Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #1020 : Серпень 21, 2022, 12:24:09 »
А хто з порохоботів хейтить Притулу?
Злобная заинька

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1021 : Серпень 21, 2022, 12:48:54 »
Дуже багато в комментах в фб. Тому, щоб зупинити хейт, висловились Гончаренко, Погребиський, може ще хто. Я приносила скріни.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #1022 : Серпень 21, 2022, 13:07:17 »
Дуже багато в комментах в фб. Тому, щоб зупинити хейт, висловились Гончаренко, Погребиський, може ще хто. Я приносила скріни.

Тобто мембери ЄС висловились в підтримку, а якісь ноунейми щось пиздять в твітері та фейсбучику.

Offline Eney

« Reply #1023 : Серпень 21, 2022, 13:08:52 »

Ну, тобто мембери ЄС висловились в підтримку, а якісь ноунейми щось пиздять в твітері та фейсбучику.
Попіл Шолома грюкає в кожному нагелі.

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #1024 : Серпень 21, 2022, 13:11:51 »
таке враження що "порохоботи хейтять притулу" - це таке іпсо опешечки, щоб опозіція не дуже об'едналася.
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1025 : Серпень 21, 2022, 13:22:48 »
Ну порохоботи могли б і не хейтити, наприклад.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #1026 : Серпень 21, 2022, 13:33:47 »
Я раз на місяць переказую донати Сокіре. У мене стоїть такий постійний платіж. 
По перше - вони дуже приємні мені хлопці і дівчата. Люблю розумних та зухвалих.  :smilie5:
Подруге - у них не має свого умовного ПП, який дає основний масив коштів в СГ, тому ім моя допомога важніше.
По трете - я відкриваю їх сайт і бачу УСІХ хто донатить і можу робити висновки про їх залежність чи незалежність від стороніх грошей.
А коли я не бачу, хто в воюючий країні, за три дні пожетував 600 000 000,00 грн, то я і задаюся питанням. Бо зібрати таку суму без крупних внесків неможливо. Математика у мене тут не виходить, а мені важливо це знати.
Підкажить мені, де можна подивитися ці дані, це я без підколок, сама я не знаходжу.
І ще раз. Я не критикую ЩО Притула робить. У мене визиває недовіру ЯК це робиться. Може, коли я зможу знайти відповіді на питання, які мене цікавлять, я зміню свою думку, яку я нікому не нав*язую.
І так, життя навчило мене нічого не сприймати на слово.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #1027 : Серпень 21, 2022, 13:59:41 »
По перше - вони дуже приємні мені хлопці і дівчата. Люблю розумних та зухвалих.  :smilie5:
Подруге - у них не має свого умовного ПП, який дає основний масив коштів в СГ, тому ім моя допомога важніше.
По трете - я відкриваю їх сайт і бачу УСІХ хто донатить і можу робити висновки про їх залежність чи незалежність від стороніх грошей.
А коли я не бачу, хто в воюючий країні, за три дні пожетував 600 000 000,00 грн, то я і задаюся питанням. Бо зібрати таку суму без крупних внесків неможливо. Математика у мене тут не виходить, а мені важливо це знати.
Підкажить мені, де можна подивитися ці дані, це я без підколок, сама я не знаходжу.
І ще раз. Я не критикую ЩО Притула робить. У мене визиває недовіру ЯК це робиться. Може, коли я зможу знайти відповіді на питання, які мене цікавлять, я зміню свою думку, яку я нікому не нав*язую.
Навіщо це знати? Я розумію - прозорість щодо того, як кошти витрачались. А хто і скільки дав - оце знання що дає? Ну ок, виявиться що там мафіозні та олігархічні гроші - від цього якість того, що придбано, знизиться? Або взагалі виявиться, що це - наша ІПСО. Кому від того краще стане, якщо інформація про це спливе?
P.S. В жодному разі не намагаюсь нікого переконати донатити Притулі - то вже особиста справа, хто кому довіряє, і яким волонтерам вважає за потрібне надсилати гроші.

Offline fakir

« Reply #1028 : Серпень 21, 2022, 14:07:06 »
:up:
так, це дуже круто
а ще у них є звіти про витрати

шкода, що цього не можна сказати про всі інші партії

UPD: уточнюю, про всяк випадок - ПАРТІЇ, не волонтери
« Останнє редагування: Серпень 21, 2022, 14:20:03 від fakir »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1029 : Серпень 21, 2022, 14:09:42 »
А хто і скільки дав - оце знання що дає?
Дає залежність умовного волонтера від умовного мафіозі. Приєднуючись до запитання мадам Петрановської - хто зможе назвати відмінну від нуля суму, з якою Притула засновував фонд свого імені? Дані відкритого доступу тут

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1030 : Серпень 21, 2022, 14:38:44 »
І скільки їм той Притула чухатись буде?
Я вже яблуню обірвала, кабачкову ікру на зиму закрила, а деяким все зудить та зудить.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline fakir

« Reply #1031 : Серпень 21, 2022, 14:44:45 »
Цитувати (виділене)
Генерал-майор Дмитро Марченко пояснив, якої стратегії притримуються ЗСУ у відвоюванні Херсонщини і до яких результатів вона встигла призвести.

На питання по цій темі він відповів BBC.

За словами організатора оборони Миколаєва, зараз українцям потрібно виманити росіян зі статичної оборони, у яку вони засіли на территорії Херсонської області.

— Ми повинні мати втричі більше артилерії. На жаль, у нас немає такої переваги. Тому ми повинні діяти нестандартним способом, виводячи їх з позицій, щоб зрівняти нашу силу та ресурси, — деталізував він.

Генерал-майор додав, що за останні тижні ЗСУ рознесли «понад 20 складів боєприпасів у Херсонській області і багато пунктів управління та інших об'єктів».

— Це війна артилерії, високотехнологічної зброї та розуму. Солдат все ще відіграє важливу роль, але успіх здебільшого залежить від ракет, артилерії та авіаційних ударів, — підкреслив Дмитро Марченко.
https://t.me/nikvesti/36051

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1032 : Серпень 21, 2022, 14:46:00 »
По перше - вони дуже приємні мені хлопці і дівчата. Люблю розумних та зухвалих
Тоді ось їх думки з приводу супутника.
Трегубов на початку

Цитувати (виділене)
Про новий супутник зауважу просту річ: ви ж розумієте, що тепер американці зможуть, якщо що, підняти ручки та сказати "ми розвідданних не надавали, ви що, то вони всьо самі"?

Це Швець вжк прочитавши коменти
Цитувати (виділене)
Фонд Притули молодці і їх донатори молодці.

Люди які пишуть «про підписку на фото» та «навіщо супутник, якщо США дає дані» ви дивні.

Це не підписка, що зрозуміло з пресрелізу компанії-оператора. Це саме резервування супутника зараз і оперейтінг у майбутньому.

Стосовно даних, я так розумію питання ставлять радники Рєзнікова та Залужного з допусками? Нє ну а чо? Формат за яким США діляться даними навіть з союзниками по НАТО дуже специфічний. Свої супутникові дані Сполучені Штати показують дуже обережно. Скоріш за все те що ми отримуємо, то не супутникові знимки ез із, а результати після дешифровки та обробки. На обробку та пакування витрачають час. Звісно роздовбати склад це гуд, але тепер цих складів стало менше і потрібно вже ловити колони та ешелони. Оперативно. У тилу ворога. Тому і такий інструмент. Бо такий запит у військових.

Люди ви показились?

Це Трегубов після коментів
Цитувати (виділене)
Маю зауважити, що люди, які критикують класну ініціативу волонтера лише тому, що бояться потенційного конкурента для свого улюбленого політика:

1. Дуже паляться.
2. Дуже негарно роблять.
3. Знижують рейтинг не волонтеру, а своєму улюбленому політику.

А це він, вже коли і цей пост не допоміг

Цитувати (виділене)
Так, я згадав, що статус військового дозволяє більше, ніж статус політика.

Тож дещо вам повім.

Будь-кому дуже важко буде звинуватити мене у якійсь зловорожості щодо партії Європейська Солідарність. Як, втім, і щодо Голосу, і щодо будь-яких сил, які я вважаю проукраїнськими, хай і з іншими поглядами на ті чи інші політичні та економічні питання. Ми співпрацюємо там, де це потрібно країні.

Але таку претензію мені інколи висувають. То я накидаю на ЄС, то на її лідера.

Це неправда.

Втім, я подеколи критикую тих прибічників інших політсил, які в своєму своєрідному фанатствуванні втрачають подеколи здоровий глузд, а подеколи й людську подобу. Це теж стосується усіх політсил.

Я не переношу це на ставлення до політсили. В усіх фанклубах є свої бевзі, і ми в Демсокирі дуже стараємося, щоб у нас таких було поменше. Я чудово розумію, що політик не відповідає за навіженого, що поставив собі відповідну плашку на аватарку. Був там, їв це.

Втім, кожного разу, коли я кажу "люди, ви подуріли?" щодо конкретних довбнів у фанклубах, набігають інші представники того самого фанклубу і починають нити про "ой, то це ти нашому лідеру/нашій улюбленій політсилі..."

Ні. Не вашому лідеру чи улюблені політсилі, з ними в мене все чудово, а як буде не чудово - вирішимо. Вам, окремим ницим створінням. За конкретні справи. За конкретну тупість. За конкретну шкоду країни. І за конкретну шкоду вашим же лідерам та політсилам.

Це не Порошенко бігав і волав "ой, Притула поц, не такий супутник, і взагалі скользький тип".

Пов'язано це з тим, що Порошенко розумний. А ті, що бігали - довбні. Ідіоти, що не розрізняють політику та футбольне вболівання. Люди, яким викинути власну емоцію важливіше, ніж просто не шкодити спільній справі.
І ці довбні шкодять. І країні. І мені. І Порошенку, причому йому, певно, найбільше. Переконаний, що в ЄС теж роблять все, щоб таких бевзів з їхніми плашками було поменше, але тут таке - інший бік політичного спектру зацікавлений, щоб побільше, і теж спокійно не сидить.

І коли я про це кажу, це не Порошенку, чи Бірюкову, чи Погребиському, бо вони все роблять ок. Це іншим людям. Можливо, вам, якщо ви тут. Кажу і казатиму, бо країна в нас одна, я її люблю і захищаю, і я не буду сидіти та мовчати у дві дірки, поки певні розумники бігають і вкидають ті ж наративи, що й Шарій, тільки українською.

Dixi. Можете починати срач.

Offline Pe

« Reply #1033 : Серпень 21, 2022, 15:04:29 »

Приветик :give_rose:
Тут чуть по сбору денег)))

https://life.nv.ua/znamenitosti/sergey-pritula-rasskazal-o-tom-kak-ukraincy-sobirali-dengi-na-bayraktar-i-pokazal-scheta-sbora-50255819.html

ПС Кстати, когда я собирала деньги для помощи беженцам, то самые значительные суммы шли именно анонимно.
Ну не хотят люди, чтобы видели все, кто такую сумму отправил и это их право :)
Да и тут на форуме, насколько помню, при сборе денег имена не писались кто сколько прислал :)

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #1034 : Серпень 21, 2022, 15:22:45 »
По трете - я відкриваю їх сайт і бачу УСІХ хто донатить
А якщо не всі, хто донатить, хочуть бачити себе на сайті?

Offline Teagan

« Reply #1035 : Серпень 21, 2022, 15:27:09 »
А коли я не бачу, хто в воюючий країні, за три дні пожетував 600 000 000,00 грн, то я і задаюся питанням. Бо зібрати таку суму без крупних внесків неможливо
Притула ще тодi казав що великi cумми задонатили великi бiзнеси. Анонiмно, то мають право. Могли б в офшори вивести. Не бачу тут зради. Це не свiдчить по факту що його "купили". От коли спалиться на захистi iнтереciв конкретних бiнесменiв, тодi й будем бить.
I некорректно порiвнювати прозорiсть партii  i фонду волонтерiв.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #1036 : Серпень 21, 2022, 16:00:13 »
Мы взносились на байрактары, дети наши тоже. Когда узнали, что Турция передаст те три бесплатно, да плюс ещё поляки собрали, первым делом подумали, что теперь на эти деньги можно какой-то другой крутой ништяк купить. Почитала про спутник, послушала военных - таки ништяк.
«Притула, Резников и Поляков поделили между собой 16 миллионов долларов» - смешно. И не потому, что «этого не может быть, они честные люди!», а потому что в этой «афере» должны бы были непосредственно участвовать и сама компания ICEYE, и ESA (европейское космическое агенство). Ну, если вникнуть в то, как там всё с этими спутниками, их запуском и эксплуатацией устроено. А вот тут для меня точно «этого не может быть».
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #1037 : Серпень 21, 2022, 16:09:15 »
Хоча б тому, що такі бажані комусь відкриті списки по донатам з нині окупованих територій доступні й оркам, а не тільки схвильованим.
Homo homini felis est.

Offline fakir

« Reply #1038 : Серпень 21, 2022, 16:49:25 »
Хоча б тому, що такі бажані комусь відкриті списки по донатам з нині окупованих територій доступні й оркам, а не тільки схвильованим.
ДС - політична партія, нашо їм донати бог зна звідки? А українців попереджають, що анонімні донати не проходять і якщо хто не хоче, може нє.

UPD: з нині окупованих (вибачте, не допоняв з першого разу)- так, це проблема

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1039 : Серпень 21, 2022, 17:17:03 »
ДС - політична партія, нашо їм донати бог зна звідки?
Донати на партію і донати на зброю для України - це різні речі. Ні?

Offline fakir

« Reply #1040 : Серпень 21, 2022, 17:22:05 »
різні звичайно, тому і додав вище

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1041 : Серпень 21, 2022, 17:23:49 »
різні звичайно, тому і додав вище

:up:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1042 : Серпень 21, 2022, 17:32:22 »
Ну и твари. Это недалеко от Харькова

В Волчанске собираются одеть первоклассников в красные галстуки

В лицее №1 во временно оккупированном городе Волчанск Харьковской области захватчики установили бюст членину. Об этом сообщили в так называемой «временной государственной администрации Волчанского района».

«По инициативе партии "Единая Россия" и директора Детского центра досуга партии Прудиус Инны Валерьевны был установлен бюст Владимиру Ильичу Ленину», - говорится в сообщении.

Захватчики сообщили, что на сегодняшний день в Волчанске есть 62 первоклассника.

«Все первоклассники встретят День знаний с красными галстуками под гимн своей родины», — заявили в так называемой «временной государственной администрации Волчанского района».
Not all those who wander are lost

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1043 : Серпень 21, 2022, 17:34:26 »
«Все первоклассники встретят День знаний с красными галстуками под гимн своей родины», — заявили в так называемой «временной государственной администрации Волчанского района».
Вчора відкривали дитсадок у Новій Каховці. Прийшла одна дитина - син співробітниці-колаборантки (весь персонал - 3 (?) особи)
https://www.unian.ua/society/v-okupovaniy-noviy-kahovci-na-vidkrittya-ditsadka-priveli-lishe-odnu-ditinu-novini-ukrajini-11949156.html

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #1044 : Серпень 21, 2022, 18:00:10 »
В Волчанске собираются одеть первоклассников в красные галстуки
Першокласників в СОРСР ніхто в піонери не приймав.
А громадянка Прудівус сподіваюсь зустрінеться з феєю Бавовной.
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1045 : Серпень 21, 2022, 18:00:17 »
У Моновой взяла. Шось мене дуже торкнуло

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #1046 : Серпень 21, 2022, 18:10:19 »
Так, дуже зворушливо  :weep: А що за мережа?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1047 : Серпень 21, 2022, 18:12:20 »
Ашан.

Offline Teagan

« Reply #1048 : Серпень 21, 2022, 18:36:15 »
Ашан.

Несподівано. Втім, це скоріше за все може бути волюнтаризм на місцях.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1049 : Серпень 21, 2022, 19:09:34 »

А шо такое?  :popcorn:

⚡️🚀В Евпатории сработала система ПВО.

« Останнє редагування: Серпень 21, 2022, 22:07:29 від ~Багира~ »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.