Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Кузькин отец

путинские пропагандисты согласны с Самуэлем Рамани

https://t.me/boris_rozhin/37634

Цитувати (виділене)
Насчет всего вышеуказанного хочу заметить.
Опять же возвращаясь к сирийскому опыту.
2 раза в ходе Сирийской Кампании официально объявлялось о выводе российских войск из Сирии, в том числе и самим Путиным. На деле, после таких заявлений, группировка ВС РФ в Сирии возрастала и операции интенсифицировались.
Так что подождем реальных событий на фронтах.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Вирішальними будуть тільки дії ЗСУ, та кількість і якість озброєння, яке нам нададуть.

Цитувати (виділене)
Березовый сок
Послушал, что сказали наши переговорщики и россияне.
Исходя из этого я могу сказать, что верю только в ЗСУ!
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
А, ну да. Из Сирии Путин войска выводил раза три. При этом группировка только наращивалась.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Кузькин отец

Offline Eney

Автор легендарної фрази про російський корабель, прикордонник Роман Грибов,  повернувся з полону на рідну Черкащину.

Offline Аксельбант

Результат этих переговоров ровно такой же как и новость, что сегодня один черный кот отказался гулять по дворику - лапки мерзнут и убежал в дом.

Ниочем.

Война будет продолжаться, кровь будет литься. Эти ряженные в костюмы мордорские орки с дорогим маникюром не решают ничего. Хуйло и его военачальники мясники положат весь свой весенний призыв, чтобы добиться своих целей. А потом положат осенний. И повторят и буду повторять пока в Мордоре не закончатся орки.

Бумага на которой написаны эти договоренности стоит дороже, чем эти же договоренности. Грохот арты на северо западе это подтверждает.

There is no truce with Adam-zad, the Bear that looks like a Man!

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
взагалі, питання стоїть якось так - чи готові ми вступ в ЄС обміняти на Крим та Донецьку і Луганську області. ви готові?

Якщо чесно, то особисто для себе я ставлю запитання по іншому - чи готова я щоб я-ти (будь хто з моїх рідних, знайомих, друзів, та й просто сусідів або взагалі незнайомий мені українець) загинув, визволяючи Крим чи ОРДЛО військовим (чи воєним, яке тут слово правильно буде вжити?)  шляхом. Й мабуть я не дуже принципова людина, тому що на це запитання моя відповідь - ні.
З іншого боку є ще питання, чи готова я жити під «парасолькою» росії - ні.
Водночас, я розумію, що, як то кажуть, в геополітичному сенсі ці питання пов’язані (можуть бути пов’язані). І тоді мене починають роздирати протиріччя.
Тобто, до чого я це - твоє питання має бути розгорнуте (не те, що ти повинен, а з точки зору усвідомлення) в багату купу інших питань, відвовідь на кожен з яких потребує від кожного розуміння й готовності до особистого вкладу.

Це не заклик чи щось таке, я просто ділюся тим, як відбувається моє внутрішніє обговорювання цих питань.

А щодо «перемовин» - я взагалі намагаюся стосовно них нічого не дивитися та не читати. Коли трапиться хуйня, я все рівно про це дізнаюся. А поки не бачу сенсу (для себе) нервувати з приводу, що сказав Медінський Арахамії чи навпаки.
« Останнє редагування: Березень 29, 2022, 16:57:57 від Ксеня »
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Eney

Цитувати (виділене)
🔥 Прикордонник Роман Грибов, який став автором легендарної фрази на адресу російського корабля, повернувся з полону на рідну Черкащину. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Вдома прикордонника нагородили відзнакою «За заслуги перед Черкащиною». Сам Грибов звернувся до українців зі словами подяки за надзвичайно потужну підтримку.

«Насамперед хочу подякувати українському народу за цю підтримку. Ми її дуже відчуваємо. Нас це надихає. За нами сила. За нами правда. І ми переможемо. Слава Україні!», – сказав Роман Грибов.

🇺🇦👊
Героям Слава!

Offline Mike123

Автор легендарної фрази про російський корабель, прикордонник Роман Грибов,  повернувся з полону на рідну Черкащину.
Оце добра новина :super:. А то вже це чергове всепропальство трохи заїбало.

Offline Lightning

Наш головний союзник - це санкції. Тому життєво важливо сформулювати критерії їх зняття. Якщо їх знімуть до того, як росія відмовиться від ЯО, то все було марно...

Offline Eney

Валерій Чалий про консультації, а не переговори
https://www.facebook.com/groups/a.scho.tam/permalink/1395116254337564/

Offline Mike123

Якщо їх знімуть до того, як росія відмовиться від ЯО, то все було марно...
Як на мене, то це більше не наша, а їх проблема.

Offline Eney

Оце добра новина :super:. А то вже це чергове всепропальство трохи заїбало.
Тепер його будуть запрошувати на зустрічі до шкіл й дітсадочків де дітлахи будуть на біс просити сказати свою знамениту фразу.
- Дядя, ну сче лаз скази...

Offline Кузькин отец

https://t.me/neadequat/11840

Цитувати (виділене)
Вставлю свои пять копеек как 3d-художник с дипломом маркетолога, но даже если с такими условиями подпишут перемирие, третьей войны не миновать. Хранить остаётся надежду на то, что наша власть (какую бы мы не выбрали) не будет слишком прямо понимать "внеблоковость", разрывая соглашения с НАТО, продолжая отношения на том же уровне, что и были, и что страны НАТО не станут снимать санкции на всякие технические штучки для РФ. Тогда, может, "перемирие" затянется как в Корейской войне (да, это тоже хуёвый результат, ведь тогда Херсон у них останется).

И да, нужно понимать, что несмотря на все вдохновительные посты про контрнаступления, если наша сторона соглашается на такие условия, значит не всё так радужно, как кажется. Не думаю, что Зеленский настолько дурак, что на последнем моменте перед победой вдруг скажет: "А давайте сдадимся и капитулируем?". Не от хорошей жизни такие условия оговаривают, но и неплоха, раз можем на таких условиях соглашаться.

Ну а в целом скажу так: перемирие ещё не подписали, так что ни зради, ни перемоги ещё нет. Всё может измениться тысячу раз, в лучшую или худшую сторону.

Напоминаю: я не политолог и не военный эксперт, я маркетолог.

Offline Rumor

По поводу снятия санкций и всег остального, я не думаю, что у России получится вернуться в мировой экономике туда, где она была до 24 февраля. С соответствующими выводами для всей внутренней жизни и способности воевать.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Гетьманцев визжит: всевыврети.
Гетьманцева треба перевірити через можливу причетність до атак на нафтобази, – експерт
Цитувати (виділене)
"За останні кілька днів Росія змінила тактику ракетного обстрілу і сконцентрувалася на об'єктах інфраструктури – нафтобазах, складах техніки.

Експерти пояснюють це, по-перше, бажанням зірвати підготовку до посівної (а потім позбавити нас експортної виручки та спричинити голод у ключових регіонах Північної Африки та Близького Сходу, що може призвести до мільйонних потоків біженців у ЄС), по-друге, бажанням вплинути на забезпечення пальним армії. Збитки від ударів по таких об'єктах у Львові, Луцьку, Рівному та інших регіонах ще мають бути підраховані", - зазначив політолог.

За його словами, напередодні він спілкувався з одним із керівників таких уражених баз, який називає причину "надзвичайної точності" військ окупанта при атаці на нафтобази і просить "дякувати" за неї саме ініціативі голови податкового комітету Данила Гетьманцева.

"Він за певний час до вторгнення ініціював внесення GPS-координат рівнемірів нафтобаз до податкової звітності. І це дозволило у відкритому доступі як бачити самі бази, так й розуміти наповненість резервуарів. Гетьманців уже спростував ці претензії. А бази прибрали з відкритого доступу до інтернету", - доповнив Давидюк.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Eney

🇺🇦 Розбита техніка російських окупантів у місті Тростянець на фоні пам'ятника визволителям міста від німецьких окупантів.

#Україна #Ukraine

Offline PamTam

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
🇺🇦 Розбита техніка російських окупантів у місті Тростянець на фоні пам'ятника визволителям міста від німецьких окупантів.

#Україна #Ukraine
Красиве
палимо танки з ночі до ранку

Offline Фрейя

• Hero Member
Цитувати (виділене)
Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що діалог між США та РФ є необхідним, і що він є в інтересах усього світу.
Про це повідомляє CNN.

Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що діалог між РФ та США все одно потрібен, попри недавню заяву президента США Джо Байдена, “яка шкодить відносинам двох держав” (йдеться про заяву Байдена, в якій він сказав, що Путін не може лишатися при владі — Ред.).

Пєсков вважає, що “особисті образи” залишать лише негативний слід у відносинах голів двох держав, проте перемовини між ними все одно необхідні. На думку прессекретаря президента РФ, діалог США і РФ є не лише в інтересах цих держав,  а й в інтересах усього світу.

На думку Дмитра Пєскова, “рано чи пізно” США та Росії доведеться обговорювати питання стратегічної стабільності, безпеки та “інші питання, які лише ми (Сполучені Штати та Росія — Ред.)  можемо обговорити”.

Offline Eney

Не знаю чиє. Мо й Чорновіла, а мо й Доніка.
А мо й нє.
Цитувати (виділене)
Жертва домовилися з гопником
-гопник пообіцяв більше не бити, а жертва не буде захищатися і про всі свої майбутні маршрути буде доповідати і просити дозволу в гопника
-телефон , куртку та годинник відібрані гопником обговорять пізніше
-питання побоїв вирішили не піднімати, щоб гопника не дратувати
- питання про відібрану квартиру раніше вирішили не піднімати 15 років.
Я нічого не забув?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Цитувати (виділене)
Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що діалог між РФ та США все одно потрібен
Т.е., несмотря на то, что Байден Путина земляным червяком мясником обзывал, Путин все-равно готов разговаривать с Байденом?
Ну, ок.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Несмотря на заявления участников переговоров Украина – Россия в Турции, официальный Вашингтон по-прежнему не видит причин доверять словам чиновников страны-оккупанта России о желании добиться мира с Украиной. Заявление главы Госдепартамента цитирует CNN.

Госсекретарь Энтони Блинкен заявил, что не видит признаков, что переговоры "эффективно продвигаются вперед", так как США не видят "признаков реальной серьезности" со стороны России.

"Есть то, что Россия говорит, и есть то, что Россия делает. Мы сосредоточены на последнем", — сказал Блинкен в Рабате на совместной пресс-конференции с министром иностранных дел Марокко Насером Буритой.

Глава Госдепа предостерег, что заявления из Москвы о "кардинальном сокращении боевых действий" вокруг Киева может быть ложью и отвлекающим маневром оккупантов.

По словам Блинкена, если россияне считают, что попытка захватить "только" восток и юг Украины может увенчаться успехом, "то они в очередной раз глубоко обманывают себя".

Глава Госдепа добавил, что Россия "должна немедленно прекратить агрессию и вывести войска".

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Ок, мясорубки-миксеры-золотишко-денюжки, всё это много места не занимает и с мародерской точки зрения «необременительные» трофеи. Но, сука, ковры?!
Когда увидела первый раз фото с ковром на танке, подумала «ясен хер, яйца жопы греют». Но сейчас увидела ролик с таким количеством, как будто магазин ковров обнесли. Все свернутое, некоторые ковры в чехлах (чтобы жену чистым порадовать, наверное). И вот так они с этими коврами и сдохли. Просто невероятно. Сука, они же вам нормально съебываться мешали, нахера вы их с собой тащили?! То ли анекдот, то ли демонстрация уровня дебилизма.

Видео с телеграм-каналов не умею вставлять. Вот тут - https://t.me/zloyodessit/13742
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Чиби

• Disce pati
А ведь они же женам, небось, похвастаться успели, что ковры везут. Прикинь, как те расстроятся.

Offline Teagan

Пропустив я красиве
Ці Клички за кордоном на одне лице  :smilie5:

Offline Mike123

То ли анекдот, то ли демонстрация уровня дебилизма.
Россия в глубинке нищая. И в армии, в основном, она. Остальные откашивают как могут.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.