Бггг.
Тарас Чорновіл
2 год ·
І я вже навіть не пробую загадувати, який із путіних справжній. Недавно прочитав у одному рашистському пабліку фразу:
"На рассєє таки объявили всеобщую мобилизацию... двойников путина".
І тепер це вже не конспірологія. Ви бачили руки пуйла в Самарканді? Він ними дуже жваво жестикулює, жодних ознак хвороби. А в нього частковий параліч частини тіла й обмежена рухливість руки. На зйомках у себе вдома, в кабінеті, в бункері тощо, там, де безпечно, це дуже добре видно. А на виїзді раптом пуйло виздоровлює. Я останнім часом не особливо відстежував анатомічні й фізіологічні особливості цієї істоти,бо справжній там, чи двійник особливого значення не має. останній раз, коли сам робив порівняння, це був його вояж на космодром "васточьний" із Лукашенком. Там точно бачив, що "царь то нє настоящій". Тому й Лука себе вів аж занадто впевнено, як не ризикує при справжньому хазяїні.
Ще наш ГУР якось аналізував, що в Тегеран літав двійник. Там були певні підстави так припускати. Але я сам не робив накладок. Однак, звернув увагу, що рухи були не пуйла. Крім того є ще одна ознака. Коли його демонстративно принижують учорашні васали (навіть ледь помітними жестами чи діями), то може бути підміна. У Самарканді навіть Киргизький президент зневажав пуйла. А китайський демонстративно відмовився з ним фотографуватися й узагалі є питання, чи розмова дійсно відбулася.
Це шокуюче, але здається, що на закордонні візити відбуває все ж двійник. Але ж спецслужби інших країн можуть такі речі встановити? Мабуть не зовсім переконливо, тому не буває демаршів. Але проба пера проходить. І виглядає пуйло там усе менш переконливо...
Просто для ілюстрації. Згадав аналіз про двійників сталіна. Не статейку, а саме непоганий аналіз. І серед ілюстрацій та аргументів було фото з якогось з'їзду. Сталін сидить одиноко й дещо позаду, а спереду все його політбюро. Річ не в тому, де хто сидить, а в повному ігнорі присутніми "вождя". Вони там зовсім не під пресингом його присутності, занадто вільні в поведінці, в жодного не помітно отого півоберту в його бік. Таке при реальному сталіні було б неможливо. Щось подібне помічаю останнім часом і з путіним. Є лише одна проблема: не відомо з яким зразком калібрувати оригінал. І чи він ще дійсно існує?