Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline andronchik

• Стать: Чоловіча
  • Херсон
По сводкам рашинформбюро Чернобаевка наша, и это не мы их, а они нас. Людям нужны легенды (с)
Где-то было, как звонили сегодня в Севастополь. Хотели поинтересоваться, как им новости из Бердянска?
Выяснилось, что это раша топит флот укропов!
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline ЯМ 64 бета

Моряков обменяли.

«В обмен на 10 захваченных в плен оккупантов мы вытащили 10 наших военнослужащих. Также сегодня мы отправили к россиянам 11 гражданских российских моряков, которых мы спасли с затопленного судна возле Одессы. В результате этого обмена домой возвращаются 19 украинских гражданских моряков из спасательного судна «Сапфир», захваченных оккупантами при попытке забрать наших военных с острова Змеиный. По условиям обмена сам спасательный корабль также будет возвращен Украине и будет отправлен в порт в Турции».

Новость сама по себе замечательная, но многие читают ее так, что возвращают Героев со Змеиного, но это же не так? (((

Offline Eney

Доброго ранку. Париж.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Пишуть, ці уйобки умудрилися в Рудому лісі під Чорнобилем накопати окопів.
Номінанти на премію Дарвіна.  :grin:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Гончаренко
Русские ведьмы провели обряд в поддержку путина.

Ну что ж, какая страна, такие и ведьмы. На болотах маразм крепчает.
Куда им против конотопских.  :smilie5:
А если еще киевские с Лысой горы слетятся...  :sneaky:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Номінанти на премію Дарвіна
Так, онкологія кішківника і тазових органів - це довго і болюче

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Лонгрид про Абрамовича https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5713072035374404&id=100000149914181
Цитувати (виділене)
А с Абрамовичем некрасиво получилось. Историю о том, как Зеленский просил Байдена не вводить санкции против российского олигарха Романа Абрамовича как против одного из ближайших соратников Путина, потому что, мол, Абрамович может выступить посредником в переговорах с Россией, Офис президента пытается героически замолчать. Ни опровержений, ни вообще каких-либо заявлений оттуда не слышно, и понятно почему. На любое заявление ОП, издание The Wall Street Journal может предъявить доказательства, полученные… прямо из Белого Дома. В том, что историю в прессу слил Госдепартамент США, в ОП не сомневаются нисколько.
Cпойлер
На самом деле не Офис президента искал связи с Абрамовичем, а наоборот. Абрамович уговорил Коломойского свести его с Ермаком, когда осознал, какой меч санкций навис над его головой. Ермак, от суммы, озвученной Абрамовичем, потерял сон и покой. Тут то и возникла идея выставить Абрамовича посредником на переговорах и таким образом вывести его из-под санкций. По сходной цене.
Cпойлер
Что теперь? Как минимум поутихнут антиНАТОвские заявления Офиса президента. Запад они уже порядком разозлили.

Offline fakir

Номінанти на премію Дарвіна
Так, онкологія кішківника і тазових органів - це довго і болюче
скоріш за все буде онкологія органів дихання, щитовидної залози або органів травлення
сама променева хвороба не така страшна, як хронічне опромінення через потрапляння радіоактивних частинок у легені чи ШКТ

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
коріш за все буде онкологія органів дихання, щитовидної залози або органів травлення
сама променева хвороба не така страшна, як хронічне опромінення через потрапляння радіоактивних частинок у легені чи ШК
Отут саме доречне "какаяразніца!

Offline Nerag

Ну, если эти дятлы действительно что-то копали в Рыжем лесу - то подняли массу пыли и взвеси, которая годами накапливала... разное.  :sneaky:

Нехай щастить!

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Новость сама по себе замечательная, но многие читают ее так, что возвращают Героев со Змеиного, но это же не так?
Да, не так. Пограничников со Змеиного не отдали.
Питаю надежду, что это потому, что у нас в плену нет их пограничников. Москалькова заявляла, что меняться они хотят по принципу моряка на моряка, погранца на погранца и т.д.
*всепропальство on* Погранцов со Змеиного если и отдадут, то в самую последнюю очередь. Они символы мирового масштаба. Они не побоялись послать на хуй военный корабль (целый корабль!), они развязали узел страха перед всей РФ, перед 2-й армией мира и т.д.
Рашка такое не простит, не по понятиям это. *всепропальство off*

Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline RedCat

Цитувати (виділене)
Буча, Ірпінь, Охтирка, Миколаїв стали містами-героями. Відповідний Указ підписав Володимир Зеленський.
Так, а Чорнобаївка?
Леся Литвинова
19 хв  ·
Ірпінь - Місто-Герой.
Чорнобаївка - Місто-Шредер.
Вибачте. Не втрималась.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
***потребує підтвердження***
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
По поводу погибшей в Киеве журналистки Баулиной в немецких новостях - это было спланированное убийство, "скорее всего маячок прицепили к машине и ударили прицельно ракетой".
Такого я в нашем медиапространстве не встречал... Преувеличивают? У них тут это частая тема - кремль достает своих неугодных "нацпредателей" везде.
Мутная история. Сначала сообщение об обстреле парковки у ТЦ в Подольском районе. Место так и не назвали. Никакой ТЦ тут вторым Ретровилем по степени разрушений не стал
 Указано что был 1 погибший.
Потом инфа о том, что в Подольском районе погибла журналистка.

Из этих фактов можно сделать вывод и о точечном ударе по машине. Хотя - проверить и подтвердить сложно.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Я лишь уточнить.
1 погибший был заявлен сразу, по горячим следам, как говорится.
Потом было уточнение, что от взрыва в Ретровилле погибло 8 человек.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
Я лишь уточнить.
1 погибший был заявлен сразу, по горячим следам, как говорится.
Потом было уточнение, что от взрыва в Ретровилле погибло 8 человек.
Речь не о Ретровиле. А о позавчерашнем обстреле- непонятно чего. Там вроде не было уточнений по погибшим.

Offline Garfield

• Nederland
Чорнобаївка - Місто-Шредер.
Та просто портал у пекло...  :f1:
Шана тим, хто його облаштовує!  :grin:
Homo homini felis est.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
❗️У військових рф почались проблеми з фінансуванням

Головне управління розвідки МО України інформує:

▪️Після обіцяних виплат військовим окупаційної армії у російських в/ч з’явилися проблеми з фінансуванням. Як з’ясувалось, оплата цих витрат в бюджеті жодним чином не передбачена. А зважаючи на незадовільний стан фінансової системи рф через введені санкції, додаткових коштів в бюджеті знайти неможливо.

▪️Зокрема, в тимчасово окупованому Криму після виплати «відряджувальних» тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.

▪️Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських «ПВК». Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних «соціальних гарантій».
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Про Жириновского к Жириновскому, пожалуйста. В смысле, в родину убийц.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline True Path Into Nowhere

потребує підтвердженн
Руминська сотня клінічний випадок фейкороба, пиздобола і довбойоба, шось назразок С.Наумовича тільки ще тупіше, так шо наврядчи правда, проте було б приємно
Shannou, ти хуєсос.

Offline Donna

• Hero Member
Генерал поліції Аброськін запропонував російським окупантам обміняти себе на дітей, які залишилися в Маріуполі.

Колишній перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін публічно звернувся до російських окупантів і запропонував обміняти себе на виїзд усіх дітей з Маріуполя.
"Ще до початку війни я обіцяв жителям міста, що у разі війни разом із "Азовом" захищатиму Маріуполь. Так вийшло, що війну я зустрів в Одесі, чомусь був упевнений, що саме цей напрямок важливий для російських окупантів, але я помилився, - пише він. - Сьогодні у повністю зруйнованому місті залишилося багато дітей, яких, якщо не врятувати зараз, вони загинуть найближчими днями, час уже йде на години.

Звертаюся до російських окупантів – дайте можливість вивезти дітей із Маріуполя, замість ще живих дітей пропоную себе.

Так, я прошу впустити мене до Маріуполя для збору дітей та організації їхнього вивезення. Мені потрібно три дні у місті. На останньому блокпості під час зворотного проїзду з дітьми здаюся в полон.
Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 року організовував протидію проти вас на Донеччині.

Я включений у ваші списки санкцій. Я перебуваю у вашому розшуку. Ви організували замах на мене, щоб усунути. Десятки ваших були вбиті, а тисячі ваших посібників були затримані за моєї участі.

Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку "Азов".

Це моя особиста ініціатива. Моє життя належить мені одному і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються у Маріуполі", - йдеться у дописі .
https://censor.net/ua/news/3328376/g...i_zalyshylysya

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
потребує підтвердженн
Руминська сотня клінічний випадок фейкороба, пиздобола і довбойоба, шось назразок С.Наумовича тільки ще тупіше, так шо наврядчи правда, проте було б приємно

так, я чудово знаю, тому й очікую на якісь норм сурси.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Ну и ладно, ну и пусть.
Зато в ВИКИ хорошо:

Цитувати (виділене)
Яков Владимирович Резанцев (род. 17 июня 1973, с. Еблaнка, Алтайский край, РСФСР, СССР, тварина здохла 25 марта 2022) — российский военачальник, пропагандист бутылочных приседаний. Командующий 49-й общевойсковой армией Южного военного округа с августа 2020 года, генерал-лейтенант (2021).

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Щось у нас дуже гучно сьогодні. По тому напряму бачила на мапі скупчення орків. Сподіваюсь, це їх нищать.

Offline Skogkatt

• Франція
Пишут, что место заговоренное.
Борьба с сусликами!
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline Tom

Offline True Path Into Nowhere

.
якщо хтось й віддавав то скоріш Герасимов, він також десь пропав
Shannou, ти хуєсос.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ну що, договірняки з пухлом виконані?
Про це президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган сказав сьогодні, 25 березня, що Україна і Росія, схоже, досягли "порозуміння" у чотирьох із шести тем, що викликали розбіжності під час переговорів

Цитувати (виділене)
"Є шість тем переговорів між Росією та Україною, здається, що між ними є порозуміння щодо чотирьох тем. … Спочатку Україна не обговорювала питання вступу в НАТО, але згодом Зеленський почав висловлюватись про те, що Україна може не бути членом НАТО. Ще одне питання – прийняття російської мови як офіційної. Зеленський теж це визнав. Російська мова – це мова, якою говорять майже скрізь в Україні. На даний момент з цим також немає проблем", - сказав Ердоган, повідомляє CNN, передає "Espreso.TV".

Ердоган також висловився щодо заяв Зеленського про необхідність референдуму щодо компромісів з Росією і сказав, що це є "розумним керівництвом".

Offline Smoke

Текст:
Cпойлер
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.