Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline fakir

Я не можу зрозуміти, є вирогідність наступу на Київ, є можливість обстрілів. Як тоді повертаються у Київ посли?
Навряд чи їх життя мають значення для бункерного.
а я навпаки - не можу зрозуміти, чого вони всі зїбали так швидко, а дехто - аж заздалегіль. Турки молодці - тримались до 11 березня. І до речі - а поляки взагалі виїжджали?

Дипломат - це взагалі то небезпечна робота, а не просто ходи по прийомах та посміхайся. Вірогідність наступу та можливість обстрілів - пардон, це на роки тепер. З цим треба жити - і нам, і їм. Врешті решт - в Ізраїлі ж працюють, і нічого. Тай й в Багдаді по "зеленій зоні" теж запульнути чимось можуть кожного дня...
ну, може не всі дипустанови мають/мали укриття  :unknown:

Online Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
а я навпаки - не можу зрозуміти, чого вони всі зїбали так швидко, а дехто - аж заздалегіль.
Тому що їх американці попередили, що Київ буде захоплений за 3-4 дні. У американців є така корпорацїя (щось на кшалт Ранд чи Ренд), яка займається оцінкою можливих військових подій, там працює багато експертів, які у минулому мали реальний бойовий досвід. Так от оця корпорація також давала таку оцінку. Тому більшість дипломатів і побігла, бо були впевнені, що Ранд не може помилитися.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Я считаю, что Дюша переросла должность переводчика, предлагаю назначить её старшОй по общим вопросам Пентагона или кого она там переводит.

прес-аташе U.S. Department of Defense
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Комплекс С-300 один начебто.
Один дивізіон.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Микола Княжицький
1 год ·

Вчора ми з колегами Oleg Synyutka і Sofiya Fedyna знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з ефіру ефіру Еспресо, Прямий і П‘ятий.

ВО керівника концерну здійснює керівництво з Ковеля Волинської області. Не думаю, що розповсюджую зараз велику державну таємницю.

Просто тут, у Ковелі найзручніше отримувати кошти на ремонт пошкодженних агресором телевеж через ковельську фірму племінника пана Семерея.

Журналісти «заборонених» каналів і їхніх партнерів з США і країн Європи після війни особливо ретельно перевірять кожного чиновника , який з тилових міст через власні фірми «боровся з ворогом» і «відновлював наслідки».

Пояснили з колегами яку відповідальність понесе пан Семерей за «державну зраду», «самоуправство» і «незаконне втручання до телекомунікаційних мереж».

Попросили негайно виправити беззакону помилку з вимкнення каналів.

Ми чудово усвідомлюємо, що Сергій Семерей не ініціював вимкнення каналів , а лише виконав незаконну вказівку. Але це йому ще прийдеться довести. А робити він цього не хоче , бо дія у злочинній групі лише збільшує відповідальність за злочин.

Слава Україні! Смерть путінським агресорам! До відповідальності тих, хто їм прислуговує , щоб знищити патріотичне українське мовлення , обмежити демократичні свободи за путінським зразком!!!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Служба безопасности Японии удалила "Азов" из перечня "Международный терроризм 2021", где он фигурировал как "неонацистская группировка». На сайте теперь опубликованы извинения

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Давид Арахамия в своем телеграмм сообщил о встрече с командирами подразделений в Черниговской области, чтобы обсудить с ними возможные компромиссы с Россией. «Наша задача на переговорах – юридически закрепить успехи вооруженных сил», заявил глава фракции «Слуга народа» в парламенте.
Сама формулировка нам показалась абсурдной. Как это «юридически закрепить успехи вооруженных сил»? Вооруженные силы Украины воют на своей территории и защищают свое государство, в границах признанных всем миром. ВСУ не ведут захватническую войну и не требуют юридического закрепления своих успехов.
Мы обратились к своим источникам за разъяснениями. И то, что нам рассказали, прозвучало полноценной сенсацией. На самом деле Арахамия во время встречи с командирами бригад ВСУ и территориальной обороны, не выслушивал их мнения и пожелания. Он всю встречу агитировал их поддержать возможные компромиссы с Москвой, на которые, мол, вынуждены идти представители нынешней власти. Арахамия описывал военным апокалипсические картины страданий простых граждан и заявлял, что большинство населения страны желает компромиссов с оккупантами, лишь бы прекратилась война.
При этом, когда один из офицеров спросил, где, мол, гарантия, что после компромисса Украины, Россия не атакует Украину вновь, но уже намного лучше подготовленная, Арахамия эмоционально и безапелляционно посоветовал боевому офицеру «поменьше читать вранье порохоботов». Четкого ответа на вопрос он так и не дал. 
Источники сообщают, что с совещания с Арахамией командиры частей уходили в подавленном состоянии. В финале встречи Арахамия всем дал понять, что Офис президента нацелен идти на компромиссы, независимо от мнения военных, а так же намекнул, что возможны перестановки в высшем руководстве вооруженных сил. Участники встречи его слова поняли как намек, что Офис президента ищет среди боевых генералов замену главкому Залужному.
Сие не удивительно. Чтобы там не рассказывали Ермак с Арестовичем, в Офисе президента даже не скрывают, что растущая популярность генерала Залужного окружение Зеленского уже бесит. Там ищут выход из создавшегося положения.
Кстати, вполне возможно, что эта встреча (Арахамия уже анонсировал следующие подобные) состоялась именно с целью спровоцировать Залужного на конфликт с властью и обвинить его в политической заангажированности. Дело в том, что сам факт встречи руководителя президентсткой парламентской фракции с командирами воинских соединений через голову главнокомандующего ВСУ во время войны, это вопиющее беззаконие. Армия вне политики. Глава президентской фракции не имеет права вмешивать армию в политические игрища. Армию не агитируют и не приглашают в союзники, армии приказывают. Согласно действующих норм закона. Логичный вопрос, если можно Арахамии, почему с командирами соединений нельзя встречаться Разумкову, Рудык и Порошенко?
Встреча Арахамии с командирами подразделений в Черниговской области полностью совпадает в направлении с тем, о чем мы писали раньше. Глава Офиса президента Андрей Ермак активно лоббирует договоренности с Россией на переговорах (https://t.me/pecherhill/737), в ходе которых Украина, уже побитая и грабленая, должна пойти на определенные компромиссы. Очевидно, всегда готовый прислуживаться Ермаку Арахамия занялся как всегда работой наиболее «вырванной из контекста». Он убеждает в необходимости уступок врагу боевых офицеров.
Печерский холм

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
я все розумію про Арахамію, но нахуя сюди тягти кацапські Телеграм канали?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Тому що вони були у тексті. Я теж розумію про Арахімію, але з цим щось треба негайно робити

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
От ще цікаво https://www.facebook.com/mykolakn/posts/10223491935820739
Вчора ми з колегами Oleg Synyutka і Sofiya Fedyna знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з ефіру ефіру Еспресо, Прямий і П‘ятий.
ВО керівника концерну здійснює керівництво з Ковеля Волинської області. Не думаю, що розповсюджую зараз велику державну таємницю.
Просто тут, у Ковелі найзручніше отримувати кошти на ремонт пошкодженних агресором телевеж через ковельську фірму племінника пана Семерея.
Журналісти «заборонених» каналів і їхніх партнерів з США і країн Європи після війни особливо ретельно перевірять кожного чиновника , який з тилових міст через власні фірми «боровся з ворогом» і «відновлював наслідки».
Пояснили з колегами яку відповідальність понесе пан Семерей за «державну зраду», «самоуправство» і «незаконне втручання до телекомунікаційних мереж».
Попросили негайно виправити беззакону помилку з вимкнення каналів.
Ми чудово усвідомлюємо, що Сергій Семерей не ініціював вимкнення каналів , а лише виконав незаконну вказівку. Але це йому ще прийдеться довести. А робити він цього не хоче , бо дія у злочинній групі лише збільшує відповідальність за злочин.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Тому що вони були у тексті. Я теж розумію про Арахімію, але з цим щось треба негайно робити

я ще раз повторю - це розганяється кацапськими ТГ каналами. ти допомагаєш, розповсюджуючи те, що пишуть кацапи. якщо хочеш щось негайно робити - роби, тільки не треба засмічувати форум цим лайном.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
я ще раз повторю - це розганяється кацапськими ТГ каналами. ти допомагаєш, розповсюджуючи те, що пишуть кацапи. якщо хочеш щось негайно робити - роби, тільки не треба засмічувати форум цим лайном.
Страшенно шкода тебе розчаровувати, але про це написали багато українських видань. Прогугли перше речення (я взяла з ФБ).  Зустріч. я так розумію, відбулася. Про лайно згодна, так

Offline düsha

кстати DoD наносит новый удар, то есть брифинг
Цитувати (виділене)
Day 44. I know everybody's interested in this missile strike on the Kramatorsk train station. Obviously, we are not buying the denial by the Russians that they weren't responsible. I would note that they originally claimed a successful strike, and then only retracted it when there were reports of civilian casualties. So it's our full expectation that this was a Russian strike. We believe they used a short-range ballistic missile, an SS-21, and we'll leave it to local authorities to speak to the casualties and the damage. We don't have perfect visibility into that.
день 44. Все конечно слышали по удару по вокзалу в Краматорске. Мы конечно не купимся на рашистские отмазки, что это не они. Они вообще-то изначально хвастались удачным ударом, а потом стали врать, что это не они, когда пошли сообщения про мирные жертвы. Мы думаем, они использовали CC-21. Местные власти всё рассказали про жертвы, они лучше знают.

Цитувати (виділене)
Some of you may ask, "Well, why that train station and what was the reason?" We -- as we've said before, we don't have perfect visibility into the Russian targeting process, but it is a train station and it is located -- if you look at the map, it's located not very far from Izyum, just to the south, right on the edge of the line of contact between Russian and Ukrainian forces in the Donbas area. It's a major rail hub, so I think I would just leave it at that. That -- I think that says a lot right there.
Вы, может, хотите спросить "почему вокзал??" Невозможно умом понять рашистов. Ну я не знаю, вокзал недалеко от Изюма, на юг от него, на линии контакта рашистов и украинцев в Донбасе. Это большой ж/д узел. Вот и думайте.
Цитувати (виділене)
In general, we see some units making their way to Belgorod, and indications that some other units will be making their way to a town called I will butcher this, but I'll spell it for you -- Valuyki -- V-A-L-U-Y-K-I, which is -- which lies to the southeast of Belgorod in Russia. It's right near the border with Ukraine and that northern part of the Donbas. We think that that area is going to serve as one of these resupply/refit areas for these troops, and we have seen indications that some units are moving in that direction as we speak.
мы видим, что некоторые части, которые сбежали из-под Киева, ползут в Белгород, и некоторые из них вроде бы ползут в этот, как его, щас сломаю язык, но исковеркаю - Валуйки - на юго-восток от белгорода. Прямо у границы с Украиной, северной частью Донбаса. Думаем, они там будут пополняться.

Цитувати (виділене)
As for where we're seeing the fighting -- continues in southern and eastern Ukraine, including near Kharkiv, still being fought over. Izyum, we've talked about Izyum now for many, many days; along that joint force operation area, again, that's where this train station is, along the edge of that JFO. Obviously, Mariupol is still seeing heavy fighting, and we continue to see fighting around Mykolaiv, even though we don't hold the Russians actually in Mykolaiv.
Бои сейчас на юге и востоке. Харьков до сих пор. Изюм. Операция на востоке, где как раз тот вокзал был. В Мариуполе до сих пор тяжёлые бои. И вокруг Николаева, но в самом Николаеве рашистов нет.

Цитувати (виділене)
In the air, Russia's sortie count, it came in over the last 24 hours at between 240 and 250, so roughly in line with what we've seen in recent days. The overall, overwhelming weight and focus of their strikes over the last 24 were on Mariupol and in that JFO, so clearly, they are focusing a large part of their strike activity on that eastern and southern part of Ukraine, again, in keeping with what we believe they're going to try to do.
с воздуха рашисты бомбят много, фокусируются в Мариуполе и на востоке

Цитувати (виділене)
Q: Thank you, (inaudible). On the -- your description of the Russian troops that are moving -- some of which are moving toward the Belgorod area for refit and resupply, do you have any sense of how long a process that might be before they're likely to be moved into the Donbas area in terms of days, weeks or longer?
SENIOR DEFENSE OFFICIAL: On the refit, Bob, we don't know for sure how long this is going to take because some units are much more devastated than others. We've seen indications of some units that are literally, for all intents and purposes, eradicated. There's just nothing left of the BTG except a handful of troops, and maybe a small number of vehicles, and they're going to have to be reconstituted or reapplied to others. We've seen others that are, you know, down 30 percent manpower, or even higher. And so it's going to depend on -- and I don't want to speak for the Russians here, but it's going to depend on the health of these units and what the Russians want to do to get them combat-ready again. I suspect that with some units, they'll be able to move much faster than with others.

But I would say this: We believe that they have not solved all of their logistics and sustainment problems; that those problems did not just exist inside Ukraine. They existed outside Ukraine, and still do exist. And so our sense is that they will likely not be able to reinforce the eastern part of the country with any great speed. I know that's not completely satisfactory. I couldn't give you days or weeks. It's really going to depend on the unit and how ready they are to get back into the fight. But we don't believe that in general, this is going to be a speedy process for them given the kinds of casualties they've taken and the kind of damages they've sustained to their units' readiness.
- насчёт рашистов, которые идут в белгород пополняться, - у вас есть какие-то прогнозы, долго ли они будут это делать, и когда они пойдут в Донбас, типа дни или недели или что?
- Мы не знаем, сколько это займёт, потому что некоторые части хуже выглядят, чем другие. Некоторых вообще, честно говоря, я бы сказал, больше нет. Пара дебилов и три хромых танка. Другие может минус 30%. Или больше чем 30%. Не могу говорить за русских, но всё зависит от здоровья этих частей, и что русские считают "здоровыми частями". Некоторые части может они быстрее отправят назад.
Но я так скажу: они ведь не решили своих логистических проблем. Эти проблемы их не только в Украине настигают, это у них в скрепах. Поэтому мы не думаем, что они очень быстро укрепят свои силы на востоке. Понимаю, плохой ответ, не могу сказать, дни или недели. Но мы не думаем, что быстро, учитывая, как их поколбасили.

Цитувати (виділене)
Q: Yeah, as far as the Russian troops heading to Belgorod and that other town you mentioned, do you have any sense of the way -- I know they're refitting it and so forth -- any sense of the way ahead once that is done? Do you think they'll drop down into Kharkiv or will they swing around into the, you know, far east of Donbas and then head in west?

SENIOR DEFENSE OFFICIAL: So again, it's going to depend on the unit and what this unit is equipped to do and what they want to do. And I want to be careful here because some of what we know -- you know, we don't want to put out there, but we do think that one of the -- we do think that one of the reasons they're looking at this town called Valuyki -- it's very close to the border with the Donbas, just to the north of it. And so we have every expectation that, should they refit there, that the most likely course of action would be for them to move immediately south, right into the Donbas right from there.

(CROSSTALK)

...there’s no need to swing around. You could go, you know, right across the border there.

We have seen that the northeast grouping of troops -- the grouping that originally was applied against Kharkiv, coming out of Belgorod, that grouping now, we have seen them plus up by just under 10 BTGs. So we have seen that grouping increase in size, in or around the Donbas area. It's hard to say exactly where each of these are but we have seen them increase.

But exactly what line of access they're going to use, we just don't know that right now, Tom.
- вот эти, которые ползут в белгород и этот другой город, как его, - как вы думаете, куда они потом попрут? На Харьков или на Донбас?
- Мы думаем, что причина, по которой они ползут в Валуйки - это что оно прямо около Донбаса.  Чтоб потом оттуда попереть в Донбас.
Те части, которые напали на Харьков, они шли из белгорода. А теперь вот они ближе к Донбасу идут.
Но так-то невозможно предсказать движения больного ума, сами понимаете.

Цитувати (виділене)
Q: And do we -- do you still believe that what the plan for the Russians is to continue to try to block the Ukrainian Army in by coming south or north along that axis and block them in?

SENIOR DEFENSE OFFICIAL: We still believe that one of their objectives is to fix Ukrainian Armed Forces in the Donbas and then engage them in combat to occupy the Donbas completely.

But they certainly -- we believe another objective is to fix them there so that they can't be used for the defense of the country anywhere else, including, you know, moving down towards the south. But again, I want to stress that right now we believe that the Russian locus of energy and effort is going to be in the south and in the east.

So fixing those troops there is a part of it but they have shown less desire now to go after further targets to the west. They are clearly focusing their efforts on the east.
- вы всё ещё думаете, что рашистский план - блокировать украинскую армию, идя с юга и с севера?
- мы думаем, они хотят зафиксировать украинские силы на Донбасе и воевать там с ними, чтобы оккупировать Донбас полностью.
Мы думаем, другая цель ещё, зафиксировать украинцев там, чтобы они не смогли вырваться и защищать страну в другом месте, на юге например.
Т.е. эти цели есть, но главное для рашистов пока восток, а не другие цели западнее.
Цитувати (виділене)
Q: Hi. Thanks. Is the number of troops in the east still about 30 battalion tactical groups? Has that changed?

SENIOR DEFENSE OFFICIAL: We actually think it's -- as I said, we think they've increased it now. So we believe it's probably up over 40.
- у рашистов на востоке до сих пор 30 БТГ?
- вообще-то мы думаем, он увеличили их, может быть уже больше 40.

Цитувати (виділене)
Q:
And secondly, you mentioned some Russian troops going from Georgia to Ukraine. Have you seen them move and what are the numbers that you're seeing if you have?
SENIOR DEFENSE OFFICIAL:
I don't have an update for you on where the troops coming out of Georgia went. Again, I mentioned at the time we're not going to have perfect visibility on all their movements but we have said before that they're going to reinforce the east, and they have. They're up over 40 BTGs in that northeastern grouping of troops that are or will be soon applied to the east. We see them moving now towards Belgorod and this town called Belgorod and this town called Valuyki, for refit. And so, I mean, all the things we've been talking about, you're actually seeing bear out.

We can even, you know, talk about one unit in particular that we know, the 18th Motorized Rifle Division, they're being transferred to the eastern borders of Ukraine. It's a new division that was formed only in 2021, consists of three mechanized infantry regiments as well as an armored regiment.

And our assessment is that they're expected to be applied in eastern Ukraine in the Kramatorsk area, in the area near where that train station was. So, we're seeing the movement of units and the application of force, more force in that part.

Now, again, we don't have a complete total picture of every unit and where they are on any given day. We're just picking up these continuous indications that tell us that that’s the sort of level of effort they're applying.
- вы говорили, какие-то рашисты пойдут из Грузии в Украину. Вы видели, чтобы они уже шли?
- Не знаю про рашистов из Грузии. У нас всё-таки нет прям подробных отчётов от шойгу, но мы говорили, они пополнят восток, и они его пополнили. Теперь больше 40 БТГ. И мы видим, что они ползут в Валуйки.
Мы вот знаем про одну часть подробно - 18-я мотострелковая дивизия, её перебросили к восточной границе Украины. Это новая дивизия, её только в 2021 сформировали, состоит из трёх механизированных полков, и один танковый полк.
Мы думаем, их зашлют к Краматорску.
Но полной картины прям про все части у нас нет.

Цитувати (виділене)
Q: Thank you, (Inaudible). Was just wondering, I know you said that you all believe that the Russian's next plan is to hold, fix Ukraine in place and prevent them from maneuvering around. That's a very tall order for any military to do. I mean, do you really assess that they're even capable of doing that? I mean, they can shoot a missile at a train station, but they've been spectacularly failing to conduct even the most rudimentary ground operations. Do you think they're even able to do that? Does the Pentagon...

SENIOR DEFENSE OFFICIAL: I think we need to remember that the Ukrainians get a vote here, and that they've been very successful on the ground in pushing the Russians out -- pushing them back and defeating them in many places. And they will, my every expectation, will fight hard over the Donbas.

But I don't think anybody's prepared to predict an outcome at this stage, and it would be imprudent to do that. But we see every indication, including in our conversations with the Ukrainians. The secretary spoke with Reznikov yesterday; every indication that they will fight very hard for the Donbas, and they continue to make everyday difficult for the Russians.

So I'd kind of just leave it there.
- вы говорите, рашисты планируют зафиксировать украинцев, чтобы те не смогли маневрировать. Это трудная задача для любой армии, даже более нормальной. Разве рашики могут мечтать об этом? Т.е. ну одно дело убивать людей на вокзале, но они же феерично лажаются даже в простейших наземных операциях.
- Конечно, надо помнить о том, что это зависит от украинцев, и они очень успешно теснят их в разных местах. Они будут очень серьёзно бороться за Донбас.
Но невозможно предсказать результат. Мы знаем, и говорили с Резниковым, они будут бороться за Донбас, и рашистам не поздоровится.

Offline Donna

• Hero Member
Одесский бизнесмен Андрей Ставницер пожертвовал своим киевским домом ради уничтожения российских войск.
Рядом с домом он по веб-камере увидел 12 единиц вражеской боевой техники и сообщил координаты ВСУ.
«Дом отстрою, страну отстроим, главное — спасти как можно больше жизней».

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Страшенно шкода тебе розчаровувати, але про це написали багато українських видань. Прогугли перше речення (я взяла з ФБ).  Зустріч. я так розумію, відбулася. Про лайно згодна, так

я ще раз повторю, бачу, що не доходить. конкретний текст, який ти приперла, що використовує типово кацапьські наративи накшталт "сама формулировка нам показалась абсурдной", "Сие не удивительно", взятий з ТГ каналу "Печерский холм", який являється одним з каналів, через який русня вкидає дезу в наш інформпростір.
я можу ще декілька разів це повторити.

Offline True Path Into Nowhere

написали багато українських видань.
посилання?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
написали багато українських видань.
посилання?

вона про зустріч з військовими, яка дійсно відбулася.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/7/7337945/
цей же факт і використовують кацапи, щоб вкидати такі штуки. як бачиш, деяким дуже заходить.

писи: так, в мене немає сумнівів що ОПешечка шукає можливості для НАТО не на часі та поступитися територією під якимось соусом. проте все вирішується в даний час ЗСУ.

Offline True Path Into Nowhere

https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/7/7337945/
чергове "яке ж воно кончене":
Цитувати (виділене)
Пряма мова Арахамії: "Наше завдання на переговорах – це юридично закріпити успіхи Збройних сил України. Їхня сила й відвага формують для нас переговорну позицію.

Тому сьогодні на Чернігівщині поспілкувалися з бойовими командирами Оперативного командування "Північ". Ми хотіли почути їхню позицію стосовно того, що для нас може бути компромісом, а що є неприйнятним".

особливо сподобалось "юридично закріпити", цю мразоту саму треба "юридично закріпити", бажано пожиттєво
Shannou, ти хуєсос.

Offline Eney

Печерский холм - російський канал. Якщо ні, напишіть, чий він. Дякую

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
вона про зустріч з військовими, яка дійсно відбулася.
Оперативне командування "Північ" мабуть не вважає зустріч з якимось Арахамією достатньо важливою, щоб взагалі згадувати цей факт у своїх новинах.  :pardon:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
От ще цікаво
Ти взагалі здатна читати, що пишуть інші за годину до тебе?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
Гончаренко
За словами Володимира Зеленського, один з очільників країн ЄС вимагав доказів, що Бучанські воєнні злочини не були інсценованими. І просив надати докази. Зеленський відмовився називати хто це.

А я назову. Це угорський премʼєр Віктор Орбан. Орбан робить все, щоб залишитись для України ворогом. І ми цього ніколи не забудемо і ніколи не вибачимо.

Покриваючи вбивць, ти сам стаєш вбивцею.
Not all those who wander are lost

Offline Охтирка

Я не можу зрозуміти, є вирогідність наступу на Київ, є можливість обстрілів. Як тоді повертаються у Київ посли?
а я навпаки - не можу зрозуміти, чого вони всі зїбали так швидко, а дехто - аж заздалегіль. Турки молодці - тримались до 11 березня. І до речі - а поляки взагалі виїжджали?

Дипломат - це взагалі то небезпечна робота, а не просто ходи по прийомах та посміхайся. Вірогідність наступу та можливість обстрілів - пардон, це на роки тепер. З цим треба жити - і нам, і їм. Врешті решт - в Ізраїлі ж працюють, і нічого. Тай й в Багдаді по "зеленій зоні" теж запульнути чимось можуть кожного дня...
А що, зараз всі такі круті, що вважають, що  ймовірність захоплення Києва була нульовою?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Це угорський премʼєр Віктор Орбан.

Цитувати (виділене)
Глава польской партии Право и справедливость Ярослав Качиньский заявил, что если венгерский премьер Виктор Орбан "не видит" зверств российских военных в пригородах Киева, "ему следует посетить окулиста". Об этом он сказал в интервью Radio Plus.

Как выразился польский политик, до недавних выборов в Венгрии он воздерживался от оценок поведения венгерского премьера, но теперь "должен признать, что все это очень грустно".

"Оценка [поведения Орбана] однозначно отрицательная. Когда он говорит, что не видел, что произошло в Буче, ему нужно посоветовать сходить к офтальмологу", – сказал Качиньский.

По его словам, Польша не будет сотрудничать с Венгрией до тех пор, если позиция Орбана по войне Путина против Украины не изменится.

"Полагаю, то, что делает Орбан, – он надеется сыграть роль в прекращении этого конфликта. Но я думаю, что это совершенно тупиковый путь", – резюмировал глава ПиС.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Не дослухаються до Арестовича.  :sarcastic:

Цитувати (виділене)
LIGA.net

🦾У Politico вийшла стаття про нашого головнокомандувача ЗСУ: "Український "залізний генерал" — герой, але не зірка. Познайомтеся з Валерієм Залужним, який тихо веде боротьбу з російськими окупантами". Читайте.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
На звільнених від окупації територіях Харківщини фіксуємо такі ж звірства росіян по відношенню до мирного населення, як в Бучі. Мародери, гвалтівники, вбивці жінок і дітей, їх не можна називати армією! 

У селі Гусарівка, Ізюмського району, росіяни катували місцевих жителів. Після тривалого знущання -  трьох людей спалили живцем. Серед загиблих є діти.

Крім цього знайшли тіло фельдшера лікарні, руки чоловіка були зв'язані за спиною, його також катували військові рф.

Просто посеред дороги росіяни із артилерії розстріляли авто, де була родина з дитиною. 
Частина жителів - зникла безвісти, кількість ще встановлюється.

Це жахливі нелюдські звірства, за які, повірте, окупанти понесуть покарання.
Not all those who wander are lost

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб

я ще раз повторю, бачу, що не доходить. конкретний текст, який ти приперла, що використовує типово кацапьські наративи накшталт "сама формулировка нам показалась абсурдной", "Сие не удивительно", взятий з ТГ каналу "Печерский холм", який являється одним з каналів, через який русня вкидає дезу в наш інформпростір.
Якщо ти вважаєш, що мій допис суперечить правилам форуму, то напиши модератору. Без істерик

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Якщо ти вважаєш, що мій допис суперечить правилам форуму, то напиши модератору. Без істерик

Я звертаюся до твоєї громадянської свідомості та здорового глузду, щоб ти у запалі праведного гніву не засмічувала форум кацапськими помиями. Якщо в тебе це викликає істерики, мені жаль.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина

А що, зараз всі такі круті, що вважають, що  ймовірність захоплення Києва була нульовою?
Іноземним дипломатам що з того захоплення?
Не памятаю - хіба в 2008 з Тбілісі теж всі побігли? Ймовірність захоплення столиці Грузії була не нульовою.
Глянув зараз - кацапи в 2003 з Багдада зїбали, коли вже бої за місто йшли, аж наступного дня після відомого американського танкового рейду.

Offline Охтирка

Іноземним дипломатам що з того захоплення?
Не памятаю - хіба в 2008 з Тбілісі теж всі побігли? Ймовірність захоплення столиці Грузії була не нульовою.
Глянув зараз - кацапи в 2003 з Багдада зїбали, коли вже бої за місто йшли, аж наступного дня після відомого американського танкового рейду.

Є сумніви, що робили би те саме, що і у Бучі, не розбираючись дипломат там чи ні?

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.