Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13500 : Серпень 06, 2025, 11:59:50 »
Уряд призначив Олександра Цивінського директором БЕБ.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #13501 : Серпень 06, 2025, 13:53:46 »
Але поліграф таки ж пропхали

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #13502 : Серпень 06, 2025, 13:58:23 »
Хрень этот их полиграф, чушь собачья. Гадание на кофейной гуще и то научнее, чем полиграф.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13503 : Серпень 06, 2025, 15:09:33 »
Хрень этот их полиграф, чушь собачья. Гадание на кофейной гуще и то научнее, чем полиграф.
Не в тому суть. Наскільки я розумію, цю процедуру включили експромптом - на хіба?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13504 : Серпень 06, 2025, 20:02:02 »
 :kos:

Білий дім: «Зустріч путіна і посланця Трампа Віткоффа пройшла добре. росія прагне продовжувати взаємодію із США».

Також представник Білого дому заявив, що вторинні санкції проти рф будуть запроваджені в пʼятницю.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13505 : Серпень 06, 2025, 20:54:09 »
Зеленський після розмови з Трампом:
«Наша спільна позиція з партнерами абсолютно чітка: війна має завершитись. І це має бути чесне завершення. У розмові також взяли участь європейські лідери, і я вдячний кожному з них за підтримку. Ми обговорили те, що було озвучено в Москві.

Україна обов’язково захистить свою незалежність. Нам усім потрібен тривалий і надійний мир. Росія має закінчити війну, яку сама ж і розпочала. Дякую всім, хто підтримує Україну».

Offline Mike123

« Reply #13506 : Серпень 06, 2025, 21:47:30 »
Що там трапилося таке, що всі пишуть виключно загальні фрази? Чому не написати, що рашка знов на всіх положила?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #13507 : Серпень 07, 2025, 08:38:46 »
Схоже, Україні знову будуть вивертати руки у "територіальних питаннях".
Цитувати (виділене)
Рубио выступал за полчаса до Трампа. Как всегда, сказал больше, чем Трамп, но, в отличие от Трампа, не сказал ничего обнадёживающего, скорее наоборот. Ещё и говорил какими-то загадками.

Значит, главное из слов Рубио: Россия впервые за всё время предложила нечто осязаемое - какие-то конкретные условия, да так, что теперь стало понятно, чего она хочет, что не было понятно ранее.

И вот Рубио сразу предупреждает, что это "нечто" не слишком приемлемо для Украины. Но при этом всё равно предлагает сближать позиции и как бы намекает, что Украине что-то из этого "нечто" нужно будет принять.

При этом Рубио называет ключевым "территориальный вопрос".

Вот загадка: что это за неприемлемое территориальное "нечто"?
И не ебанина ли это какая-то очередная манипулятивная, которую администрация Трампа по старой привычке не может сразу разглядеть? Очень похоже, что это именно так.

Цитаты:

▪️Если мы сможем добиться прогресса, то возможность для встречи президента [Трампа] как с Путиным, так и с Зеленским, представится очень быстро. Но, очевидно, многое должно произойти перед тем, как это станет возможным. Не знаю, будет ли встреча на следующей неделе или нет. Увидим. Это может занять часы, дни, недели. Мы не знаем.

▪️Нам ещё нужно добраться до того момента, чтобы такая встреча была продуктивной и имела смысл. Сегодня был хороший день, но у нас полно работы впереди. И много препятствий предстоит преодолеть.

▪️[А что вообще для Путина означает окончание войны, он много об этом говорит, но что это? Прекращение огня, на которое он ни разу не соглашался?] Я не буду вдаваться в подробности сегодняшних обсуждений, чтобы не навредить. В какой-то момент прекращение огня должно стать частью этого процесса.

▪️Ключевой элемент окончания войны - территориальные вопросы. Должны быть уступки от россиян и от украинцев, это сложно. Украинцы заплатили огромную цену в этой войне. Эти уступки непросты, их нужно продать своему народу. Но я думаю, что все хотят закончить войну.

▪️Впереди ещё много работы, и я не хочу преувеличивать. Но сегодня мы точно ближе к цели, чем были вчера.

▪️[Есть ли среди предложений, с которыми вернётся Уиткофф, прекращение огня?] Да.

▪️[Когда? В четверг? В пятницу? В понедельник? Это вообще обсуждалось?] Я не могу сказать о конкретном времени. Конкретное время не обсуждалось. Я думаю, сейчас мы лучше понимаем условия, при которых Россия будет готова закончить войну. Нужно посмотреть, насколько мы можем сблизить позиции [россиян и украинцев].

▪️Сейчас у нас впервые появились конкретные вещи, которые Россия запросила, чтобы закончить эту войну. До этого у нас такого не было.

▪️Теперь у нас по крайней мере есть понимание, чего они требуют. Это может быть не то, что Украина сможет принять, но по крайней мере это даёт нам контуры того, что мы должны проработать. Теперь у нас по крайней мере есть, с чем работать.

▪️[А санкции будут введены?] Президент [Трамп] примет решение об этом в течение следующих 24-36 часов. Многое из этого зависит от прогресса, который будет сделан в течение следующей пары дней. Я не буду заранее забегать, пока ещё мы не в моменте принятия этого решения. Решение в пятницу.

▪️[Трамп будет говорить с Путиным по телефону в ближайшее время?] Может быть. Но пока ещё ничего не запланировано. Может быть в течение следующих пары дней.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13508 : Серпень 07, 2025, 13:38:23 »
Хто б сумнівакся, з 22 року про це триндять.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13509 : Серпень 09, 2025, 07:53:17 »
Вранці ворог атакував Дніпро ракетами, троє постраждалих, — ОВА
Є руйнування на території підприємства. Потрощені й авто, будівля, що не експлуатувалася. Виникла пожежа.
Впродовж доби окупанти завдали 585 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області.

Не в Аляску, а в Гаагу йому їхати треба

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13510 : Серпень 09, 2025, 12:35:25 »
Дебіл, блядь.

Спецпредставник Трампа Віткофф неправильно зрозумів слова путіна і прийняв це за поступку, – пишуть BILD з посиланням на українських чиновників

Зокрема, вимогу росії про «мирний відхід» українців з Херсона і Запоріжжя він зрозумів як пропозицію «мирного відходу» росіян з цих самих регіонів.

Також російський диктатор запропонував лише часткове припинення вогню — відмову від атак на об'єкти енергетики та великі міста в тилу, але не всеосяжне припинення вогню.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13511 : Серпень 09, 2025, 15:07:36 »
Безпілотники СБУ вразили термінал зберігання «Шахедів» у Татарстані

Сьогодні вранці далекобійні безпілотники Центру спецоперацій «А» СБУ вразили логістичний хаб, де зберігаються готові до використання «Шахеди», а також іноземні комплектуючі до них. Цей склад знаходиться у населеному пункті Кзил-Юл, Республіка Татарстан.

Безпілотник ЦСО «А» СБУ влучив у будівлю логістичного хабу. Після вибуху розпочалася пожежа. Відстань від України до точки ураження — близько 1300 кілометрів.

Служба безпеки продовжує послідовну роботу із демілітаризації російських військових об’єктів у глибокому ворожому тилу. Склади зберігання «Шахедів», якими ворог щоночі тероризує Україну, — одна із законних військових цілей. Кожна така успішна спецоперація зменшує спроможності ворога вести загарбницьку війну проти України.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13512 : Серпень 09, 2025, 15:44:04 »
То що, ніхто нікуди не їде? І правильно,он ушаков з кузєю та москвою вже пішли за вказаною адресою

https://t.me/operativnoZSU_chat/240017

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13513 : Серпень 10, 2025, 09:21:12 »
Дмитро Биков is with Dmytro Bykov.

Давайте поговоримо зважено і без інфофекалій, які нам закидає ворог.
Чутки про те, що «Європа нас здає Трампу та путіну» — абсолютно безпідставні. На зустрічі радників з нацбезпеки чітко підтверджено: Європа категорично проти будь-якого виходу України з територій, які ми контролюємо. У Великій Британії буде остаточно узгоджена спільна позиція України, ЄС і США перед переговорами Трампа з путіним. Формат зустрічі, ймовірно, — радники з нацбезпеки або міністри закордонних справ. Усі розуміють, що позиція Європи та України не влаштує путіна, і тому очікувань щодо швидкого прориву немає навіть у Трампа. США у цьому процесі — модератор між ЄС та Україною з одного боку і росією — з іншого.
Трамп пропонує провести зустріч на Алясці, підкреслюючи її символічне значення: «путін має пам’ятати, що це земля, яку Росія втратила». путін у відповідь заявив, що готовий зустрітися «в будь-якій точці світу» заради результату.
Європа та Україна готують повний пакет вимог, які повинні стати умовами мирного врегулювання: розгортання сил підтримки миру від Великої Британії, Франції та північних країн Європи, просування України до членства в ЄС, юридично закріплені гарантії безпеки з боку рф і країн-гарантів, а також інші ключові пункти. Президент США готовий підтримати цю позицію, за умови, що вона буде «реалістичною та зваженою».
Ідея «територіального обміну» — лише пропозиція Трампа, яка не має жодного статусу домовленості. Європа та Україна її не підтримують. Тиск можливий, але ми вже проходили сильніші спроби нав’язати неприйнятні рішення — і вистояли.
Трамп наполягає на участі Президента України у саміті на Алясці — особисто або онлайн. путін проти, але західні партнери тиснуть, і є висока ймовірність, що Зеленський братиме участь хоча б у форматі відеозв’язку. Наразі важливо максимально якісно підготувати українського президента до цієї зустрічі. Свою допомогу в цьому пропонують Мерц, Макрон та Стармер.
США підтвердили, що не обмежуватимуть право України на самооборону. Канали постачання зброї через НАТО залишаються без змін. Чутки про скорочення допомоги чи розвідданих — це ворожі інформаційні вкиди.
Рішень, які шкодили б нашим інтересам, наразі немає. Є чіткі позиції України, Європи та США. Йде дипломатична робота над узгодженою спільною стратегією. Панікувати зарано — з нами ведуть переговори, а не ставлять перед фактом. Важливо відокремлювати перевірену інформацію від чуток та ІПСО.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13514 : Серпень 10, 2025, 10:10:59 »
Рашисти атакували залізничний вокзал у м. Синельникове Дніпропетровської області — Укрзалізниця
Наразі через Синельникове скасовані усі поїзди та електрички.

Ворог знову атакував будівлю Сумської ОДА. Влучання прийшлось по даху будівлі, — ОВА
Обійшлось без постраждалих.

Вчора весь вечір і ніч росіяни масово перекидали танки, вантажівки з БК та живою силою, бронетехнику на Запорізький напрям. Не менш 15 тралів з танками та 10 з іншими видами бронетехники, понад 30 вантажівок з БК. Плюс - паливозаправники. Найбільше поповнення на Запоріжжя за липень-серпень.
Про це повідомляє керівник Центру вивчення окупації Петро Андрющенко.
Одночасно, зустрічні переміщення танків, БТРів та гармат з Бердянського напряму на північ Донецької області в складі організованої колони в супроводі віськової комендатури / поліції пізно ввечері. Загалом до 15 одиниць на тралах.
Росіяни значно посилюють Покровський напрям та несподівано - Запорізький, - пише Андрющенко.

https://t.me/forpost_zp/21147
« Останнє редагування: Серпень 10, 2025, 10:41:27 від Солоха »

Offline Leto

• Leto
« Reply #13515 : Серпень 10, 2025, 10:50:57 »
Знов крупний залізничний вузол, Лозова тільки недавно.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13516 : Серпень 10, 2025, 18:13:09 »
Атака КАБ на Запоріжжя, пошкоджено об'єкт транспортної інфраструктури (автовокзал), задимлення району, 9 постраждалих

https://t.me/operativnoZSU_chat/240105
« Останнє редагування: Серпень 10, 2025, 18:53:03 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13517 : Серпень 10, 2025, 19:06:07 »
Другий удар було нанесено по клініці Запорізького медичного університету. Там без постраждалих.

Offline Leto

• Leto
« Reply #13518 : Серпень 10, 2025, 20:08:48 »
Тварюки :mad:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13519 : Серпень 11, 2025, 08:16:19 »
В Запоріжжі вже 20 поранених. Крім автовокзалу, який не так давно відремонтували після попереднього прильоту, пошкоджень зазнали багатоповерхівки та приватні будинки. По області за  минулу добу всього 590 ударів.
Атаки та руйнування на  Дніпропетровщині.

Трамп зброї більше не надаватиме, не козирне це діло. І взагалі, віддавайте території та відводьте війська, не плутайтеся під ногами бізнес-слонів.
Ще у 22 вирішила для себе - якщо ці мразі увійдуть до Запоріжжя, виїзджати нікуди не буду. Підійду до першого ж і в морду плюну, хай вбиває

Offline oliki

• Hero Member
« Reply #13520 : Серпень 11, 2025, 11:14:29 »
В Запоріжжі вже 20 поранених. Крім автовокзалу, який не так давно відремонтували після попереднього прильоту, пошкоджень зазнали багатоповерхівки та приватні будинки. По області за  минулу добу всього 590 ударів.
Атаки та руйнування на  Дніпропетровщині.

Трамп зброї більше не надаватиме, не козирне це діло. І взагалі, віддавайте території та відводьте війська, не плутайтеся під ногами бізнес-слонів.
Ще у 22 вирішила для себе - якщо ці мразі увійдуть до Запоріжжя, виїзджати нікуди не буду. Підійду до першого ж і в морду плюну, хай вбиває
Солоха, обнимаю тебя!
Всё равно надеюсь, что после вашей победы обниму по-настоящему. Люто ненавижу всех россиян.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #13521 : Серпень 11, 2025, 12:53:43 »
Солоха, держитесь!  :prapor2:
А русне все вернется сполна.  :smilie9:
И американцам тоже за их предательство.
Давно хотел поблагодарить, тебя, что пишешь тут новости - это единственные сводки с фронта, которые я регулярно читаю.  :smilie1:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13522 : Серпень 11, 2025, 13:45:00 »
Дякую, піквіки.  Неподалік від прильоту живуть мо0  близькі родичі, от і тіпає. Я обіцяла станцювати, коли хло здохне, а своїх обіцянок зазвичвй дотримуюсь.  Канкан вже  якісно не подужаю,  але гопак з сороміцькими приспівками ще зможу

Online Garfield

• Nederland
« Reply #13523 : Серпень 11, 2025, 14:00:19 »
Дякую, піквіки.  Неподалік від прильоту живуть мо0  близькі родичі, от і тіпає. Я обіцяла станцювати, коли хло здохне, а своїх обіцянок зазвичвй дотримуюсь.  Канкан вже  якісно не подужаю,  але гопак з сороміцькими приспівками ще зможу

Щиро бажаю всім нам щоб була нагода подивитися! :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline Milena

« Reply #13524 : Серпень 11, 2025, 14:46:54 »

Та ж ми всі станцюємо - хто, як вміє, але так завзято, що світ нам заздритиме.

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #13525 : Серпень 11, 2025, 19:21:05 »
аби ж дожити, і втримати зброю
щось забагато 200 останніми днями, не те щоб зовсім близько, але стільки раніше не було, здається
нас реально перевіряють на стійкість. враження таке, що і в 1918 не настільки жорстко перевіряли, хоча тих часів я не бачив
якщо ми встоїмо, станцюйте за нас, добре?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13526 : Серпень 11, 2025, 21:03:45 »
Так, лїзуть щодуху, потвори. Тримайтеся, дуже вас прошу!!!

Offline ANBU

• *
« Reply #13527 : Серпень 11, 2025, 21:45:26 »
аби ж дожити, і втримати зброю
щось забагато 200 останніми днями, не те щоб зовсім близько, але стільки раніше не було, здається
нас реально перевіряють на стійкість. враження таке, що і в 1918 не настільки жорстко перевіряли, хоча тих часів я не бачив
якщо ми встоїмо, станцюйте за нас, добре?
Тримайтеся, рідненьки. Але саме головне, виживіть. Якщо щось треба пиши, будь ласка.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13528 : Серпень 12, 2025, 16:58:17 »
На Запорізькій АЕС спалахнула потужна пожежа.
Гасіння неможливе — узбережжя заміноване.
Окупанти не коментують ситуацію, а рівень загрози для станції наразі невідомий.
https://t.me/zp_radar/28322

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13529 : Серпень 13, 2025, 17:24:42 »
❗️Трамп відразу після зустрічі з путіним проінфомує про все Зеленського, – заявив канцлер Німеччини Мерц

Ще заяви Мерца та Зеленського:

• «Ми дали зрозуміти, що Україна має сидіти за столом перемовин, якщо відбудеться наступна зустріч із путіним», – Мерц.

• Україна готова і територільні питання обговорювати. Але юридичне визнання окупованих територій не обговорюється, – Мерц.

• Територіальні питання Трамп із путіним без Зеленського не обговорюватимуть, – Мерц.

• «Ми маємо готувати тристоронній формат сторін, має буде припинення вогню і гарантії безпеки», – Зеленський.

vadimhl і 3 Гостей дивляться цю тему.