Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #990 : Серпень 20, 2022, 22:52:48 »
По чому можна так ебашити?  :consul:
Гуси, качки, голуби.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #991 : Серпень 20, 2022, 23:02:16 »
Гуси, качки, голуби.
Генномодифіковані  8)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #992 : Серпень 20, 2022, 23:04:10 »

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #993 : Серпень 20, 2022, 23:08:04 »

Гуси, качки, голуби.
Генномодифіковані  8)
Это, видимо, наши, ирпенские.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #994 : Серпень 20, 2022, 23:08:34 »
https://twitter.com/xawkECBUoo44Lxn/status/1561062529325060098
Слухайте, я от кожного разу, коли бачу роботу ППО, думаю - куди падають оті ракети, які ціль не знайшли? І що там відбувається, там, де вони впали? Особливо якщо вони це прямо над містом густонаселеним роблять?
Вибачте, якщо дурня. Бо це ППо біля нас стільки працювали, а де падали їхні ракети, я так і не бачила...  :unknown:
Ну нічого хорошого насправді.
Від трассерів небагато лишається, а від чогось побільше таки є залишки і навіть, якщо падають десь в глушуні, для екології це недобре.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Teagan

« Reply #995 : Серпень 20, 2022, 23:08:46 »
Какая прелесть  :)

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #996 : Серпень 20, 2022, 23:15:37 »
По чому завгодно. Навіть по дрону з аліекспресу.
Чесно кажучи - не бачу в даному конкретному випадку особливих приводів для радощів та жартів. Ну хуярять вони із зенитних автоматів по чомусь - так для того ті автомати й призначені.
Коли наші збивають їхні Орлани - воно мабуть так само виглядає.
P.S. мабуть - занадто інтенсивно хуярять. Але з переляку - можна зрозуміти. Якщо щось йобне в Севастополі - з ппошників шкуру спустять. От вони на нервах та перестраховуються.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #997 : Серпень 20, 2022, 23:23:17 »
По чому завгодно. Навіть по дрону з аліекспресу.
Чесно кажучи - не бачу в даному конкретному випадку особливих приводів для радощів та жартів. Ну хуярять вони із зенитних автоматів по чомусь - так для того ті автомати й призначені.
Коли наші збивають їхні Орлани - воно мабуть так само виглядає.

Я радію самому факту, що їм доводиться хуярити.  :pardon:

А гусі то вже так, бонус. В чомусь для підняття самого настрою, в чомусь для тиску на настрій ворога, як раптом прочитає.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #998 : Серпень 20, 2022, 23:26:10 »
Я радію самому факту, що їм доводиться хуярити.  :pardon:
Так, звичайно. Те що вони вимушені це робити - дуже добре. Очевидно, що на нервах. Якщо пощастить - може щось своє захуярять якось ) Або влучать кудись не туди. Ну і на людей зайвий тиск - мабуть не дуже добре спиться в Севастополі під такий фейрверк.

Offline Teagan

« Reply #999 : Серпень 20, 2022, 23:33:15 »
Притула
Цитувати (виділене)
Вчора я дізнався, що в Україні є сотні експертів у сфері космічної галузі!

Вони ніколи не запускали ракети в космос, вони ніколи не купували супутників, але рівень їхньої експертизи зашкалює так, що не дочекавшись розширеного прес-релізу по угоді, вони наввипередки побігли шукати #зраду у, насправді, історичному для Держави кейсі.

Я не дивуюсь півнику шарію, який тупо бреше у кожному слові, у нього робота така - працювати на російську аудиторію і невілювати здобутки українського волонтерського руху.

Але коли подібні меседжі у суспільство несуть ті, хто, наче як позиціонує себе патріотами, то я не зовсім розумію, для кого ви стараєтесь?

Поки мільйони українців тішились, що волонтерський фонд забезпечив країну космічними технологіями, якими Україна ніколи не володіла, і яких не має росія, ви гралися в політику і намагались знецінити як роботу моєї команди, так і усіх, хто сприяв тому, що угода відбулась!

Мені вас шкода. Ви не вмієте радіти за чиїсь успіхи крім своїх і, на жаль, навіть війна не стала причиною того, щоб ви зрозуміли, що зараз немає «моїх» чи «твоїх», а є тільки НАШІ успіхи!

Тому, наразі, залишу вас наодинці із вашою жалюгідністю, а для усіх тих хто пишається нашим спільним здобутком трохи деталей по угоді.

1. Для чого Україні і ЗСУ супутник?
Володіння супутником компанії ICEYE дозволяє Україні отримувати ексклюзивні знімки безперервно, гарантовано та у режимі 24/7 за будь-яких погодних умов, попри дощ, сніг, туман, задимленість і пил, вдень та вночі. Ці знімки допомагають краще планувати операції, а отже, ефективніше нищити ворога.

2. То це покупка чи оренда?
Згідно з угодою, українська сторона отримує і супутник, і доступ до бази даних сузір’я супутників.

Коли спливе оплачений термін доступу до бази даних, цей супутник залишається у повній власності України — аж до закінчення терміну його функціональності на орбіті. 

Передбачена подальша перереєстрація супутника у відповідних реєстрах на Україну. Це юридична процедура, яка займає певний час, адже потребує дотримання необхідних норм, внесення змін до реєстрів тощо. 

Власником супутника є Україна, і саме українська сторона визначає, що і коли він знімає, а також в якому форматі та спектрі ми отримуємо дані. Тобто ми повністю володіємо, розпоряджаємося і користуємося знімками цього супутника. 

Згідно з угодою, супутник застрахований. Якщо з ним щось станеться до завершення гарантованого строку експлуатації, компанія-продавець зобов’язується надати українській стороні ідентичний супутник.

3. Як це працює?
На відміну від оптичного супутника, який може працювати тільки вдень та у чистому небі, SAR супутник діє як ліхтар — він “підсвічує” поверхню землі власними радіохвилями. Тому для зйомки неважливі перешкоди, ніч, хмари, дощ, туман, задимленість. SAR супутник “пробиває” все своїми радіохвилями. 

• Періодичність прольотів. 
Супутник пролітає над нашою територією двічі на добу. 
Супутникові знімки території нашої країни отримує лише українська сторона як власник супутника, тому доступ є ексклюзивним. Коли супутник не летить над територією України, ми можемо отримувати дані завдяки доступу до сузір’я SAR супутників компанії ICEYE.Таким чином забезпечується безперервне отримання даних. 

• Роздільна здатність.
Від 0,5 метра до 1 метра залежно від площі охоплення знімка. Один знімок може охоплювати площу до 225 квадратних кілометрів. 

• Швидкість отримання даних. 
Іноземні партнери дійсно забезпечують Україну супутниковими знімками, але із затримкою. 
Завдяки тому, що Україна викупила супутник, процес передачі даних від моменту знімка до моменту отримання його безпосередньо військовими підрозділами скорочується до кількох годин. За умов війни швидкість отримання інформації – це суттєва перевага.

Ще раз уклінно дякую компанії-продавцю супутника ICEYE, команді EOS Data Analytics за експертизу і особисто Максу Полякову за сприяння нашому проекту.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1000 : Серпень 20, 2022, 23:54:15 »
⚡️ Вибухи в морі біля Алупки

В Криму, в морі, від берега на відстані 2-3 кілометри - 6-7 спалахів.

Джерело: Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline chucha

« Reply #1001 : Серпень 21, 2022, 00:38:38 »
Гуси, качки, голуби.

А ещё можно шарик металлизированный запустить, со светодидиком. Дёшево и сразу праздничное настроение.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #1002 : Серпень 21, 2022, 06:38:04 »
Мєдвєдєва кондратій схопить, як побачить.  :crazy:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #1003 : Серпень 21, 2022, 08:12:17 »
Може, досить?

Я щось порушила?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1004 : Серпень 21, 2022, 08:13:44 »
Комусь корона починає тиснути?

Cпойлер
Cпойлер

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1005 : Серпень 21, 2022, 08:26:15 »
"Наша песня хороша - начинай сначала."

Якщо на Прямому дадуть фрагмент з виступом хуйла, то можна сказати, що він виступав в ефірі?  :sarcastic:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1006 : Серпень 21, 2022, 08:34:46 »
Бикувати не треба. Але зє на цьому виїхав, у цього теж непогано виходить

Offline shtativ

« Reply #1007 : Серпень 21, 2022, 08:47:06 »
Судячи з усього, пані Геращенко має на увазі оцей виступ, таймкод 58:55. Там небагато, 3 хвилини. Буду вдячний, якщо ти поясниш зміст, який вкладаєш у свою фразу.
https://youtu.be/yqUI4Edc9Do?t=3536
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1008 : Серпень 21, 2022, 08:47:21 »
Бикувати не треба.
Тризуб криво прибив?

Ти хоть щось позитивне сюди приносила? Що ні пост, то тільки "зрада". Скільки можна вже сюди гівно тягати. Колупайся в ньому сама.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #1010 : Серпень 21, 2022, 09:08:55 »
Бикувати не треба.
Тризуб криво прибив?

Ти хоть щось позитивне сюди приносила? Що ні пост, то тільки "зрада". Скільки можна вже сюди гівно тягати. Колупайся в ньому сама.
Дівчата, не гавкайтесь. Часи зараз не легкі, всі нервують, Запоріжжя взагалі не найкраще місце для відпочинку, а тепер і поготів. Там дуже важко морально. Бережіть себе, нам є з ким сваритись. Всіх обіймаю!  :allh:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #1011 : Серпень 21, 2022, 09:55:57 »
Цитувати (виділене)
СтратКом ЗСУ / AFU StratCom
16 хв  ·
21 серпня, близько 03.00 години, зенітним ракетним підрозділом Повітряне командування "Південь" знищено дві крилаті ракети типу "Калібр", які окупанти випустили з акваторії Чорного моря.

Online Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #1012 : Серпень 21, 2022, 10:07:38 »
Одесіти, ви як?

Тварюкам не дає спокою наше зерно.
Злобная заинька

Offline Milena

« Reply #1013 : Серпень 21, 2022, 11:16:03 »
Що, тепер "здрастуй срака новий рік" з самого ранку?!  :scare3:

Пропоную - відкрийте собі новий тред саме з такою назвою і грайтеся своїми "сумнівами" там, бо ж тут, прикриваючись назвою цього треду, Ви реально транслюєте піквікам російську ІПСО.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1014 : Серпень 21, 2022, 11:28:12 »
Ну, Геращенко Ірина то ніяк не російське ІПСО. Вона похвалила Притулу, а він став відверто дойобуватись. Но його можна зрозуміти, йому ще йти на вибори і боротися з "головним ворогом - Порошенко" ©.
А корона Притулі натерла ще до війни, вибачте. :pardon:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1015 : Серпень 21, 2022, 11:35:06 »
Починаю пригадувати, що саме мене так вибішувало на форумі за часів президентства Петра
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1016 : Серпень 21, 2022, 11:37:38 »
Приносила переважно позитив. Але зараз я бачу успішну маркетингову розкрутку ще одного народного героя, і мені це гівно не подобається. Кому такі пости не до смаку, може їх а)ігнорити; б)мінусовати; в) писати, що Притула красава, фінський супутник - запорука нашої перемоги, а я така дурна, що на мене шкода витрачати час.
 Я ж залишаю за собою  право постити те, що вважаю за потрібне, а якщо це порушить правила форуму,  мені про це скажуть модератори. Тож всім вдалого дня!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1017 : Серпень 21, 2022, 11:51:29 »
Уляна Дідич

Цитувати (виділене)
Якщо вам хочеться покритикувати, що хтось щось зробив не так, але ви не розумієтеся на технічних тонкощах і покладаєтеся на експертизу інших, які таж "експерти широкого профілю" — краще просто перекажіть гроші волонтерам, які на вашу думку роблять все так.

Якщо ви гадаєте, що хтось купив не те, а можна було краще — купіть краще або дайте гроші тому, хто це купує.

Ні-ні, я не буду казати "зроби стільки скільки Порох, чи Притула, чи Ярова, чи Повернись живим, чи Допоможи фронту, а тоді патякай" — бо це буде маніпуляцією. Просто допомагайте тим, хто на вашу думку робить все правильно. Але не лийте лайно на тих, хто робить, але не так, як вам хочеться.

Ми всі працюємо на одну перемогу.
І всі віримо в одні ЗСУ.

І окремо дрібним шрифтом до деяких порохоботів, які чомусь вирішили, що треба включитися в срач. Згадайте, як насміхалися з Пороха за Байрактари, за ППО Києва, які срачі були про САУ Богдана — з тими ж "експертами широкого профілю". Приміряйте ситуацію дзеркально і не уподоблюйтеся.

DIXI

Offline Teagan

« Reply #1018 : Серпень 21, 2022, 11:55:06 »
Вона похвалила Притулу, а він став відверто дойобуватись. Но його можна зрозуміти,
Нікому не подобається коли про них перебрехують трошки. Він не дойобувався, просто уточнив. Так, можно було пропустити, але враховуючи яка хвиля хейта пішла на здавалось би безумовно добру справу, може й псіханув. Загальна проблема багатьох дописувачів - то постять без фактчекінгу, то просто "некорректно" ляпають заради красного слівця. Уважнішими треба буть зі словами в епоху коли інтернет не горить.

Offline Ash

« Reply #1019 : Серпень 21, 2022, 11:59:14 »
Одесіти, ви як?

Тварюкам не дає спокою наше зерно.
Вночі бахало, але далеко
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.