Цитата: Shannou від Вересень 14, 2022, 13:38:21Все это будет еще на нашей жизни.А ещё недавно говорил что хуйло ещё лет 20 протянет лехко и если и сменится - то на такое-же хуйло.
Все это будет еще на нашей жизни.
Після звільнення Балаклії на Харківщині стало відомо про чергові звірства росіян40 мешканців Балаклії рашисти протримали в полоні цілих пів року. Іще сотні - піддавали тортурам із застосуванням електроструму
У звільненому Ізюмі.
зверніть увагу на шеврон. хто б мені це сказав ще рік тому...
Цитата: Eney від Вересень 14, 2022, 13:46:18У звільненому Ізюмі.Cпойлерзверніть увагу на шеврон. хто б мені це сказав ще рік тому...
У звільненому Ізюмі.Cпойлер
Я розумію, що це причіпки, але бачити не можу його пику. Нудить.
Буду в'їдливим. А чому цей клоун проводить якісь заходи у ЗСУ в однострої нацгвардії?Я розумію, що це причіпки, але бачити не можу його пику. Нудить.
Звикай. Нам на неї ще шість років дивитися.Це якщо пощастить.
Ой, какая истерика в ватных пабликах и тг от этого визита - любо-дорого смотреть.
Цитата: Daena_ від Вересень 14, 2022, 15:01:31Ой, какая истерика в ватных пабликах и тг от этого визита - любо-дорого смотреть. А чо там? Говорят царь не настоящий?
На Запорожской АЭС восстановили три резервные линии электропередач, — МАГАТЭ
Пачиму у них такой хороший пиар, а у нас говно - два.
Пачиму у них такой хороший пиар...
наші як зоряний десант завжди виглядають у порівнянні з цими чортами.
Цитата: Shannou від Вересень 14, 2022, 16:23:20наші як зоряний десант завжди виглядають у порівнянні з цими чортами.В"являю, в що вони будуть одягати своїх мобілізованих.
Куда закомплексованному кагэбисту тягаться с КВНщиком и клоуном.
Коротко | "Путін програє. Слава Україні". Історична промова Фон дер Ляєн у Брюсселі: топ-10 цитат
- Мьі сдєлалі єто!
Цитата: Eney від Вересень 14, 2022, 16:37:55- Мьі сдєлалі єто!Лунає пісня з к/ф "Тітанік"
Цитата: Eney від Вересень 14, 2022, 16:24:45Цитата: Shannou від Вересень 14, 2022, 16:23:20наші як зоряний десант завжди виглядають у порівнянні з цими чортами.В"являю, в що вони будуть одягати своїх мобілізованих. думаю, шо будуть вже в спортивних костюмах та шкірянках з туфлями. погони нашиють у вагонах теплушках.
Судячи з різних ракурсів, у нього на правій руці шеврон 72-ї ОМБР, а на лівій - 10-ї ГШБ,
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.