Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Повітряне Командування "Схід".

Починаємо ранок з добрих новин 🇺🇦
Вночі над Дніпропетровщиною засобами ППО Повітряних Сил знищено два ворожих літака.

Слава Нації 🇺🇦
Смерть ворогам🔥

@a_shtirlitz
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Спудей

🍁 Офіс президента заявив, що мера Мелітополя Івана Федорова обміняли на 9 російських солдатів-строковиків.
Поганий прецедент. :( Торгівля заручниками це те що московити вміють та люблять...

Offline Sasha_girl

• Стать: Жіноча
  • Украина, Киев
Поганий прецедент.  Торгівля заручниками це те що московити вміють та люблять...
Это да. Но давай порадуемся хотя бы тому, что за Федорова отдали солдат-задротов. Они не представляют никакой ценности.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
простите, но Фил, как всегда, настолько гениален, что просто в Юмор это нельзя

Offline RedCat

Оксана Корчинська
4 год  ·
Друга доба захоплення в полон нашоі посестри Юлії  Паєвськоі, відомої волонтерки - парамедика, Народного Героя України та водія-волонтера реаномобіля Сергія Кіреєва  …
У «Тайри» завжди були особливі стосунки з Богом і дар від Нього рятувати людьські життя …
Звертаюся до всіх віруючих , прошу сьогодні почати одноденний  піст тих, хто в силу обставин не дотримується Великого посту …
Прошу спільної молитви за полонених Юлію, Сергія, всіх поранених , всіх оборонців і мирних мешканців Маріуполя !!!
Час спільної молитви 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 та 21.00
Тайра і я неодноразово були свідками Божих див …. Так буде і в цей раз

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Президент Володимир Зеленський під час виступу перед німецьким Бундестагом: «... З неба вас не вбивали, як зараз у нашій країні, коли ми не можемо навіть зробити повітряний міст. Коли неба дає хіба що російські ракети та авіабомби. Я звертаюсь до вас від імені українців старшого віку, багатьох тих, хто пережив Другу світову війну, хто врятувався під час окупації 80 років тому, хто передив Бабин Яр, куди минулого року приїжджав президент Штайнмайєр… і куди зараз влучили російські ракети, вбивши родину, яка йшла в Бабин Яр. Вбивши знову через 80 років.
Звертаюся до вас від усіх, хто чув, які щороку політики кажуть «Ніколи знову!» та побачили, що ці слова нічого не варті… Я звертаюся до вас, від імені наших військових, які захищають нашу державу, а отже і цінності, про які часто говорять всюди в Європі, і у вас – свободу і рівність, можливість жити вільно, не підкорятись іншій державі, яка вважає чужу землю своїм життєвим простором. Вони захищають все це без вашого лідерства… Чому держава за океаном нам виявились ближче ніж ви? Тому що це стіна. Стіна, яку хтось не помічає. Але в яку б’ємося ми поки воюємо за те, щоб вберегти свій народ.
Пані та панове, німецький народе, я вдячний усім, хто підтримує нас. Я вдячний вам, звичайним німцям, які допомагають українцям на вашій землі, журналістам, які роблять свою справу чесно, показуючи усе зло, яке Росія принесла до нас. Вдячний тому німецькому бізнесу, який поставив мораль і людяність вище за бухгалтерію та економіку. І вдячний політикам, які все ж намагаються зламати цю стіну, які між російським грошима та життям українських дітей обирають життя. Які підтримують посилення санкцій проти рф, такі, які можуть гарантувати нам мир, миру Україні та Європі…
Нам складно вистояти без допомоги світу, без вашої допомоги… Я звертаюсь до вас і нагадую те, без чого Європа не виживе, не збереже свої цінності. Колишній актор, президент США Рейган сказав одного в Берліні «Руйнуйте цю стіну!». Я хочу сказати тепер вам, канцлере Шольц «Руйнуйте цю стіну! Дайте Німеччині лідерство, якого ви заслуговуєте і чим ваші нащадки будуть тільки пишатись. Підтримайте нас, підтримайте мир, підтримайте кожного українця. Зупиніть війну, допоможіть нам її зупинити!».

Offline Rumor

У Зеленского очень хорошие спичрайтеры. И я не знаю, как отношение к Кулебе в Украине, на немецком телевидении он выглядит очень и очень достойно.

Offline PamTam

Якась масова евакуація з Москви за Урал.

https://twitter.com/OAlexanderDK/status/1504381121240391680

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
У Зеленского очень хорошие спичрайтеры. И я не знаю, как отношение к Кулебе в Украине, на немецком телевидении он выглядит очень и очень достойно.
в Україні чудове, за нього ніколи соромно не було.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

евакуація уряду з Москви на випадок початку ядерної війни?

Offline PamTam

Не знаю, але щось мені хєрово стало.

Offline Nerag

евакуація уряду з Москви на випадок початку ядерної війни?

Или хуйло созвало все высшее руководство на совещание по поводу ножа в спину от китайцев.

Offline Rumor

В Нск никто из Москвы не влезет и он все равно один из первых кандидатов в покойники, потому что там ракетная часть ЯО прямо рядом с городом.

Offline PamTam

В коментах хтось пише

https://twitter.com/robhritz/status/1504386477756669956

Offline PamTam

Offline Eney

Стіко цілей, а збити нікому.

Offline Крижинка

• США
Почитала коменты, все самолеты приземляются в разных городах. И насчет "500 км от бункера" - а что, прямо известно, где именно бункер? Или чувак просто чешет языком в интернете?
https://twitter.com/HrbataKoza/status/1504400565287145474

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Почитала коменты, все самолеты приземляются в разных городах. И насчет "500 км от бункера" - а что, прямо известно, где именно бункер? Или чувак просто чешет языком в интернете?

гора Ямантау

Offline Smoke

гора Ямантау
Путинские шаманы образуют круг силы.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Може дойче підарасен зі своєю кумедною армією казали б за себе лише?

Канцлер ФРГ Шольц: НАТО не намерена военным способом вмешиваться в события в Украине

Offline Крижинка

• США
Шаманы шаманами, а почему там каждый третий комент про то, что да, похоже, и правда ядерная война, прощайте все?

Offline Nerag

Шаманы шаманами, а почему там каждый третий комент про то, что да, похоже, и правда ядерная война, прощайте все?
Потому что нерезиновая - первое место, куда прилетит. А потом еще раз. И еще раз.
А пространства Сибири - куда прилетит сильно позже и сильно меньше (разве что Китай ответным ударом туда влепит на всю катушку).

И если правительственные борты в массовом порядке начинают делать рейсы из Москвы в зауралье - это наводит на нехорошие мысли.

Offline Eney

Ще ж цих треба утилізувати.
Цитувати (виділене)
Президент Сирії Башар аль-Асад пообіцяв надати росії для війни в Україні 40000 бойовиків, – українська розвідка https://t.co/KODCzrIBNQ

Offline Крижинка

• США
И если правительственные борты в массовом порядке начинают делать рейсы из Москвы в зауралье - это наводит на нехорошие мысли.
Спасибо. Надеюсь, найдется майор Петров, если что.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Rumor

Спасибо. Надеюсь, найдется майор Петров, если что.
Если будет реальная опасность ядерной войны, ты об этом быстро узнаешь от американской разведки и не от человека из твиттера.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Може дойче підарасен зі своєю кумедною армією казали б за себе лише?
Канцлер ФРГ Шольц: НАТО не намерена военным способом вмешиваться в события в Украине
Да что там Шольц, если б только Шольц. Вчера на сходке министров обороны стран членов НАТО Столтенберг заявил то же самое. Шольц только перепел.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Eney

:scratch_one-s_head:  :shok: :scare3:
Цитувати (виділене)
Пєсков заявив, що Путін не планує поїздку в зону «спецоперації» в Україні

https://t.co/vv1MxLyGRQ
Патамучта ядєрная война!!

Offline Eney

Щось мені сподобалось паніку розводити. Чим я гірше.

Offline Крижинка

• США
Если будет реальная опасность ядерной войны, ты об этом быстро узнаешь от американской разведки и не от человека из твиттера.
Я может пессимист, но думаю, американская разведка простым обывателям ничего не сообщит во избежание паники.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.