягне?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #992 : Грудень 21, 2022, 21:40:34 »
ін коли-небудь оцю термобілизну перевдягне?
Та похуй. Як дадуть щось корисне - то нехай і далі героінствує..
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #993 : Грудень 21, 2022, 21:42:37 »
В Овальному кабінеті

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #994 : Грудень 21, 2022, 21:42:44 »
Він коли-небудь оцю термобілизну перевдягне?

Ну це вже чипляєтеся. Повинен жеж президент воюючієї країни якось відрізнятися від президентів мирних країн. Маю на увазі й одяг. Тобто, мені норм ці його футболки, фліски тощо, якщо хтось статистику збирає )
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #995 : Грудень 21, 2022, 21:44:58 »
До речі - він ще й в Таланах, якщо очі не помиляються? Сама б такі носила. 

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #996 : Грудень 21, 2022, 21:48:20 »
До речі - він ще й в Таланах, якщо очі не помиляються? Саме б такі носила. 
Талани  норм. А з одягом у них щось сімейне

Offline Eney

« Reply #997 : Грудень 21, 2022, 21:52:57 »
Цитувати (виділене)
Зеленський в Овальному кабінеті вручив Байдену медаль від командира батареї HIMARS

Президент США заявив, що росія намагається використовувати зиму як зброю, а також про те, що український народ "надихає світ".

Offline Eney

« Reply #998 : Грудень 21, 2022, 21:54:18 »
До речі - він ще й в Таланах, якщо очі не помиляються? Сама б такі носила.
ІМХО, щось імпортне. Нема характерного таланівського носака.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #999 : Грудень 21, 2022, 21:54:50 »
Слухайте, добре, що не в пікселі, бо він же ж ВГ. Термуха норм. І виглядає норм, і до моменту пасує.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #1000 : Грудень 21, 2022, 21:57:52 »
Бабченко дуже добре знає росіян і дуже гарно може їх передбачати. Чому він вирішив, що дуже добре знає українців і теж може їх передбачати, незрозуміло.
Згодна. Тому я уважно читаю все, що він пише про росіян, і здебільшого пропускаю те, що він пише про нас. Хоча про нас він інколи слово в слово повторює те, що ми пишемо тут. :smilie5: Але в цьому йому краще бути стриманішим.
Ну й все ж таки він дуже добру справу зараз робить.

Offline fakir

« Reply #1001 : Грудень 21, 2022, 22:00:03 »
не здивуюсь, якщо дізнаюсь, що його попросили саме в такому образі приїхати
кажуть, західному електорату дуже заходять власні політики на такому тлі
а оскільки підтримка України на заході 70 і білше, це дуже пасує обранцям  :pardon:

Offline chucha

« Reply #1002 : Грудень 21, 2022, 22:12:21 »
Чесно, я не розумію той хвіли хейта.
Ну, я особисто, його і не хейчу. Але вважаю, що його дуже сильно заносить останнім часом.
Його завжди заносить. Ну да, він такий дуже прямолінійний провокатор.

Offline fakir

« Reply #1003 : Грудень 21, 2022, 22:31:37 »
Навіть 25% - це сила, а 55% - люта силища
То у вас калькулятор зламавсь.
"25 відсотків від 61 го - менш 16 ти від усіх, якщо бути чесним" майже (с)
навіть так:
Цитувати (виділене)
7 квітня 2019 року ЦВК офіційно оголосила результати першого туру президентських виборів: Зеленський — 30,24% голосів, Порошенко — 15,95%
а хто не з нами, той проти нас, як відомо :kos:

Offline fakir

« Reply #1004 : Грудень 21, 2022, 22:55:46 »
Цитувати (виділене)
Украинский командир батареи M142 HIMARS передал через президента Зеленского свой Крест боевых заслуг вместе с личным письмом президенту Байдену.

@yigal_levin
це дуже сильно

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #1005 : Грудень 22, 2022, 00:46:24 »
Пишут, Рогозина с ДР наши поздравили - прилетело в кафе, где он праздновал. Насколько удачно поздравили пока неясно.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #1006 : Грудень 22, 2022, 00:53:33 »
Та вдало.

А поки Зеленський з Байденом посміхались в Вашингтоні, рашистам дійсно стало не до сміху в одному з ресторанів Донецька.

Бавовна завітала на день народження до колишнього керівника роскосмосу дмитра рогозіна

Вибух в ресторанно-готельному комплексі «Шеш-Беш». Там святкував рогозін.

«голова уряду днр» Віталій Хоценко отримав поранення спини.

Загинуло 2 особи, зокрема охоронець «прем'єр-міністра днр». Ця інформація потребує перевірки.

Рогозіна, судячи з інформації пропагандистів, теж зачепило.

Рогозину осколками ранило задницу🤷‍♀️
Злобная заинька

Offline Skogkatt

• Франція
« Reply #1007 : Грудень 22, 2022, 01:12:19 »
Бабченко дуже добре знає росіян і дуже гарно може їх передбачати. Чому він вирішив, що дуже добре знає українців і теж може їх передбачати, незрозуміло.
Згодна. Тому я уважно читаю все, що він пише про росіян, і здебільшого пропускаю те, що він пише про нас. Хоча про нас він інколи слово в слово повторює те, що ми пишемо тут. :smilie5: Але в цьому йому краще бути стриманішим.
Ну й все ж таки він дуже добру справу зараз робить.
Подпишусь.
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline RedCat

« Reply #1008 : Грудень 22, 2022, 07:02:28 »
ну все, слова скінчились, лишилися лише матюки

Offline Mike123

« Reply #1009 : Грудень 22, 2022, 08:54:08 »
 :yahoo: :yahoo: :yahoo: До 100500 не дотягнули :). І це правильно.

Offline Teagan

« Reply #1010 : Грудень 22, 2022, 09:00:26 »
Вітаю всіх зі стотисячником  :hot:

Offline Eney

« Reply #1011 : Грудень 22, 2022, 09:08:57 »
Прінт на футболку

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #1012 : Грудень 22, 2022, 09:16:08 »
Сотня тисяч мертвих москалів, мертвих москалів, мертвих москалів!
Сотня тисяч мертвих москалів, мертвих москалів, мертвих москалів!

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #1013 : Грудень 22, 2022, 11:27:29 »
Цитувати (виділене)
Повний текст промови Володимира Зеленського перед Конгресом США:
Cпойлер
Дорогі американці! В усіх штатах, містах і громадах. Усі, хто цінує свободу та справедливість. Цінує так само, як українці – в усіх наших містах, у кожній родині. Хай сьогодні мої слова поваги та вдячності будуть почуті кожним американським серцем!

Пані віце-президент, я дякую вам за ваші зусилля в допомозі Україні! Пані спікер, ви сміливо відвідали Україну в час повномасштабної війни! Дякую вам! Це велика честь і привілей – бути тут! Шановні члени Конгресу – від обох партій, – які теж були в Києві!

Шановні члени Конгресу та сенатори – від обох партій, – які ще побувають в Україні, я впевнений у цьому, в майбутньому! Шановні представники нашої діаспори, які присутні тут і присутні по всій країні!

Шановні журналісти! Для мене честь бути в Конгресі Сполучених Штатів Америки та звертатися до вас і до всіх американців. Всупереч усім перешкодам і похмурим сценаріям Україна не впала. Україна жива та б’ється. І це дає мені вагомі підстави поділитися з вами нашою першою спільною перемогою – ми перемогли Росію в битві за думки світу. У нас немає страху. І ні в кого у світі не повинно його бути.

Українці перемогли, і це дає нам сміливість, якою захоплюється світ. Американці перемогли, і тому вам вдалося обʼєднати глобальну спільноту заради захисту свободи й міжнародного права. Європейці перемогли – ось чому Європа зараз найбільш сильна й незалежна, ніж будь-коли й своїй історії… Російська тиранія втратила контроль над нами й більше ніколи не впливатиме на наші думки. Але ми маємо зробити все, щоб країни Глобального Півдня також здобули таку перемогу. Я знаю: у росіян теж може бути шанс на свободу, лише коли вони переможуть Кремль у своїх думках. Але битва досі триває. І ми повинні перемогти Кремль на полі битви. Це битва не тільки за землю, за ту чи іншу частину Європи. Це битва не тільки за життя, свободу й безпеку українців чи будь-якого іншого народу, який Росія прагне підкорити. Це битва за те, у якому світі житимуть наші діти й онуки та їхні діти й онуки. Вона визначить, чи буде це демократія – для українців і для американців, для всіх.

Цю битву не можна заморозити чи відкласти. Її не можна ігнорувати, сподіваючись, що океан чи щось інше захистять самі собою. Від Сполучених Штатів і до Китаю, від Європи й до Латинської Америки, від Африки й до Австралії – світ надто взаємопов’язаний, надто взаємозалежний, щоб хтось один міг залишитися десь осторонь і водночас у безпеці, коли триває така битва. Наші дві нації є союзниками в цій битві. І наступного року – вирішальний час у ній. Час, коли українська сміливість і американська рішучість мають гарантувати майбутнє нашої з вами свободи. Свободи людей, які стоять за свої цінності.

Пані та панове! Американці!

Учора, перед поїздкою сюди, у Вашингтон, я був на передовій, у нашому Бахмуті. У нашій фортеці на сході України, на Донбасі, яку російські військові та найманці штурмують безперервно з травня. Атаки щодня й щоночі. Але Бахмут стоїть. Ще минулого року там жили 70 тисяч людей. Зараз там лишилися одиниці цивільних. Там немає місця, яке не було б полито кровʼю. Там не буває години, коли не звучав би страшний гуркіт артилерії. Там один окоп може по кілька разів на день переходити з рук у руки після кривавих боїв, іноді рукопашних. Але український Донбас стоїть.

Російська армія використовує проти Бахмута та інших наших прекрасних міст усе, що може. Перевага окупантів в артилерії дуже відчутна. У них у рази більше снарядів, ніж є в нас. Вони використовують у рази більше ракет та авіації, ніж ми будь-коли мали. Але наші сили оборони стоять. І ми всі пишаємося ними. Російська тактика примітивна. Вони випалюють все перед собою. Вони нагнали на фронт головорізів. Вони відправляють “зеків” на війну…

Вони кинули все проти нас так само, як свого часу інша тиранія кинула все проти вільного світу у битві за Виступ. Подібно до того, як відважні американські солдати чинили опір і відбивалися від гітлерівських військ попри всі труднощі під час Різдва 1944 року, відважні українські солдати роблять те саме з військами Путіна цього Різдва. Україна стоїть і ніколи не здасться! Ось це – лінія фронту: тиранія, яка не знає дефіциту жорстокості, проти життя вільних людей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб не просто стояти в таких боях, а щоб переломити це. Щоб перемогти на полі битви. У нас є артилерія. Так. Дякую вам. Чи її достатньо? Відверто – ні. Щоб Бахмут був не лише фортецею, яка відбиває атаки російської армії, а щоб російська армія повністю відступила, потрібно більше гармат і снарядів. У такому випадку, як і в битві під Саратогою, боротьба за Бахмут змінить перебіг і нашої війни за незалежність і свободу. Якщо ваші “Патріоти” зупинять російський терор проти наших міст, це дасть змогу українським патріотам повною мірою працювати на захист нашої свободи.

Якщо Росія не дістає до наших міст артилерією, вона намагається знищити їх ракетами. Ба більше, Росія знайшла спільника в цій геноцидній політиці. Це Іран. Іранські вбивчі дрони, які йдуть до Росії сотнями, стали загрозою для нашої критичної інфраструктури.

Так один терорист знаходить іншого. І це питання часу, коли вони вдарять по інших ваших союзниках, якщо ми не зупинимо їх зараз. Ми повинні зробити це! Я вважаю, що не має бути якихось табу між нами в союзництві.

Україна ніколи не просила й не просить, щоб американські солдати воювали на нашій землі замість нас. Запевняю вас, що українські воїни чудово можуть самі керувати американськими танками й літаками. Фінансова допомога також критично важлива. І я хотів би подякувати вам як за фінансові пакети, які ви вже надали нам, так і за ті, щодо яких ви, можливо, ухвалите рішення. Ваші гроші – це не благодійність. Це інвестиція у глобальну безпеку та демократію, до якої ми ставимося найвідповідальніше. Росія може зупинити цю агресію, якщо захоче. Але ви можете прискорити нашу перемогу, я знаю це. І вона доведе будь-якому потенційному агресору, що вже нікому не вдасться порушити кордони іншого народу, чинити звірства й царювати над людьми проти їхньої волі. Наївно чекати кроків до миру від Росії, якій подобається бути державою-терористом.

Росіяни ще отруєні Кремлем. Відновлення міжнародного правопорядку – наше спільне завдання. Нам потрібен мир. Україна вже дала відповідні пропозиції, і щойно я обговорював їх із Президентом Байденом – нашу формулу миру. Десять пунктів, які можна й треба реалізувати заради нашої спільної безпеки, гарантованої на десятиліття вперед. І саміт, який можна провести, – я радий відзначити сьогодні, що Президент Байден підтримав цю нашу ініціативу. Кожен із вас, пані та панове, може сприяти в її реалізації. Щоб лідерство Америки залишалося беззаперечним, двопалатним і двопартійним. Ви можете посилювати санкції так, щоб змусити Росію відчувати, наскільки руйнівна її агресія. У ваших же силах – допомогти нам притягти до відповідальності всіх, хто розвʼязав цю неспровоковану й незаконну війну. Зробімо це! Хай держава-терорист відповідає за терор та агресію й відшкодує всі завдані війною збитки. Хай світ бачить, що Сполучені Штати – тут!

Пані та панове! Американці! За два дні ми будемо святкувати Різдво. Можливо, при свічках. Не тому, що так більш романтично. А тому, що не буде світла. Мільйони не матимуть ні опалення, ні води. Все це буде наслідком російських ракетних і безпілотних ударів по нашій енергетичній інфраструктурі. Але ми не скаржимося. Ми не дивимося, кому легше. Ваш добробут є результатом вашої національної безпеки, результатом вашої боротьби за незалежність і ваших численних перемог. Свою війну за незалежність і свободу ми, українці, також пройдемо гідно та успішно. Ми святкуватимемо Різдво. І навіть якщо не буде електрики, світло нашої віри в нас самих не згасне.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1014 : Грудень 22, 2022, 11:35:28 »
Нойнець

Каждый празднует стотысячного москаля по своему.

Зеленский полетел праздновать к Байдену в Вашингтон.

А Рогозин получил проникающее ранение жопы.

И, подозреваю, не он один.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
« Reply #1015 : Грудень 22, 2022, 11:45:04 »
На суперавіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов" знов щось горіло.

Offline Eney

Offline Skogkatt

• Франція
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #1018 : Грудень 22, 2022, 14:41:58 »
Я виключно задля фактажу - ну це ж не мертві руські, 100 тисяч яких, це ж «бєзвозвратниє потєрі»? Тобто усі загалом - й вбиті, й поранені до ступені інвалідності та непридатності до служби, й ті що в полоні, й зниклі без весті? Чи я щось не так розумію?
« Останнє редагування: Грудень 22, 2022, 15:18:52 від Ксеня »

Offline Eney

« Reply #1019 : Грудень 22, 2022, 14:44:03 »
Я виключно задля фактажу - ну це ж не мертві руські, 100 тисяч яких, це ж «бєзвозвратниє потєрі»? Тобто усі загалом - й вбиті, й поранені до ступені інвалідності та непридатності до служби, й ті що в плену, й зниклі без весті? Чи я щось не так розумію?
Вбиті російські солдати (без ЧВК і ордловців).

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.