Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Швец

По поводу Александра Ржавского, пророссийского политика и эксдепутата, расстрелянного под Киевом солдатами вс рф за отказ наливать им vodka уже давно честно сказал Суворов. Как на самом деле россияне относятся к предателям, которые их радостно устречают:

«Так всегда было: кто Красную Армию первым приветствует или с ней о мире договориться желает - первым под ее ударами падает.
 Земля зарей объята. Земля восторженно приветствует восход светила.
 Жизнь ликует. Жизнь торжествует, готовясь встретить брызжущий водопад света, который обрушится из-за вершин гор. Вот сейчас, вот еще немного.
 Оглушительный щебет загремит гимном, приветствуя свет. А сейчас еще тишина.
 Еще не засверкали капли бриллиантами, еще не потекло червонное золото по склонам гор, еще не принес легкий ветер аромат диких цветов. Природа утихла в самое последнее мгновение перед взрывом восторга, радости и жизни.
 Кто любуется этим? Один я. Витя-шпион. А еще мой агент под 299-м номером. Он пробирается к озеру совсем с другой стороны. Интересно, понимает ли он поэзию природы? Может ли он часами вслушиваться в ее шорохи? Понимает ли он, что сейчас мы с ним вдвоем ведем подготовку к строительству маленького концлагеря на отлогом берегу? Понимает ли этот старый дурак, что и я и он можем стать обитателями этого самого живописного в мире лагерька? Соображает ли он, что те, кто очень близко у жерла мясорубки работает, попадает в нее чаще обычных смертных? Думает ли он своей деревянной головой, что волей случая его лагерный номер может быть очень похож на его агентурный индекс? Ни черта он не думает. Мне деваться некуда, я родился и вырос в этой системе. И от нее не убежишь. А он добровольно нам помогает, собака».
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline True Path Into Nowhere

Shannou, ти хуєсос.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
Є сумніви, що робили би те саме, що і у Бучі, не розбираючись дипломат там чи ні?
Майже впевнений, що стосовно дипломатів не робили б. Думаю, щодо цього інструктаж був би чіткий. З іншого боку - могли бути свідомо організовані провокації проти американців, британців, поляків та балтійців.
Але пардон - от все це й входить в категорію - НЕБЕЗПЕЧНА РОБОТА ДИПЛОМАТА.

P.S. глянув зараз ще один цікавий випадок - китайці в 99 з Белграду теж не зїбали, коли бомбу в посольство отримали.

Offline Охтирка

Є сумніви, що робили би те саме, що і у Бучі, не розбираючись дипломат там чи ні?
Майже впевнений, що стосовно дипломатів не робили б. Думаю, щодо цього інструктаж був би чіткий. З іншого боку
:smilie5:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Андрій Шор (andreas)

На всякий случай. С вероятностью 99% "печерский холм" - российский ипсошный канал.
Считайте, я предупредил.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб

Я звертаюся до твоєї громадянської свідомості та здорового глузду, щоб ти у запалі праведного гніву не засмічувала форум кацапськими помиями. Якщо в тебе це викликає істерики, мені жаль.
Не кажіть, що мені робити, добре?

Offline Eney

Це з NASA
Dorje Batuu (Дорж Бату, справжнє ім'я Андрій Васильєв) — український письменник бурятського походження. З 2011 року живе та працює в США. З 2016 року працює оператором корекції траєкторій, спочатку в Центрі керування польотами NASA, а з 2020 року — в засекреченій структурі.
Цитувати (виділене)
Dorje Batuu
Я вже писав, що ми відслідковуємо усі сліди ракет у інфрачервоному діапазоні. Від точки запуску до точки попадання. В нас все записано - час пуску, час влучання. Ми знаємо усі параметри траєкторії.

Усі спроби рашистів заперечити, що саме вони нанесли удар по Краматорську, приречені. Я навіть не знаю, на що вони розраховують, ліплячи таку відверту і примітивну брехню про те, що комплекси «Точка У» не стоять на озброєнні у російської армії. Навіщо у вік супутникових технологій і цифрових слідів так недолуго брехати?

Вже за кілька годин, вся телеметрія удару по вокзалу у Краматорську дані була на столі в SoD.

«Честь русского офицера» виявилось суцільною брехнею, як і «вторая армія міра».

Хоча знаєте, ми помилялись. Вона не друга а перша. Перша по брехні, мародерству, боягузству і вбивствам мирного населення.

І наші військові це знають. Моя командорка Ліса сказала: «Джорджіо, вони завжди такими були. Завжди».
« Останнє редагування: Квітень 09, 2022, 18:41:07 від Eney »

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Андрій Шор (andreas)
На всякий случай. С вероятностью 99% "печерский холм" - российский ипсошный канал.
Считайте, я предупредил.

Разумковская вотчина этот канал. Инфа - сотка (с) Что думаешь о Разумкове, то думай и об этом канале. То есть, ничего хорошего. «Слухи и сплетни» - они и сами не скрывают, чтобы претензий не было к содержанию. Ну а в целом, вот эти все «источник сообщил» это действительно кремлевские штучки.
Ну а главное, что совершенно не понятно, что со всеми этими «слухами и сплетнями» делать? Разносить дальше? Делать выводы (и тут тот же вопрос - и куда эти выводы девать?).
Кмк, действительно стоит задаваться вопросами «гигиены», принимая решение распространить те или иные «слухи и сплетни» из анонимных каналов.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
К слову об этом:
Цитувати (виділене)
Наше завдання на переговорах – це юридично закріпити успіхи Збройних сил України. Їхня сила й відвага формують для нас переговорну позицію

Тому сьогодні на Чернігівщині поспілкувалися з бойовими командирами Оперативного командування «Північ». Ми хотіли почути їхню позицію стосовно того, що для нас може бути компромісом, а що є неприйнятним. Було дуже корисно в закритому форматі про це поговорити. Плануємо найближчими днями відвідати інші регіони, щоб провести аналогічні зустрічі з військовими.

Вот тут у меня вопросы (поскольку инфа открытая, никаких анонимов) - а как это оформлено? Все эти встречи, закрытые форматы и прочее? В качестве кого Арахамия общается в таких форматах с командирами оперативных штабов?
« Останнє редагування: Квітень 09, 2022, 17:01:17 від Ксеня »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
В Киев прибыл премьер-министр Великобритании Борис Джонсон

Прямо сейчас визит Бориса Джонсона в Киев начался со встречи с президентом Зеленским.

Ранее визит Джонсона в Украину не анонсировался.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Вот тут у меня вопросы (поскольку инфа открытая, никаких анонимов) - а как это оформлено? Все эти встречи, закрытые форматы и прочее?
Тем более, что вся сведенная информация явно есть в Генштабе.
Но нельзя, чтобы звезда Залужного затмила солнце зеленого наполеончика.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
В Киев прибыл премьер-министр Великобритании Борис Джонсон

Прямо сейчас визит Бориса Джонсона в Киев начался со встречи с президентом Зеленским.

Ранее визит Джонсона в Украину не анонсировался.

Ух ты, и не просочилось же, до последнего ни слова.

Offline fakir

Але пардон - от все це й входить в категорію - НЕБЕЗПЕЧНА РОБОТА ДИПЛОМАТА.
ну може різні країни по різному ставляться до цього, китайці та росіяни ось так  :unknown:
інші, може, самих військових аташе залишили

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
🇯🇵 В Японии сделают мангу о Призраке Киева

Релиз запланирован на май.
Not all those who wander are lost

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Кияни, про всяк випадок:

Цитувати (виділене)
Численні вибухи, що лунають у Києві, — це наслідки розмінування територій в області, — повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
В прыжке

Після критики речник прем'єра Угорщини Берталан Хаваші заявив, що Віктор Орбан засуджує різанину в Бучі та вважає, що "це війна, яку розпочали росіяни".

За його словами, Угорщина повністю підтримує міжнародне розслідування "усіх звірств"
Not all those who wander are lost

Online Mike123

Орбана теж вирвали з контексту :(.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Орбана теж вирвали з контексту :(.

Арахамія вкусив

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Гарна німецька армія. Все, каже, більше дати зброї не можемо, самі потребуємо, самі будемо воювати. Може... Колись... Але Україні - ніт, віддали все, що змогли безболісно відірвати. https://espreso.tv/mi-dosyagli-mezhi-nimechchina-bilshe-ne-gotova-postachati-ukraini-zbroyu-zi-skladiv-viyska-ministerka-oboroni
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
Насправді, в Бундесвері треш відбувається приблизно як у нас до 2014 з поправкою на німців. Армія мало боєздатна.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Кияни, про всяк випадок:

Цитувати (виділене)
Численні вибухи, що лунають у Києві, — це наслідки розмінування територій в області, — повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк
Я чула сьогодні. Трохи злякалася, бо виглядало як знов йдуть бойові дії десь за 10 км.

Offline PamTam

Гарна німецька армія. Все, каже, більше дати зброї не можемо, самі потребуємо, самі будемо воювати. Може... Колись... Але Україні - ніт, віддали все, що змогли безболісно відірвати. https://espreso.tv/mi-dosyagli-mezhi-nimechchina-bilshe-ne-gotova-postachati-ukraini-zbroyu-zi-skladiv-viyska-ministerka-oboroni
То нехай постачають зі складів німецьких виробників зброї. Там явно більше усього є.

Offline fakir

То нехай постачають зі складів німецьких виробників зброї. Там явно більше усього є.
саме так
Цитувати (виділене)
Майбутні поставки здійснюватимуть безпосередньо через збройову промисловість.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Ыыыы

Цитувати (виділене)
Фельдман Экопарк, находится в 300 метрах от вояк рф.

Сегодня ночью, они сперли у наших животных морковку, буряк и капусту.

У меня нет эмоций.

Offline Eney

Хоч би слона не трахнули.

Offline Teagan

Я чогось дуже зраділа що Джонсон до нас несподівано завітав, прямо як рідному  :)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Трегубов. Красивое) Хай душу зігріє.

Цитувати (виділене)
Маємо повноцінний лендліз. З потужним ППО, з бронетехнікою.

Маємо підтримку світових медіа. Маємо допомогу легенд світової культури. Маємо зміну сприйняття історії Сходу Європи.

Я намагався згадати, чи були взагалі в історії випадки, коли одній країні у протистоянні з іншою співчував та допомагав практично весь цивілізований світ. Згадалася хіба Греція часів національно-визвольної війни проти османів двісті років тому. Більше прикладів не знаю.

Ми не просто будуємо націю, ми вміщуємо її в світовий контекст та робимо відомою. Ми вчимо впізнавати наш прапор, звуки нашого гімну, наші меми та нашу репутацію.

Росія закінчується, бо сходить українське сонце. Ми ще не виграли війну в полях. Але в серцях та умах вже перемогли. Хай навіть здохне Путін і прийде Навальний чи ще якась мерзота, на Росію вже дивитимуться іншими очима, в яких не буде ані остраху, ані цікавості. Нас же запам‘ятають, як тих, що не побоялися вийти на дракона. Бо ми це вже зробили.

Невимовне щастя — бути українцем в нашому поколінні.

Offline Nerag

Маємо повноцінний лендліз
Вообще-то, еще нет. И в любом случае, ленд-лиз к битве на Донбассе не успеет развернуться.
Так что я бы подождал с победными речугами до начала мая - тогда будет видно, что и как.

Offline True Path Into Nowhere

Трегубов. Красивое) Хай душу зігріє.
його Люська Бонукс покусала?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Pe

Маємо повноцінний лендліз
Вообще-то, еще нет. И в любом случае, ленд-лиз к битве на Донбассе не успеет развернуться.
Так что я бы подождал с победными речугами до начала мая - тогда будет видно, что и как.
Про лендлиз не знаю, все остальное в посте -чистая правда
Я очень часто сирийцев вспоминаю(и очень сочувствую им), с Украиной совсем другие расклады тут

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.